Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Putovanje sa najljepšom ribom u gradu

Nikad me nije palila moja sestrična Sanja, iako smo bili isto godište Sanja je izgledala mnogo zrelije od mene. No, Kada su počele prve simpatijk i interesovanja za žensko telo, mene je privlačila ona.
Imam ja i stariju sestru Mariju(tri godine starija od nas), ali nju nisam posmatrao kao dobru ribu već kao stariju sestricu. Sanja je bila nešto drugo već u osnovnoj je imala starije momke od sebe, a i izgledala je kao pravi avion, visoka, velike sise(četvorka odprilike), fantastična guza, telo za desetku, mislim da su svi u Školi drkali na nju, pa i ja!

Kada je prolazila pored nas svi su me zadirkivali, vidi al ti je dobra šveca, kako bi joj mesio sise i tako to. Nisu oni imali pojma da su te sise upravo moja opsesija. Dva puta sam uspio delimično da ih vidim jednom kada se sagnula da zaveže pertlu ispred mene, nije nosila brus pa su skoro ispale ispod obične majice, a drugi put u WC-u preduzeća od mog oca kada sam ja bio u WC-u, a ona dirala sike kao čeka me da završim a ja buljio u ogledalo. Što se nene pičkice tiče, osim biljenja u njen žbun na kuipaćem kostimu i žestokog izdrkavanja posle nisam ništa više zapazio. Posle završetka školske godine, trebalo je otići na selo odakle su moji na raspust. Pošto su moji i Sanjini roditelji radili, a starija sestra Maija nije htela da ide sa ”klincima” išli smo samo Sanja i ja.
Kada smo stigli u selo sačekali su nas braća Ivan(stariji godinu dana od nas) i Marij(mlađi od nas dve godine), i najstarija sestra Slava(starija od mene i Sanje 4 godine), koja je živela samo sa majkom tj. našom tetkom za oca nikad nije znala, a priča se da ju je napravio neki mesar koji je jebao moju tetku za kilo masti! Tetka se potom udala, a Slava ostala kod strica na selu. Kada smo stigli tamo objasnili su nam da imamo pored našeg imanja reku, na kojoj se oni kupaju i na koju niko ne dolazi. Kada smo se odmorili krenuli smo na kupanje, neprestano sam gledao u Sanjino dupe i sise, odjednom Ivan i Slava su rekli da moraju da svrate do šume, a mi da nastavimo put, tj. Marin će nam da pokazati.

Kada smo stigli Marin je ušao u vodu i rekao: ” Mi se ovde kupamo goli, ja ne mogu ovako”! i skinuo je sa sebe sve, Sanja me je pogledala i rekla” Pa ako ovde niko ne dolazi možemo i mi da se skinemo, zar ne”, i sa sebe je skinula gornji deo kupaćeg kostima i sise su ispale ispred mene. Kada je krenula da skida gaćice rekla je: ”Ajde skini se i ti vidiš da nema nikoga” i crni žbun se ukazao pred moji očima, skinuo sam šorts, a već dignuti kurac sam sakrivao od Sanje. Otišao sam do vodi misleći da će mi spasti, a Marin mi je rekao da hoće da jebe CSanju.
U tom trenutku pojavili su se Ivan i Slava koja je vikala:”Šta je jebete je a! ! ”, ”Ti si luda mi smo brat i sestra” uzvratila je Sanja, ”Pa šta ima veze i Ivan i ja smo brat i sestra pa smo se dva puta pojebali u šumi sad, ajde Ivane skidaj se da im pokažemo! ” RIvan i Slava su se skinuli, Slava je imala dosta kovrdžavu pičku i velike opuštene sise. Ivan je krenuo da jebe Slavu, a Main se priključio tako što je Slavi stavio kurac u usta.

U jednom trfenutku Slava je sklonila Ivana i Marina i rekla meni:” Ajde dođi i stavi taj svoj kurčić ovde ne mogu da ga gledam tako velikog i neiskorišćenog! ”. Iznervirala me je ona reč ”kurčić” i krenuo sam polako da je jebem jer nisam imao nekih iskustava, znala je dobro da se jebe, nakon nekoliko trenutaka pogledao sam desno od nas i imao sam šta i da vidim, Ivan je raširio noge Sanji i silovito je jebao, a ona je zadovoljno stenjala, nisam mogao to da gledam nego sam ostavio Slavu, a Ivana odgurnuo sa moje seke Sanje , koja je uzviknula:”Šta me sad prekidaš kada mi je bilo najlepše! ”. Uvatio sam kurac u ruke i krenuo ka njenoj ribici, čudno me je pogledala, ali mi je dopustila da uđem u nju, osećaj je bio sjajan jebem osobu na koju drkam i za koju sam mislio da je nikad neću pojebati. Za to vreme Ivan i Main u jebali Slavu jedan u pičku drugi u dupe, a ja sam uživao u svojoj sestrici.

”Jer vidiš seko jebem teeeee! ! ! ! ” vikao sam i buljio u njene sise, u došlo mi je da svršim, ali pošto nisam skoro ništa znao o tome, rešio sam da svršim u nju, tj. da ga ne vadim, jednostavno mi je bilo lepo, koliko sam Slavu sporo jebao, toliko sam Sanju natakinjao brzo na kurac”, ali me je prekinuo njen glas:” Ajde svrši već jednom, ja sam dva puta svršila! ”, ”Ja sam to već odavno uradio, u tebi”, odgovorio sam ja ne pomišljajući da ga vadim, ”Jel si ti lud od toga mogu da zatrudnim”, uzvinu seka odgurnu me sa sebe(i iz sebe) i ode do reke da opere pičku, dok je moju spremu izbacivala iz svoje pičkice, objašnjavao sam joj kako nisam ništa znao o tome, i čudio se odkuda njoj toliko iskustva. Kada je završila, obukli smo se svi i krenuli kući.
Kada smo uveče legli da spavamo, Sanja i ja smo imali krevete u jednoj sobi, Sanja svoj, a ja svoj, kada je došla iz kupatila u sobu bila je samo u brusu i gaćicama, malo smo pričali posle onoga, video sam da joj se ne spava, pa reših da prekinem tišinu i upitah je”Kako ti je bilo danas”, a ona odgovorila”Bilo je dobro, ali se plašim trudnoće, nisi trebao da mi svršiš u ribicu”. ”Nisam znao seko ništa o tome, a i bilo mi je lepo nisam hteo da ga vadim, dugo sam želeo da te jebem, evo i sad mi je dignut kad mislim na tebe”, rekao sam ja, ”Stvarno, ako ti je dignut dođi da ponovimo ono, samo nemoj da mi opet svršiš u ribicu obećavaš” iznenadila me je Sanja i skinula brus i gaćice, a ja sam kao lud ušao u njen krevet i počeo silovito da je jebem. Svršio sam pored nje u krevet, a posle joj malo ljubio sise i vratio se u svoj krevet da spavam.

Sutra je padala kiša, pa smo bili uskraćeni reke, ali smo Sanja i ja uvek nalazili mesta da se pojebemo, bilo je to u potkrovlju kuće, poljskom WC-u ili bilo gde ne mogu da nas provale, jednostavno s nogu, ona skine trenerku ili farmerke do kolena i ja isto i s nogu odpozadi je jebem, kad god mi se digne kurčić ja pozovem seku i tu smo, a kao tinejdžeru dizao mi se često! Šta su za to vreme radili Ivan, Marin i Slava stvarno ne znam, verovatno su imali i oni neka svoja tajna mesta za jebanje.
Tek poslednjeg dana je granulo sunce pa je naša petorka krenula na reku. Odmah smo skinuli sve sa sebe i počeli da se jebemo, normalno ja svoju seku, a ova dvojica svoju. Kada sam svršio nije mogao da mi se digne(malo se preopteretio), pa sam predložio da mi ga seka stavi u usta, ali je ona to odbila jer joj je bilo gadno(ipak je i ona bila tinejdžerka), video sam da Slava puši Ivanu kurac pa sam stao u red, ali je Slava i moj stavila u usta zajedno sa Ivanovim. Zaboravio sam šta mi seka radi, pogledao ka njoj i video da je Marin jebe! Jednostavno mali je iskoristio moju odsutnost i gurnuo ga Sanji, bilo mi je malo krivo što jedan klinac sa sela, dosta mlađi od nje(išao u osnovnu Školu), jebe jednu od najboljih riba u Školi, a možda i u gradu, njegov mali krac je nestajao u sekinim dubinama.

Sutra je trebalo da krenemo, kada smo ustali seka me je polubila i rekla:”Dobila sam bato! ! ! ”, zbunjeno je upitah: ”Šta si dobila seko! ? ”, objasnila mi je još neke ženske stvari, a za mene je najvažnije bilo da nije drugom stanju! Zbog toga se nismo pojebali u vozu, iako smo planirali, ali smo zato išli kući gde će mi biti stalno na usluzi! ! !

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija