Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Rehabilitacija

Kad ljudi uđu u neke godine jednostavno bi se trebali prestati baviti sportom koji iziskuje bilo kakav veći fizički napor. To sam iskusio i na vlastitoj koži jer sam na nagovor kolega s posla sudjelovao u nogometnoj utakmici protiv konkurentske firme. Prilikom jednog duela doskočio sam na nogu protivnika i gležanj se iskrenuo do kraja te se čulo glasno krckanje. Užasan bol i pomisao sigurno je lom u pitanju. Srećom pa su pozvali i nekog tko ima pojma o ozljedama te je iako vidno pijan ustanovio da vjerojatno nije slomljen. Nakon pregleda dijagnosticirano je napuknuće ligamenata te sam dobio terapije kod fizioterapeuta. Mrzila me i sama pomisao da ću s hrpom penzionera prolaziti kroz glupe vježbe i tretmane. Kada je došlo vrijeme otišao sam na prvi tretman. Kada sam vidio curu koja me dočekala tamo zaboravio sam sve penzionere.

Bila je jako ljubazna i cijelo vrijeme rehabilitacije je olakšavala moju muku.

Ona je bila u kasnim dvadesetim, smeđe duge kose i zamamnog osmjeha. Bila je srednje visoka i imala je izražene obline, pogotovo guzicu baš kakvu ja volim. Nosila je obično bijele hlače kroz koje su se nazirale gaće. Često je nosila tange kao da voli provocirati. Tretmani su brzo prošli i došao sam na zadnji tretman žalostan što je više neću vidjeti. Pozdravili smo se i dočekala me sa širokim osmjehom. Zadnji si mi pacjent danas rekla je, svi su već doma otišli. Sjedni rekla je. Sjeo sam na stolicu i ona je oko gležnja montirala neku napravu koju nemam pojma čemu služi ali bi trebala olakšati bol. Nakon što je tretman završio rekla je da legnem na stol kako bi još provjerila nešto.

Primila me za gležanj i počela testirati pokretljivost i bol. Osjećao sam dosta boli ali nisam mislio na to već na njen dodir na mojoj nozi koji me užasno palio. Odgovarao sam na njena pitanja pokušavajući sakriti žestoku erekciju koja je skoro probila hlače. Spustila je moju nogu i vidio sam da je tada uočila erekciju. Zadržala je pogled na njemu par trenutaka a zatim digla pogled do mojih očiju. Vidim imaš još nekih problema danas. Počeo sam mucati nisam znao što odgovoriti. Opusti se rekla je, što kažeš da te riješim te kvrge. Dok je to govorila njena ruka je već bila na njemu. Kimnuo sam glavom a ona ga je već izvukla van par puta ga nadrkala i brzo ga strpala u usta kao da već dugo vremena nije imala priliku. Tako fino ga je cuclala da nisam želio da završi.

Uskoro je bio cijeli u njenim ustima. Bio sam blizu svršavanja. Osjetio sam kako želi prestati s pušenjem pa sam joj stisnuo rukama glavu i nabio je par puta na kurac dok nisam svršio u njeno grlo. Sve je progutala do zadnje kapi. Nastavi rekao sam dok sam je počeo polako skidati. Lickala mi je glavić dok se kurac ponovo polako dizao. Ubrzo su njene sise oveće trojke zabljesnule ispred mene. Bile su čvrste i podatne.

Kurac je brzo nabrekao. Ustala se i brzo svukla hlače. Pička je bila poprilično dlakava, sigurno tri mjeseca nije obrijana. Rekao sam, upravo je onakva kako je volim. Sjela je na njega licem okrenuta prema meni. Namjestio sam ga i počeo polako ulaziti. Iako je bila vlažna bila je jako uska te mi je trebalo par minuta prije nego je moja debela kurčina ušla skroz u nju.

Tako je bilo dobro dok se sve brže nabadala na njega. Štipkao sam joj bradavice dok sam je čvrsto držao za mesnatu guzicu. Zabacila je glavu u nazad uživajući u jahanju. Prstom sam joj provocirao dupe i to ju je izluđivalo i počela je stenjati. Čuo se samo zvuk nabijanja mokre pičke na kurac i zvuk vlaka stola koji lupka u zid uz koji je naslonjen. Nakon nekih 20 min sam osjetio da ću svršiti i rekao sam joj da bi možda bilo dobro da ga izvadim. Svrši u mene jedva je promrmljala. Nastavila se nabijati dok sam punio njenu pičku toplom spermom. To je nije zaustavilo i nastavila se nabijati na kurac koji je polako mlohavio u njoj. Iskoristila je zadnje od njega i počela svršavati. Brzo sam je skinuo sa sebe i polegao na stol. Nastavio sam je lizati dok je nisam doveo do žestokog orgazma.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija