Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Radna okolina 2

Jedva sam dočekao 18 sati i nacrtao sam se kod Darijine kuće. Pozvonio sam svež i mirisan, koliko sam mogao po ovoj vručini, a Darija mi je otvorila sa širokim smješkom. Donio sam veliku kutiju sladoleda, jer mi se činilo da paše u ovoj vručini.

Povela me u dnevni gdje je Žana bila izvaljena na trosjedu samo u gaćicama, pa je brzo ustala i veselo doskakutala do mene i poljubila me stisnuvši svoje sise uz moja prsa. Odmah sam osjetio kako mi se kurac budi, a vjerujem i ona jer je pritisla svoj trbuh uz moje prepone. Darija je za to vrijeme bila u kuhinji, jer je odnijela sladoled u frizer. Ubrzo nam se pridružila i ona, a sad već i ona samo u gaćicama kao i Žana.

Izvalili smo se na trosjed, a njih dvije nisu gubile vrijeme, pa mi je Darija uvalila svoje sise u moja usta, a Žana je izvukla moj kurac iz bermuda i sad ga je žestoko pušila. Ubrzo mi je kurac bio tvrd poput kamena i Žana mi je svukla bermude niz noge, te sam sad imao samo majicu na sebi, i Darijine sise u ustima. Žana se popela na moj kurac i spustila cijelom težinom niz njega uz duboki uzdah. Malo je zastala kad joj je ušao cijeli, a onda se lagano počela gnijezditi na meni, da bi se odgurnuvši Dariju, primila za moja ramena i počela nabijati na njega. Darija je obišla Žanu i s leđa ju primila za sise i počela ih mijesiti. Žana je kolutala očima od užitka i iz njenog grla su izlazili neartikulirani glasovi, pa smo pretpostavili da joj je fenomenalno. U jednom trenu je zastala i stresla se, a sise su isturile bradavice, a moja jaja su bila mokra kako je svršila, ali je ubrzo nastavila sa nabijanjem na moj kurac. Koliko sam bio napaljen znao sam da neću dugo moći zadržavati svršavanje, pa sam to i rekao, a Darija je došla do mene i šapnula mi:

- Samo ti napuni naše pice, mi smo popile tablete..

To je djelovalo kao poticaj za mene i nakon još par nabijanja Žane na moj kurac, primio sam ju za bokove i odigao se od trosjeda zabijajući joj kurac do kraja i počevši špricati u nju. Žana se trgla i ciknula je jer nije očekivala ovo, a pritom je zabila nokte u moja ramena da ne spadne sa mene. Ispraznio sam se u Žanu i ona je sišla sa mene, a Darija se bacila na moj kurac i počela ga lizati od Žaninih i mojih sokova. Kad ga je oblizala prebacila se na lizanje Žanine pice iz koje se cijedila moja sperma. Pritom je njena guza ostala u zraku, a pošto mi je kurac bio još podignut, što me poprilično iznenadilo, kleknuo sam iza nje i pošto je već skinula gaćice, oblizao sam joj picu i šupčić zajedno, a ona se stresla, ali nije micala glavu iz Žaninog međunožja. Gurnuo sam jedan prst u picu i jebuckao ju njime, a jezikom sam joj lizao šupčić. Trzala se lagano, pa sam pretpostavio da je možda nešto i dobila u njega. Nakon par minuta sam izvukao prst i namjestio kurac na ulaz u njenu picu, te ga gurnuo unutra. Zastenjala je dok joj je ulazio, ali se i nabijala na njega sama. Primio sam ju za bokove i počeo joj ga zdušno zabijati, a ona se licem zabijala u Žaninu picu, dok je Žana zatvorila oči i uživala u Darijinu jeziku na svojoj pici.

Jebao sam tako Dariju punih petanaestak minuta. Svršila je već tri puta, a onda sam napokon i ja počeo svršavati i punio sam Darijinu picu toplom spermom, ako je još što ostalo, jer mi je ovo bilo četvrto svršavanje danas. Izvukao sam kurac iz Darijine pice i zavalio sam se na trosjed. Bio sam umoran i mokar od znoja, a njih dvije su izgledale kao da se tek zagrijavaju.
Ustale su i povele me do Darijine sobe u prizemlju, tj direktno smo otišli pod tuš. Kabina je bila dosta velika, pa bi po mojim grubim procjenama mogli ugurati mušku rukometnu momčad unutra, tako da za nas troje nije bio problem smjestiti se unutra. Bio je to otvoreni tuš sa podom od lijevane smole, a i cijela kupaonica je bila od toga materijala, pa nije bilo zstora ili staklenih stijena. Žana je pustila vodu koja nas je odmah osvježila, a one su klekle i počele mi lizati kurac i jaja dok sam im ja milovao mokre glave. Voda koja je curila po nama im nije smetala, ali je meni godila, pa mi se nakon desetak minuta napokon počeo dizeti ponovo, na njihovo oduševljenje, naravno.

Ubrzo su me povele u sobu gdje smo otišli onako mokri i ja sa uspravljenim kurcem. Njih dvije su brzo skočile na krevet i spustile se uz njega, te mi je Žana rekla:

- Želimo da nas jebeš u naše guze.. -pritom mi je pružila tubicu sa vazelinom, a malo je iscijedila sebi na prst i počela mazati Darijin šupčić, te je njen prst ubrzo nestao u njemu.

Ja sam ih još trenutak dva promatrao, pa sam iscijedio malo vazelina po kurcu i namazao ga, a onda počeo Žani mazati njen šupčić. Uskoro mi je bio unutra jedan prst, a za njim ubrzo i drugi. Žana je stenjala i disala ubrzano, a onda sam izvukao prste iz njenog šupka, pa namjestio kurac na ulaz u njega. Gurnuo sam ga lagano i odmah sam ušao skoro do pola. Žana je uhvatila plahte na krevetu i zabila glavu u njih dok je iz grla izašao potmuli krik. Ja sam malo zastao, a Darija je rekla:

- Samo rasturi kučkicu malu!

Ja sam počeo polako jebati Žanu i uguravati joj kurac sve dublje u šupak, dok njeno jecanje nije prešlo u dahtanje i zadovoljno stenjanje, a onda je počela svršavati, pa sam izvukao kurac iz njenog šupka, dodao još vazelina na kurac i prebacio se iza Darije. Njen je šupak već bio malo razrađen, pa sam odmah gurnuo kurac unutra, ali je i Darija zajaukala zbog širine mog kurca. Poučen onim što je rekla za Žanu počeo sam ju odmah jebati zabijati joj kurac duboko u šupak. Jaukala je i stenjala dok sam joj širio šupak svojim kurcem, a onda sam se naglo umirio i počeo sam špricati ostatke ostataka svoje sperme u njen šupak. Istovremeno je i ona doživjela orgazam, pa joj je iz pice curilo u potocima. Izvukao sam kurac iz njenog šupka, te se ubrzo opustio niz moje noge, a ja sam se izvalio na Darijin krevet, totalno iscrpljen. Njih dvije su se ugurale kraj mene i stisle uz mene, pa smo tako lagano i zadrijemali.

Probudio sam se nakon sat vremena sam u sobi, pa sam otišao na wc i napokon se sa guštom olakšao, te sam otišao pod tuš. Obukao sam gaće i izašao u hodnik. Iz dnevnog se čuo zvuk TV-a, pa sam otišao tamo, a Žana i Darija su bile zavaljene na trosjedu, zagrljene su ležale i povremeno se ljubile, te su potvrdile moju teoriju da su lezbijke. Polako sam došao do trosjeda, a one su se brzo pomakle i napravile mjesta između sebe, pa sam se smjestio, a one se naslonile svaka sa jedne strane. Tada me Darija upitala:

- Hoćeš li ostati noćas kod nas?
- Naravno -rekao sam tiho i kimnuo glavom, a one su se osmjehnule i naslonile na moja prsa.

Nije prošlo dugo i obje su zaspale, pa su im sad glave bile u mom krilu, te sam im milovao kosu dok su one mirno spavale.
Ostao sam tu noć i sljedeći dan kod Darije, te smo se jebali us vim mogućim pozama, a ja sam svršavao u njih i po njima, a i naredne dane sam svako popodne dolazio kod Darije, pa bi se jebali do iznemoglosti. U uredu su mi se znale zavuć pod stol i popušiti mi ga, a kasnije kad mi se supruga vratila rijeđe smo se nalazili, ali svejedno bi znali ostati duže u uredu i nadoknaditi propušteno. To nam traje i dalje, a nadam se da će trajati i dalje. Otvoreno su mi priznale da su gay, a meni to nije bio problem, a ja sam im došao kao nadopuna u seksu i nisu me prisiljavale na ništa, a i meni je odgovarao taj seks bez obaveza.
Što se tiće posla, sve je savršeno funkcioniralo, pa sam gazdi nahvalio cure, a on je bio prezadovoljan time, jer posao nije patio.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija