Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Radna kolegica

Moja sadašnja zaručnica i ja upoznali smo se na poslu, pomagao sam joj prvih desetak dana, jer je taman počela sezona i djevojka se pogubila u poslu zbog neiskustva.
Svakim danom smo se sve više zbližavali i sve više privlačili jedno drugo, ali ja nikada nisam niti pomislio što će uslijediti.
Nakon nekih mjesec i pol dana, strasti su se toliko uzburkale, leptirići su proradili i jednostavno je došlo do eksplozije vulkana.

Bilo je to pred kraj radnoga vremena, negdje oko 23 sata, kada smo se našli u toaletu u isto vrijeme, i tada me je privukla k sebi, spustila se i krenila nenormalo ludo pušiti da mi se počelo mantati.
Jednostavno nije prestajala sa tim izluđujučim ritmom.
Nisam znao da li da joj kažem: prestani, netko će nas vidjeti,
da li da je uhvatim za tu njenu plavu frčkavu kosu i jebem je u usta
ili da ju skinem, nabijem uza zid i izjebem zguza.

Dok mi se sve to motalo u mislima, ona je na trenutak zastala, pogledala me u oći i rekla: želim da mi svršiš u usta, a nakon posla ideš k meni da me jebeš do iznemoglosti!
To me je toliko raspalilo da sam nedugo nakon toga svršio kao nikada u životu-bio sam glasan pa mi je stavila prst u usta i to je trajalo skoro pola minute.
Nikada do sada nism tako dugo svršavao! Ona je nastavila dalje i kada sam već svršio, ona nije prestajala pušiti i lizati jaja, maziti ih, dodoirivati me po tijelu i grebati noktima. NJene ruke su bile po mome tijelu ijelo vrijeme.

Nedugo nakon toga mi je zahvalila što sam joj svršio u usta, kako joj je bilo lijepo i rekla da sam joj dužan lizanje pičke dok ona nesvrši te da ju onda mogu jebati kako god i gdje god želim u njenome stanu odmah nakon posla.
Ja sam ostao bez teksta i zbunjeno je gledao, a ona se nasmijela i tim predivnim očima me pogledla te šapnila: jedva čekam da dođemo doma.
Uf, i ja isto. Ovo što sam sada doživio nisam nikada u životu, ovkao intezivno i strastveno, kažem joj. Poljubila me je i rekla: dušo, znam, i meni je bilo ajme!

Tako je i bilo. Kada smo stigli, odmah sam je skinio i počeo lizati svaki dio njenoga tijela, nisam znao šta bi prije, ali sam se najviše zadržao na njenoj pici, i kada je počela svršavati, to je bilo u valovima i nije prestajalo, kao i kod mene, čak i duže. Sva se tresla i izvijala, nogama me privlačila na sebe, čupala za kosu i izgrebala leđa. Bila je to slatka bol.
Nakon oralnog sexa, pogledala me jebozovnijim pogledom, namignula i rekla: radi od mene šta god hočeš!

Počeli smo se divlje i žestoko jebati na krevetu, pa se ona prebacila gore i počela jahati i grebati me po prsima, ali sam je zaustavio, okrenio prema zidu i počeo jebati u najbržem tempu. Vrištala je nenormalno da sam sada ja njoj morao stavit prste u usta. S drugom rukom sam je držao za kosu i tako smo se jebali kad mi je palo na pamet da se jebemo na stolu te joj to kažem, a ona će- nastavljamo u kuhinji.
Tamo smo se jebali na stolu, podu, kuhinji, stolici, i neznam kako, ali završili smo u kupaoni na perilici rublja. Tako smo se jebali dok nije došao jedan od najstrastvenijih trenutaka koje smo doživjeli- u istome trenutku, u istoj sekundi, rekli smo iste riječi: jebote ja sam se zaljubio/la u tebe i svršit ću ti!

Svršavanje nije bilo toliko intezivno jer smo se već prije ispraznili, ali je bilo čarobno, taj trenutak , ta strast, ćežnja i požuda su nas obuzeli i jedno drugome smo kasnije priznali da nam je to bio najbolji seks i vođenje ljubavi u životu.

I dan danas, nakon godinu i pol dana, ta je strast još prisutna, ljubav je bezuvijetna, a mašta nam radi 300 na sat.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija