Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Punjenje u vlaku

Sunce je upeklo. Vrijeme na poslu kao da stoji. Klima skoro i ne radi. Majstori nikako da dođu to popraviti. Onako znojan i isfrustriran jedva čekam da završi taj dan. A onda na vlak pa na put. Jedva čekam da dođem na taj vikend pa da se ohladim u hladnoj savskoj vodi.

Ali do tamo treba još tri sata putovanja. Jedino dobro to što su vagoni klimatizirani.
Odlazim na kolodvor upadam u vagon i zauzimam mjesto u jednom odjeljku. Kako dolazi vrijeme polaska tako se vlak puni. Sjedim do vrata. Nasuprot mene sjeda neki lik koji mi je digao tlak čim je ušao. Zašto on. Zašto nije sjela neka u minici. Ali dobro. U jednom trenu ulazi neki klinac. Desetak god. I njegova mama koja je več prevalila četrdesetu.
Snimam ja tu koku. Sjela je dijagonalno od mene. Ima neku ljetnu haljinu ali nema grudnjak. Ogromne sise nadižu haljinu na prsima a ona ležerno sjeda raskrečenih nogu. Haljina joj je do koljena. Tako da se vidi da ni gače nenosi. Malom je uvalila tablet sa nekom igricom. I započinje propitkivanje za presjedanje za Vukovar.

Vlak kreče i kod Sesveta klima crkava. Sve je toplije a ona sve više širi noge. Razgovaramo o svemu. I kako jedva čekamo kupanje.
Znoj se več gadno slijeva niz nas. Večsam dva puta prošao do kraja vlaka i nazad. Nigdje mjesta. A jedino u zadnjem wc-u hladi ventilacija. Tu sam zapalio pa se vratio. Nakon drugog puta i gospđa pita gdje se može zapaliti. Objasnim da to nemože. A ona kaže da je osjetila da sam pušio. Kad krenem drugi put iči će i ona.
I tako kažem da krečem i ona če samnom.
Došli smo do zadnjeg wc-a. Ko zakurac eto konduša. Pokažemo karte i de on niz vagon. Ja kažem da idem u nutra zapalit a ona kaže da če i ona. Ušli smo unutra zapalili. Kad eto njenog sina. nešto je došao tražiti. Kaže ona njemu nek stane i gleda da ne naiđe kondukter. Pa neka javi. Pritvorili smo vrata i shvatili da ventilacija hladi u nutra. Ja raskopčao košulju i hladim se ispod ventilacije a ona se stisla do mene da i njoj malo pirne.

Osjetila je moju kvrgu u hlačama i još više počela mahati haljinom. Kao slučajno sam joj zapeo za guzu. A ona se samo promeškoljila i ispustila kutiju cigara na pod. Čučnuo sam da dohvatim cigare. I prošao rukom između njenih nogu zadigavši haljinu. A ona se totalno pravila luda. Otkopčala je dva dugmeta tako da su sise bile slobodne.
U glavi sam samo vrtio kako bi joj uvalio u pičku.
Gurnuo sam ruku pod haljinu i primio je za mokru pizdurinu. A ona me zgrabila za kurac preko hlača. Malo sam ju promjesio i ugurao prst u nju. A ona je otkopčala hlače i izvadila moj kurac.

U trenu se okrenula podigla suknju i stavila ga na otvor pice. A on je samo skliznuo.
Nisam vjerovao šta se događa a več sam ju navelike nabijao. Jednom rukom se je naslonila na lavabo. A drugom je natezala bradavice. Dok sam joj ga zabijao do jaja u pičku.
Bez riječi smo se karali. Ja sam uživao i pokušavao ne svršiti. A ona je rekla slobodno me napuni pijem pilule.
Kad sam to čuo tako sam se zabio u nju. Privukao ju za guzove i ispalio mlaz u njenu pizdu.

Tresao sam se a kpljena su mi klecala. Dok je ona mjesila na mom kurcu.
Kad sam se istresao. Okrenula se uhvatila kurac i još ga malo prodrkala. Dok sam se uhvatio njenih sisa. Spremio sam kurac. A ona se obrisala. Zapalili smo još jednu kad je njen sin banuo u nutra. Otpremila ga je nabrzinu u kupe. A mi smo krenuli kad smo popušili.
Rekla je da če ponovno ič zapalit kad i ja krenem.
Do mog izlaska iz vlaka još sam ju jedanput izjebao. A ona je cijelo vrijeme širila noge i pokazivala ni pučku. Kad god sin nije gledao. Lik se izgubio iz kupea tako da smo bili sami.

A ona je provocirala i izazivala koliko god je uspjevala. Kasnije je sin sjedio sa njene strane. A ja preko puta nje. Tako da sam stalno imao pogled na njenu picu. Žao mi samo što joj nisam rekao kako se zovem a ni ona meni. Nikad ju nisam sreo poslije toga.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija