Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Razvaljivanje usta i šupčića

Ocjena: Nije ocjenjeno

Listao sam oglase po interrnetu, i naletio na Lične kontakte i vidjeo da neka Ženska osoba srednjih godina trazi muskarca za povremena druženja.
Uzeo sam broj i javio joj se , tu smo se upoznali i skontali kad možemo da se nađemo kod nje u stanu.
Živjela je 80km od mene, tako da sam se spremio i lagano krenuo na put. Vozio sam se nekih dobrih sat-dva vremena i konačno stigao u njen grad. Kada sam došao nazvao sam je a ona mi je objasnila gdje se nalazi sa kućom.

Jedva sam se snašao ali eto ipak na kraju smo se našli. Kad sam ušao u kuću sjeo sam na dvosjed a ona preko puta mene malo smo pričali kafu popili. U priči sam saznao da je bila u lošem bračnom odnosu pa je se zbog toga rastavila ali da joj fali kurac.

Djete je poslala u igraonicu dok ona može mirno da se pojebe, i tako kroz priču prilazila mi je sve bliže i bliže. Sve dok nije bila tik do mene, onda mi je stavila ruku na koljena i krenula da me ljubi po vratu, krenula je da me skida. Bila je sva napucana i zgodna, skidala me lagano sve dok mi nije došla do kurca.
Kad ga je izvadila iz boxerica stisnula me je jako i krenula brzo da ga drka i ljubi po glaviću. U jednom trenutku sam osjetio da ga je progutala čitavog sve do jaja, i čuo sam kako grklja.

Ustao sam dok je ona sjedila da može bolje da mi puši a i ja da imam bolji osjećaj. Pušila je tako slasno i dobro da to nije bilo normalno. Rekla mi je da je primim za kosu i da joj ga nabijam sve do jaja, tako je više napali i uzbudi se, što sam i radio kidao sam je od jebačine u usta, toliko jako i brzo sam je jebavao da su joj suze na oči krenule, a pljuvačka se razvlačila od sluzi koju je ona pravila.
Krenula je sama sebi da drka pičku da navlaži maximalno, posle nekog vremena ustala je i okrenula se i rekla da je primim za kukove. Stavio sam svoj glavić na njenu užarenu pičku a ona je odmah krenula sa uzdasima, onda sam joj polako počeo raširivat pičku i ulaziti u nju.

Na početku sam je jebao polako i mirno sve dok ona nije počela nenormalnom brzinom da nasjeda na moj kurac, nabijala se jako i mješala vrištala da sam mislio da će neko od komšija misliti da je udaram.
Rekla mi je da je primim za kosu i jako i duboko da je nabijam sa guza, kad sam počeo tako da je jebem kao što je tražila počela je da se uvija i stenje i u jednom trenutku počela da drhti sva, onda je se okrenula prihvatila me za kurac i počela ponovo da puši žestoko i do jaja bukvalno se davila mojim kurcem.

Onda je legla raširila noge koliko je mogla i rekla da joj udjem sa preda u šupak, krenuo sam da je jebem tako bila je baš uska u guzi da sam jedva i ušao u nju, jebao sam je lagano a ona se sve više uvrtala i vrištala, počeo sam joj drkat klitoris da navlaži još više, a ona je uvrtala guzom i baš lijepo se nabadala na moj tvrdi kurac. Primio sam je iza vrata sa obije ruke i nabio koliko sam imao snage do jaja , a ona je vrisnula i rekla " To sad jebi jače " . Od tolikog uzbuđenja sam snažno i jako nabijao je da nije mogla više da izdrži ni ona ni ja, pa sam joj svršio u šupak a ona me privukla sebi i počela ljubiti i gristi nenormalno. Kad sam joj izašao iz guze , prihvatila je moju kitu i još nekoliko puta ga nabila sebi u usta do jaja da su joj ponovo suze krenule na oči. Onda smo otišli zajedno da se istuširamo i popili još po jednu kafu.

Kad sam krenuo kući pozdravili smo se lijepo i dogovoili da ćemo se često vidjat, i da može i ona dolazit u moj grad a ne samo ja kod nje. I tako i jeste i dan danas se viđamo što kod nje , što kod mene i baš nam je dobro i dobro se provodimo i svaki put kvalitetno pojebemo.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina