Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Put u Ameriku 2

Stigao sam u Ameriku jer mi je takav posao, put mi je bio zabavan ali malo dug tako da sam odmah otišao u hotela da se naspavam za sutrašnji dan. U apartmanu u kojem sam bio je imao nekakva vrata za slučaj opasnosti koji su vodila do druge sobe ali je zaključan sa obe strane tako ako hoćete da otvorite vrata treba te otključati sa obje strane. Otišao sam spavati jer sam bio jako umoran. Ujutro sam imao jednu prezentaciju za jednu Američku kompaniju tako da sam se rano ustao i otišao tamo.

Nakon par sati poklopili smo ugovor sa suradnjom. Vrati sam se i hotel i na moju sreću što smo završili posao tako brzo imao sam par dana samo za mene da malo se odmorim. Ležao sam tako na krevetu i  razmišljao kako bi bilo dobro da je tu pokraj mene jedna djevojaka ali u životu nemožeš tražit sve tako da sam se spremio i izašao malo u grad da vidim kako ovdje ljudi izlaze u provode. Pošto mi je bilo malo dosadno biti sam a nisam nitkog našao odlučio sam se vratiti u svoj hotel. Ušao sam u svoj apartman i lako na krevet malo u tišini kad sam sa hodnika čuo ženski glas kako ulazi točno u stan pored moga kojeg su nas dijelile ona vrata. Neznam ni sam ali možda zbog neke znatiželje sam se usto i prislonio glavu na vrata kako bi čuo o čemu govori. Ali se ništa nije čulo " sigurno je prestala pričati na mobitel" pomislio sam.

A da bi stvari bile malo gore, poskliznuo sam se na pločice i slučajno lupio rukom od vrata. Ulovio sam se jer nisam znao šta da radim a sa dvije strane se odjedanput čuo ženski glas " jel ima tamo nekog.. . ako ima neka otvori vrata odmah ! " polagano sam otključao i otvorio vrata a iza njih je stojala jedna ženska sa ručnikom na sebi i počela se šetati da kako se usuđujem da prisluškujem. Pokušao sam je objasniti da je to bio splet nesretnih okolnosti i da nisam htijeo.. . Ali ona me nije htjela slušati samo sa nastavila derati se i prijetiti policijom. U jednom trenutku dok se tako derala sa nje je pao ručnik i ispale su joj dvije ogromne sise van. Toliko su joj bile velike da sam ostao zuriti u njih. Ona je to vidjela i rekla " kako se još i sad usuđuješ gledati mi u sise da prisluškivanje nije bilo dovoljno".

I zatim je stala malo na stranu i rekla da ću joj trebati platit za sve ovo i gurnila me na krevet i legla na me na sa svojim sisama. Zatim se ustala skinula mi hlače izvadila kurac i stavila ga između sisa i počela ga drkati. U jednom trenutku sam joj uzeo glavu i turnio kurac u usta sve do grla, Tako duboko da je počela kašljati. Zatim sam se ustao nagazio je na zid i turnio joj ga u pičku i počeo je jebati što sam jače mogao a ona je samo vrištala.

Nakon toga sam je uzeo podlegao na krevet legao sa strane i turnio ga opet što sam jače mogao a one me je tako jako stisla uza sebe i počela me grebati po leđima sa svojim nitima. A ja sam je sve jače i jače jebao, Tako smo oba dvoje uzdisali nekoliko minuta kad sam trebao da svršim. Pito sam je jel mogu svršit u nju a one je rekla da samo to čeka, tako da trenutak prije nego što svršio sam je turnio kurac u pičku što sam dublje mogao i napuni sam je spermom. Zatim sam joj turnio jezik u usta i nisam vadio kurac iz nje jedno pola minute. Nakon dobrog seksa onako umorni smo zaspali zajedno. Ujutro je ona trebala da ide, Ali je na jedan komad papira napisala svoj broj i adresu tako ako budem ikad opet dolazio da joj se javim da to opet ponovimo jer kako kaže to joj je bio najbolji seks u životu i da je nitko nije tako zadovoljio kao ja što sam i da bi to mogla ponovit još što puta.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija