Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Rođaka od moga oca!

Ovog ljeta nas je trebala posjetiti rođaka od mog oca. Pošto smo živejeli na moru ona je htjela da iskoristi svoj odmor i posjeti nas. Očeva rođaka se zvala Ana. Nisam prije nikada vidio tu očevu rođaku mada kad sam pitao oca jedanput rekao mi je da je ni on nije vidio već nekoliko godina, ali kada je poslednji put vidio izgledala je jako lijepo.

Konačno je došao i dan posjete. Negdje u popodnevnim satima se pojavila na vratima naše kuće gdje su je dočekali moj otac i majka. Kada je ušla u dnevnu sobu ispred mene se pojavila žena koja je odisala nekim seksipilom. Iako je imala preko četrdeset godina ispred mene se ukazala žena kojoj da sam je sreo na ulici nebi dao preko dvadeset. Na sebi je imala letnju haljinu koja je jasno isticala njene velike obline u vidu ogromnih sisa i još veće guze.

Čim me je prgrlila i privukla na grudi njene sise su završile na mom licu i grudima. Imala je jako velike sise koje sam sada jasno osjetio pa se moj kurac u gaćama odmah počeo buditi. Da to drugi nebi primijetili izletio sam kao oparen napolje a zatim ušao u toalet i istog trenutka izdrkao ga. Prolazili su dani a moja tetka se sve više opuštala i sve oskudnije oblačila što je mene jako palilo.

Jednog popodneva nakon što se moja tetka istuširala ja sam ušao u toalet i potražio njen donji veš i brus u korpi za prljav veš. Nakon što sam ih pronašao počeo sam da drkam moj veliki kurac. Rastao je do maksimuma i jako sam bio napaljen kad se na vratima pojavila ona moja tetka Ana. U tom trenutku sam se sjetio da sam zaboravio da zaključam vrata. Ljutito me je upitala šta to radim i da li sam normalan.

Čim je ugledala moj veliki kurac nije skidala pogled sa njega. Rekla je da stvarno imam veliku batinu i njena ljutnja je počela lagano da se smanjuje. Ušla je u toalet i zaključala vrata za sobom a zatim prišla meni stavila mi prst na usta kao znak da treba da ćutim a drugom rukom uzela moj kurac i počela ga snažno da drka. Dok ga je drkala gledala me je direktno u oči. Šaptala mi je na uho da imam jako veliki kurac.

Divila se njegovoj veličini i tvrdoći. Nakon par trenutaka spustila se ispred mene. Narednog trenutka sam osjetio njene usne na mom glaviću. Polako ga je lizala jezikom po glaviću a zatim lagano ga počela uvlačiti u usta. Pušila ga je kao prava profesionalka. Uvlačila ga je duboko u svoje grlo i mogla je jako duboko da ga uvuče. Jednostavno se davila sa mojom batinom. To me je jako palilo da sam mislio da ću tog trenutka svršiti. Prestala ga je pušiti, ustala je i skinula haljinu sa sebe. U tom momentu ispred mene su se ukazale ogromne sise sa velikim tamnim bradavicama i obrijana pica. Uzela je moju ruku i stavila na njene sise koje sam lagano počeo da mijesim. Vidio sam da je uživala na osnovu uzdaha koji je ispustila.

To me je jako ohrabrilo pa sam drugom rukom krenuo prema njenoj pici koja je već bila vlažna. Čim sam prstom ušao u nju ispustila je još jači uzdah. Promakla se meni i počela da šapuće na uho kako ne može više da izdrži i kako želi da me osjeti u sebi. Okrenuo sam je prema tuš kabini i primakao kurac otvoru njene obrijane pice i gurnuo ga unutra. Bila je mokra i uska tako da je moj kurac ulazio sporije. Željela je da ga primi što više.

Dok sam je tucao tražila je da je jebem što jače da ne prestajem je jebati. Uhvatio sam je zbog toga za kukove i divljački počeo navlačiti na kurac toliko jako da nije mogla se više kontrolisati i jednostavno je vrištala od užitka. Stalno je ponavljala da je jebem i da želi da je razvalim od kurca. Zbog toga moja sprema je krenula da izlazi iz jaja.

Rekao sam joj da sam pri kraju i da ću svršiti. Rekla mi je da želi ovaj put da joj svršim po sisama. Nakon nekoliko trenutaka počeo sam da svršavam. Istresao sam svu spermu po njenim velikim sisama. Razmazala je svu spermu po sisama uz osmjeh rekavši da će još više da porastu. Rekla mi je da ne govorim nikome o ovome i da ovo mora ostati naša tajna.

Ocjena priče

2.7
Broj ocjena: 3
Broj čitanja: 12423

Autor priče

Markisa
Markisa
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 190 cm
Težina: 87 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija