Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Rastezljiva mala

Kao i svi mladi Hrvati sa završenim fakultetom i ja sam otišao raditi van. Prvo sam bio godinu dana u Njemačkoj, pa sam otišao nakon toga u Nizozemsku, a sad sam već dvije godine u Švedskoj. Radim u jednom fitness centru u Malmeu i mogu reći da mi je super ovdje. Vlasnik je jedan bogati Norvežanin koji se obogatio naftom, a za svog sina, koji je i direktor, te ujedno i voditelj ovog fitness centra, napravio ovaj centar.. čisto da se sin bavi nečim.

Ja sam inače završio kineziološki fakultet, kao i nekoliko tečajeva medicinske masaže, te nekoliko tečajeva joge, pa me Hane, kako se zvao gazdin sin, počeo slati kao osobnog trenera bogatim šveđanima i šveđankama koji se nisu htjeli gužvati po teretanama sa ostalima. Tako sam upoznao i Zaru. Zara je bila devetnaestogodišnja kćer bogatih roditelja od koji je otac bio neki glavonja u Scaniji, a mama neka TV voditeljica. Zara je bila tipična Šveđanka Plava kosa, pjegavo lice, vitka i visoka sa lijepim sisama i guzom. Njoj sam počeo dolaziti prije dva tjedna i trebao sam joj biti učitelj joge i nekog laganog fitnessa, ništa prezahtjevno. Imali smo dogovor za dva puta tjedno, uglavnom prijepodne, jer je poslije išla na fakultet. Prva četri puta smo radili nešto lagano jer se htjela samo razgibati, a vidio sam da me promatra jako pažljivo kad sam joj demonstrirao neke vježbe. Mislio sam da glumata, jer je često znala reći da ju malo pridržim da ne izgubi ravnotežu dok radi istezanja.

Imala je jako toplu kožu i uvijek je mirisala na neki drugi parfem, kao da testira svaki dan drugi, bar bi se takav dojam stekao. Danas kad sam došaošokirala me njena odjevna kombinacija. Iako sam se nagledao svega i svačega po teretanama, a i ovako kao privatni trener, jer su neke starije dame stvarno pretjerivale po pitanju neukusa u oblačenju, Zara me šokirala u pozitivnom smislu. Iako sam bio od nje stariji nekih dvanaest godina, nisam bio imun na lijepo žensko tijelo. Obukla je neke lila prozirne tajice ispod kojih nije nosila gaćice, te kratki prsluk bijele boje ispod kojeg nije imala grudnjak, pa su se bradavice lijepo vidjele. Počeli smo sa laganim istezanjem, a ja sam vidio kroz onu prozirnu tkaninu njenih tajica kako joj je mladi pičić obrijan i jednostavno sam osjetio kako mi se kurac u trenirci počeo dizati. Radio sam sve kako mi se ne bi vidio, pa sam se stalno nešto izmotavao, dok se Zara nije našla na onoj fitness lopti i sad je radila neka istezanja, pa je ugledala moj napeti kurac i samo veselo ciknula:

- Ufff.. napokon! ! !
- Šta napokon? -bio sam malo zbunjen njenom reakcijo i malo sam se i zacrvenio, ali se Zara nije dala smetati.
- Pa već sam mislila da si gay! ! ! -ovo je uzviknula i pogledala me sa veselim smješkom i onim svojim iskričavim zelenim očima, pa nastavila- Već sam se pobojala da ne trzaš na mene, stalno sam mjenjala parfeme i odjeću, a tek si sad reagirao.. -rekla je i klateći se na onoj velikoj lopti stala na rukama uz moje prepone, te brzo jednom rukom počela skidati moj donji dio trenirke i uskoro je izvukla moj kurac van, pa mu se malo divila i onda ga polako uvukla u svoja usta.

Nisam imao ništa za reći, a i čemu, jer su njena usta rekla sve, pa sam ju u jednom trenu primio za glavu i počeo joj zabijati kurac u usta. Znao sam da su šveđanke slobodnog razmišljanja i ponašanja, ali ovako nešto nisam očekivao, pa sam htio iskoristiti svaki tren. U jednom trenu je Zara malo zakrkljala, pa sam ga izvadio van iz njenih usta, ali je brzo došla do daha i ponovo mi počela gutati kurac. Još mi je i jaja masirala, pa ih malo natezala i onda i njih oblizala, da bi još malo gutala moj kurac. Onda ga je pustila i okrenula se na onoj lopti izbacivši guzu u zrak prema meni. Stao sam iza nje i skinuo svoju trenirku skupa sa boksericama koje su bile zamrljane od strane mog vlažnog i slinavog kurca. Povukao sam joj one prozirne tajice i vidio njen šupčić i već vlažnu picu, pa sam joj spustio tajice do kraja. Slobodnih nogu malo ih je raširila i sad sam vidio cijelu pičkicu. Prošao sam prstom po njoj, a ona se malo promeškoljila, pa sam stao opkoračivši joj noge iznad nje, namjestio glavić na ulaz i samo ga lagano gurnuo. Ušao joj je bez problema skoro do pola i onda sam ga malo izvukao i još par puta zabio, pa joj je ušao do kraja. Samo je lagano zastenjala i promrmljala da ju jebem.

Stao sam u čućanj, dok je ona balansirala na onoj lopti i počeo joj ga zabijati u pičkicu. Stenjala je i dahtala dok joj je moj kurac ulazio do kraja unutra, a ja sam se samo oslaonio na njenu guzu i sad sam ju jebao kao da radim neku vježbu za kukove i trbušne mišiće. Zabijao sam joj ga sve jače i dublje u pičkicu, a ona je bila sve glasnija i sve mokrija, pa se nakon par minuta ubitačnog tempa počela tresti i svršavati, a ja sam malo stao i izvukao kurac van dok je iz njene pice špricalo. Mislim da se malo i popišala, ali mi nije smetalo, jer čim je stala ponovo sam joj ga zabio i to odmah do jaja pa sam ju nastavio jebati, ali sam ju sad tako pribio na onu loptu da sam mislio da će punkuti pod našom zajedničkom težinom. Uskoro sam osjetio da mi se približava svršavanje, pa sam ga izvukao i pošpricao ju po guzi sa svojom spermom.

Uspravio sam se, a ona se odmah okrenula i sjela na loptu, te mi odmah počela lizati i drkati kurac kako bi i dalje ostao uspravan. Dok je to radila uspjela je skinuti i onaj topić, pa je sad bila potpuno gola, ai ja sam se riješio majice. Zatim se digla i rekla mi da legnem na pod, tj na strunjaču, a da si pod stražnjicu stavim veliki ručnik, tako da mi kurac bude čim više u zraku. Zatim me je opkoračila i sjela se na moj kurac odmah se nabivši do kraja na njega. Zastenjala je kad se nabila do jaja na njega, a onda se malo nagnula prema meni, pa oslonila na moja prsa i počela se odmah nabijati na moj kurac sa svojom pičkicom. Ja sam se uhvatio njenih sisa i lagano ih mijesio dok je ona skakala po meni. Zatim se nagnula na natrag i oslonila rukama na moja koljena, a njene noge su bile uz moje bokove. Stenjala je kako se nabijala, pa dahtala, a onda se opet stresla i ponovo svršila, a sad mi je zalila jaja i trbuh svojim sokovima. Čekao sam da se smiri, a onda sam ju prebacio na strunjaču i raširo joj noge, pa sam njenu guzu stavio na onaj ručnik i odmah joj ga zabio do kraja. Ciknula je i samo me zagrlila, a ja sam ga počeo zabijati do kraja u njenu pičkicu. Prošaptala mi je tiho između stenjanja i dahtanja:

- Svrši u mene.. molim te.. -i poljubila me stisnuvši me u zagrljaj, a ja nisam stigao ni da se pobunim već sam ju i dalje štepao kao singerica čekajući da i meni dođe do svršavanja.

Potrajalo je još dobrih pet ili više minuta dok i ja nisam po drugi put svršio, ali ovaj put puneći njenu mladu i vrelu pičkicu. zara se stisla uz mene dok sam se praznio u nju, a onda smo ostali još neko vrijeme ležati na strunjači, pa se sjetila da mora na fakultet uskoro. Brzo smo se otuširali, a pritom mi ga je još malo drkala provocirajući me, pa je rekla da me jedva čeka vidjeti za dva dana.

Naravno, ni tada nismo ništa vježbali, kao ni naredna dva puta, a onda me upitala da li bi se mogli naći za vikend, a taj vikend još uvijek traje. Ne moram ni reći da je Zara sve fleksibilnija i rastezljivija, a sad smo i guzu počeli razrađivati. To obožava, kada napravi špagu onda se legne na trbuh, a ja joj ga onda zabijem u šupak i tako ju jebem. Postali smo nešto kao cura i dečko, mada njeni starci nisu baš oduševljeni time, ali je Zara njihova princezica i udovoljavaju joj, a ona meni.. ili ja njoj..

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija