Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Rođendani

Rođendani su mi često tlaka i muka, pogotovo dječji i obiteljski. Uvijek iste priče, isti komentari poklona, isto prigovaranje starijih članova familije kako je njima teško, te novi popis boljki koje ih muče. Takav je trebao biti i ovaj rođendan, ali.. .

Supruga i ja smo sa klinkom stigli na rođendan maloga od njenog bratića. Uobičajeni pozdravi, izmjena poklona i nestanak klinaca u vidu magle negdje u vrtu. Odrasli su se smjestili za veliki stol, tj nekoliko njih spojenih u jedan veliki. Uobičajena gužva i ništa posebno nije nagovještavalo da bi se moglo, barem meni, desiti nešto lijepo. Uto je došla nećakinja od slavljenikove mame. Znao sam ju iz viđenja, tj sa svadbe njene ujne.

Znao sam da se zove Nina, da živi u gradu, nekih pola sata od našeg mjesta. A zadnji put kad sam ju vidio još je bila u srednjoj školi, maturantica, ali šolarka. Kad sam ju sad vidio odmah sam osjetio trnce u gaćama. U biti, trebao bih biti eunuh da mi se ne digne na nju. Duga smeđa kosa sa nekoliko pramenova boje meda je bila vezana u rep. Imala je neku majicu uz tijelo boje ciklame, a ona je isticala njene bujne grudi, te crnu minicu, ne prekratku, ali dovoljno kratku da zagolica maštu. Crne najlonke i cipele na petu su nadopunjavale dojam. Pozdravila se sa svima i vidio sam širok smješak koji nam je uputila. Ona je donijela i tortu za malog slavljenika, pa su sad svi hvalili izradu, a Nina je crvenila u licu.

Nastavak rođendana je bio uobičajen, a u jednom trenutku sam ja otišao do podruma po vino. Ionako mi je sve ovdje bilo poznato, pošto smo dosta povezani. Točio sam bokale sa vinom kad sam začuo korake na stepenicama. Okrenuo sam se i ugledao Ninu kako oprezno silazi u onim cipelama po stepenicama.

- Hej, trebaš pomoć? -upitao sam prišavši bliže i pružio joj ruku za zadnje tri stepenice.
- Hvala ti.. -rekla je i doslovce mi pala u naručje spustivši se u podrum.
- Reci? -upitao sam upijajući miris njenog parfema.
- Ma ništa.. -rekla je tiho dok sam ja stajao sa onim bokalima vina- .. mislim da te trebaju gore..
- Pa evo.. -podigao sam bokale sa vinom- .. upravo krećem..
- A da li bi se vratio natrag? -ovo je bilo tako tiho rečeno da sam zastao i pogledao ju upitno- Trebam te nešto..

Slegnuo sam ramenima i otišao gore, te ostavio bokale na stolu, uzeo još dva prazna i pošto sam se uvjerio da nitko ne obrača pažnju na mene, vratio se u podrum. Kad sam se navikao na svjetlost šokirao sam se viđenim. Nina je stajala u uglu, a najlonke i gaćice su joj bile na koljenima, dok joj je ruka bila ispod minice i trljala si je picu. Ostavio sam bokale i prišao joj, a ona se odmah čućnula i počela mi otkopčavati hlače, te mi uskoro izvukla kurac iz gaća, pa ga je počela lagano drkati i ubrzo joj je nestao u ustima. Ja sam se samo naslonio na zid iza nje i prepustio se njenim ustima, pitajući se koji se kurac događa. Međutim Nina mi nije dala da previše razmišljam, jer je mojih dvadeset centimetara bilo spremno za njenu picu. Uspravila se i okrenula mi leđa, te se sad ona naslonila na zid, a ja sam stao iza nje, zadigao minicu i ugledao lijepu guzu sa tamnom brazdom između guzova. Zavukao sam ruku između njenih nogu i do pice, te osjetio da je mokra i samo san prste gurnuo unutra. Tiho je uzdahnula, a ja sam namjestio kurac na ulaz u njenu picu i samo ga grubo gurnuo unutra. Imao sam osjećaj da to traži, pa je ubrzo kurac bio do kraja u njoj. Dahtala je i disala ubrzano, a ja sam ju primio za bokove i počeo ju odmah žestoko jebati. Čulo se njeno tiho stenjanje, dahtanje i lupkanje mojih jaja po njenim nogama i njene guze po mom trbuhu. Ne znam koliko je vremena prošlo, ali ubrzo sam osjetio da ću svršiti, pa sam ga brzo izvukao iz njene pice, te ju okrenuo i stavio joj ga u usta. Uzela ga je bez problema i nakon par trzaja sam počeo svršavati u njena usta. Gutala je moju spermu mijeseći mi jaja, a ja sam se praznio nakon dva tjedna nejebice, jer je žena imala menstruaciju i neku upalu, a onda sam mogao zaboraviti seks.

Nakon toga se uspravila i navukla si gaćice, te najlonke i popravila majicu, a onda me poljubila i tiho rekla:

- Očekujem nastavak ovoga na nekom mirnijem mjestu -zatim je otišla gore, a ja sam napunio one bokale i krenuo gore.

Ostatak večeri nismo se družili, a kad smo krenuli kući tutnula mi je poskrivečki papirić u ruku. Kad sam izašao van pogledao sam i vidio broj mobitela, te poruku: 'Nazovi me kad stigneš.. ' te otisak njenih usana.

Naredna dva dana nisam imao kada da ju nazovem, a onda sam treći dan išao nešto obaviti u njen grad, pa sam ju nazvao. Kad se javila nije odmah skužila tko je, a onda je vrisnula od sreće. Kad sam joj rekao da sam u gradu odmah me je pozvala kod sebe. Tako sam uskoro bio kod nje, u iznajmljenom stanu, a dočekala me samo u nekim minijaturnim zelenim tangicama. Kad sam ju vidio onako golu kurac mi se automatski počeo dizati, a njoj se osmjeh odmah raširio licem. Imala je predivne čvrste sise, četvorke sa velikim aureolama i tvrdim bradavicama. Prišla mi je i počela me skidati, pa sam uskoro bio gol pred njom dok mi je kurac stršao u zrak. Povela me u spavaću sobu, a ja sam gledao ono njeno čvrsto dupence dok se moj kurac klatio u ritmu hoda. Ubrzo smo bili u sobi i ona se odmah popela na krevet, pa je skinula tangice i raširila noge. Lijepo sam mogao vidjeti njenu rozu i obrijanu picu, pa sam se popeo na krevet i sagnuo između njenih nogu. Počeo sam joj lizati mladu picu, a imala je puno manje usmine od moje žene, ali zato izraženiji klit. Klit koji je već nabubrio i sad se trzala kad sam ju lizao. Gurnuo sam dva prsta u njenu picu, te sam ju jebao prstima i lizao joj klit. Nije joj trebalo dugo i ubrzo je svršavala kao fontana. Špricalo je iz nje kao ludo, a to kod svoje žene nisam do sada doživio.

Kad se smirila uspravio sam se i namjestio kurac na ulaz u njenu picu, te ga ovaj put polako gurnuo u nju. Uzdahnula je duboko, a onda mi šapnula na uho:

- Danas mi svrši u picu.. uzela sam pilule..

Poljubio sam ju u usta, a ona uzvratila i sad su nam se jezici ispreplitali, dok sam ga ja uguravao u njenu picu. Obgrlila me nogama i sad sam joj ulazio duboko u picu, a ona je stenjala dok se njena uska pica stezala okoog kurca. Jebao sam ju polako dok nije počela tražiti da ju jebem jače i brže. I ubrzao sam, a sad je ona stenjala i krevet pod nama škripao dok se znoj cijedio sa nas. Nakon par minuta smo promjenili pozu, pa sam joj sad zabijao kurac dignuvši joj nogu u zrak, dok je ona ležala na boku. Sise su se micale u ritmu mog jebanja, a onda sam uhvatio njenu sisu i počeo ju mijesiti. Ona je sve glasnije stenjala, te je uskoro još jednom svršila, dok ja nisam ni jednom. Ali i tome je ubrzo došao trenutak, te sam joj ga zabio do jaja svom snagom i sad sam se praznio u njenu picu. Trzao sam se dok je sperma šibala iz mene u mlazevima i punila njenu unutrašnjost. Kad sam se ispraznio samo sam se izvalio na krevet kraj nje. Sad smo oboje ležali i dolazili do daha, a onda sam ju upitao:

- Nisi mi rekla kako to da si se odlučila na seks sa mnom?
- Paaa.. -malo se nakesila i nastavila- Zapazila sam te na Martininoj svadbi i najrađe bi te tamo odvela negdje u mrak koliko me pica svrbila, ali eto.. nije bilo prilike.. do ovog vikenda kad si otišao u podrum, a tad sam rekla sama sebi 'Sad ili nikad' i eto..
- Aha.. -samo sam prokomentirao, pa sam joj počeo ljubiti sise jer mi se kurac počeo dizati i htio sam ga opet ugurati u njenu usku picu.

I jesam, još dva puta taj dan, a i kasnije smo se nastavili nalaziti kad bi bio u gradu, ili bi ona dolazla kod svojih, pa bi došla kod mene ako žene i male nije bilo doma.
Nikad nisam prevario ženu, ali Nina je bila nešto posebno i ne žalim ni trenutka našeg seksa.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija