Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Riječna priča

Bio sam u kasnim četrdesetima i upravo se razveo, pošto je žena odlučila da joj treba mlađi. Uspio sam riješti rastavu tako da sam dobio i svoju omiljenu kuću uz jednu našu poznatu rijeku.

Bilo je ljeto i taj dan sam cijelo dopodne kosio travu i radio nešto oko kuće, pa sam se popodne odlućio malo rashladiti u rijeci. S obzirom da nisam volio gužvu, otišao sam na jednu, malo zabačeniju plažicu uz riječne brzace, tj kaskade. U biti to je bio više komad dna rijeke koje je sad imala nizak vodostaj i taj dio je virio van. Uglavnom, odložio sam ručnik i dvije limenke piva na plažici i polako ušao u vodu. Bila je hladna i mislio sam da mi se kurac uvukao u jaja od hladnoće, a jaja da su veličina graška.
Kad sam se malo aklimatizirao sjeo sam na one kaskade i uživao u vodenoj masaži. Odjednom je žubor vode i pjev ptica prekinuo ženski glas:

- Oooo.. . susjed, pa to ste vi.

Pogledao sam prema plažici i ugledao plavokosi curetak, vitak i visok, malo niži od mene kako je došao do moga ručnika. Super kratke hlačice i neka traka koja je trebala biti gornji dio kupaćeg je bilo sve što je bilo na njoj, plus ručnik za plažu u rukama. Pokušavao sam se sjetiti imena, a onda mi je pomogla jer je vidjela da sam se isključio potpuno:

- Gospon Ivica, to sam ja Jelena, od Matije i Anđelke iz sela.
- Aaaa.. ti si! ! ! ! -pravio sam se iznenađen, a onda nastavio- Nisam te prepoznao.. . tako.. -pokazao sam rukama po zraku oko odjeće na što se ona nasmijala.
- A da.. . niste me vidjeli po ljeti jer bi obično bila na moru, ali sad sam na faksu pa su pripreme za učenje u tijeku i odlučila sam ostati doma.. . blaženi mir je ovdje..
- S tim se slažem -kimnuo sam i nastavio uživati u masaži vode, a ona je odložila ručnik malo dalje od moga, skinula japanke i počela skidati hlačice.

U prvi tren sam pomislio da nema gaćice jer su obje polutke guze bile nepokrivene, a onda je prstima istegla srolane gaćice između guzova identične boje kao i gornji dio. Nije imala neke sise, dvojkica, ali guza je bila savršena i duge mišićave noge. Osjetio sam kako mi se kurac budi usprkos hladnoj vodi. Onda je zagazila u vodu i krenula prema meni, te se spustila na kaskadu do mene i zatvorila oči uživajući u masaži.

- Zar nije divno ovo.. ova masaža? -rekla je nakon nekoliko minuta tišine.
- Je -rekoh, a onda dodah- Danas mi posebno paše, nakon košenja i radova po vrtu.
- Oo.. pa vi ste onda iscrpljeni -rekla je i podigla se iz vode, te sam ustanovio da joj je kupaći postao proziran, te je sad postalo opasno tijesno u mojim kupaćim, a onda me obišla, te su uskoro njene noge bile sa svake moje strane, a ona me počela masirati po ramenima- Dobra sam u masaži, bez brige..

Počela mi je masirati ramena i gornji dio leđa, te vrat. Moram priznati da je to radila super. Osjetio sam da napetost popušta u ramenima i vratu, a onda je tiho rekla:

- Moram priznati da imate dobro tijelo.. -sad sam se skoro naježio.
- Jel se ti to meni upucavaš? -upitao sam ju šaljivim tonom.
- Ahaaa.. -rekla je razvučeno- Jel Vam smeta?
- Pa, ne baš, ali onda pređimo na 'Ti' -ja sam nastavio šaljivim tonom.
- U redu -rekla je i naslonila se na mene tako da sam osjetio njene tvrde bradavice na svojim leđima- onda ti mogu reči da volim starije i iskusne muškarce, a tebe promatram već par godina.. . sviđaš mi se.. .
- Ti to ozbiljno? ! ? ! -bio sam malo šokiran ovakvim razgovorom, ali je ona nastavila.
- Najozbiljnije -a onda je rukom prošla po mojim prsima i mrsila mi dlake na njima- a volim ih jer volim učiti od njih.. . pogotovo o seksu.
- Misliš.. . -zastao sam zbunjen, a onda sam osjetio njenu ruku na gaćicama i mom kurcu.
- Mislim.. . i srećom nemate zavjese na prozoru kupaonice, pa sam do sad uživala samo u gledanju, a sada mogu izbliza -odvezala mi je kupaće i njena ruka je bila na mom kurcu i počela ga je trljati.

Nakon trenutka razmišljanja prepustio sam se njenim rukama. Noktima mi je lagano prolazila po prsima i spuštala ih do kurca koji je sad bio van gaćica i lagano njima prolazila po glaviću. U jednom trenutku sam odlučio preuzeti stvari u svoje ruke, te sam se polako okrenuo i pogledao ju onako raširenih nogu, malih tvrdih sisica, pa sam se sagnuo do njih, maknuo prstom gornji dio bikinija i počeo joj ljubiti tvrde bradavice. Zastenjala je od užitka, a ja sam rukom ušao između njenih nogu i odmaknuo gaćice u stranu, te stavio prst u njenu, izvana hladnu, ali iznutra vrelu pičkicu. Malo sam ju protrljao i odmaknuo se, te joj pomogao da ustane iz vode i poveo ju van. Polegao sam ju ma ručnik, skinuo gaćice i počeo joj lizati klit i pičkicu. Ona je stenjala sve glasnije, pa sam mislio da bi nas netko mogao i čuti, ali sam brzo odbacio te misli i vratio se njenoj rozoj pičkici. Klit je bio tvrd i sočan i lizao sam ga sa guštom. Zadnja mlada pica koju sam polizao je bila ona od moje žene na faksu. Kad sam ga počeo grickati stresla se, zastenjala je i počela se grčiti, a iz njene pičkice je izletio mlaz sokova. Dahtala je i stenjala, a onda rekla:

- Jebi me, molim te.. .

Skinuo sam gaćice i malo ga izdrkao, stavio ga na ulaz u njenu rupicu i gurnuo ga. Ušao je odmah do kraja usprkos tome što je bila jako uska. Zastenjala je pri tom, ali me je odmah i obgrlila nogama, pa me tjerala da se zabijam u nju, žestoko. Ja sam odgurivao kamenje na plaži dok sam tražio oslonac kako bih joj ga još dublje zabijao.
Uskoro sam osjetio da ću svršiti pa sam ga nakon još nekoliko dubokih uboda izvadio iz njene pičkice i svršio joj po obrijanom brežuljku i njenom trbuhu. Dahtao sam kao som od napora, ali ona me nije željela pustiti da odmorim, već se ustala, a mene polegla na ručnike i počela mi pušiti kurac. Ubrzo ga je sa svojim jezikom i usnama podigla iz mrtvih, te je mojih dvadesetak centimetara ponosno stršalo u zrak.

Ona je samo zadovoljno nešto promrmljala i opkoračila me, te se nasjela na njega cijelom dužinom i došla do jaja. Malo je mirovala i onda počela ludi ples na mom kurcu. Vrtila je bokovima kao mlinski kamen i stezala vaginalnim mišićima moj kurac. Sagnula se i lizala mi bradavice na prsima, a onda me poljubila i počela se svojski nabijati na moj kurac. Svaki put kad se nabila na njega stisla mi je jaja, tako da sam mislio da će poplaviti uskoro. Njeno nabijanje je trajalo nekih petnaestak minuta uz povremeno grčenje i zabijanje noktiju u moja bedra i prsa dok je svršavala. Trebalo mi je dugo, ali napokon sam i ja počeo svršavati, ali ovoga puta sam joj svršio duboko u njenoj pički jer se nije htjela ustati sa mene, a ja više nisam mogao zadržati svršavanje.

Ostala je ležati na meni sa smješkom na licu, a nije se micala dok mi kurac nije kliznuo iz njene pičkice. Ljubila me je kao da sam tinejđer, a ne netko stariji od nje 25 godina.
Ostali smo na plaži još nekih sat vremena, a ona mi je oblizala cijeli kurac i jaja, dok sam ja ljubio njene sisice.

Pokupili smo se kući, a rekao sam joj da o ovome ni riječi nikome.
Nastavili smo se viđati, tj jebati skoro svaki dan, a kad su joj starci otišli na more.. . no da.. . to je već za drugu priču..

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija