Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Rodbina

Sa svojih 18 godina sam bio prilčno zgodan i razvijen momak, a pod razvijenošću mislim na ono u gaćama. Imao sam par cura, ali sve je to bilo onako, neozbiljno, jedino što sam prekide doživljavao kao i svi adolescenti.. . jebeno bolno i u potocima alkohola. S obzirom na godine nismo shvaćali da smo sami krivi za gluposti koje smo radili i da bi na tim greškama, kao, trebali učiti i ne ih ponavljati. Ali ne, naš ego je bio takav da smo smatrali da smo bogom dani svim curama.

Uglavnom, nisam uspjevao zadržati neku vezu duže od dva mjeseca, a sad kad su došli praznici bio sam bez cure, te sam se spremao za ljeto na moru u nadi da ću nešto naći na obali. Na more sam išao kod strica i strine, a oni su imali kćer Maju, godinu dana stariju od mene, koja je bila na prvoj godini faksa i nismo se vidjeli već par mjeseci iako su njeni starci redovito vikende provodili kod nas u klijeti. Starci su obožavali vino, tako da je svaki vikend bila fešta u klijeti. Sad im je bilo i lakše, jer sam položio vozački, pa sam ja mogao ostati trijezan i voziti ih natrag.

I tako ja stigoh na more kod strica i strine, a tamo sam saznao da će Maja doći tek za mjesec dana, pa sam se prepustio moru, suncu i noćnim izlascima sa lokalnom ekipom, od koje sam većinu upoznao ranije dolazeći ovamo na ljetovanje. Čak sam jednu večer imao i sreće, jer sam upoznao jednu mladu Njemicu, pa smo završili u jednom šumarku uz more. S obzirom da sam bio već pomalo napet nije dugo trajalo i brzo sam svršio po njenoj guzici. Nije baš bila pretjerano oduševljena time, ali s obzirom da mi je bio poveći i još uvijek tvrd dala mi je da joj ga ponovo zabijem u mokru pičkicu. Naravno, nakon što mi ga je oblizala prije toga. Nije bila neka manekenka, imala je veliku stražnjicu i poveće sise, meni je bilo svejedno jer sam se napokon ispraznio.
Drugo jebanje je bilo puno duže i ona je svršila par puta dok i ja nisam napokon svršio, a ovaj put po njenom licu i sisama. Oblizivala je spermu sa mog kurca, a onda pokupila i onu sa sisa koje su bile crvene od sunca, kao i ona sama, te sa lica. Nakon toga smo se vidjeli još dva puta i oba puta sam joj ga zabio sa guza i morao ga vaditi prije svršavanja, pa joj svršavati u usta, jer joj se svidio okus moje sperme. Nakon toga se vratila u Njemačku i javila mi se pismom iz Egipta, te kad se vratila u Njemačku, a onda ništa više od nje.

Međutim, nekako u to vrijeme je došla Maja. A kad sam ju vidio, po prvi put sam osjetio nešto u gaćama, a i u grudima za nju. Do sada smo si bili kao brat i sestra, jer smo skoro pa i odrasli skupa, te do sada nikad nisam na nju tako gledao. A Maja.. . Maja je bila komad i to kakav. Svijetlo smeđa kosa, zelene oči i savršeno tijelo. Poveće sise i lijepa okrugla stražnjica sa mišićavim, ali ne debelim nogama. Bila je koji centimetar niža od mene, a kad me je ugledala osmjeh je obišao njeno lice i vidio sam savršen osmijeh sa bijelim biserima umjesto zubiju. Zagrlili smo se kao da se nismo vidjeli vijekovima, a ja sam osjetio komešanje u mojim gaćama kad se stisla uz moje tijelo i nadao sam se da ona nije osjetila isto.

Taj dan sam proveo kod kuće i razgovarali smo do kasno u noć, jer smo imali toliko toga za pričati. Bilo je već prošlo dva sata ujutro kad smo odlučili da odemo u krevet, te da ujutro idemo na plažu.

Cijelu noć sam sanjao Maju, po prvi put, i kurac mi je bio bolno tvrd od misli na nju, pa sam jutro dočekao u nekakvom polusnu. Krenuli smo na plažu nakon doručka, pa smo uskoro stigli. Izabrali smo jedan osamljeniji dio plaže među stijenama, jer Maja baš i nije voljela gužvu, a i trebao joj je mir nakon naporne prve godine faksa. Izvalili smo se na plažu i ubrzo sam zadrijemao. Nisam znao koliko dugo kad su me probudile hladne kapljice vode na leđima. Trgnuo sam se i ugledao maju kako se smije i stoji iznad mene mokra od mora iz kojeg je upravo izašla:

- Čovjeće, izgorit ćeš na suncu! ! !
- Ma daaajjjj.. . -gledao sam ju zaklanjajući rukom sunce, te se okrenuo i sjeo nesvjestan da mi se kurac dobrano ukrutio, jer još nisam bio siguran da li spavam ili sam budan.
- Opaa! ! ! -uzviknula je i sjela kraj mene i kimnula prema mojim preponama- Vidim da si imao uzbudljive snove?
- Šta? O čemu ti.. . -tad sam pogledao na svoje kupaće i vidio da mi se kurac digao, pa sam primio ručnik i pokrio si kupaće- .. . ma nije to..
- Znam šta sam vidjela, a nadam se i da je ona koju si sanjao pravi komad kad ti se tako digao -rekla je i bubnula me laktom pod rebra smijući se na sav glas, pa sam ju samo odgurnuo, ali nije stala sa smijehom, već se smijala još jače.

Ja sam sjedio sa ručnikom na gaćama dok mi se kurac napokon nije spustio, pa sam ustao i krenuo u more da se okupam i dođem malo k sebi. Čim mi je voda došla do gornjeg ruba gaća stresao sam se, te sam znao da me sunce dobro ispržilo po leđima. Zaronio sam polako i čekao da se aklimatiziram, pa sam odlučio malo zaplivati. Odjednom sam čuo nekoga iza sebe, a kad sam se okrenuo vidio sam Maju. Doplivala je do mene i stala. Gledala me je žmirkajući, a onda upitala:

- Jel se ljutiš na mene?
- Ma nee.. . -tiho sam rekao.
- Nisam te mislila uvrijediti, ali.. -zastala je.
- Ali?
- Do sada nisam još vidjela tako veliki kurac.. -rekla je i gledala me u oči.
- I? -pitao sam pomalo bahato i ljutito, ali i sa natruhom ponosa na svog macana u gaćama.
- Iiii.. pitam se kakav je u stvarnosti -pogledao sam ju, a ona je gledala prema obali kao da je pitala nešto bez veze.
- Jel te zanima? -sad sam ju ja upitao, a ona se odmah okrenula prema meni i potvrdno kimnula, pa sam joj rekao- Hajde zaviri pod vodu..

Povukao sam kupaće gaće niz bokove i kurac je ispao van, a Maja je zaronila i glavom došla uz moj kurac, trenutak dva bila uz njega, pa izronila uz mene i tiho rekla:

- Divan ti je, ali nije više toliko napet -a tada sam osjetio njene prste na mom kurcu i uskoro mi ga je počela drkati pod vodom, a drugom rukom je primila moju ruku i stavila ju između svojih nogu, te sam ja sad njoj trljao njenu picu preko gaćica. Tako smo se međusobno stimulirali dok ja nisam svršio pod vodom u par trzaja i sperma je zaplutala oko nas. Ona mi je rukom prelazila preko glavića, a ja sam ušao prstima ispod njenih gaćica u njenu picu i zabijao prste u nju, te je uskoro i ona svršila pritom mi stisnuvši ruku koja joj je bila između nogu. Nakon što smo se smirili krenuli smo van vode i jedno vrijeme nismo uopće razgovarali, kao da smo i sami iznenađeni razvojem situacije.

Došli smo kući, poručali, a onda su Majini starci rekli da idu u Šibenik, pa da li ćemo sa njima, ali smo rekli da nećemo, jer ćemo poslije opet na plažu. Tako su nas oni ostavili, a mi smo pospremili sve od ručka, pa sam otišao u svoju sobu. Leđa su me malo zatezala od sunca, pa sam pozvao Maju da mi namaže leđa. Odmah je došla, pa sam legao na krevet dok mi je ona mazala leđa. Njen dodir je bio tako nježan, te sam ponovo osjetio kako mi se kurac diže, pa sam se okrenuo na leđa kad mi je namazala leđa. Vidjevši izbočinu na mojim gaćama samo se nasmješila i povukla mi gaće niz noge. Kurac mi je odmah izletio iz gaća, a ona se široko osmjehnula i sa rukom od kreme primila ga i počela nježno kliziti po njemu. Ugoda je bila neizdrživa, a kad se sagnula i liznula mi glavić mislio sam da ću isti tren eksplodirati, ali mi je ona stisla kurac i nije micala ruku sa njega. Nakon nekog vremena ga je pustila i ustala, te skinula majicu ispod koje nije imala ništa, pa sam ugledao dvije predivne kruškolike sise sa malim bradavicama, a onda je skinula i gaćice, te sam ugledao njenu obrijanu picu. Ponovo se sagnula i stavila ga u usta, a ovaj put se spuštala skoro do kraja i mislio sam da će se zagrcnuti, ali nije. Izvukla ga je iz usta i vidio sam sjajni trag njene sline po mom kurcu, a onda je ustala, opkoračila me i spustila se do mog kurca, namjestila ga na ulaz u svoju picu i počela se lagano spuštati niz njega. Iako sam već jebao neke cure ovo mi je bilo nešto posebno, pa sam uživao kao da mi je prvi seks u životu. Uskoro se nakon kratkog meškoljenja i podizanja spustila do kraja na njega uz duboki uzdah.

Gledali smo se jedno vrijeme, a onda je ona počela vrtiti bokovima i nabijati se na moj kurac. ja sam bio u sedmom nebu i milovao sam joj sise, te stiskao bradavice. Maja je zatvorila oči i pojačala nabijanje, da bi se uskoro umirila, stresla i svršila uz duboki jecaj, a onda ponovo počela sa nabijanjem na moj kurac. Ja sam osjetio da mi dolazi i da ću uskoro svršiti, pa sam propentao:

- Maja.. . svršit ću.. .
- Samo ti daj.. . ne smeta.. -rekla je i nastavila se nabijati na mene, te sam nakon manje od minute eksplodirao u njenu picu.

Trzao sam se ispod nje i odizao na krevetu dok se ona trudila održati na meni, a ja sam se u potpunosti istresao u nju.
Ostali smo na krevetu dahčući, a Maja je ležala na meni i ljubila me po licu, pa se spustila kraj mene, a onda mi šapnula na uho:

- Ovo sam čekala odavno..

Nisam ju ništa pitao, već sam ju samo zagrlio i ostali smo tako ležati skoro dok se nisu vratili njeni starci. Odlučili smo šutiti o ovome, ali smo koristili svaku priliku da opet to ponovimo. ali o tome više u drugoj priči.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija