Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Rođendan

Danas je moj rođendan. Još samo jedan u nizu, dosadan kao i prethodni. Prestao sam slaviti rođendane jer nije imalo smisla i samo su me pravili depresivnim. Počelo je kao i obično, jutarnj istezanje i tuširanje prije novog dana. Svaki dan je postao isti, a ni moj rođendan nije ništa drugo nego još jedan dan u nizu. Otišao sam na fakultet taj dan i nitko mi nije niti čestitao rođendan, kao što rekoh, dan kao i svaki drugi. Slušao sam predavanja i dosađivao se na faksu jedva čekajući doći kući i odspavati ostatak dana. Tako je i bilo, onako pospan sam otišao kući nakon predavanja i nakon ručka odsoavao dva sata. Kada sam se probudio vidio sam poruku na mobitelu. Već sam se ponadao da se nešto događa i da me se netko sjetio, ali to je bio samo moj teleoperater koji me upozoravao na stanje računa. "Budala, kako sam uopče i mogao pomisliti da je nešto drugo. Čak mi ni teleoperater nije čestitao rođendan. " - pomislio sam si. Ustao sam iz kreveta i prošetao stanom.

Skuhao sam si kavu te sjeo u dvosjed i nastavio surfati internetom. Tražio sam što bih mogao raditi, ali nisam našao ništa. Odlučio sam da bi bilo pravo vrijeme otići u teretanu. Nisam bio par dana i stvarno bi mi dobro došlo malo dizanja utega. Obukao sam trenerku, spremio ruksak te otišao u teretanu. Kada sam došao u teretanu išao sam po već dobro poznatoj proceduri. Raspremio sam se i počeo sam dizati utege.
Došlo je i par starih prijatelja.
"Ooo pa vidi tko nam je ovdje" - rekli su u glas
"Pa gdje ste" - rekao sam im uzbuđeno
"Gdje si ti ovih dana"? - upitali su me
"Bio sam u gužvi pa nisam stizao"
"Fakultet pritisnu? "
"Pa moglo bi se tako reći"
"Neka, bitno da si došao odraditi. "
I tu je naš razgovor završio te su otišli dalje trenirati. Nisu mi ni oni čestitali rođendan, ponavljam, dan kao i svaki drugi. Nakon treninga odlazim pod tuš i nakon tuširanja odlazim kući.

Kada sam ušao u zgradu, sreo sam dvije zgodne studentice. Pozdravio sam ih i popričali smo. Pitao sam ih što rade navečer i rekle su da su planirale ići u klub.
"Aham, a onda uredu. Zabavite se" - odgovorio sam im
"A zašto pitaš? "
"Ma danas mi je rođendan, nemam ništa isplanirano, nemam ni s kime otići van. " - odgovorio sam im
Samo su se pogledale međusobno, pogledale mene kada je stao lift na kat na kojem su živile. Pozdravili smo se i ja sam nastavio gore do svog stana. Kad sam ušao u stan, presvukao sam se i sjeo na kauč. Upalio sam pjesme i polako pijuckao još jednu kavu.

Nakon nekog vremena čuo sam zvono na vratima.
"Tko bi mogao biti u ovo doba dana? " - pomislih si.
Otišao sam otvoriti vrata kad ono tamo dvije studentice koje sam maloprije upoznao. Bio sam zaprepašten i nisam mogao vjerovati.
"Pa od kud vi ovdje? " - upitao sam ih
"Pa malo smo si razmislile i nismo htjele da tako zgodan mladić ostane sam na svoj rođendan. " - odgovorile su mi
"Pa hvala vam na tome" - rekao sam im te ih pozvao unutra.
Raskomotile su se i pitao sam ih što će popiti. Pokazao sam im da mogu birati između par boca pošto sam imao kolekciju alkohola u vitrini. Izabrale su Jack Daniel's što sam im rado ponudio.

Nakon kojih sat vremena bili smo vidno pripiti i počeli smo se gledati onako zavodljivo. Počeli smo se pipkati više i počeli smo se ljubiti.
U jednom trenutku jedna od njih se samo ustala i rekla: "Joj kako je ovdje vruće" te skinula svoju haljinu sa sebe. Ispod haljine imala je čipkaste tangice i čipkasti grudnjak. Odmah je potakla i drugu da se skine, a moj kurac se odmah nadignuo. Vidjele su to
"Vidim, nekome se sviđa to što vidi" - jedna od njih je komentirala i nasmiješila se
"Pa hajde da i njega oslobodimo zatvora. " - druga se nasmiješila i kleknula predamnom.
Otkopčala mi je hlače i svukla ih dolje te sam ostao u boksericama. Počela mi je trljati kurac preko bokserica, a zatim je i njih skinula.
"Evo našeg zatvorenika napokon na slobodi" - komentirala je i odmah ga uhvatila u ruku i počela drkati. Polako ga je drkala a zatim i počela lizati. Ena je za to vrijeme sve gledala i počela se polako svlačiti i izvoditi striptiz za mene. Otkopčavala je svoj grudnjak gledajući me u oči no prije nego ga je skroz skinula okrenula se leđima prema meni i gledala me onim izazovnim nevinim pogledom kada je samo ispustila grudnjak iz ruku. Zatim je počela prelaziti rukom preko ruba gaćica i natezati ih. Polako ih je krenula skidati i usput se naguzila sve više i više dok i gaćice nisu bile u potpunosti uklonjene. Došla je bliže te također kleknula pokraj i počela mi pušiti kurac. Zatim je Ana prestala pušiti i počela se skidati, a kada se skinula skroz stala je iznad mene i približila mi pičkicu ustima da ju odmah ližem. Počeo sam ju lizati strastveno. Odmah sam joj lizao i klitoris i usnice vanjske i unutarnje. Volio sam okus koji je imala. Ena je prestala pušiti i samo se namjestila na moj kurac. Počela se nabijati na njega dok sam ja i dalje Ani lizao pičkicu. Ena je stenjala dok se nabijala na moj kurac, a i ja sam uživao ližući Aninu pičkicu i njezine sokove. Ana se ustala i stala iza Ene te je počela lizat moja jaja dok se Ena nabijala. Bio je to izvanredan osjećaj. Ana je htjela probati moj kurac pa se Ena ustala i prepustila Ani tron. Ana je samo skliznula na njega i zastenjala. Počela se nabijati na njega brže nego Ena. Ena se za to vrijeme počela dirati i počela masturbirati dok je gledala Anu i mene u akciji.
Nakon nekog vremena takvog jebanja, obadvije su se ustale i naguzile mi se u doggy styleu. Bio je to lijep prizor, imale su jako lijepe guze. Nisam mogao odoljeti a da ih ne lupim prije nego ih ponovno počnem jebati. Namjestio sam ga na Eninu pičkicu i počeo ga trljati o nju prije nego sam ušao unutra. Napokon sam ga zabio unutra skroz i počeo sam ju jebati žestoko. Dok sam Enu jebao, Ani sam trljao pičkicu i gurao prste u nju. Ana i Ena su se počele žvaliti dok sam jebao Enu. Gledao sam kako moj kurac ulazi i izlazi iz nje. Prvo laganim pokretima, a zatim i bržim pokretima. Stenjala je na moje ulete i njene grudi su se njihale. Izvukao sam ga iz Ene i samo prešao u Anu. Anu sam odmah počeo jebati brzim tempom. Njezina guza se zatresla na svaki moj nagli ulazak. Lupio sam ju po guzici par puta i dobro ju zacrvenio dok sam ju tako jebao. Uhvatio sam ju za kosu i povukao joj glavu prema sebi te ju počeo nabijati još brže. Počela je glasno stenjati. Bio sam pri vrhuncu, izvukao sam ga iz Ane i ustao. One su odmah kleknule ispod i počele mi drkati i pušiti kurac dok nisam svršio. Ana ga je taman pušila kad sam svršio. Oblizala ga je cijelog i očistla od sperme, a zatim se počela ljubiti s Enom da i Ena dobije sperme. Izgledale su tako napaljivo i erotično dok su to radile.

Nešto su promrmljale dok su se ljubile, a zatim su se samo ustale i gurnule me na krevet. Nisam znao što se događa no ponovno su mi počele pušiti kurac dok nije ponovno stajao uspravno. Ana se ustala i ponovno ga zajahala. Ali ovaj put ušao je u njenu guzu. Samo je sjela na njega i pričekala tren, a onda se počela nabijati na njega brže nego prije. Gledao sam kako joj grudi skaču gore dolje dok se nabijala, ali u tom trenu je Ena sjela meni na facu i odmah sam joj počeo lizati guzu. Cijelu sam ju lizao i ulazio jezikom u nju. Imala je slasnu rupicu. Kad joj je bilo dosta lizanja brzo je otjerala Anu i tako okrenuta leđima samo je sjela na moj kurac i počela se nabijati.

Ana ju je zaobišla i došla na njeno mjesto. Sjela meni na facu tako da sam sada njoj lizao izjebanu guzu. Ena se počela žestoko nabijati na moj kurac a meni je godila njena uska guza. Bili smo u tom položaju neko vrijeme i uživali kad sam ja htio biti gore i opet njih nabijati. Ana se ustala i Ena također. Namjestio sam Anu tako leži na trbuhu, a guza joj je lagano povišena. Odmah sam ga namjestio na njenu rupicu i počeo ju jebati brzo. Ulazio sam cijelom dužinom u nju i slušao kako se naša tijela sastaju. Počela je gristi jastuk zbog mojih brzih uleta u nju. Ena je za to vrijeme ležala i trljala si pičkicu gledajući kako Anu jebem. Ponovno sam bio na vrhuncu i nisam mogao više izdržati, samo sam ga izvukao iz Ane i svršio joj po guzi i leđima. Od umora sam samo legao pokraj njih zadihan.
"Hvala vam na ovom. " - rekao sam im
"I nama se svidjelo tako da ne moraš zahvaljivati" - Ana je odgovorila
"Ovo mi je najbolji rođendan do sad"
"Onda ćemo se potruditi da ti sljedeći bude još bolji" - dodala je Ena. Nakon što smo se odmorili otišli smo pod tuš i nastavili uživati u noći do jutra.

Ujutro sam se probudio oko 11 sati i bio sam sam u stanu. Da li je to sve bio samo san ili se stvarno dogodilo? Kako god bilo, bitno da je meni bilo preljepo.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija