Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Rehabilitacija

Ocjena: 3

Kako kažu, 'Sranja se dešavaju, nekome drugome'.. e pa jebi ga, taj drugi sam ja. Godina je počela za kurac. Prvo me žena ostavila, i očistila pola imovine, a onda sam prije dva mjeseca imao totalku i skršio auto, a bogme i sebe. Jedva su me skrpali. I na tome sam im zahvalan. A i nekome kome se moj slučaj učinio hitnim da dobijem rehabilitaciju pod hitno, što je u ovoj zemlji rijetkost.

I tako sam došao u rehabilitacijski centar, odnosno jedne naše toplice gdje sam ponovo učio hodati. Bez brige, mališa je bio OK.

Tu sam upoznao Nataliju, medicinsku sestru i fizioterapeutkinju koja mi je pomagala u mojim naporima da prohodam. Da se odmah razumijemo, nije bila neka ljepotica, sa svojim ispijenim licem od silnih napora, ali nikad nije skidala osmijeh sa lica. I to što se desilo, desilo se nakon skoro mjesec dana mog boravka tamo. Ali da skratim..

Taj dan kao i svaki drugi, počelo je sa vježbama ujutro. Nisam se baš nešto naročito osjećao, ali sam radi nje odrađivao sve. Imala je te ženske radare i na kraju me upitala šta mi je. Iskreno, bio sam umoran od svega i to sam joj i rekao. Saslušala me, a onda mi pomogla sa kolicima do sobe, pa je otišla. Vratila se dva sata kasnije, ali u trenirci, i mirisala je na neki šampon, ali onaj parfemski. Rijetko sam ju viđao bez uniforme, a ovako mi je djelovala nekako nestvarno. Sjela je uz mene i neko vrijeme smo samo razgovarali, a onda me poljubila. Postoje poljubci i poljubci, a ovaj je definitivno bio onaj senzualni.

Uzvratio sam i uskoro smo bili zagrljeni, a onda me prevalila na krevet i grlila i ljubila, da bi njena ruka završila ispod moje pidžame i počela mi milovati kurac koji se odmah počeo buditi. Ja sam ju uhvatio za guzu i milovao ju preko trenirke, dok ju ona nije odvezala, pa sam zavukao ruku ispod nje, odmaknuo gaćice i prstima prešao po njenoj pici. Lagano se trgla, ali i razmaknula noge, pa sam ušao prstima u nju. Odmah je reagirala stisnuvši mi jače kurac i počela ga je drkati. Zatim se podigla, skinula mi pidžamu i sve sa sebe. Imala je jako dobro tijelo koje je bilo sakriveno ispod uniforme. Popela se na mene i zauzela pozu 69. Njena pica je divno mirisala, a ja sam gldno i požudno zabio jezik u nju. Lizao sam ju kao lud dok je ona isto radila sa mojim kurcem. Mijesila mi je jaja, drkala i lizala kurac tako dobro da sam uskoro svršio u njena usta. Nije progutala, već mi je pokazala usta puna moje sperme, a onda progutala, pa se okrenula i polako nasadila na moj još uvijek tvrdi kurac. Lagano je vrtila bokovima dok sam ja osjećao na kurcu kako ga stišće picom. Uhvatio sam je za njene sise i mijesio ih, a ona je stenjala i sve više ubrzavala tempo. Uskoro je glasno vrisnula i u grču se svalila na mene. Kakav orgazam, a po jajima sam osjećao poplavu iz njene pice. Malo se primirila na mom napetom kurcu, a onda je opet krenula.

Ubrzala je tempo i sve jače i žešće se nabijala na moj kurac dok nisam uz grč i ja svršio, a ona se samo nabila do jaja i čekala da se ispraznim u nju. Nakon toga smo ostali ležati i pričati do kasno u noć, a prije nego je otišla ponovo mi je uhvatila kurac i počela sa drkanjem. Sad mu je trebalo malo duže, ali nije odustajala. Čim ga je digla popela se na njega i nasadila se odmah do jaja. Polagano je započela sa vrtnom u kombinaciji sa nabijanjem na njega. Sada je sve bilo bez žurbe i trebalo nam je skoro pola sata da oboje svršimo, istovremeno, i nije imala ništa protiv da svršim u nju, dapače, izlljubila me zbog toga. Nakon toga je otišla.

Od toga dana imam svakodnevni tretman za moja jaja i kurac nakon jutarnjih vježbi. Ova druga rehabilitacija mi je vratila volju za životom i motivira me da prohodam kako bi sad ja mogao jebati Nataliju, a ne samo ona mene.

Ne znam kako će sve završiti, ali počinjem ponovo vjerovati u ljubav.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina