Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Razvaljivanje usta i šupčića

Listao sam oglase po interrnetu, i naletio na Lične kontakte i vidjeo da neka Ženska osoba srednjih godina trazi muskarca za povremena druženja.
Uzeo sam broj i javio joj se , tu smo se upoznali i skontali kad možemo da se nađemo kod nje u stanu.
Živjela je 80km od mene, tako da sam se spremio i lagano krenuo na put. Vozio sam se nekih dobrih sat-dva vremena i konačno stigao u njen grad. Kada sam došao nazvao sam je a ona mi je objasnila gdje se nalazi sa kućom.

Jedva sam se snašao ali eto ipak na kraju smo se našli. Kad sam ušao u kuću sjeo sam na dvosjed a ona preko puta mene malo smo pričali kafu popili. U priči sam saznao da je bila u lošem bračnom odnosu pa je se zbog toga rastavila ali da joj fali kurac.

Djete je poslala u igraonicu dok ona može mirno da se pojebe, i tako kroz priču prilazila mi je sve bliže i bliže. Sve dok nije bila tik do mene, onda mi je stavila ruku na koljena i krenula da me ljubi po vratu, krenula je da me skida. Bila je sva napucana i zgodna, skidala me lagano sve dok mi nije došla do kurca.
Kad ga je izvadila iz boxerica stisnula me je jako i krenula brzo da ga drka i ljubi po glaviću. U jednom trenutku sam osjetio da ga je progutala čitavog sve do jaja, i čuo sam kako grklja.

Ustao sam dok je ona sjedila da može bolje da mi puši a i ja da imam bolji osjećaj. Pušila je tako slasno i dobro da to nije bilo normalno. Rekla mi je da je primim za kosu i da joj ga nabijam sve do jaja, tako je više napali i uzbudi se, što sam i radio kidao sam je od jebačine u usta, toliko jako i brzo sam je jebavao da su joj suze na oči krenule, a pljuvačka se razvlačila od sluzi koju je ona pravila.
Krenula je sama sebi da drka pičku da navlaži maximalno, posle nekog vremena ustala je i okrenula se i rekla da je primim za kukove. Stavio sam svoj glavić na njenu užarenu pičku a ona je odmah krenula sa uzdasima, onda sam joj polako počeo raširivat pičku i ulaziti u nju.

Na početku sam je jebao polako i mirno sve dok ona nije počela nenormalnom brzinom da nasjeda na moj kurac, nabijala se jako i mješala vrištala da sam mislio da će neko od komšija misliti da je udaram.
Rekla mi je da je primim za kosu i jako i duboko da je nabijam sa guza, kad sam počeo tako da je jebem kao što je tražila počela je da se uvija i stenje i u jednom trenutku počela da drhti sva, onda je se okrenula prihvatila me za kurac i počela ponovo da puši žestoko i do jaja bukvalno se davila mojim kurcem.

Onda je legla raširila noge koliko je mogla i rekla da joj udjem sa preda u šupak, krenuo sam da je jebem tako bila je baš uska u guzi da sam jedva i ušao u nju, jebao sam je lagano a ona se sve više uvrtala i vrištala, počeo sam joj drkat klitoris da navlaži još više, a ona je uvrtala guzom i baš lijepo se nabadala na moj tvrdi kurac. Primio sam je iza vrata sa obije ruke i nabio koliko sam imao snage do jaja , a ona je vrisnula i rekla " To sad jebi jače " . Od tolikog uzbuđenja sam snažno i jako nabijao je da nije mogla više da izdrži ni ona ni ja, pa sam joj svršio u šupak a ona me privukla sebi i počela ljubiti i gristi nenormalno. Kad sam joj izašao iz guze , prihvatila je moju kitu i još nekoliko puta ga nabila sebi u usta do jaja da su joj ponovo suze krenule na oči. Onda smo otišli zajedno da se istuširamo i popili još po jednu kafu.

Kad sam krenuo kući pozdravili smo se lijepo i dogovoili da ćemo se često vidjat, i da može i ona dolazit u moj grad a ne samo ja kod nje. I tako i jeste i dan danas se viđamo što kod nje , što kod mene i baš nam je dobro i dobro se provodimo i svaki put kvalitetno pojebemo.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija