Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Redaljka na Miri

Bila je subota, lijep i sunčan rujanski dan, s drugom sam se dogovorio da navečer malo izađemo i popijemo šta. Navečer sam se spremio, sjeo u auto otišao po njega kući i zaputili smo se do grada. Ušli u prvi lokal popili po piće, izašli i svratili u drugi, tu smo popili još po dva i odlučili otići do obližnjeg grada koji se nalazi na nekih 25 kilometara u jednu poznatu diskoteku. I tako smo otišli do parkinga seli u auto i zaputili se. Negdje nakon deset minuta vožnje sa strane drug uoči neku zenu malo stariju kako ide ulicom. Priđemo malo bliže i primijetimo da je to jedna gradska drolja Mira, za koju se priča da se jebe za pare.

Bila je malo starija, ali ipak očuvana, usporio sam malo i stao kraj nje. Otvorili smo prozor i pitali, gdje ste krenuli gospođo sami po ovom mraku. Dom momci, hoćete mi povesti možda, odgovorila je. A gdje ti je kuća, koliko daleko pitao sam, pa odavahu neki kilometar onda se skrene lijevo nastavila je, ajde upadaj straga, povšćemo te. Sjela je a mi smo krenuli, a drug je odmah počeo razgovor s njom, što tako lijepa dama radi sama, ima li nekih muškaraca da te voze, ti si ko princeza, govorio je kroz smijeh. A kad treba jebu onda dođu, a kad treba da voze kući nema nigdje nikog odgovorila je. Pogledali smo se ja i drug, a ja sam mu pokazao očima da samo nastavi. On je pitao a šta dolaze jebu te, i onda bježi. Pa da, kad god žele jebu me, i onda bjezi Miro. Nakon par minuta vožnje rekla je lijepi, skreni tu lijevo, i onda samo vozi pravo nije daleko. Tako sam i uradio skrenuo s glavne ceste i nastavio nekim makadamom, a drug je i dalje razgovarao s njom, kad sam se ja uključio u razgovor.

A Miro kako ti misliš da se odužiš za ovu vožnju, a onda je odmah rekla nemam ti ja para kod sebe. Pa možda ne trebaš plaćati u novcu ima drugih načina odgovorio sam kroz smijeh. A kojih to pitala je? Pa naprimjer da daš mom drugaru i meni da te sad ovdje jebemo, čuli smo da si opasno dobra u sexu, pa da nešto naučimo od tebe. A gdje bi vi to radili, kasno mi je sad žurim kući odgovorila je. Ma brzo ćemo mi ovdje kraj puta u autu, rekao sam joj. Ajde momci što da ne, mladi ste zdravi, da vidim što znate, ja sam stao u kraj puta ugasio auto izgasio svjetla i izašao iz auta, i prešao straga, kao i moj drug. Skinuli smo se ispred nje na stražnjem sjedištu gdje je sjedila, i rekli da nam puši. Uzela ih je u ruku počela drkati a ubrzo i pušiti naizmjenično čas meni, pa njemu. Radila je profesionalno kurva, gutala ga do jaja skoro, ustali smo, iz vrata sam uzeo kutiju kondoma, dao drugu jedan, a jedan sebi, navukli na kitu, i krenuli da je jebemo. Naguzila se na kraju sjedala a mi smo stajali vani i krenuli jebati.

Prvi sam joj ja stavio dok je drugu pušila unutra. Ulazio je do kraja, nestajao u njenoj ogromnoj i razvaljeno pičkici, hvata sam je za bokove i za kosu i jako navlačio. Nakon deset minuta jebanja, zamijenili smo se ja sam joj nabio usta a drug je počeo jebati u istoj pozi. Ja sam je uhvatio za glavu i počeo velikom silinom gurati u usta, gubila je dah, crvenila se. Drug je jebao nekih sedam osam minuta, kada je izvadio, skinuo kondom i počeo drkati, pridružio sam mu se i ja, a ona je kleknula ispred nas pored auta, i ubrzo smo počeli štrcati po njoj. Faca joj je bila sva ulepljena i bijela od sperme. Obukli smo se i sjeli u auto, a ona se još brisala, kad je rekla momci gdje ćete, ima još da me vozite. Ja sam se okrenuo i samo rekao, dosta smo se vozili, dalje sama, dao gas i nestao s tog mjesta.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija