Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Rođendanski poklon

Ocjena: 3.3

Bilo je ljeto, sedmi mjesec dan prije mog rođendana. Zove me cura i kaže da ima za mene rođendanski poklon. Pričekao sam ju kod kuće i došla je taxijem po mene. Rekla mi je da me vodi na jedno mjesto i da ima poklon.

Otišli smo do hotela gdje je ona već rezervirala sobu. Došli smo gore i rekla mi je da ću poklon tek sutra dobiti. Poljubila me par puta i otišla se istuširati. Nakon 15-ak minuta izašla je u ogrtaču i plesala oko mene. Pomalo se skidala i to me uzbuđivalo. Kurac mi se digao, a ona je još plesala i skinula se gola. Vidio sam na njoj da je bila napaljena i da se odmah željela jebati. Ali mi je rekla da ću pravi poklon tek sutra dobiti i legla je gola u krevet.

Istuširao sam se na brzinu i otišao leći kod nje u krevet. Mazili smo se goli, i tako smo zaspali. Ujutro se budim otkriven, a cura mi drka i puši mi ga, mislio sam da sanjam ali sam nakon nekoliko trenutaka skužio da ne sanjam. Drkala mi je sa takvom strasti, a i u očima sam joj vidio da žudi za kurcem, da jedva čeka da joj ga uguram u pičku. Svršio sam joj po licu i smijala se, obrisala se i rekla mi je da idem u WC pa da pričekam malo jer tek sad slijedi pravo iznenađenje. Otišao sam u WC i još sam malo drkao i pozvala me da dođem. Izašao sam iz WCa a ona leži gola na krevetu, na pičku je stavila hranu koju je naručila dok sam bio u WCu, rekla mi je da jedem s nje. Malo sam jeo, a za to vrijeme ona si je gurala prste u pičku što me je još više uzbuđivalo.

Maknula je sve sa sebe i zabila mi je glavu u njezinu pičku, lizao sam je a ona me je dodirivala po ramenima. Uhvatio sam joj noge i stavio preko svojih ramena i počeo sam je jebati, držala se za sise i vrištala je od uzbuđenja. Jebao sam ju što sam jače mogao jer znam da voli grubo, znam da voli kada kurac brzo ulazi u njenu navlaženu pičku. Odjednom se čak čulo i škripanje kreveta. Derala se "svršavam, svršavam" a i ja sam osjetio da ću uskoro svršiti pa sam ju nastavio jebati, svršila je i ja sam joj malo nakon nje svršio u pičku i izvadio sam ga. Uzdihala se i ustala, a i u očima sam joj vidio da je napaljena i da želi da joj ga još guram. Počela me je ljubiti po cijelom tijelu i spustila se do kurca i počela mi ga je opet pušiti.

Drkala mi je i drkala pa se nagnula na krevet i naguzila i rekla mi je da joj ga sad guram u šupak. Počeo sam polako jer je bilo tjesno a ona je glasno izdahnjivala i to me je još više uzbuđivalo. Gurao sam joj ga s vremenom sve brže, a i širila se s vremenom pa ga je bilo lakše gurati. Jako je vrištala i govorila mi "daj ga, daj" gurao sam joj ga jako brzo i uhvatio sam ju za velike sise, jer su me primamile kako su skakale. Gurao sam joj ga i gurao koliko sam god mogao. Izvadio sam ga i legao na krevet, ona mi je sjela na mene u gurnula si ga je u pičku i počela je skakati, skakala je po meni jako dugo i stala je, kurac joj je još uvjek bio u pički i krenula me ljubiti. Ljubila me i stavila si je kurac u šupak, pa je lagano počela dizati se i dirati mi lice. Držao sam ju za njene prekrasne velike sise i lizao ih dok je ona svojim šupkom jahala po mome kurcu. Sišla je nakon desetak minuta i kliknula ispred mene, lizala mi je kurac pa ga je onda drkala svojim velikim sisama, polegnula se i gurao sam joj ga među njene velike sise, a takav smijeh na njezinom licu nisam vidio nikada do sad. Svršio sam joj opet po licu i sve je to polizala.

Malo smo stali, legao sam na krevet a ona je uz mene, naslonio sam joj glavu na te prekrasne velike sise i ljubio ih. Uzela me za svoju ruku i stavila si ju je na pičku, uhvatila me za prst i lagano si ga je gurala u navlaženu pičku. Ustala se obukla ogrtač i dala je meni jedan. Naručila je sladoled s okusom jagode i kad je došao skupa smo ga jeli, prvo si je ona na sise stavila i ja sam ga oblizao, zatim sam ja sebi namazao po prsima i ona je to lizala. Zatim si je namazala na pičku pa sam i to polizao, pa sam si ja namazao po jajima i kurcu i oblizala je sve to, a i više nego što je trebalo. Bili smo znojnj i prljavi pa smo otišli skupa pod tuš gdje se avantura nastavila. Uzela je šampon i mazala ga po meni a posebno po kurcu i jajima.

Nakon nje ja sam nju namazao, bila je predivna mokra, trljao sam joj po sisama, a ona mi je počela drkati. Prešao sam joj ba pičku gdje sam joj jako dugo trljao, a ona me je uhvatila za kurac i počela si ga je gurati u pičku koju sam taman počeo prati. Stavila je jednu nogu na ormarić sa strane i ljubila me je i rekla "ajde" uhvatio sam ju jednom rukom za sisu, a drugom za šupak i počeo sam joj ga lagano gurati u pičku. Stenjala je, a ja sam joj ga jako gurao. Ne znam kako ali sam joj jos jednom svršio u pičku, pogledala me čudno pa mi se nasmijala. Spustila je nogu s ormarića i krenuli smo se ispirati. Ja sam islirao nju, a ona mene. Orisali smo se i rekla mi je "Sretan rođendan mali moj" i poljubila me je kao nikad prije. Izašla je gola iz kupaonice ispred mene i uhvatio sam ju za šupak. Okrenula se prema meni i uhvatila me za jaja i polizala mi je usne. Krenuli smo se oblačiti, a ona je obukla najljepšu košulju i najuže traperice, izgledala je predivno i opet sam je htio jebati, ali smo otišli na ručak.

Gdje god smo prošli svi su nas gledali dok smo se držali skupa za ruke. I tu večer smo otišli zajedno u grad. Večerali smo, i jako smo se lijepo proveli. Otpratio sam je kući, ali me pozvala unutra. Odvukla me u sobu i odjednom mi je skinula hlače i opet mi ga počela pušiti i drkala mi je. Svršio sam i progutala je spermu koju sam joj svršio u usta. Izljubila me, stavila mi je jednu ruku među sise, a drugu među noge, ljubila me je kratko, obukla mi je hlače i otpratila me do vrata pa sam otišao sam kući misleći na to.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina