Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Rodbina 2

Maja i ja smo uživali u ljetu i jedno u drugome. Nakon što su nas zamalo uhvatili Majini roditelji, a moji stric i strina, Maja i ja smo tražili neko osamljeno mjesto za naše igrice.
Čak smo i plažu promjenili, te smo našli jednu uvalu koja je bila pusta, ali sa malom plažicom od šljunka, a jedini hlad je bio od stijene iznad nje. Ta plaža je vidjela to ljeto svašta, a najupečatljiviji mi je bio jedan dan.

Bio je radni dan, nama totalno nebitno, ali to je značilo manje poznatog svijeta u okolini. Maja i ja smo stigli oko 9 sati na plažu, te smo se odmah smjestili, pa otišli u vodu. Kupali smo se nekih pola sata i izvodili gluposti u moru. Zatim smo došli u plićak, a Maja me je zagrlila i zavukla ruku u moje kupaće, te primila moj kurac i počela ga drkati. Ja sam joj milovao sise i izvukao ih iz gornjeg dijela kupaćeg, te ih milovao i stiskao joj bradavice, a ona je stenjući potražila moje usne i lagano ih ugrizla:

- Jebi me.. . odmah..

Znao sam da je nestrpljiva, jer se nismo poseksali već nekoliko dana pošto je imala menstruaciju, na moje olakšanje, jer sam joj stalno svršavao u picu. Zato sam joj odmah odlučio udovoljiti, te sam zavukao ruku između njenih nogu i odmaknuo gaćice, te gurnuo dva prsta u njenu picu i počeo ju njima jebati. Maja se stresla i jače mi stisla kurac, a onda je raširila noge pod vodom i namjestila se ispred mene, te odbacila nogama od dna i obgrlila me njima. Moj kurac je kao navođen ušao u njenu picu i odmah joj ušao do kraja. Zastenjala je i obgrlila me oko vrata dok sam ju ja primio za guzu i počeo ga zabijati u njenu picu. Bio sam pun snage i nije mi bio problem držati ju na rukama. Dok sam ju jebao voda je pljuskala oko nas. Koliko smo bili napeti bilo je vidljivo i po tome što je Maja svršavala kao luda, a ni meni nije trebalo dugo, pa sam nakon nešto manje od deset minuta i ja svršio i napunio joj picu spermom. Ostali smo tako još neko vrijeme stajati u vodi, a onda smo izašli van i otišli na ležaljke.

Izvalili smo se jedno kraj drugoga i čekali da se osušimo. Držali smo se za ruke i samo se gledali. Ležali smo tako više od sat vremena, a onda me zamolila da ju namažem, pa sam ustao iz iz njene torbe izvukao ulje za sunčanje. Fino je mirisalo na kokos, čisto da ogladniš. Počeo sam joj mazati leđa nakon što sam joj odvezao gornji dio badića, pa ga je potpuno skinula, a ionako nikoga nije bilo okolo pa smo mogli biti i potpuno goli. Namazao sam joj leđa i krenuo na noge, a ona ih je lagano raširila kad sam došao na butine. Mazao sam joj unutarnju stranu butina, a ona je zadovoljno mumljala, pa sam ju upitao:

- Da ti skinem gaćice i namažem guzu?
- Ahaaa.. . ali polako.. -tiho je rekla, pa sam joj odvezao gaćice i izvukao ih ispod nje, a pred menom je bila njena guza i njena pica.

Počeo sam joj mazati guzu sa uljem, lagano i bez žurbe, a kako sam ju mazao tako mi je kurac rastao. S obzirom da sam ja već skinuo kupaće, radio je to nesmetano, pa sam ga malo namazao uljem, da ne izgori na suncu. Dok sam joj mazao guzu lagano sam prstima prošao preko njenog šupčića i Maja se trgla, pa sam ju upitao šta je:

- Ništa, ali mi je ovo bilo sad ugodno..
- Koje? -upitao sam nevino.
- Kad si mi prstima prešao preko šupčića.. -dok je to govorila opet sam joj prešao preko šupčića prstima i opet se je stresla i rekla- .. e to.. to mi paše..
- Jel ovo? -rekoh i počeh joj kružiti sa nauljenim prstom po šupku tako da se sva stresla i naježila, a iz nje se oteo uzdah, pa sam počeo uguravati lagano prst u šupak.

Zastenjala je i umirila se, a ja sam dolio malo ulja na šupak i ugurao joj prst do kraja, a ona je još glasnije zastenjala. Moj kurac je sad bio opako napet i već je počeo sliniti pomalo, pa sam došao na ideju da joj ga stavim u guzu, jedino što nisam bio siguran kako bi ona reagirala na to. Ja sam odlučio staviti još jedan prst u njenu guzu, pa sam stavio još ulja na šupak i ugurao još jedan prst unutra. Maja je zastenjala i sa rukama primila svoju guzu, te je raširila guzove da uđu prsti do kraja, a ja sam osjetio da je pravi trenutak da ju pitam:

- Maja.. ja bih te volio jebati u guzu.. -čekao sam odgovor kao napeta puška, a onda me je razveselio odgovor.
- Naravno.. . ali moraš paziti i ići polako.. .
- Naravno.. -ustao sam i izvukao prste iz njene guze i nauljio si kurac, te dodao još ulja u njen šupak i na guzu, pa kleknuo iza nje i namjestio glavić na ulaz u njenu guzu.

Ona je raširila guzove rukama i ja sam ga počeo uguravati u njenu guzu. Išlo je jako polako i uskoro sam ugurao glavić što je kod Maje izazvalo stenjanje, a uskoro je i jauknula kad sam joj do pola ušao sa kurcem u guzu. Zastao sam i dodao još malo ulja, te ju počeo jebati. Naslonio sam se na ručnik kraj nje i počeo ga uguravati u njenu guzu. Nisam ulazio sa cijelim kurcem jer sam se bojao da bi joj to bilo previše, već samo do pola, ali i to je bilo dovoljno s obzirom da je bila puno uža nego njena pica, pa mi nije trebalo dugo da svršim i napunim joj guzu svojom spermom. I ona je uspjela svršiti jednom prije nego sam ja svršio. Ustao sam i gledao kako se sperma polako cijedi iz njenog šupka dok je ustajala, a onda smo otišli u vodu da se malo rashladimo. Sjedili smo u plićaku, a Maja se nagnula prema meni i naslonila na moje rame, te rekla:

- Ovo je drugi put da ga dobijem u guzu, ali niti upola bolnije od prvog puta, a i taj dečko je bio kreten, pa mi je skoro rasturio šupak.
- I šta je bilo sa njim? -upitao sam iz zezancije, a ona me pogledala tobože ljutito.
- Nogirala sam ga drugi dan jer me guzica i dalje boljela. Ali ti si bio pažljiv, pa valjda neće boljeti sutra. -tu se spustila u vodu i malo otplivala, pa se okrenula i vratila, te glavom završila između mojih nogu.

Pogledala me i sagnula se do moga kurca, te ga uzela u usta, onako slanoga od mora i počela ga pušiti. trebalo mu je malo duže, ali je uskoro bio potpuno uspravljen i tvrd, pa sam se izvalio na plažu, a Maja se nagnula nad mene i pušila ga stručno. Masirala mi je jaja i spuštala se niz cijelu njegovu dužinu, a ja sam osjećao toplinu njenih usta. Zatim se je igrala glavićem, lizala ga i grickala, a taman prije nego sam ponovo svršio cijelog ga je strpala u usta i stisla mi jaja, pa sam eksplodirao u njena usta, točnije, direktno u njeno grlo, a ona je progutala svaku kap moje sperme.

Izvalila se kraj mene i ostali smo tako ležati sa nogama u moru koje nas je lagano zapljuskivalo.
Ostali smo na plaži do večeri, a pojebali smo se još par puta. Ostatak ljeta smo se seksali svaki dan, dok se Maja nije morala vratiti natrag u Zagreb zbog ispita na fakultetu. Njeni starci i ja smo ostali još tri tjedna, a ja sam im pomogao oko kuće da ju pripremimo za jesen, mada je strina rekla da će morati doći još jednom zajedno sa mojim starcima da riješe još nešto, a znao sam na šta misle.. vino i masline.

Kad sam se vratio kući prvo što sam napravio je da se čujem sa Majom, te da odem kod nje i da se ponovo dobro izjebemo. Tu praksu smo nastavili i dalje, i čim bi imali vremena našli bi se i dobro izjebali. Čak i kasnije kad je našla dečka, a kasnije je to postao i muž, a i ja sam našao curu sa kojom sam se vjenčao, Maja i ja bi se našli i dobro se poseksali, naročito je voljela da ju izjebem u guzu, pogotovo dok je bila u drugom stanju. Naši supružnici nisu ništa sumnjali, a mi smo to krili kao zmija noge.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija