Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Rehabilitacija

Ocjena: 3

Kako kažu, 'Sranja se dešavaju, nekome drugome'.. e pa jebi ga, taj drugi sam ja. Godina je počela za kurac. Prvo me žena ostavila, i očistila pola imovine, a onda sam prije dva mjeseca imao totalku i skršio auto, a bogme i sebe. Jedva su me skrpali. I na tome sam im zahvalan. A i nekome kome se moj slučaj učinio hitnim da dobijem rehabilitaciju pod hitno, što je u ovoj zemlji rijetkost.

I tako sam došao u rehabilitacijski centar, odnosno jedne naše toplice gdje sam ponovo učio hodati. Bez brige, mališa je bio OK.

Tu sam upoznao Nataliju, medicinsku sestru i fizioterapeutkinju koja mi je pomagala u mojim naporima da prohodam. Da se odmah razumijemo, nije bila neka ljepotica, sa svojim ispijenim licem od silnih napora, ali nikad nije skidala osmijeh sa lica. I to što se desilo, desilo se nakon skoro mjesec dana mog boravka tamo. Ali da skratim..

Taj dan kao i svaki drugi, počelo je sa vježbama ujutro. Nisam se baš nešto naročito osjećao, ali sam radi nje odrađivao sve. Imala je te ženske radare i na kraju me upitala šta mi je. Iskreno, bio sam umoran od svega i to sam joj i rekao. Saslušala me, a onda mi pomogla sa kolicima do sobe, pa je otišla. Vratila se dva sata kasnije, ali u trenirci, i mirisala je na neki šampon, ali onaj parfemski. Rijetko sam ju viđao bez uniforme, a ovako mi je djelovala nekako nestvarno. Sjela je uz mene i neko vrijeme smo samo razgovarali, a onda me poljubila. Postoje poljubci i poljubci, a ovaj je definitivno bio onaj senzualni.

Uzvratio sam i uskoro smo bili zagrljeni, a onda me prevalila na krevet i grlila i ljubila, da bi njena ruka završila ispod moje pidžame i počela mi milovati kurac koji se odmah počeo buditi. Ja sam ju uhvatio za guzu i milovao ju preko trenirke, dok ju ona nije odvezala, pa sam zavukao ruku ispod nje, odmaknuo gaćice i prstima prešao po njenoj pici. Lagano se trgla, ali i razmaknula noge, pa sam ušao prstima u nju. Odmah je reagirala stisnuvši mi jače kurac i počela ga je drkati. Zatim se podigla, skinula mi pidžamu i sve sa sebe. Imala je jako dobro tijelo koje je bilo sakriveno ispod uniforme. Popela se na mene i zauzela pozu 69. Njena pica je divno mirisala, a ja sam gldno i požudno zabio jezik u nju. Lizao sam ju kao lud dok je ona isto radila sa mojim kurcem. Mijesila mi je jaja, drkala i lizala kurac tako dobro da sam uskoro svršio u njena usta. Nije progutala, već mi je pokazala usta puna moje sperme, a onda progutala, pa se okrenula i polako nasadila na moj još uvijek tvrdi kurac. Lagano je vrtila bokovima dok sam ja osjećao na kurcu kako ga stišće picom. Uhvatio sam je za njene sise i mijesio ih, a ona je stenjala i sve više ubrzavala tempo. Uskoro je glasno vrisnula i u grču se svalila na mene. Kakav orgazam, a po jajima sam osjećao poplavu iz njene pice. Malo se primirila na mom napetom kurcu, a onda je opet krenula.

Ubrzala je tempo i sve jače i žešće se nabijala na moj kurac dok nisam uz grč i ja svršio, a ona se samo nabila do jaja i čekala da se ispraznim u nju. Nakon toga smo ostali ležati i pričati do kasno u noć, a prije nego je otišla ponovo mi je uhvatila kurac i počela sa drkanjem. Sad mu je trebalo malo duže, ali nije odustajala. Čim ga je digla popela se na njega i nasadila se odmah do jaja. Polagano je započela sa vrtnom u kombinaciji sa nabijanjem na njega. Sada je sve bilo bez žurbe i trebalo nam je skoro pola sata da oboje svršimo, istovremeno, i nije imala ništa protiv da svršim u nju, dapače, izlljubila me zbog toga. Nakon toga je otišla.

Od toga dana imam svakodnevni tretman za moja jaja i kurac nakon jutarnjih vježbi. Ova druga rehabilitacija mi je vratila volju za životom i motivira me da prohodam kako bi sad ja mogao jebati Nataliju, a ne samo ona mene.

Ne znam kako će sve završiti, ali počinjem ponovo vjerovati u ljubav.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija