Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Radna okolina

Radio sam već dugi niz godina u jednoj firmi i sa svojih četrdesetak godina bio jedan od starijih, ako ne računam gazdu. Sve žene koje su bile u firmi su bile udate, a onda nam je jedna iz mog odjela prošla na porodiljni, a kolega također iz mog odjela je prošao u drugu firmu pošto se baš nije slagao sa gazdom.

Gazda je raspisao natječaj, pa se javilo nekoliko njih, ali bi im gazda uvijek našao neku zamjerku, na kraju sam mu rekao da se više odluči, jer nećemo nikoga pronaći tako skoro. Na kraju je zaposlio dvije cure od 23 godine, za koje sam poslije saznao da je jedna njegova nečakinja, a druga njena najbolja frendica sa faksa. Nisam imao ništa protiv dok su cure radile svoj posao.

Prošlo je već par mjeseci i došlo je ljetno vrijeme, a to je podrazumijevalo i lagano odijevanje. Tako su se Žana i Daria počele odijevati jako lagano, mada je Žanu odmah stric upozorio da se ne mogu tako oblačiti za posao. Ja nisam imao ništa protiv, jer je to bila dobrodošla promjena. Taj tjedan nas je čekala radna subota, tj nas troje u uredu i ekipe u prodavaonici. Ja sam morao otići i do carine radi preuzimanja nekih djelova koji su došli za prodavaonicu, a kad sam se vratio prije nego sam ušao u ured čuo sam neke uzdahe koji su dopirali iznutra. Zastao sam i lagano pritisnuo kvaku. Bilo je otključano, pa sam tiho odškrinuo vrata i imao šta vidjeti. Gledao sam kako Žana liže picu od Darie, dok je ova sjedila na Žaninom stolu raširenih nogu i zadignute minice, a gaćice su bile odmaknute u stranu. Darijine bradavice su probijale tanku majicu koju je imala na sebi, bez grudnjaka naravno. Kurac mi se odmah digao iako sam bio dvadeset godina stariji od njih. Tren ili dva sam razmišljao šta da napravim, a onda sam otvorio vrata lagano i ušao u ured. Nisu me niti vidjele, niti čule, a ja sam zaključao vrata za sobom, pa im polako prišao.

Prva me primjetila Žana i podigavši glavu sa Darijine pice samo se široko nasmješila i pokazala na Darijinu picu:

- Da me zamijeniš malo? -bio sam iznenađen malo time, ali sad je o tome razmišljala moja glava u hlačama, pa sam brzo sjeo na njenu stolicu i pogledao šta se nudi.

Darija me pogledala i nasmješila se, pa se poljubila sa Žanom koja je stala kraj nje i tiho rekla:

- Konačno muški jezik dolje.. -gledala me poluzatvorenih očiju sa smješkom na licu, a ja sam joj skupio noge i povukao gaćice niz njih, te ih ponovo raširio.

Zagnjurio sam jezikom između njenih nogu i zabio jezik u njenu pičkicu. Imala je divan okus, a tako mladu picu odavno nisam lizao. Moj hrapavi jezik joj je izgleda pasao jer se uskoro počela trzati i cviliti, pa je svršila obilno zalivši stol i moju košulju. Meni nije smetalo, a izgleda ni žani jer je brzo odmakla Dariju i zauzela njeno mjesto na stolu i odmah raširila noge, te sam vidio da je ona već skinula gaćice. Imala je veće usmine od Darije, ali mi nije smetalo. I ona je već bila mokra kad sam ju počeo zdušno lizati i grickati joj klitoris. Stenjala je dok sam joj lizao picu, a i njene bradavice su probijale kroz majicu. Imala je malo veće sise od Darije, ali su obje imale lijepa vitka tijela. Dok sam lizao klitoris gurnuo sam joj prst u picu i ona je samo zadahtala, a ja sam osjetio nečiju ruku na svom napetom kurcu, pa sam pogledao dolje i vidio dariju kako mi vadi kurac iz hlača, a u sljedećem momentu je bio u njenim ustima. Osjetio sam njen jezik na svom glaviću i bilo je fenomenalno. Vratio sam se Žaninoj pici i nastavio ju lizati, a ona je pritisnula moju glavu na svoju picu. Zauzvrat sam joj počeo cuclati poveći klitoris i ona se počela trzati, te je ubrzo svršila uz jecaj. Dotle se darija borila sa mojim kurcem i nije ga mogla nikako cijelog strpati u usta. ja sam se odmaknuo od Žane i naslonio, pa joj je sad bilo lakše, te ga je uspjela progutati. dok ga je gutala stiskala mi je jaja, pa sam joj odgovorio vručim mlazom sperme direktno u grlo.
Malo se zagrcnula, ali ga nije ispuštala dok ga nije ispraznila. Uspravila se, a Žana mi je sa smješkom rekla:

- Šefe, nismo to od Vas očekivale, ali ste divni.. -zatim su se obje naslonile na stol i izbacile guze prema meni i lagano raširile noge.

Stao sam iza njih i razmišljao kojoj da ga prvo stavim, pa sam se odlučio za Žanu iz čisto pragmatičnih razloga.. . bila je gazdina nečakinja. Malo sam još prodrkao kurac koji je bio debeo i već dugo nije bio ovako tvrd, te ga stavio u njene razmaknute usmine i lagano ga gurnuo do kraja. Zastenjala je i zadahtala jer je bio dosta širok, a njena pica jako uska. Počeo sa, ju jebati lijevom rukom ju pridržavao za bok, a desnom sam rovario po Darijinoj pici. Darija se nabijala na moja dva prsta kao da su kurac i stenjala skupa sa Žanom. Još nisam vjerovao da se ovo događa, ali mi je znoj koji mi se slijevao sa čela i niz leđa to potvrdio. Nakon što sam pet minuta bušio Žaninu picu, prebacio sam se u Darijinu, te ga i njoj odmah zabio do kraja. Darija je još glasnije stenjala pošto je i ona imala usku picu kao i Žana. Pitao sam se da li su uopće dobivale kučeve u njih kako su bile uske.
Nije prošlo dugo i osjetio sam da ću početi svršavati, pa sam ga izvukao iz Darijine pice, a njih dvije su se uspravile i podigle majice da im svršim po sisama. Nakon drkanja manje od minute počeo sam svršavati po njihovim sisama koje su bile predivne. Dobro sam ih zalio, te se izvalio opuštenog kurca u stolicu za stolom, a njih dvije su mi priredile još jedan šou ližući jedna drugoj sise, te pokupile svu moju spermu sa njih, a onda su tražile da im malo sisam bradavice, što sam vrlo rado napravio.

Nakon toga smo se doveli u red, Žana je rekla da nam ide po nešto hladno kako bi se malo rashladili. Dotle mi je Darija prišla i tiho rekla:

- Da smo znale da ste ovakvi šefe napravili bi to i ranije -zatim mi je uvalila jezik u usta i malo smo se ljubili, a onda je ustala i nastavila- Samo je šteta što ste oženjeni, jer bi mi to voljele i nakon posla..

Ja sam se nasmješio, pa sam samo potapšao Dariju po guzi i tiho rekao:

- Ja sam ionako naredna dva tjedna bez supruge, jer je kod mame na moru, a i klinci su sa njom, pa sam popodne slobodan.

To je ozarilo Darijino lice, a uto je ušla i Žana sa hladnim sokovima, te joj je Darija požurila u susret sva nasmijana i rekla joj:

- Šef je raspoloživ naredna dva tjedna svako popodne -na to me Žana pogledala i nasmješila se, pa mi pružila čašu hladnog soka i namignula.

Dogovorili smo se da dođem oko 18 sati kod Darije, pošto su njeni starci na moru, te su mi objasnili gdje se nalazi.
Jedva sam čekao da dođe 18 sati i da ih ponovo vidim, jer mi se sve više sviđala nova radna okolina.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija