Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Rad u vrtu

Dobri susjedi su uvijek na cijeni, a susjede još i više. Takva je bila i susjeda Irena. Četrdesetogodišnjakinja duge smeđe kose, bujnih sisa, poslije sam ustanovio da su čista petica, te pozamašne guze.

Znali smo se već desetak godina, od kako se udala za Stjepana, mog susjeda i kolegu iz osnovne škole. Stjepan ili Štef kako smo ga zvali, bio je inženjer u Plivi, jedan od onih koji smišljaju sve te lijekove, pa je zbog toga često putovao po farmaceutskim kongresima. U početku je i Irena išla sa njim, ali je sad sve više ostajala doma jer joj se nije gubilo vrijeme sa kojekakvim ljigavcima. Čak mislim da je Štefu to i odgovaralo, jer sam saznao iz povjerljivih izvora, a kakvih bi drugih i mogao saznati, da on praši jednu mladu znanstvenu novakinju kojoj je mentor. Normalno je da i ona ide sa njim na te kongrese. Držao sam to za sebe, mada sam nekako mislio da Irena zna za to.

Uglavnom, ja sam se odavno palio na Irenu i znao sam ju često promatrati, potajice, naravno, dok bi radila u vrtu. Gledao bi onu njenu guzu i zamišljao kako joj ga zabijam s guza u njenu sigurno sočnu picu. Ili bi joj buljio u dekolte kad bi bila u nekoj majici bez rukava, a majica bi kliznula na niže pod teretom onih sisurina. Naravno, i ja sam morao voditi računa da moje žene nema doma. Prilika za provjeru sočnosti njene pice i mekoće njenih sisa, mi se ukazala nenadano, i to vrlo brzo.

Štef je ponovo išao na seminar, sa malom novakinjom naravno, a moja žena je taj tjedan radila popodne u bolnici, do 22 sata, pa sam poslijepodne bio sam. Bilo je ljeto i jako vruče. U biti, u Zagrebu više nije bilo pravog ljeta, već se dijelilo na sparno, te sparno za izluditi. I ovaj dan je bio takav već od ranog jutra. Moja žena i Irena su od ranog jutra zalijevale vrtove, pa sam ih samo pozdravio i otišao. Na poslu sam se razvlačio kao kišna glista, čak ni klima nije pomagala, a imao sam osjećaj da se nacrti samo lijepe za dlanove i podlaktice. Jedva sam dočekao kraj radnog vremena i da dođem doma. Viki, moja žena, napravila mi je ručak, pa sam sad nekako bezvoljno jeo, a onda otišao pod tuš i u kratkom šorcu i bez majice se vratio u hladovinu terase. Natočio sam si hladnu pivicu i sad sam gledao po vrtu, te sam vidio da je dosta toga obrezano i malo prekopano. Nisam bio siguran da je to Viki sama napravila, pa sam pretpostavio da je i Irena imala svoje prste u tome. U to sam se uvjerio negdje oko 18 sati kad je taj dio vrta ostao u hladu i vrata između naša dva vrta su se otvorila, te se pojavila Irena u nekim jebozovnim kratkim hlačicama crvene boje i žutoj majici bez rukava i dubokim dekolteom.

- Hej! ! ! Kamo? -pozvao sam ju iz sjene natkrivene terase.
- Ooo.. pa nisam te ni vidjela? ! -trgla se na moj glas, pa skrenula prema meni.

Ponudio sam ju pivicom, pa smo malo ogovarali Štefa i malo moju ženu, a onda je rekla da ide završiti kaj su počele jutros. Ja sam samo slegnuo ramenima, a ona je odšetala do vrta ljuljajući onom svojom guzom. Od tada sam gledao njenu guzu u onim kratkim crvenim hlačicama i ponovo zamišljao kako bi ju rado naguzio, te je i moj kurac reagirao, pa mu je sad bilo tijesno u onom šorcu. Uto me trgnula Irena:

- Žarko dođi malo, treba mi pomoć..

Došao sam polako do nje, a ona je bila na koljenima i pokušavala izvući nekakav korijen, pa je mene pozvala u pomoć. Iščupao sam korijen, a ona me zahvalno pogledala, a onda snimila moj napeti kurac u šorcu:

- Nije ti se valjda digao na vađenje korijena? ! ? -rekla je i počela se smijati, a ja sam joj sa smješkom odgovorio.
- Ne, nego na tvoju stražnjicu u zraku.. -a ona me pogledala.
- A da? Šta ti se sviđa?
- Naravno.. pitam se kako izgleda ispod ovih hlačica.. -rekao sam i malo se kao nagnuo na stranu gledajući u njenu guzu, a ona se samo ponovo postavila na sve četiri i nastavila kopati malom lopaticom.
- Ja sam mislila da se nikome ne sviđa.. -tiho je rekla, a ja sam pogledao na obližnje kuće i vidio da nema nikoga, pa sam čućnuo uz nju i rukom prešao po njenoj čvrstoj stražnjici.
- Meni se sviđa.. i to jako.. -rekao sam ohrabren izostankom reakcije na moje milovanje, pa sam krenuo prstima između polutki njene guze i polako prešao po mjestu gdje je bila pica, a ona je uzdahnula.
- Nadam se da se ovo neće pročuti.. -tiho je rekla dok sam ja odmahnuo glavom, a onda je stala sa poslom dok sam ja počeo trljati njenu picu sve jače, a ona je samo sklopila oči.

Još jednom sam pogledao okolo, pa sam joj počeo skidati hlačice i male gaćice koje je nosila ispod i ugledao sam debele usmine njene već lagano vlažne pice i polako prstom ušao u nju. Uzdahnula je prigušeno, a ja sam ju sad polako jebao sa dva prsta dok je njena pica vlažila sve više. Provjerio sam okolinu, pa onda skinuo svoj šorc i izvukao svojih devetnaest centimetara kurca, te stao iza nje i polako se namjestio na ulaz u njenu picu i samo ga gurnuo. Ušao je bez problema odmah do pola, a Irena je samo lagano uzdahnula, pa sam se naslonio na njena ramena i počeo ju žustro jebati, jer nisam htio da netko naleti i da nas vidi. Zabijao sam joj ga sve dublje u picu, a i moja jaja su sad lupkala po njenoj pici. Nakon par minuta je svršila prigušivši jecaj, ali nije mogla prigušiti mlaz sokova koji je špricnuo iz njene pice. To me samo napalilo još jače i sad sam joj ga zabio par puta žestoko i odmah sam se počeo prazniti u nju. Nesvjesno sam to napravio, ali joj izgleda nije smetalo. Čim sam se smirio izvukao sam ga van i gledao ga umrljanog njenim i mojim sokovima, a ona se samo okrenula i dva puta ga stavila u usta, pa ga očistila. Skinula je rukavice i navukla gaćice i hlačice, te mi rekla:

- Pripremi nam dvije hladne pivice, a ja dođem za čas.

Navukao sam šorc i otišao u kuhinju po pive koje su bile u frižideru. Čekao sam Irenu koja je došla nakon nekih desetak minuta, dotle sam razmišljao o onome od maloprije. Nisam žalio zbog toga, dapače, bilo mi je drago da nije imala ništa protiv. Kad je došla otpila je dva gutljaja i oprala ruke, pa sjela kraj mene.

- Ono mi je baš trebalo.. -rekla je, a netko sa strane bi pomislio da misli na pivu, ali smo oboje znali o čemu se radi- Nego.. nadam se da možeš još malo?
- Ti bi još? -pitao sam ju sa smješkom.
- Nemaš pojma koliko bi ja htjela.. -rekla je i primila me za kurac preko šorca, a onda ga uz moju pomoć izvukla, pa ga počela lagano drkati.

Ja sam se zavalio i povukao joj onu majčicu preko glave, pa su one ogromne sise ispale. Bile su mekane i nekako čvrste istovremeno, ali sa tvrdim bradavicama. Počeo sam ih lagano mijesiti dok mi je ona još uvijek lagano drkala kurac koji je postajao sve čvršći. Zatim je raširila moje noge i klekla na jastučić, koji je skinula sa stolice, između mojih nogu. Obujmila mi je kurac svojim sisama i počela ga lagano trljati njima. Još mi ni jedna to nije radila, a Viki nije ni mogla, jer je imala male sise, pa sam sad uživao kao malo dijete. Gledao sam kako mi glavić nestaje između njenih predivnih sisa, a kad bi se pojavio dočekao bi ga njen jezik koji bi ga oblizao. Trajalo je to dobrih pet minuta dok me nije dovela skoro do erupcije, ali je stala na vrijeme. Zatim se uspravila i skinula svoje hlačice i gaćice. Sad sam joj prvi put vidio picu sa prednje strane i iznenadio se vidjevši da je obrijana. Posjeo sam ju na metalni stol i raširio joj noge. Počeo sam joj lizati picu, kao revanš na ono drkanje sisama. Pica je bila slankasta okusa u kojem se osjetila i moja sperma, a to je okus koji sam davno kao tinejđer probao. Eksperimentiranje sa svim i svačim.

Lizao sam ju kao da mi je zadnja u životu, a Irena je stenjala. Kad sam joj počeo grickati klit izludila je totalno i svršila, a ja sam brzo ustao i odmah joj ga zabio u picu do kraja. Zastenjala je prigušeno, a ja sam ju uhvatio za butine i počeo ju jebati. Srećom je stol bio metalan i težak, pa nismo radili preveliku buku. Zadigla je noge na moja ramena, a ja sam joj lupao jajima po guzi dok sam joj ga zabijao u mokru i natopljenu picu. Zatim sam joj ponovo raširio noge i sad sam joj držao sise dok sam joj ga zabijao, a onda mi je došlo, pa sam ju primio za kukove i zabio joj ga ponovo do kraja, te se ponovo istresao u dubinu njene pice. Ostali smo zadihani i spojeni na stolu, a onda se polako razdvojili. Kurac mi se već opustio, a iz njene pice su krenuli sokovi niz njene noge. Ustala je sa stola, pa nakon što smo se uredili i obukli popili smo ono pivo do kraja.

- Nadam se da ćemo ovo opet napraviti? -tiho je rekla, a ja sam samo kimnuo i rekao.
- Čim nam se ukaže prilika..

Popili smo do kraja i ostali još neko vrijeme sjediti dok se nije potpuno smračilo, a onda je ona otišla davši mi poljubac na odlasku. Otuširao sam se i sačekao suprugu.

Irena i ja smo se se nastavili jebati svako toliko, čim bi nam se ukazala prilika. Nedavno me je upitala da li bi joj volio rasturiti šupak. Malo sam bio iznenađen time, ali me sad znatiželja kopka, pa pregledavam porniće na tu temu da budem spreman proširiti joj guzu.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija