Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Radna koleginica Ivana

Moja radna koleginica Ivana i ja dogovorili da idemo skupa mojim autom na posao, a budući da njezina kuća nije išla dalje od uobičajene rute, rado sam prihvatio ovu obvezu.

Nekako u tajnosti, oboje smo željeli nešto više .. . Ali nismo bili spremni priznati .. .
Dvojeznačne rečenice vrcale su sa strašću koja čeka da uhvati .. . nešto zapaljivo .. . da zapali vatru većih razmjera .. .

Pojavila se u sandalama i plavoj haljini .. . s tijelom uhh .. . Pitao sam se, hoću li vidjeti ima li gaćica ispod haljine. Stajala je tako savršeno .. . da nisam vjerovao da je stvarna, misleći da fantaziram .. .
Ušla je u auto, prekriženih nogu, haljina je bila povučena samo do koljena kako bi pokazala lijepa i njegovana lišća .. . Sjajna .. . Prekrivena nečim ludim što privlači moju pažnju .. . i mene .. .
Komentirao sam da je to bila čast, a nisam znao da ću imati čast voziti .. Divu ..

Tijekom putovanja skupljao sam komentare i komplimente pokušavajući dokučiti njeno raspoloženje. Muž, dvoje djece, skladan brak .. . Ali nekako .. . nešto .. . što joj je odgovaralo .. . njen um .. . nije usredotočen .. . Nisam se mogao povezati s njenom pričom .. . Samo nije vjerovala u to .. . odvela bi dosad bilo kakvu šalu sa nama .. Osjetio sam da još ima .. . nekoga ili nešto u svojoj glavi
Pohvalio sam je .. dobra linija, izgubila je nekoliko kilograma od našeg prvog sastanka .. . i to joj dobro odgovara .. . Ne možete zamisliti kako sam prije izgledala, rekla je i izvadila telefon .. Pogledala je fotografije i pronašla fotografiju dan prije vjenčanja ..
Zamolio sam je da mi da broj ove prekrasne djevojke .. . na što je ona uz osmijeh odgovorila "šupak, ja sam".
Slika u kupaćem kostimu kupila me .. . Rekla sam joj da ću ugristi ovu djevojčicu s užitkom, a iznenađuje me što ona nema ožiljaka sama po sebi .. . od ugriza .. . od ovog savršenog tijela .. .
Nasmijala se i rekla da sam lud.
U jednom sam trenutku spomenuo .. . možda drsko .. . kako su današnje žene postale samosvjesne i konačno se opustile .. . same sebi .. . kako ne bi bile jedini muškarci koji su se ikad igrali .. . sebe.. .
Rekla je da to može učiniti često .. . Pogledao sam je .. . Nevjera .. . Nasmiješila se .. . "Pa, što misliš", rekla je, "naravno da to radimo .. . A u nekim mjesta na kojima ne biste ni vjerovali da se za to mogu koristiti ".. .

Mislio sam .. . Mislim da sam nekad bio .. . lud .. . sad sam siguran .. . ja .. .

Budući da je za vrijeme praznika grad u manjoj opsadi (čitaj gužve) nego inače, stigli smo brže nego što smo mislili.
Pozvala me na kavu .. nisam oklijevao .. Ipak radim .. mogu čekati .. mislio sam ..
Otišli smo u njezin ured .. . Lijepo uređeno mjesto .. . Nekoliko ljudi koji su imali veće odgovornosti od ostalih dobili su svoj ured .. . Baš kao i ona .. .
Donijela mi je kavu, sjedio sam preko puta nje .. . za stolom .. . pregovarao .. . Ležerno smo razgovarali, komentirali situaciju, posao .. . A u mojoj je glavi bila fotografija .. . nju .. . tijekom igre.. . masturbacija .. .
Kao grom iz vedra neba .. . Odletio je van .. . "Je li ovo jedno od mjesta na kojima svirate? " .. Nasmijala se. "Pa, sada nisam sama. " Dakle .. DA je to odgovor. Moj kurac volio je ovaj odgovor .. . Rekao sam .. "Ne daj da te gnjavim" .. Opet me epitet Ludi zakačio .. . Sjajno, pomislio sam, s ovim nadimkom mogu lažirati još neke gluposti .. . "Ozbiljno" Volio bih gledati tijekom igre .. Čak i ako samo gledam ".. .

"Ti si lud .. Iako .. nitko neće doći još pola sata .. . "
Moje su nade legle u nebo .. . Izvrsno .. .

"Ali nipošto ne bih trebao biti ovdje. Uredi nisu zaključani. Idemo u toalet. "

Srećom, ulaz u toalet bio je poseban. Muški .. . posebno ženski .. . Ušli smo u ženski toalet. Tvrtka je prazna ..
Prvi dio WC-a bio je s umivaonikom, gde je bila zasebna kabina. Prvo sam ušao .. Zatvorio je vrata za sobom .. . Zaključao ih ..
Okrenuo sam se prema njoj .. "Jeste li sigurni da moje srce sve to može podnijeti? " Pitao sam je. Nasmijala se. Prišao sam joj, zagrlio je i poljubio je u vrat. Opustila se. Okrenula je glavu i dodirnula mi usne s njezinima .. . svidjelo mi se .. Njezin jezik, tako vruć, pronašao je svoj put do mog jezika .. . nisam imao ništa protiv .. . pristao sam .. . stavio sam ruku na njezinu stranu .. . Divno .. . Kita je već postigla punu veličinu .. tako da se počinje miješati u hlače .. . pomazao sam je sa strane .. osjećala se kao gaćica s remenom .. nevidljivo .. .

Odgurnula me je i rekla: "Evo, tako ja to radim. " Zgrabila je rub haljine i podigla je. Gaćice .. . još uvijek postoje .. . premda izgledaju kao da ih nema .. . Plava vrpca, vrlo slična boji haljine .. . natrag do vrata WC-a i počela je dirati djevojčicu preko gaćica. kakav je bio rezultat tih dodira .. . Uh .. . Stajao sam i gledao u nevjerici .. . Tako lijepa žena .. . Prekrasna .. . Samo zbog mene .. . zavidjeo sam sebi .. . Osjećaj superiornosti .. .
Kleknuo sam pred nju da budem što bliže njezinoj pički .. . da joj pomirišem .. . Snažno je uzdahnula i počela jače pritiskati klitoris .. Moj penis .. . pulsirao je u ritmu prstiju .. . Ja pomaknuo jezik, dodirnuo prst .. koji je u tom trenutku bio još .. . Podigla je lijevu nogu do ruba police pored sudopera .. . i pažljivo, tamo, ispred mog nosa .. . gurnula gaćice u stranu .. . Gledao sam kako sjaji, sve je bilo mokro .. Klit .. koji je pratio njen otkucaj srca i izazivao me
Pokušao sam se obuzdati .. . čak dvije stotine .. . ali tada je jezik izašao iz mojih usta i udario u njezin klitoris ..
"Hej", rekla mi je, "sigurni ste da to želite" .. . "U ovom trenutku više od disanja", rekao sam .. .
Dva je prsta ispružila usne i pustila moj jezik da klizi između njih dolje do rupe. Gurnuo sam jezik iz rupe. Zastala je, vidjela sam kako joj se guzica trza .. . ponavljao sam .. . a zatim vratila jezik klitorisu.. . obišla oko njega dva kruga i otišla ..
"Sad mogu umrijeti", rekao sam .. . i počeo da otkopčavam hlače .. . I skinuo mi je ćelavi penis .. . Sve su mi bile hlače mokre .. . Pogledala ga je i lizala .. . Izvukla sam kožicu i pokazao je češalj .. . u punoj veličini .. i ćelav .. treperi .. . idem do nje .. i idem uz kitu do njezine pičke .. .
"Mogla bih te probati, dušo! " Rekao sam joj .. . "Ajde .. samo pazi što radiš .. . " rekla mi je .. .
Nagnuo sam glavu prema njezinom klitorisu .. Bila sam tako ćelava i mokra .. počeli su kliznuti jedan za drugim .. Sretno .. . tako je moj kurac mirisao .. . gdje da ga nađem .. . I nježno se zaputio prema svojoj rupi .. Glavich je bio na ulazu u njezinu pičku .. kad je zaškiljio i spustio dupe malo niže .. Srušila se u njega .. .

Uhvatio sam je za bokove, a zatim oprezno spustio ruke na njezino dupe .. I gurnuo mi kurac u njezinu pičku .. . do kraja .. . Udario ju je kuglicama po bokovima .. . Duboko je udahnuo .. . kao da Zaboravila sam gdje smo .. . Ponovo sam se izvukao, pažljivo je pretukao .. . Ovaj put tiho je jecala .. . Nastavi .. . šapnula mi je u uho .. . Zgrabio sam je, povukao do vrata i podigao je s tla .. Noge su joj bile oko mog struka, gaćice su joj malo pomaknute, iako su bile .. . potpuno mokre .. . neupotrebljive .. .

Guzio sam je tako, ljubeći .. ne predugo ..
Stavio sam .. "Kao i mi, nemam kondom .. . Potpuno nisam spreman za to .. " rekao sam ..
"Ne brinite, uvijek postoji izlaz", odgovorila je.
Skinula je gaćice i skinula ih sve .. Okrenula se od mene ..
Prišao sam joj i položio glavu na njenu mekoću .. toplo ..
"Lako, ne ovdje", rekla mi je ..
Lagano se potonula i položila mi glavu na njezin anus .. "Evo je", rekla mi je .. .
Zastao sam .. Uh .. . Dupe .. volim je .. Blagoslovi muža, pomislio sam .. .
Kleknuo sam i počeo joj lizati dupe .. . da se opustim .. . Fino .. . Uspio sam i gurnuti jezik prema unutra .. .
"Daj mi", rekla je. Nisam pričekao ni minutu.

Ustao sam, stavio glavu na njezin anus i polako gurao .. malo po malo .. . otvorio se .. . pustio me unutra .. . osjećao sam se kao da stisnem penis kad mi je ušla glava .. . nisam se naprezao, pusti je da vodi igru .. Nastavila ga je napadati .. . malo .. . dok nisam pogodio na pola .. . Zatim se malo odmaknula, a zatim opet zakucala .. . pa opet i opet .. . Udarila me po članu .. I svidjelo mi se .. .
Osjetio sam dodir njezine guze na svom trbuhu .. To je sve, pomislila sam. Sve što sam imao bilo je sve što sam joj samo dao .. . Zgrabila me za ruku .. . Što je bilo na njezinom boku .. . i spustila je do klitorisa .. . "Pomozite mi" rekla je.

Prsti su joj pronašli klitoris .. . tvrd .. . spreman .. . i počeli su ga bolovati .. . ona je malo pomaknula guzu.. . sve .. skliznuo u pizzu .. opet je uzdahnula ..
Počeo sam se kretati i lagano sam gurnuo .. . unutra, pa vani .. . pa opet .. . i opet .. . postalo je lakše tući joj dupe .. .
I vrijeme je prolazilo .. Šanse da se netko pojavi postaju sve više i više ..
Uhvatio sam je za bokove objema rukama .. stavila je prste na pizzu .. počeo sam je tući .. ozbiljno ..
"Cum u meni", rekla je, "sviđa mi se osjećaj sperme u meni. "
Kako me je zapalila .. . Besplatno .. . Zna što želi .. . Ne mogu je pustiti .. . Mislio sam .. .

Dobijao sam brzinu .. . Bilo je to gotovo na kraju .. . I disanje, rekao bih da je i ona .. . Počeo sam završiti .. . ali nisam je prestao tući .. . sve do trenutka kad sam osjetio dok joj dupe stisne moj penis .. . zaustavio sam se i punila se .. I imala je grč .. kraj .. Kakav prekrasan osjećaj .. .

Skinuo sam je i obrisao .. Dodao sam gaćice .. Navukla ih je, spustila haljinu i pažljivo otvorila vrata .. Navuko sam gaće i hlače ..
Tamo nije bilo nikoga ..
Potrčao sam do muške sobe kako bih to pokušao shvatiti .. .

Nakon toga vratili smo se u ured da popijemo kavu .. .
"Pa, to izgleda prilično dobro kad igrate", rekao sam joj.
"Nisi normalan", odgovorila je i natjerala me da napustim ured .. .

Kasnije sam dobila poruku o Viberu .. Mokre gaćice .. I komentar .. Još te njušim .. .

Razmislio sam o ponudi da je odvedem kući .. .

Još Erotskih priča?

Ja i frendova mama Sanja

ja i Sanja 40 godina mama za jenamje

Trudna najbolja prijateljica

jebanje trudne najbolje prijateljice dok joj muza nema

Mala Nelly

Nakon dugo vremena susreo sam djevojku koju sam dobro poznavao iz djetinstva,pa smo noć zasladili vrelim sexom

Nova susjeda - 16.dio

Do trenutka kada su moje međunožje susrele Majine jastučaste guzice i moja jaja naletjela na njezin natopljeni prorez, moj kurac je bio tvrđi nego ikada prije. Oboje smo zastenjali dok se Majin ispruženi sfinkter stezao oko debelog korijena moje osovine. Gumena toplina njezinih analnih stijenki koje su me stezale dok joj se rektum preoblikovao oko moje tjemene osovine osjećao sam se tako dobro, više od svega o čemu sam ikada sanjao. Biti obavijen od vrha do baze u glatkom grljenju Majine guzice bilo je nebesko. Bilo je nevjerojatno erotično, ali i stvarno intimno, na čudan i neočekivan način. Maja, o moj Bože! Dahtao sam dok sam se naginjao nad njezina izvijena leđa sve dok nam se glave nisu približile i mogao joj njuškom maziti vrat. Uzela si mi sav kurac! Ušao sam skroz u tvoje dupe, Majči, super je! Uuuh Zvone! stenjala je u moja usta, poluzatvorenih očiju gorjele su od požude. Osjećam kako tvoj kurac pulsira u meni... O moj Bože, tako si duboko u mojoj guzici... Osjećam se tako rastegnuto i napunjeno, uuuh! Tako me dobro ispunjavaš, Zvone, volim se osjećati tako puna tebe! “Dušo, ti si nevjerojatna,” promrmljao sam ljubeći njezino prekrasno lice. Još uvijek kružeći prstima po njezinom nabreklom klitorisu, drugom rukom sam je obuhvatio, točno preko njezinih teških sisa. Ispunivši dlan velikom teškom sisom, uhvatio sam se za Majino sladostrasno tijelo i pritisnuo prsa na njezina izvijena leđa. Držeći Maja čvrsto uza sebe, promiješao sam joj utrobu svojom drškom za istezanje stražnjice, natjeravši je da nekontrolirano stenje kad me njezin šupak počeo nepravilno stiskati. Dok sam polako ljuljao bokovima u njezino mesnato dupe, kost mi se trzala od zadovoljstva unutar Majinog toplog baršunastog rektuma. Moje je uzbuđenje raslo iz sekunde u sekundu, a očito je raslo i Majino dok su moji prsti ubrzavali trljanje klitorisa. Ovo je nevjerojatno, progunđao sam u njezino zadihano lice dok sam nastavio polako brusiti svoj potpuno zakopani kurac unutar njezinog tijesnog analnog tunela, drhteći cijelim tijelom, opijen svojim prvim okusom sodomije. Ti si najbolja Majči! Tvoja guzica je epska... Tako vruća i uska, tako dobra! Ohhh jebote! Odjednom je Majino tijelo počelo drhtati poda mnom, a oči su joj se otvorile. Usta su joj bila opuštena, a njezin punjeni šupak sve se jače stisnuo oko mene dok je žurno mrmljala: Uuuh, poljubi me Zvone, ja sam... Ooooh jebote, svršit ću! Ohh da, dodirni mi klitoris, nastavi me trljati kao to, da! Uuhhh jebote da, poljubi me, prstom me, poljubi meee! Brže vrteći njezin klitoris između prstiju, jedva sam imao vremena usisati njezina ponuđena usta u svoja prije nego što je došla Maja. Bilo je tako iznenadno i intenzivno. Mlatila je u mom zagrljaju i osjetio sam kako mi sokovi od njezine mace kapaju po prstima dok se njen mreškasti rektum počeo ritmički stezati i otpuštati, masirajući moju potpuno zakopanu osovinu. Osjećao sam se nevjerojatno. Majin ionako pripijeni šupak još se više zategnuo dok me njezin sfinkter istegnut kao prianjajući penis zgrabio u podnožju, a njezini analni zidovi stisnuli su moju dužinu u slijedu mužećih analnih poteza koji su mi oduzeli dah. Bilo je jednostavno predobro. Prije nego što sam to uopće shvatio, svršavao sam kao lud u Majino dupe, puneći joj rektum bujičnim mlazom toplog sjemena. Mislim da je osjećaj moje sperme koja je preplavila njezinu utrobu učinio njezin orgazam još intenzivnijim, jer je njezina maca samo nastavila šikljati po mojim prstima od klitorisa. Oduševljeni tako snažnim vrhuncem, iznenađeni intenzitetom našeg prvog analnog spajanja, Maja i ja smo uživali u usnama, a naša divlja ljubavnica prigušivala je naše gunđanje oslobađanja.

Nova susjeda - 15.dio

Nova susjeda izmišljena priča - serijal

Nova susjeda - 14.dio

Nova susjeda izmišljena priča - serijal

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija