Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Rođak

Nakon dugog razmišljanja i čitanja raznoraznih incest priča, odlučila sam napisati svoju, moglo bi se reći životnu priču, jer je to stvarno nešto posebno.
Sada imam 22 godine, kao i sestra moje tetke. Iako je sve počelo davno. Kao i sva djeca bili smo jako znatiželjni, samo je naša znatiželja prešla neke granice, a da li je krv, geni ili je par normalan, rano smo se počeli zanimati i za druge stvari izvan igračaka, počelo je s pokazivanjem "pisanja", pipajući s prištićima, maženje. Kako nismo živjeli u istom gradu, naše igre su bile rijetke, ali su se ponavljale kad god smo imali priliku, u različitim podrumima, ostavama, posvuda. Moja sestra je već s 15 godina to počela izbjegavati, vjerojatno zato što je postala zrelija od mene, a ako smo istih godina, ona je cool s brzim sazrijevanjem cura, a vjerojatno zato što je počela izlaziti s dečkima s kojima mogla se potpuno opustiti.

Bez obzira na to, ostali smo bliski i znao sam manje-više, ili je barem mogao zaključiti, a ponekad i čuti (od momaka iz mog susjedstva, jer je često dolazila kod nas) da se počela seksati. Znala sam da hoda s dvojicom momaka iz mog kvarta, a kad ju je pitao spavaju li, ona bi to zanijekala, ali postalo je jasno.. . voli seks!
Pošto je bila jako seksi, provokativna, ovakva smeđa, malih tvrdih sisa, podignute guzice, iako malo mršavije, visine oko 175.. i dobio sam potrebu da je poševim. Obično bi dolazila ljeti, ili bih ja išao kod njih ljeti, jer ona živi uz more, i mogao sam uživati ​​u njenoj ljepoti, a kako su se igre nastavile na moju inicijativu, samo ovaj put više da sam je pobijedio malo, mogla sam Često se viđa gola ili kad joj odnesem kadu, ili kad "uletim" u njezinu kupaonicu ili sobu, i stvarno sam uživala.


Prekretnica je nastupila kada smo imali nešto više od 16 godina. Vikend kao i svaki drugi idemo kod rodbine na dva-tri dana i nema pojma da mi se želje mogu ispuniti. Mada iskreno, nisam se ni time opterećivao, samo tako s vremena na vrijeme kad smo sami, pa postoji želja da budemo malo "vat" ili da se vidimo goli. Tako je bilo i ovaj put, ali jedan poziv mijenja sve. Ovaj put je to bio poziv rodbine, i shvaćam da moji i njeni roditelji moraju ići na sućut i ostali smo sami u kući. Čim su naši otišli, došla je jedna njena prijateljica i počelo je moje dugo čekanje. Moja prijateljica je jako dosadna, dosadna večer, a meni jako, jako dugo i jedva sam čekala da ona ode pa sam se trudila ostvariti svoje želje. Odlazi kasno bas, a ja sam više umoran od neke dosadne priče, i skoro sam izgubio živce jer je moja sestra u međuvremenu napravila dva kreveta, premda je u istoj prostoriji bio jedan veliki Francuz i u kojeg sam polagao sve moguće nade u smislu da ćemo tamo zajedno spavati.

Shvatio sam da je Seka malo nezainteresirana za naše igre i izgubio sam volju. No, je li to učinila namjerno ili slučajno, nikad neću saznati, ima preokreta u pitanju tko će se prvi tuširati, ja ili ti. Odgovorio sam da hoću, jer bih tako imao prednost da se mogu pripremiti dok se ona tušira i možda izađe gola. Učinio sam to brzo, a sad sam čekao da ona izađe. Odgovorio sam da hoću, jer bih tako imao prednost da se mogu pripremiti dok se ona tušira i možda izađe gola. Učinio sam to brzo, a sad sam čekao da ona izađe. Odgovorio sam da hoću, jer bih tako imao prednost da se mogu pripremiti dok se ona tušira i možda izađe gola. Učinio sam to brzo, a sad sam čekao da ona izađe. Hodam po sobi u boksericama i čekam. Izlazi izrezano u kućnom ogrtaču, koji nije bio dobro vezan i vidio sam da nema brusilice, ostalo nije, ali imala sam želju saznati.

Prošla je pored mene prema ladici s rubljem. Morao sam saznati ima li gaćice ili ih samo planira nositi. Uhvatio sam je za struk i uhvatio se za nju i počeo joj govoriti kako izgleda predobro, kako je jako seksi, jebeno zgodna. Bila je zbunjena, barem se tako činilo, i pokušala se povući. A pošto sam po njenoj mački znao da je kraj trenutka kada su joj prsti bili u mački, to mi je bio cilj. Naravno, nije imala gaćice. Počeli smo se tu malo naprezati, ona je posrnula, ja sam je nekako pustio da se malo igra, pali smo na krevet, ogrtač je bio podignut i sad je trebalo samo lagano proći prstom. Učinio sam to i povratak je bio gotov. Sada je Seka preuzela inicijativu, a čulo se sada nakon toga. Nemoj preglasnije! Bila je mokra, a ja jako neiskusan, a do tada nevin, jedva sam čekao da skinem bokserice i skočim na nju.

Učinio sam to, i gurnuo sam tako jako, tako jako da sam skoro svršio u to. Ipak, uspio sam stati i samo se baciti pored nje, a nisam je smio ni dotaknuti jer bih odmah svršio, a to bi bilo jako loše, seks koji bi trajao tri minute. Seka, iskusnija od mene, nije htjela tamo završiti, uhvatila ga je za ruku i počela drkati, čak ju je polizala i stavila u usta. Samo sam nepomično ležao i predao joj se. U sljedećem trenutku već je bila na meni, stavila ga je u macu i počela jahati. Tamo sam čuo rečenicu koju nikad neću zaboraviti: "Kad sam gore potpuno poludim. " I stvarno je bilo tako. Snažno se gurala kao da joj je to zadnji seks, a noktima me češkala po prsima. Nisam znao radi li to stalno ili sam joj ja brat, ali znao sam da je seksi i vatrena. Izdržao sam ne više od 10 minuta, i opet za malo svršavanje u njoj, ipak, uhvatio sam je za bokove i podigao s njega i sre*, svršio posvuda, i na sebe i na nju i okolo.

Bio sam jako zadovoljan prvim seksom, i ispunio sam jos jednu zelju iz djetinjstva, a ipak sam dosao, za sestru nisam bio siguran da je sretna, mislim da je htjela jos, ali meni je tada bilo dovoljno, i previše. i po sebi i po njemu i okolo. Bio sam jako zadovoljan prvim seksom, i ispunio sam jos jednu zelju iz djetinjstva, a ipak sam dosao, za sestru nisam bio siguran da je sretna, mislim da je htjela jos, ali meni je tada bilo dovoljno, i previše. i po sebi i po njemu i okolo. Bio sam jako zadovoljan prvim seksom, i ispunio sam jos jednu zelju iz djetinjstva, a ipak sam dosao, za sestru nisam bio siguran da je sretna, mislim da je htjela jos, ali meni je tada bilo dovoljno, i previše.
Ustala je, opet otišla pod tuš i izašla s gaćicama (da ih je mogla prvi put obući) i bez riječi otišla u krevet! Ostala sam još neko vrijeme nepomična i s osmijehom na licu promislila svoje misli.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija