Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Rođendan

Slavio sam bio dvadeset i prvi rođendan , pozvao sam prijatelje i još neke poznanike kod sebe.
Pozvao sam naravno i svoju curu no ona nije mogla dugo ostati pa je samo navratila na pet minuta.
Svako je nešto darovao za rođendan no samo moja cura nije jer je rekla da će mi sutra nešto pokloniti i da ćemo sutra ja i ona to proslaviti pojma nisam imao koje mi je iznenađenje pripremila.

Jednostavno znao sam da će mi ona poklonit najbolji dar .
Prošao je ovaj dan malo smo popili pojeli ništa posebno i oni su otišli.
Kada sam legao nisam mogao od uzbuđenje spavati mislio sam na svoju dragu da bar jaše po meni u ovom trenutku drkajući kurac u krevetu.
Jutro je probudio sam se oko jedanest sati i kao svakog dana gledao i drkao na porniće kad mi je u jednom trenutku mobitel zvoni pomislio sam tko je sad to je bila ona rekla je da se nađemo u jednom kafiću.

Brzo sam se spremio i našao s njom u kafiću rekla je da je izajmila stan za nas dvoje na jedan dan i da joj mogu raditi šta god hoću pošto mi je rođendan.
Kurac mi se nadigao bilo mi je stid onako sa nadignutim kurcem hodati do toga stana pokušavao sam prekrit koliko sam mogao.
Šetali smo do toga stana i ušli u tu zgradu gdje se nalazio taj stan uhvatio sam je za struk jer sam bio jebeno napaljen i na stepenišu skinuo joj hlače.
Na trenutak se odupirala nije htjela odmah a nije htjela ni na stepeništu , no više se nije odupirala skinuo sam joj gaćice i stavio joj ga duboko u guzu već sam se prepao gdje je.
Dok sam je jebao u šupak držale se za ogradu i stenjala čuli smo da netko silazi niz stubište uzeo sam je otključali smo stan i stavio je na krevet.
Od silne žurbe da nas ne vide zaboravila je uzeti hlače i gaćice ostale su na stepeništu no mi smo nastavili seksati.

Ja sam skinuo trenerku i bokserice i ona cuclala moja obrijana jaja i lizala ih uživala je u tome ubrzo je počela lizati kurac i sisati.
Radila je tako to dobro a znam da je izvrsna u tome još od prije kada mi je prvi put radila .
Ona je zatim raširila noge i rekla tvoj je red kleknuo sam raširio joj pičku i gurao jezik koliko sam mogao pica joj je bila mala ali vlažna osim jezika trljao sam prstima i jezikom ko klitorisu kako je stenjala pomislio sam da nas svi čuju.
Rekla mi je da legnem leđno a zatim mi stavila pičku na glavu i tako se trljala osjetio sam vlažnu pičku na svojim ustima cjedili su se njezini sokići po mojim usnama digla se stavila kurac usta držala jednom rukom za korijen kurca i tako mi ga pušila i ujedno drkala bilo je fantstično.

Nakon toga sjela je na kurac i počela se nabijati stavio sam ruke iza glave i uživao gledajući kako skače po mome kurcu i ubrzo mi je došlo da svršim stisno sam šake i oči i suzdržavao se da joj ne svršim u pičku.
Kada je vidjela da ću svršiti rekla je da svršim usta otvorila je usta i ja sam špricao usta nekoliko kapi su joj ostale na bradi i na usnama to je jezikom pokupila i progutala je , ponovno je otvorila usta da vidim da je progutala da se ne pravi.
Uzeča je moj mlitavi kurac i glavić jezikom polizala da se uvjerim da je svaku kap pokupila.

No kasnije sam je pitao šta je reći da si ti htjela da ti svršim usta pošto to nije prije volila rekla je pa rođendan ti je i od danas to volim .
Gledajući je onako slatku poljubio sam je u one slatke usne legli smo na krevet i gledali preko mobitela porniće i uživali smo.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija