Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Punjenje fatalna plavuše

Evo bilo je to prije par godina, ali kao da je bilo jučer. Još uvijek se sjećam te napete, zaobljene i savršene guze. Tad smo imali 21 godinu. Živjeli smo oko 5 km jedno od drugog. Kao djeca znali smo se tu i tamo malo družiti, ja iz jednog mjesta , ona iz susjednog. I tako je vrijeme prolazilo, a ona mala plavušica je postala prava bomba. Visina oko 160 cm, predivna plava kosa koja joj je padala malo ispod ramena, sise ni prevelike ni premale( po meni savršene) i na kraju guza. Guza je bila savršenstvo. U slobodno vrijeme bavila se rolanjem i to se jasno vidjelo na njenoj guzi. Guza je bila ondako čvrsta, zaobljena, podignuta.

Evo da ne duljim, kak smo odrasli i vec bili pravi mladi ljudi počeli smo se družiti sve više i više. Bio sam totalno lud za njom, valjda je i sama to shvatila. Jedne većeri sam vozio kući: frendica, frend, ja i fatalna plavuša. Iako mi je bilo usput da nju najprije vratim doma, napravio sam veliki krug i frend i frendica su išli prvi doma. Ostali smo samo nas dvoje u autu. i tako vozimo se mi prema njezinoj kući i meni padne na pamet jedna ideja. Mislio sam su sebi, pozvat ću ju kod sebe na kavu, idem na sve ili ništa. I skupio sam hrabrosti i pozvao ju na kavu k sebi. Malo si je razmišljala, ali rekao sam joj da imam i stolni nogomet pa možemo odigrat jednu partiju. Pristala je. Stigli mi kod mene i ona odma navali na stolni nogomet. Rekla je kako ga nikad nije izgrala i pitala da li joj mogu pokazati. Došao sam iza nje i počeo joj pokazivati. Ali počela mi se dizati i kita. Odmah ju je osijetila na svojoj perfektnoj guzici. Okrenula se prema meni i odmah ga izvadila iz hlača i počela pušiti. Pušila ga je tako nekoliko minuta i prestala. Stavio sam ju na stol od stolnog nogometa i počeo skidati. Skinuo sam joj kosulju i grudnjak, počeo ljubiti sise, skinuo joj minicu i crvene cipkaste tange. Ispred mene se pojavila ona savršena guza.

Lizao sam joj lagano picu, zatim gurnuo prst, pa na kraju jos jedan. Gurao sam joj prste sve dublje i dublje dok nije svršila. okrenuo sam je i bila mi je okrenuta leđima. Stavio sam joj svoju kitu, 18-19cm, na ulaz u picu. Samo je rekla zabij mi ga. Odmah sam joj ga zabio do kraja, vrištala je ali se samo nabijala sve više i više na njega. Legao sam si na leđa, stala je iznad mene i opkoračila me. Sjela na njega i nabila se do kraja, vrištala kao luda. Ja sam bio pri kraju. Ona je svršila nakon nekoliko minuta. Bio sam pri kraju i pitao sam je da li hoće da joj svrsim u usta. Rekla je ne, da je uzela pilulu i da svršim u nju. Ovo kad sam čuo, poludio sam, nabijao sam joj ga do kraja i svom silinom još nekoliko minuta i počeo je puniti, svršavao sam kao nikad u životu, samo su mlazove spreme išli i punili njezinu mladu, usku picu. Ostao sam u njoj sve dok mi se nije počeo spuštati. Izvadila ga je van iz pice i malo liznula. Opet se digao. Okrenuo sam je na trbuh i ugledao onu savršenu guzu, mislio sam u sebi. moram ju napuniti. Pitao sam je da li ga je dobila u ovu savršenu guzu, rekla je da ne, ali ako hoću da mogu probati lagano. Uzeo sam malo lubrikanta i namazao supčić. Stavio kitu na ulaz i lagano počeo gurati penis. Odjednom je samo skliznuo u guzu. Ona je od boli vikala kao luda, ali rekla da ga ne vadim.

Počeo sam lagano ulaziti dok se supčić nije malo proširio, e sad sam ga počeo nabijati do kraja, sve brže i brže. Svršila je i počele su joj drhtati noge. Meni je trebalo jos malo. Nabijao sam joj ga tako brutalno i do kraja u guzu, poceo svršavati. Svršio sam joj i u dupe. Izvadio sam ga van i gurnuo jos par puta zestoko i do kraja u picu. napunio sam joj obje rupe. Moj san se ostvario. Nakon pola sata vratio sam je kući. Od onda se družimo normlano i tu i tamo žestoko povalimo. I normalno napunim joj obje rupe.. .. . Drugi puta jos jedna priča o njoj kad ću imat vremena za pisanje

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija