Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

REDALJKA NA PROFESORICI

Marko, Mladen, Mislav i Maroje su četvoro najboljih prijatelja u srednjoj elektrotehničkoj školi. U školi su ih svi zvali 4M jer su doslovno sve radili skupa, ali doslovno sve. Tako su sva četvorica na maturalnom putovanju izjebali i izredali se na svojoj razrednici. Profesorica Linić kako su je zvali bila je prava sexy matorka od 50 godina na koju su svi učenici otkidali i drkali.

Iako je imala 50 godina profesorica Linić bila je dobro očuvana i totalno jebozovna, uvijek odjevena u uskim kompletima, suknjama, štiklama, čarapama svih uzoraka, dekoltiranim vestama ili košuljicama uvijek malo raskopčanima pokazujući svoje savršene atribute. 4M dogovorili su se kako će na maturalcu probati izjebati profesoricu Linić te su skovali plan. Cijelim putem prema Pragu 4M sjedili su blizu profesorice Linić. Mladen i Maroje na sjedalima desno od profesorice, a Marko i Mislav na sjedalima iz profesorice Linić. Cijelim putem njih četvero zbijali su šale i viceve, profesorica Linić bila je razdragana i vesela te se smijala na njihov fore i fazone. Zapravo cijelo vrijeme njih četvero pratili su u stopu profesoricu Linić. kada su došli u hotel u kojem im je bio smještaj uspjeli su nagovoriti profesoricu Linić da njih četvoro bude zajedno u sobi, a na njihovu sreću soba im se nalazila nasuprot sobe profesorice Linić.

Njihov plan svodio se na to da riješe neku cugu i probaju nagovoriti profesoricu Linić da im se pridruži u njihovoj sobi na piću te da je probaju nekako napiti pa j jebati cijelu noć. Kada su sve pripremili Marko je krenuo prema sobi profesorice Linić došao je ispred vrata i počeo kucati. Samo malo začuo je glas profesorice Linić. Marko je stao čekati nakon par minuta vrata sobe su se otvorila i na vratima se pojavila profesorica Linić. Marko je zinuo i na trenutak zanijemio kada je ugledao profesoricu Linić koja je pred njega izašla u uskim crnim tajicama na kojima su se ocrtavale njene gaćice kao i njena pička te kratkoj majici ispod koje su se ocrtavale njene velike sise suspregnute grudnjakom.

Marka je u stvarnost vratio glas profesorice Linić kada ga je upitala što mu treba. Marku se vratio dar govora pa joj je rekao kako su on i dečki kupili neko pivo pa da je pozivaju da sa njima popije po jedno. A ne ne želim ne bi bilo u redu da se družim sa učenicima rekla je profesorica Linić. Ma hajde profesorice pa nismo u školi pa možete se i vi malo opustiti, a i nitko neće saznati da ste popili pivo sa nama učenicima rekao je Marko i dodao onu izreku o Vegasu što se desi u Pragu ostaje u Pragu.

Profesorica Linić još se nekako premišljala, ali Marko je bio uporan u nagovaranju da je profesorica Linić popustila i odlučila da će doći, ali samo na jednu pivu, samo jednu odgovorio je Marko. Profesorica Linić uzela je ključ svoje sobe i krenula sa Markom prema njihovoj sobi gdje su ih sa nestrpljenjem čekala ostala trojica prijatelja i njenih učenika.

Kada su njih dvoje ušli Mislav i Maroje sjedili su za stolom, a Mladen na krevetu sva trojica goli do pojasa profesorica Linić samo ih je redom pogledala i vidjela trojicu 18 godišnjaka čvrstih mladih tijela. Mislav se ponudio da profesorica sjedne za stol, a da će on na krevet do Mladena. Marko koji je jedini stajao otvorio je i pružio limenku piva profesorici Linić. Svo petoro pogledalo se u oči i nazdravilo. Dok su tako lagano ispijajući pivicu i nastavili sa nekakvom zafrkancijom profesorica Linić počela se opušati sve više to je prvi primijetio Mladen pa je iz najlona izvukao bocu nekakvog wiskiya i rekao kako bi trebalo nazdraviti sa nečim kratkim. Profesorica Linić rekla je kako ne želi, ali upornost dečkiju se opet isplatila tako da je Mladen u čaše rastočio wisky te je jednu čašu pružio profesoricu Linić.

Nazdravili su i popili na ex, Mladen je ponovno svima rastočio još jednu rundu na što je profesorica Linić rekla: "Nemojte više dečki pa vi ćete mene napiti". Mane brinite profesorice nitko za ovo neće znati rekao je Marko, baš nikome ni riječi o ovome rekla je profesorica Linić, a dečki su samo potvrdili kako ništa iz ove sobe neće izaći van što god da se desilo. Profesorica Linić podigla je svoju čašu nazdravila sa njim i svoj wisky popila na ex dečki su se samo pogledali i vidjeli da se njihov plan ostvaruje. Nakon par rundi kratkog pića i pokoje pive profesorica Linić bila je već vidno pripita i vesela dečki uvidjevši to počeli su da je obasipaju komplimentima.

Počeli su joj govoriti kako im je ona najdraža profesorica te da je najzgodnija profesorica u školi, profesorici je godilo njihovo laskanje pa im je zahvalila na tome što misle o njoj. A onda je Mislav počeo neku temu o sexu i rekao kako je siguran da svi učenici u školi drkaju misleći na nju, molim što rade pitala je profesorica malo ozbiljnije, na to se nadovezao Maroje rekavši da profesorice svi mi učenici drkamo na vas pa tako i nas četvorica. Sad je dosta rekla je profesorica Linić naglo se ustavši sa stolice zbog pripitosti profesorica je zateturala i pala u naručje Mladena koji je iskoristio situaciju i uhvatio rukama obje njene sise. Profesorica Linić nekako se uspjela podići sa Mladena te krenula prema vratima, ali nije dugo stigla jer se ispred nje stvorio marko koji ju je uhvatio za rame.

Pa gdje ćete profesorice još je rano rekao je marko pa je privio uz sebe hvatajući je za njenu guzu, profesorica Linić rukama se pokušala izvući iz njegovog stiska govoreći mu da je pusti jer će početi vrištati. Naravno da ćete vrištati, ali kad vas budemo sva četvorica odvaljivala od kurca govorio je Maroje koji se našao iza profesorice Linić hvatajući je jednom rukom za sisu, a drugom za njenu pičku i počeo je gnječiti prstima, a svoj nabrekli kurac trljati o njeno dupe. Profesorica Linić pokušala je da se otrgne iz njihova zagrljaja i vrisne , ali nije mogla napraviti ništa od toga zbog njihovog stiska i Markovih usta i jezika kojim je pokušao ući u njena usta. Profesorica Linić konačno je popustila i dozvolila Marku da joj uvali jezik te mu počela uzvraćati istom mjerom.

Maroje joj je potegao tajice i tangice do koljena i počeo trljati i gurati prste u njenu pičku koja je počela da vlaži sve jače, a Marko joj je strgao majicu i iz grudnjaka izvadio njene sise i počeo ih mijesiti da bi zatim ljubeći je po vratu došao do njenih bradavica koje je počeo lizati i sisati, profesorica Linić počela je uživati, tiho stenjati i uzdisati, a za to vrijeme Mladen i Mislav goli su ležali na krevetu i drkalo svoje kurčeve. Marko i Maroje doveli su profesoricu Linić do ruba kreveta ona se popela i klečeći stala između Mladena i Mislava pogledala u njihove napete mlade kurčeve i samo rekla lijepi primjerci dečki te je primila svakoga u jednu ruku pa im počela drkati gledajući ih u oči. Mladen ju je povukao za kosu povlačeći njenu glavu prema njegovom kurcu kojeg je ona spremno počela pušiti, a Mislavu pušiti da bi nakon nekog vremena samo počela naizmjence drkati i pušiti njihove mlade kite.

Dok je profesorica Linić naizmjence pušila i drkala Mladenu i Mislavu Marko joj je lizao pičku, a Maroje joj je mijesio sise natezao bradavice dok je srednjim prstom druge ruke jebao profesoričin šupak. Profesorica Linić počela je svršavati, nisu joj dali predaha jer već je Marko gurnuo kurac u njenu vlažnu pičku. Marko je ušao silovito da je profesorica vrisnula, ali njen vrisak kao i stenjanje brzo je prešlo u mumljanje jer joj je Mislav nabio kurac do samih jaja u njena usta. Nakon što ju je Marko načeo na njegovo mjesto došao je Maroje i počeo guziti profesoricu Linić koja je opet svršila. Poslije Maroja na red je došao Mislav, a zatim Mladen. Kada su se sva četvorica izredala u prvom krugu gdje je profesorica Linić svršila sa svakim od njih, profesorica Linić klečala je na koljenima i svoj četvorici naizmjence pušila i drkala. Nakon pušenja profesorica Linić legla je na leđa raširila noge i čekala koji će prvi da je jebe. Prvi je prišao Mislav namjestio se između njeni nogu glavićem protrljao njenu pičku pa ga počeo naglo zabijati i vaditi učinio je to nekoliko puta i onda počeo silovito jebati profesoricu Linić.

Marko i Maroje stali su svaki sa jedne strane njene glave te je naizmjence jebali u usta, a Mladen ju je jebao među sise. Profesorica Linić dahtala je i stenjala puna mladih kurčeva. Mislav je počeo sve brže navlačiti profesoricu Linić na svoj kurac sve glasnije stenjući da bi na kraju izvukao kurac i počeo svršavati po pički profesorice Linić usput glavićem razmazivati svoju spermu.

Zatim se među njene noge spustio Mladen i svoj kurac počeo gurati u profesoričinu guzu. Na licu profesorice Linić vidjela se bol koja poslije prešla u ugodu kada ju je Mladenov kurac razradio. Nakon nekoliko minuta žestokog jebanja guze profesorice Linić svršio je i Mladen. Zatim su Marko i Maroje došli na red koji su profesoricu Linić namjestili između sebe u sendvić, Maroje je bio dolje stavljajući kurac u profesoričinu pičku te je pričekao Marka da svoj kurac gurne u njen dobro razrađen šupak. Marko i Maroje uhvatili su zajednički ritam i počeli jebati profesoricu Linić koja je bila van sebe od slasti i užitka primajući dva kurca u sebe, Profesorica Linić dahtala je, stenjala, uzdisala, cvilila jednostavno uživala i svršavala na mladim i potentnim jebačima kao i njihovim kurčevima.

Dok su Marko i Maroje jebali profesoricu Linić ona je i dalje drkala i pušila Mladenu i Mislavu koji su je naizmjence jebali u usta. Nije im trebalo puno da ponovno budu kruti i spremni za još jednu rundu jebanja profesorice Linić koja je i dalje svršavala i svršavala. Nakon Marka i Maroja profesorica Linić sada je bila između Mislava i Mladena. Nakon niza orgazama koji su se dogodili profesorici Linić jednostavno više nije imala snage te se samo srušila na leđa nasred kreveta, a dečki su stali oko nje i drkali. Nakon desetak minuta drkanja i povremenog guranja kurčeva u u sta profesorice Linić 4M počelo je svršavati svuda po njoj, a profesorica Linić razmazivala je njihovu spermu po svome tijelu.

Profesorica Linić kada je došla na sebe obukla je svoju na pola poderanu odjeću i krenula prema svojoj sobi, a dečki su u glas rekli hvala vam za ovo profesorice Linić baš te prava jebačica. Hvala vama dečki nikad nisam ovako nešto doživjela i bila ovako dobro izjebana odgovorila je profesorica Linić te ih zamolila kako o ovome nikome ne govore i prije nego je zatvorila vrata njihove sobe dodala sutra navečer kod mene u sobi. Bio je to poziv koji se ne odbija, a pred njima bio je još cijeli tjedan maturalnog putovanja.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija