Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Rasna Barbara

Susretao sam je po kafićima i u gradu sa njezinim prijateljima , nju rasnu Barbaru .
Divota je bilo proći pored nje, i pogledati te njezine velike guzove kako njišu, u koje bi vrlo rado uletio.
Kada bi pošao leći drkao bi na nju , kada bi pošao na wc drkao bi na nju , kada bi pošao bilo gdje i da sam sam izdrkao bi ga na nju , eh koliko sam sperme izlijo samo na nju mogao sam imati 3 milijune djece .
Opis: Barbara je uvijek bila u crnom , oblačila se i šminkala , kao što sam rekao već bila je rasna a i visoka iako sam ja bio visok 180 cm i šumska jagoda bio sam prema njoj kao mrav , imala je sigurno 190 cm a 80 kila s tim rekao bi da je u guzici imala 50 a ostalih 30 u sisama, bila je crnka sa povećim usnama i stvarno preljepim crnim očima, još kada bi nosila vidne naočare izgleda je kao neka porničarka.
Kada bi zahladilo sise ni jakna nebi uspijela sakriti ma sise su četvorka sigurno ako ne i petica , a guza u tajicama raširena i izbačena baš onako mečit a i za jebat naravno, a sprijeda je pikica bila oslikana šta da kažem jebizovno je izgledala.

No dobro iako bi je mogao dosta opisivati idemo mi na priču.
Kako je život nepredvidljiv i nikad ne znaš šta će ti se dogoditi upoznao sam baš nju Barbaru , naime krenuo sam na taj faks na koji sam brzo i odustao , tražio sam stan i gledao jebene oglase okrenuo broj tamo neki broj gdje cimerica trži cimera ili cimericu.
Javila mi se neka ženska osoba veoma ljubazna nisam znao da je to rasna Barbara , odgovarala mi je cijena sve lokacija a i sam smještaj sudeći po slikama.

Dolazim sutradan i zvonim otvara mi vrata , ostado u čudu kada sam vidio da mi ona otvara vrata . Ti si taj moj novi cimer upita ona? odgovorih kao retard DAAAAA gledajući u njezine sise Ajde uđi reče ona.
Nikako nisam htio ispred nje već iza nje da pogledam te guzove .
Sjedi reče ona i sjedne do mene pomislio sam da ću svršiti kurac se ukrutio več bi je ubo.
Znam ja tebe viđala sam te po gradu ali nikako ne znam kako se zoveš. Mateo drago mi je , ti si Barbara je li tako? Bravo kako znaš upita ona? ( U to zazavonim joj mobitel i ode pričati u kuhinju okrenuta leđima prema meni) ja sam izvadio kurac i počeo drkati .

Okrenula se a ja sam ga vratio u gaće, pogleda me čudno i kaže mi dođi da ti pokažem sobu gdje ćeš spavati s nadignutim hlačima krećem u sobu par puta je bacila pogled na moj kurac pokušavala je da ga ne vidi a ja namjerno provocirao.
Sugnula se i pokazivala mi kako mogu otklopit i sklopit krevet a ja sam došao do nje , i bocnuo je kurcem naravno preko hlača kao da nije ni osjetila heheh ili se pravi da nije.
Dobro reče ona sada sve znaš tamo ti je kupatilo ovamo kuhinja tu soba i to ti je to uff komplicirano za mene reče ja , ona se nasmija i kaže nemoj se ljutit moram ići zove me prijateljica vidimo se kasnjje . Ćao! Čao!
Eh šta meni ostaje drugo več da drkam naravno , drkao sam u dnevnom ona je ušla zaboravila sam kišobran i zatekla mene kako drkam .

Da nije tu iza kauča reče ona meni ( ovaj put nisam ga spremao u gaće ) govorio sam evo ti ga tu ispred mene uzmi ako ti treba , pravio se lud , dobro ga je ona uočila nije ga mogla ignorirati nikako.
Stajla je onako par sekudi i gledala u mene, dobro reće ona ti baš tražiš , ja tražim što?
Stavila je toplu ruku na moj kurac i počela ga drkati gore dole a ja sa mečio njezine sise rukama ah ah ah uzdisao sam je li ti dobro pita ona mene? samo tako govorio sam .

Dobar neki kišobran kroz smijeg odgovara , šta je je li te pali moje sise pališ me sva reče ja.
Čekaj imam ono ulje u torbi kaže ona namastit ću ti ga , bolje če kliziti.
Namastila mi je kurac i dalje ga je drkala uživo sam odjedanput počeo sam se kočit i zatvarat oči ah ah ah počeo sam svršavati i to ravno na njezino lice je špricnuo mlaz .
Fujjj! ! reče ona odvratno , Upitah hoće li šta kasnije nešto više biti kada se vratiš ? Hoće hoče poljubi me u obraz i kaže a sada nemoj me zezati gdje je kišobran . Nastavak slijedi

Još Erotskih priča?

Medina

Nakon tri godine, ponovno je pronalazim ,i seksamo se

Nezaboravno ljetovanje

Početak ljetovanja na kojem sam upoznao svoje kumove pri čemu sam otkrio draž nudizma

Moj a cer

Oca zivcira njegova cer koja ga izludije

Sanja i Joso

Najbolji frend moga dečka povezao me doma iz trgovačkog centra, nmorao je na WC, pustila sam ga unutra i ušao je...unutra

Neiskustvo na djelu

Otkljucao sam kancelariju, ušli unutra, ona je udjelila komplimente na račun kancelarije i dok je obilazila kancelariju, ugledala je sliku na podu naslonjenu uza zid iza šefovog stola koju smo kupili dan prije a koju nismo imali vremena okačiti na zid. Ona se naslonila laktovima na šefov sto i divila se slici, dok su joj butine i jedre noge se još više vidjele zbog povlačenja haljine, a dupe čvrsto je toliko zatezalo njenu haljinu da sam mislio da je pući. U tom položaju, priđoh joj od pozadi, ruke zavukoh ispod suknje i počeh je maziti po nogama i butinama i između nogu, ona ništa, samo još više onako stojeći se raskorači i u butinama noge raširi. Povratih se, zaključah kancelariju i krenuh ka njoj vadeći njega nabreklog, debelog i već tada mokrog. A onda priđoh i njoj, opet zavukoh ruke ispod haljine, svukok joj gaćice i čarape na butine i njega nabreklog i mokrog joj nabih s guza baaaš duboko do jaja i počeh je u tom ritmu jebavati brzo, jakooo i ugoneći ga baaaš dubokooo u nju.

Babysiterica

Baibisiterica pruza i druge usluge svome poslodavcu. Dolazi do zanemarivanja djeteta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija