Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Pušenje

Bilo je ljeto, ja mlad i napaljen, odlučio sam pronaći neki naćin da ispraznim jaja a da to opet nebude moja desanka. Sjetio sam se nje, stare frendice i osnovnoškolske ljubavi Doris. Doris je bila razuzdana plavuša ogromnih sisa za tu dob(srednja škola) a i danas su među najvećim sisama u gradu. Visoka oko 1, 60, vitkog tjela a dupe i nije bilo neko ali nema veze. Od mene je mlađa 1 godinu.


Odlučio sam se poslati joj poruku pa šta bude. Pošto je bila na glasu kao mala kučkica koja voli kurac ko majmun bananu išao sam direktno i odmah u prvoj poruci rekao da sam je se sjetio iz potrebe da mi isprazni jaja. Pravila se fina i nećkala se nekih 2 sata ali sam ipak uspio dogovoriti da se nađemo navečer na klupi u jednom parku kraj njene zgrade.

Čim sam došao odmah je skočila na mene i zažvalila me, odlićno je to radila.

Nije prošlo niti pola minute već me uhvatila za kurac preko trenirke i trljala ga dok sam ja mjesio njene sise i dupe. Obožavao sam te sise pa sam joj skinuo majicu i grudnjak i lizao bradavice ko lud. Kad mi se toliko napeo kurac da mi je skoro pukla uska trenirka izvadio sam ga i rekao ajde droljice drkaj ga i puši znam da voliš. Prihvatila je to zadovoljo i odmah ga cjelog strpala u usta, radila je to sjajno, do tada mi nijedna nije tako pušila kitu, davila se u njemu, slinu nije mogla gutati i sve je bilo mokro oko moje kite, kad više nije mogla pušiti drkala ga je vrhunski a onda je obgrlila moju kitu svojim sisetinama i gnječila ga. Taj prizor je bio divan, jedva sam se suzdržavao da ne svršim ali nisam htio da tako brzo sve završi pa sam ju povremeno prekidao i prstenjačio njenu kako je ona rekla "nevinu" picku.

Bila je jako vlažna i svidjelo joj se jako joj dva prsta guram u rupicu a palcem trljam klitoris, stenjala je kao luda, svako malo sam lizao prste i njene sokove sa njih a povremeno sam ju tjerao da i ona polizne sokove svoje pičkice. Želio sam da se nasadi na moj napeti kurac ali jebat se nije htjela na klupi, rekla je-to čemo u stanu kad budem sama, "prvi put" želim romantično blabla.. . Dok sam joj tako prstima razvaljivao pizdu stenjala je ko prava droljica. Povremeno bi prolazili auti iz kojih bi nas gledali znatiželjni prolaznici, ja sam pokrio svoje lice kapuljačom a nju je to samo jos više palilo pa je bila sve bolja i brža. Opet se uhvatila pušenja ili bolje reći gutanja moje kite a usput mi je mjesila i gnječila jaja. Lizala ga je od korjena prema glaviću, kruzila jezikom po vrhu, cuclala jaja, izluđivala me i dovodila do ludila pa opet prekidala da ne svršim u njenim ustima.

Zamolila me da je upozorim kad budem svršavao i da svršim po sisama a ne u njena usta. Mislim si ko te jebe droljo neću ti ništa govoriti kad mi nedaš pičke, uhvatio sam je s dvije ruke za kosu i nabijao na kurac i napunio joj usta spermom toliko da se skoro ugušila. Htjela je pljunuti ali nisam joj dozvolio da izvadi kurac iz usta dok nije sve progutala, a kad je progutala svu spermu ili barem većinu osim onog što je iscurilo oko kurca počela se derati kako sam bezobrazan i bahat i da više nikad neću dobiti ništa od nje. Doris se malo kao naljutila i otišla kući demonstrativno no moja su jaja bila prazna a potrebe zadovoljene. Bilo je to najbolje pušenje u mom dotadašnjek životu.
Ipak nije se dugo ljutila i već sutradan mi se javila i rekla kako možemo sve ponoviti ako obećam da ću drugi put biti pažljiviji prema njoj.

Naravno da sam obećao sve što je htjela pa čak i ono čega se nisam mislio pridrzavati.. . dogovorili smo sastanak već za istu večer ponovo.
Cijlo to ljeto sam praznio jaja po njenim sisama i u njena usta. Svako malo slali smo si provokativne poruke i slike a kad smo imali prazan stan onda smo se jebali kao zečevi, no o tome možda nekom drugom prilikom.


Sad ima dečka ali ja samo čekam da se sretnemo u nekom klubu i da je izjebem u WC-u za ona dobra stara vremena.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija