Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Rasturanje Kristinine guze

Kao i dan prije Kristina se pojavila u mom uredu sa potpisnom mapom, mada su unutra bila samo dva papira, ali najbitnije je bilo da je ona bila ponovo odjevena u laganu ljetnu haljinu, ali sad je bila žute boje. I ponovo nije imala gaćice.

Sad je odmah sama zaključala vrata za sobom, pa se lagano došetala do stola za kojim sam sjedio, a onda se polako zavukla pod njega, pa sam se ja malo odmaknuo od stola i pomogao joj da mi skine hlače i gaće, te sam raširio noge i prepustio joj svoj kurac koji je polako rastao i bujao u njenim rukama i ustima.

Pušila je savršeno, pa sam joj se bez oklijevanja prepustio, a ni ona nije pokazivala nikakve namjere da prekine sa pušenjem. Trajalo je to dobrih desetak minuta u kojima je ona gutala moj kurac skoro do kraja, pa usisavala jedno po jedno jaje, pa ih lizala, pa grebla noktima po njima, a onda je napravila dodatni napor da joj svršim u usta.. gurnula mi je prst u šupak i počela masirati prostatu. Time me dovela do ekstaze i počeo sam joj nekontrolirano svršavati u usta, tj duboko u grlo u mlazevima. Praktički sam joj zabijao kurac u usta, ali se nije bunila, već je svu spermu uredno progutala.
Nakon toga se polako izvukla ispod stola i skinula si haljinu, dok sam se ja riješio košulje, pa smo sad oboje potpuno goli stajali nasred kancelarije. Uživao sam u pogledu na njeno tijelo, na njene sise koje su se ubrzano dizale i spuštale kako je disala. Ne znam zašto, ali sam u tom trenutku izrekao:

- Želim te jebati u guzicu.. -pogledala me je upitno, a onda upitala.
- Šta želiš? ! ?
- Želim te jebati u šupak i rasturiti te da ne možeš sjediti.. -rekao sam to polako, a moj kurac se dizao sve više i više, jer sam osjetio nekakav divlji nagon da joj razjebem dupe koje me nenormalno privlačilo.
- Može.. -rekla je polako, a lice joj se polako razvlačilo u osmjeh, pa je dodala- .. ali pazi jer nikad ga još nisam dobila, tj.. -brzo se ispravila- .. nisam dobila ovako debelu kurčinu u guzu.
- Pa uvijek je nešto prvi put.. -rekao sam dok sam joj prilazio- .. zar ne?
- Ahaaa.. -rekla je mazno i poljubila me kad sam joj prišao dok je moj kurac lupkao po njenom trbuhu.

Zatim ga je malo počela drkati, a onda sam ju okrenuo i dao joj da se nasloni na one fotelje na kojima se još nazirala fleka od jučerašnjeg seksa, pa sam se sagnuo i počeo joj lizati šupčić i picu, a onda joj gurnuo dva prsta u picu, te ih malo vrtio u njoj, pa ih izvukao i počeo ih polako uguravati u njen šupak. Stenjala je dok sam joj uguravao prste i širio rupicu. U jednom trenutku je malo jače zastenjala, pa sam se sjetio da imam neke kreme za ruke u ladici stola. Brzo sam ju donio i sad sam joj mazao kremom šupčić, te su sad dva prsta ušla bez problema unutra. Zatim sam sa drugom rukom uzeo kreme i počeo si mazati kurac, a onda sam namjestio glavić na ulaz u njenu guzu i polako ga gurnuo, pa je ubrzo ušao uz njen glasni uzdah i lagano stezanje guze, te sam ju pljesnuo po stražnjici da se malo opusti. Djelovalo je, pa sam ga sad počeo nesmetano zabijati sve dublje i dublje u njen šupak. Kristina je stenjala sve jače i jače, a nokti su se zabijali u materijal one fotelje na kojoj sam je guzio. Za to vrijeme iz njene pice je curilo u potocima, a i ona bi si povremeno trljala klitoris dok je moj kurac rovario po njenom šupku. Trebalo nam je dobrih petnaestak minuta da oboje svršimo, a ja sam se jako nabio u njen šupak da je jedva suzbila glasni vrisak.

Nakon toga smo se oboje zavalili u one fotelje i dolazili do daha, a ja sam ju malo milovao po ruci i onda joj rekao:

- Hajde dođi još jednom prije kraja radnog vremena, volio bih ti i picu napuniti..
- Možda dođem, ako budem uspjela sjesti kako spada.. -rekla je sa malo bolnim izrazom na licu dok se namještala na fotelji.
- Samo ti dođi.. -rekao sam i poljubio ju, pa se otišao obući, a njoj sam pomogao da obriše moju spermu sa guze, te se obukla i otišla.

Ostatak dana je prošao u nekoj dosadi, a baš sam razgovarao na telefon kad se pojavila. Dao sam joj znak da zaključa, a onda i da dođe do mene. Polako sam otkopčao hlače, a još uvijek sam pričao na telefon, pa sam izvukao kurac iz gaća, a ona se spustila do mene i počela mi ga pušiti. Nastavio sam razgovor iako je to bilo sve teže i teže, jer je Kristina izvodila mučenje na mom kurcu. U jednom trenutku sam je prekinuo, pa sam joj dao znak da mi skine hlače i gaće što je ona sa zadovoljstvom napravila dok sam ja i dalje razgovarao na telefon. Zatim je zadigla svoju haljinu i stala uz mene, pa sam joj sa rukom počeo trljati picu. Samo je sklopila oči i uživala, a onda se odmakla i počela se penjati na mene da bi uskoro bila namjestila moj kurac na ulaz u njenu picu i samo se polako spustila po njemu. Sve je to radila u tišini, a ja sam se sad nastojao riješiti sugovornika sa druge strane, što sam i uspio nakon još minute razgovora. Dotle se Kristina već nabijala na moj tvrdi kurac, a sad sam joj ja pomagao obuhvativši joj guzu sa obje ruke, te sam joj tako pomagao da se odiže i nabija na moj kurac. Ona je spustila naramenice svoje haljine i malo ju povukla na niže, pa sam joj sad mogao ljubiti sise i grickati joj bradavice koje su bile tvrde i napete, te jako osjetljive.

Nakon par minuta sam ju podigao i spustio leđima na stol, pa sam joj zadigao noge u zrak i ponovo joj nastavio razjebavati picu. Stenjali smo i dahtali oboje, a ja nikako da svršim dok je ona već drugi put svršavala. Ubrzao sam tempo dok mi je znoj cijedio sa lica niz prsa vlažeći košulju na meni. Nakon još iscrpljujućih pet minuta divljačkog seksa sam napokon svršio i istresao preostalu spermu u njenu picu. Nakon toga sam se izvalio u stolicu i malo hvatao dah dok je Kristina i dalje ležala na stolu raširenih nogu. Onda sam se podigao i približio joj se, pa joj počeo lizati picu koja je bila sva natečena od moje žestoke jebačine. Zahvalno me pogledala, a kad sam završio sa lizanjem pomogao sam joj da se spusti sa stola, pa se obukla i poljubila me na odlasku. Ja sam ostao još par minuta, pa sam i ja krenuo kući potpuno praznih jaja, pa sam se nadao da žena neće htjeti seks, jer bi onda bio u gabuli.

Kristina i ja smo se nastavili jebati skoro svaki drugi dan, a sad smo se jebali i van ureda kad bi išli kući, pa bi se našli negdje, najčešće u autu i dobro se izjebali. Tako sam i saznao da je pred rastavom jer joj je muž našao neku mlađu fuficu i sad praktički se s njom ni ne seksa, jer ga mala iscijedi kao limun. Poslije je rekla da ne govori to zato što bi htjela vezu samnom, jer joj je dosta veza, ali bi voljela da ostanemo i dalje seksualni partneri, što je meni u potpunosti odgovaralo, pa smo i dan danas seksualni partneri.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija