Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Pušenje

Bilo je ljeto, ja mlad i napaljen, odlučio sam pronaći neki naćin da ispraznim jaja a da to opet nebude moja desanka. Sjetio sam se nje, stare frendice i osnovnoškolske ljubavi Doris. Doris je bila razuzdana plavuša ogromnih sisa za tu dob(srednja škola) a i danas su među najvećim sisama u gradu. Visoka oko 1, 60, vitkog tjela a dupe i nije bilo neko ali nema veze. Od mene je mlađa 1 godinu.


Odlučio sam se poslati joj poruku pa šta bude. Pošto je bila na glasu kao mala kučkica koja voli kurac ko majmun bananu išao sam direktno i odmah u prvoj poruci rekao da sam je se sjetio iz potrebe da mi isprazni jaja. Pravila se fina i nećkala se nekih 2 sata ali sam ipak uspio dogovoriti da se nađemo navečer na klupi u jednom parku kraj njene zgrade.

Čim sam došao odmah je skočila na mene i zažvalila me, odlićno je to radila.

Nije prošlo niti pola minute već me uhvatila za kurac preko trenirke i trljala ga dok sam ja mjesio njene sise i dupe. Obožavao sam te sise pa sam joj skinuo majicu i grudnjak i lizao bradavice ko lud. Kad mi se toliko napeo kurac da mi je skoro pukla uska trenirka izvadio sam ga i rekao ajde droljice drkaj ga i puši znam da voliš. Prihvatila je to zadovoljo i odmah ga cjelog strpala u usta, radila je to sjajno, do tada mi nijedna nije tako pušila kitu, davila se u njemu, slinu nije mogla gutati i sve je bilo mokro oko moje kite, kad više nije mogla pušiti drkala ga je vrhunski a onda je obgrlila moju kitu svojim sisetinama i gnječila ga. Taj prizor je bio divan, jedva sam se suzdržavao da ne svršim ali nisam htio da tako brzo sve završi pa sam ju povremeno prekidao i prstenjačio njenu kako je ona rekla "nevinu" picku.

Bila je jako vlažna i svidjelo joj se jako joj dva prsta guram u rupicu a palcem trljam klitoris, stenjala je kao luda, svako malo sam lizao prste i njene sokove sa njih a povremeno sam ju tjerao da i ona polizne sokove svoje pičkice. Želio sam da se nasadi na moj napeti kurac ali jebat se nije htjela na klupi, rekla je-to čemo u stanu kad budem sama, "prvi put" želim romantično blabla.. . Dok sam joj tako prstima razvaljivao pizdu stenjala je ko prava droljica. Povremeno bi prolazili auti iz kojih bi nas gledali znatiželjni prolaznici, ja sam pokrio svoje lice kapuljačom a nju je to samo jos više palilo pa je bila sve bolja i brža. Opet se uhvatila pušenja ili bolje reći gutanja moje kite a usput mi je mjesila i gnječila jaja. Lizala ga je od korjena prema glaviću, kruzila jezikom po vrhu, cuclala jaja, izluđivala me i dovodila do ludila pa opet prekidala da ne svršim u njenim ustima.

Zamolila me da je upozorim kad budem svršavao i da svršim po sisama a ne u njena usta. Mislim si ko te jebe droljo neću ti ništa govoriti kad mi nedaš pičke, uhvatio sam je s dvije ruke za kosu i nabijao na kurac i napunio joj usta spermom toliko da se skoro ugušila. Htjela je pljunuti ali nisam joj dozvolio da izvadi kurac iz usta dok nije sve progutala, a kad je progutala svu spermu ili barem većinu osim onog što je iscurilo oko kurca počela se derati kako sam bezobrazan i bahat i da više nikad neću dobiti ništa od nje. Doris se malo kao naljutila i otišla kući demonstrativno no moja su jaja bila prazna a potrebe zadovoljene. Bilo je to najbolje pušenje u mom dotadašnjek životu.
Ipak nije se dugo ljutila i već sutradan mi se javila i rekla kako možemo sve ponoviti ako obećam da ću drugi put biti pažljiviji prema njoj.

Naravno da sam obećao sve što je htjela pa čak i ono čega se nisam mislio pridrzavati.. . dogovorili smo sastanak već za istu večer ponovo.
Cijlo to ljeto sam praznio jaja po njenim sisama i u njena usta. Svako malo slali smo si provokativne poruke i slike a kad smo imali prazan stan onda smo se jebali kao zečevi, no o tome možda nekom drugom prilikom.


Sad ima dečka ali ja samo čekam da se sretnemo u nekom klubu i da je izjebem u WC-u za ona dobra stara vremena.

Ocjena priče

5
Broj ocjena: 1
Broj čitanja: 7857

Autor priče

Dodo bigdick
Dodo bigdick
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 184 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Proporcionalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Plava
Horoskop: Bik
Ljubavni status: U vezi

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija