Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Radovi kod gospođe X

Jedna od mojih najljepših uspomena seže daleko u prošlost, imao sam maturu u džepu i htio sam konačno doživjeti nešto stresno i otputovati nakon mature. Nažalost, nisam imao djevojku jer sam tada bio dosta sramežljiv i još uvijek mislim da imam 18 godina. izgledao previše mladoliko, s prištićima i jedva primjetnom pramenom brade
Za to mi je trebao novac kojeg nisam imao, a ni moji roditelji. Pa sam se bavio svakakvim poslovima kako bih došao do novca, a i roditelji su rekli da bi bilo dobro da malo zakoračim u profesionalne vode i u svijet odraslih. To mi je trebalo podići samopouzdanje, koje nije bilo osobito jako.


Dok sam čitao novinske oglase, vidio sam oglas jedne žene kojoj je hitno trebala pomoć oko kuće i vrta. Budući da mi je do posla bilo lako doći biciklom, prihvatio sam.

Već sam imao vozačku dozvolu, ali nisam imao novca za auto. Bio sam uzbuđen, točno na dogovoreni termin kod gospođe, nazvat ću je“ gospođa X“.
Vrata je otvorila stasita, šik dama u pedesetima, blago sijede kose smotane u pundžu, svijetloplavih očiju i suptilno našminkane s nježno ružičastim ružem. Nosila je šik crnu haljinu koja je jasno isticala njezine ženstvene forme. Grudi su joj bile ogromne, a i guza.


Podsjetila me na moju tetu Štefu. Predstavio sam se i pokušao je pogledati ravno u oči. “Zdravo Ivo, lijepo što si došao! ” pozdravila me s prijateljskim osmijehom. "Uđi" rekla je i otišla naprijed gdje sam mogao promotriti njenu ogromnu guzu koja mi se jako svidjela. Pokazala mi je svoju kuću, koja je bila prilično velika i vrlo skupo namještena.

Pripadajući vrt bio je jednako ogroman i podsjećao me na park . Tu je bio i s mali bazen. Bio sam jako impresioniran i ostao sam bez riječi.


"Ovdje ima puno posla, već imam domaćicu i vrtlara na sat, ali uvijek ima puno posla, ne mogu više sama i nadam se da ćeš mi pomoći", rekla je opet ja s prijateljskim osmijehom. „Drago mi je što mogu pomoći, samo mi morate reći što i kako da učinim. “ rekoh. "Oh, ti si snažan mladić, možeš ti to " odgovorila je. Pozitivne riječi su mi jako koristile pa sam upitao: "Što mogu prvo učiniti? " Pokazala mi je alat koji mi je trebao u sjenici u vrtu i trebao sam početi plijeviti vrtne gredice. To nije bio problem, iako mi je trebalo malo vremena s obzirom na veličinu gredice, a kako je bilo toplo, prilično sam se znojio i odjeća mi je ubrzo bilanatopljena znojem."Odmori se , popij piće i pojedi nešto. " pozvala me je. Na terasi je postavila stol s rashlađenim sokom i sendvičima na tostu. " marljiv si", pohvalila me, "zaslužuješ odmor. " Sjeo sam i pohlepno pio hladan sok i jeo ono što se nudilo. Opet me promatrala sa svojim prekrasnim osmijehom, uhvatio sam se kako joj gledam grudi iznova i iznova, jednom kada mi je dodala nešto za stolom dobio sam dublji uvid u njen dekolte. "Kakva ogromna prsa", pomislio sam u sebi i primijetio da mi se i kurac jasno pomiče. Odlučio sam da ću večeras drkati na nju.


Nakon osvježenja vratio sam se na posao i želio nakupiti sate kako bi zarada za taj dan bila što veća. Tek kad je pao mrak, prestao sam raditi, bio sam prilično prljav i znojan. Gospođa X je to vidjela i ponudila mi da se otuširam u njenoj kupaoni, što sam rado prihvatio.

Kupaonica je bila velika i vrlo elegantno namještena. Brzo sam se svukao i uskočio pod tuš. Ugledao sam njezin svileni i ogroman grudnjak koji su visjeli na kuki, nisam mogao a da ga ne dodirnem i ne pomirišem, kurac mi se digao u trenutku. U tom trenutku vrata su se malo otvorila i gospođa X mi je dodala ručnik kroz otškrinuta. Stajao sam tamo s erektirani kurcem, potpuno gol, bez riječi, nesposoban se pomaknuti, ali ona se samo ponovno nasmiješila i rekla: "Ne brini, viđala sam i prije gole muškarce" I dodala je, gledajući u moju kurčinu: "nemaš što skrivati niti se stidjeti " dobacila mi je ručnik i otišla.


Nekako sam odjednom bio jako ponosan, rekla mi je muškarac i pohvalila moj kurac. Žena mi se sve više sviđala. Sada si nisam mogao pomoći, bio sam tako napaljen i za manje od minute izdrkao sam se u umivaonik.

Nakon toga osjećao sam se puno bolje. Obukao sam se i uzeo današnju plaću od gospođe X, a ona mi je znatno zaokružila isplaćeni iznos na više. Prezadovoljan, skočio sam na bicikl i odvezao se kući. Tijekom noći imala sam prilično divlje erotske snove, vezane uz gospođu X.


Probudio sam se blaženo uzbuđen i uz jutarnju kavu s mlijekom radovao se sljedećem susretu kod nje. Čekala me s prijateljskim osmjehom, ovaj put u ljetnoj haljini na kopčanje, u pozadinskom svjetlu na vratima vidio sam da je ispod nosila samo donje rublje. "Danas idemo na tavan koji hitno treba pospremiti, to ćemo zajedno. " "Nema problema", odgovorio sam. Pod krovom je bilo jako vruće, očito krov nije bio izoliran, i oboje smo se brzo počeli znojiti iskinuo sam svoju majicu, a gospođa X se nasmiješila i malo raskopčala par gumbi na haljini.

Vrlo privuklačno za moje oči.


Dok smo pospremali, pitala me da li sam ikada imao djevojku itd. U nekom trenutku mi je rekla: "Slušaj Ivo, naravno da osjećam tvoje požudne poglede na sebi i znam da te to uzbuđuje". Lice mi je pocrvenjelo, ona je to vidjela i uzela me u naručje i pritisnula me na grudi, "Oh, žao mi je , nisam te htjela uvrijediti, žao mi je. " "Imaš pravo, ali moji hormoni su potpuno poludjeli" da to dokažem, pritisnuo sam svoj ukrućeni kurac na njezin trbuh. "O jadaa ti, ne mogu dopustiti da ovako hodaš uokolo" i zgrabila me za hlače i svukla ih do kraja, dok je moj penis poskakivao prema njoj. “Kako lijep kurac, tako ravan i dobro oblikovan”, rekla je.


Sada je čučala ispred mene, točno u visini mog ponosa, zgrabila ga i počela ga nježno nadrkavati, prevlačeći kožicu preko glavića.

Prekrasan osjećaj preplavio je moje tijelo, a onda ga je uzela u usta i cicaala ga, to je bilo pravo vruće. Istodobno je počela otkopčavati svoju haljinu i konačno sam mogao vidjeti njezine goleme grudi koje je grudnjak s mukom pridržavao. Tad mi se dogodilo, bez upozorenja sam svršio, prvi mlaz joj je išao pravo u usta, brzo sam iga zvukao i ostatak sperme izbacio na grudnjak i grudi. " Očito ti je bilo hitno, dragi moj, puna jaja, uh koliko sperme, vau“ rekla je.


"Žao mi je, jednostavno se nisam mogao kontrolirati", počeo sam se ispričavati. “ Ne ispričavaj se, nevažno, već godinama nisam imala tako lijepu kitu i koja tako jako šprica“ prozborila je gledajući mi kitu s uzbuđenim pogledom. I kao naknadni dodatak: "Ako želiš, naučit ću te par stvari o ženama" i nasmiješila se tako srdačno da sam se osjećao potpuno drugačije.

Snažno sam potvrdno kimnuo. Ajde, ajde da završimo, ionako je kasno i moram se istuširati, sve sam keljava, ali prije toga dobit ćeš plaću za danas. Istuširao bih se s njom, ali više nisam stao unutra. Opet sam otišao kući vrlo sretan.


Moje misli i moji snovi o njojtajali su sve divljiji. Potreba da je osjećam više postajala je sve veća, nije prošao niti jedan dan a da nisam masturbirao kako bih se oslobodio pritiska. Moje samopouzdanje također se značajno promijenilo. Bio sam stvarno ponosan na sebe. Stoga sam žudio za našim sljedećim susretom, koji je trebao biti sljedeći vikend. Bio je vrlo vruć ljetni dan, vrlo vrlo vlažan zrak, velika sparina. Na posao sam nosio samo kratke hlačice i košulju.


Opet me vrlo srdačno dočekala u haljini s naramenicama i toplim zagrljajem, vidio sam da nema grudnjak, jasno sam osjetio njene tvrde bradavice na svojim grudima, što me također izravno uzbudilo.

„Idemo na bazen, pretoplo je za rad“, rekla je i otišla naprijed u vrt. U odsjaju sunčeve svjetlosti vidio sam da ispod haljine nema ništa na sebi. Moj se kurac u trenutku napunio krvlju. “Idemo se prvo rashladiti”, doviknula mi je i skinula haljinu kako bi polako potpuno gola zakoračila u bazen. Prvo sam mogao vidjeti njezinu ogromnu guzu, a onda kad je ušla u bazen i njene velike grudi s velikim debelim bradavicama koje su se jasno isticale.
Vjerojatno sam stajao kraj bazena s otvorenim ustima kada me je pozvala: "Uđi, prekrasno je osvježavajuće. " Prvo mi je bilo neugodno jer mi se kurac digao išto je bilo očito kad sam ostao u gaćicama. No kad je doviknula: "Ma, tvoj divni kurac već stoji, spreman za mene. " Moj sram je nestao, svukao sam i gaćice, bacio se bazen i prskajući ju izronio pred nju.
Plivali smo nekoliko krugova, jako me napalilo plivati s ukočenim pimpačem, pogotovo kad bih plivao leđno, a on je poput jarbola virio iz vode. Ona se nasmijala nekoliko puta i primijetio sam kako me napaljuje kad gleda u moju napaljenost. To je za mene bilo novo, inače sam bio vrlo suzdržan kad su takve stvari u pitanju. Kad je izlazila iz bazena, ponovno sam je pogledao i svidjela mi se raskoš njezinih proporcija. Nije se bojala pokazivati se.


Dok se sušila, ja sam zurio u nju, a moja napaljenost je sve više rasla i tako sam se skoro okomitim kurcem popeo iz bazena i polako krenuo prema njoj, potpuno samouvjeren pokazujući svoju napaljenost. " Baš te lijep za vidjet ovako uzbuđenog, žene će kasnije trčati za tobom, vjeruj mi". O da, pohvala je bila jako dobra.


"Želio bih dobro istražiti tvoje tijelo, mogu li? " pitao sam ju.

"Samo naprijed, veselim se, reći ću ti i što je lijepo i manje lijepo, slažeš li se s tim? " odgovorila je. Kimnuo sam i legao na deku do nje i naravno odmah je uhvatio za grudi. Kakva punoća, naravno da su malo visile bez grudnjaka, ali to je normalno s tako velikim grudima. Igrao sam se s njezinim bradavicama, a ona je počela stenjati: "Hmmm to je lijepo, možda bi ih i ti htio sisati i grickati. "Počeo sam sisati ogromne bradavice koje su bile tvrde i pažljivo grickati, trznula se nekoliko puta ali ništa nije rekla. "Sad slobodnom rukom dođi do moje pičke, tada će mi biti još ljepše. " Ruka mi je brzo pronašla njenu mačkicu, koja je bila jako mokra. "Što je vlažnija, to je napaljenija. Kružiš po vanjskim stidnim usnama, uđeš unutra, pa opet gore“, malo mi je vodila ruku i onda je odjednom rekla: " ovo ti je klitoris, ovo nešto malo, hmmmm u redu, ohIvo, već svršavam" i počela je stenjati i trzati se, uzdisati, grčiti se.
Gledao sam kao opčinjen kako joj se tijelo nježno grči, duboko uzdahnuvši otvorila je oči i rekla: "O, to je bilo divno, divovski orgazam, dobro si to uradio". "Mogu li ga sad gurnuti unutra? “ pitao sam. Nasmijala se i raširil noge savijene u koljenima i samo rekla: "Hajde, upadaj". Kao začaran buljio sam u njezino međunožje i lagano arstvorenu pičku koja kao da me pozivala. Kleknuo sam između njezinih velikih bedara i pomalo nespretno čačkao okolo, ali onda sam žestoko skliznuo u nju. Oh kako je to bilo super, osjetio sam oko njega toplinu i vlagu koja me okruživala.

Onda sam se počeo pomicati u njoj. „ Da, jebi me , jebi me do kraja. " Bio sam zadivljen njezinim izborom riječi, ali samo sada mi je samo jebačina i užitak bio na pameti. oslonjen na ruke sa strane Jebao sam ju sve jače i brže, njene su se grudi povijale i skakale gore, dolje i to ne dodatno napaljivao i uz činjenicu da sam upravo jebao tako rasnu, zrelu ženu.

"Svrši u mene, napuni me. " Procijedila je nabijajući se odozdo na mene, vrteći zdjelicom ispod mene.


Nije mi trebalo dugo da špricnem, neprestano pumpajući svoju spermu u nju. Čak i dok sam još ležao na trbuhu između njezinih grudi, kurac mi se još uvijek povremeno trzao. Bilo je jednostavno prekrasno, čvrsto me zagrlila i osjećao sam se tako sigurno, bilo je jednostavno divno. Milovala me po leđima po zadnjici, baš sam uživao. Moj kurac je polako klizio iz nje. Htio sam ustati, ali me zaustavila i rekla: "Ako želiš biti dobar ljubavnik, mazi me sad još malo. Nastavila me maziti, a ja sam lizao njene velike bradavice i tako smo ležali još neko vrijeme.. . i bilo je lijepo.


Kasnije, kad je zahladilo, obukli smo se i nastavili s radom u vrtu. Bio je to prekrasan dan s iskustvom iz snova za mene i znao sam da će biti još lijepih doživljaja s njom i to me veselilo.

Jedva sam čekao sljedeće susrete.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija