Erotske priče

Punjenje fatalna plavuše

Ocjena: 1

Evo bilo je to prije par godina, ali kao da je bilo jučer. Još uvijek se sjećam te napete, zaobljene i savršene guze. Tad smo imali 21 godinu. Živjeli smo oko 5 km jedno od drugog. Kao djeca znali smo se tu i tamo malo družiti, ja iz jednog mjesta , ona iz susjednog. I tako je vrijeme prolazilo, a ona mala plavušica je postala prava bomba. Visina oko 160 cm, predivna plava kosa koja joj je padala malo ispod ramena, sise ni prevelike ni premale( po meni savršene) i na kraju guza. Guza je bila savršenstvo. U slobodno vrijeme bavila se rolanjem i to se jasno vidjelo na njenoj guzi. Guza je bila ondako čvrsta, zaobljena, podignuta.

Evo da ne duljim, kak smo odrasli i vec bili pravi mladi ljudi počeli smo se družiti sve više i više. Bio sam totalno lud za njom, valjda je i sama to shvatila. Jedne većeri sam vozio kući: frendica, frend, ja i fatalna plavuša. Iako mi je bilo usput da nju najprije vratim doma, napravio sam veliki krug i frend i frendica su išli prvi doma. Ostali smo samo nas dvoje u autu. i tako vozimo se mi prema njezinoj kući i meni padne na pamet jedna ideja. Mislio sam su sebi, pozvat ću ju kod sebe na kavu, idem na sve ili ništa. I skupio sam hrabrosti i pozvao ju na kavu k sebi. Malo si je razmišljala, ali rekao sam joj da imam i stolni nogomet pa možemo odigrat jednu partiju. Pristala je. Stigli mi kod mene i ona odma navali na stolni nogomet. Rekla je kako ga nikad nije izgrala i pitala da li joj mogu pokazati. Došao sam iza nje i počeo joj pokazivati. Ali počela mi se dizati i kita. Odmah ju je osijetila na svojoj perfektnoj guzici. Okrenula se prema meni i odmah ga izvadila iz hlača i počela pušiti. Pušila ga je tako nekoliko minuta i prestala. Stavio sam ju na stol od stolnog nogometa i počeo skidati. Skinuo sam joj kosulju i grudnjak, počeo ljubiti sise, skinuo joj minicu i crvene cipkaste tange. Ispred mene se pojavila ona savršena guza.

Lizao sam joj lagano picu, zatim gurnuo prst, pa na kraju jos jedan. Gurao sam joj prste sve dublje i dublje dok nije svršila. okrenuo sam je i bila mi je okrenuta leđima. Stavio sam joj svoju kitu, 18-19cm, na ulaz u picu. Samo je rekla zabij mi ga. Odmah sam joj ga zabio do kraja, vrištala je ali se samo nabijala sve više i više na njega. Legao sam si na leđa, stala je iznad mene i opkoračila me. Sjela na njega i nabila se do kraja, vrištala kao luda. Ja sam bio pri kraju. Ona je svršila nakon nekoliko minuta. Bio sam pri kraju i pitao sam je da li hoće da joj svrsim u usta. Rekla je ne, da je uzela pilulu i da svršim u nju. Ovo kad sam čuo, poludio sam, nabijao sam joj ga do kraja i svom silinom još nekoliko minuta i počeo je puniti, svršavao sam kao nikad u životu, samo su mlazove spreme išli i punili njezinu mladu, usku picu. Ostao sam u njoj sve dok mi se nije počeo spuštati. Izvadila ga je van iz pice i malo liznula. Opet se digao. Okrenuo sam je na trbuh i ugledao onu savršenu guzu, mislio sam u sebi. moram ju napuniti. Pitao sam je da li ga je dobila u ovu savršenu guzu, rekla je da ne, ali ako hoću da mogu probati lagano. Uzeo sam malo lubrikanta i namazao supčić. Stavio kitu na ulaz i lagano počeo gurati penis. Odjednom je samo skliznuo u guzu. Ona je od boli vikala kao luda, ali rekla da ga ne vadim.

Počeo sam lagano ulaziti dok se supčić nije malo proširio, e sad sam ga počeo nabijati do kraja, sve brže i brže. Svršila je i počele su joj drhtati noge. Meni je trebalo jos malo. Nabijao sam joj ga tako brutalno i do kraja u guzu, poceo svršavati. Svršio sam joj i u dupe. Izvadio sam ga van i gurnuo jos par puta zestoko i do kraja u picu. napunio sam joj obje rupe. Moj san se ostvario. Nakon pola sata vratio sam je kući. Od onda se družimo normlano i tu i tamo žestoko povalimo. I normalno napunim joj obje rupe.. .. . Drugi puta jos jedna priča o njoj kad ću imat vremena za pisanje
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina