Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Putovanje vozom

Zazirao sam uvek od putovanja vozom, pogotovo kada sam morao koristiti voz u našim krajevima, ali moje mišljenje o vozovima mnogo je bolje zbog nečega što se dogodilo prije nekih 10 godina. Sa drugovima sam otišao do Splita gde smo boravili 10-ak dana. Oni su tada morali da idu, ali ja sam želeo da ostanem još nekoliko dana. Dogovorio sam se sa jednim drugom da će me za 5 dana dočekati u Zagrebu pa ćemo skupa da idemo doma. Teška srca sam se oprostio od Splita i ukrcao se na zadnji večernji voz za Zagreb. U vozu je bili malo ljudi tako da sam mogao sam da budem u svojoj kabini. Nerviralo me već u startu što ću da putujem celu noć za put koji ne bi trebao da traje više od nekoliko sati. Jedina dobra stvar je bila ta što ću spavati jer me niko neće smetati. Voz je krenuo, a ja sam legao preko tri sedala i polako počeo da tonem u san…

Ne znam koliko vremena je prošlo kada me prenuo nečiji glas koji je pitao da li je slobodno. Onako mrzovoljan promrmljao sam da je. Kada sam došao sebi video sam da je to bila lepa mlada devojka u ranim dvadesetima vidno preplanula od sunca. Nakon što sam se potpuno razbudio predstavio sam se i tako smo počeli da pričamo. Saznao sam da ide na faks u Zagreb i da je treća godina prava. Zvala se Tina. Bila je nešto manja od 1, 7m preplanule puti i duge crne kose. Bila je lepo građena, malo bucmasta na pravim mestima. Sise su joj bile čvrsta trojka, a guza savršene veličine i fino zaobljena. Nakon nekoliko minuta skinula je sa sebe tanku jaknu te je ostala u haljini bez rukava koja je sezala do kolena. Lepo su se nazirale linije na kojima je kupaći kostim telo štitio od sunca. Obožavam te linije i mnogo me pale. Sedela je nekako nespretno i lepo sam mogao da joj vidim pod haljinu. Na moje razočaranje nosila je donji veš. Kako smo sedeli jedno nasuprot drugog verovatno je primetila da je gutam pogledom u polumraku. Ne znam namerno ili slučajno ali s vremena na vreme sa svojom nogom me lagano dirala po nozi. Prekrižila je noge na način da je izula gornju nogu iz japanke te me je lagano dirala po potkolenici. Moj kurac je počeo da se lagano diže. Promatrao sam njeno lice i primetio da se lagano zavodnički smeje. Lagano sam raširio noge da bolje vidi kako mi kurac bubri u gaćama. Ne skidajući pogled s mojih očiju podigla je svoje lepo stopalo i počela da preko gaća zadirkuje moj kurac. Nisam mogao da se kontroliram i izvukao sam ga van. Ona ga je zgrabila sa dva stopala i krenula da ga lagano nateže uživajući u tome koliko me izluđuje. Zavukla je ruku ispod haljine i krenula da se igra sa svojom pičkom. Osetio sam da ću da svršim pa sam je prekinuo i rekao da legne. Seo sam na njenu stranu te joj svukao gaćice. Jasno su se videle linije na kojima je njen kupaći kostim boravio celo leto. Lepo uređeni crni grm na pički i malo veće stidne usne zvale su me da se bacim na njih. Raširio sam joj noge i krenuo da joj kružim jezikom oko ulaska u pičku. Sisao sam njene usnice i polako krenuo da kružim oko klitorisa. Počela je da uzdiše sve glasnije. Sokovi su krenuli da teku iz njene pičke te sam počeo da ih ližem i guram jezik duboko u nju. Osetio sam da je blizu svršavanja, prestao sam da je ližem i nategao par puta svoj tvrdi kurac i zavukao ga duboko u nju. Ušao je lako jer je bila jako vlažna. Ustao sam s njom na kurcu i seo nazad na sedalo dok je ona sedela u mom krilu. Ljubio sam je dok se ona u laganom ritmu nabadala na moj kurac.

Skinuo sam haljinu i brus s nje. Njene sise su bile bele i skoro su svetlele u mraku. Savršeno su ležale u mojoj ruci dok sam se igrao s njima. Bradavice su joj brzo nabrekle. Počela je da se nabija sve brže a ja sam stavio njenu sisu u usta i igrao se njenom nabreklom bradavicom. Mnogo je to volela i uzdisala je sve glasnije. Spustio sam ruke na njene guzove i čvrsto ih stisnuo. Mesio sam ih i razmicao kako se ona nabijala na moj kurac ne ispuštajući njenu sisu iz usta. Nakon 20-ak minuta šapnula mi je u uho da će da svrši. Privila se uz mene dok se nabijala svom snagom. Ljubio sam je po vratu i onda mi je zabila nokte u leđa dok je svršavala. To me dodatno napalilo i počeo sam da pumpam vrelu spermu duboko u njenu pičku. Zapuhani smo se brzo obukli jer smo čuli da se neki koraci približavaju. Bio je to kontrolor koji je naše karte pregledao i zaželio nam ugodan put.. .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija