Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Rođendanski poklon

Bilo je ljeto, sedmi mjesec dan prije mog rođendana. Zove me cura i kaže da ima za mene rođendanski poklon. Pričekao sam ju kod kuće i došla je taxijem po mene. Rekla mi je da me vodi na jedno mjesto i da ima poklon.

Otišli smo do hotela gdje je ona već rezervirala sobu. Došli smo gore i rekla mi je da ću poklon tek sutra dobiti. Poljubila me par puta i otišla se istuširati. Nakon 15-ak minuta izašla je u ogrtaču i plesala oko mene. Pomalo se skidala i to me uzbuđivalo. Kurac mi se digao, a ona je još plesala i skinula se gola. Vidio sam na njoj da je bila napaljena i da se odmah željela jebati. Ali mi je rekla da ću pravi poklon tek sutra dobiti i legla je gola u krevet.

Istuširao sam se na brzinu i otišao leći kod nje u krevet. Mazili smo se goli, i tako smo zaspali. Ujutro se budim otkriven, a cura mi drka i puši mi ga, mislio sam da sanjam ali sam nakon nekoliko trenutaka skužio da ne sanjam. Drkala mi je sa takvom strasti, a i u očima sam joj vidio da žudi za kurcem, da jedva čeka da joj ga uguram u pičku. Svršio sam joj po licu i smijala se, obrisala se i rekla mi je da idem u WC pa da pričekam malo jer tek sad slijedi pravo iznenađenje. Otišao sam u WC i još sam malo drkao i pozvala me da dođem. Izašao sam iz WCa a ona leži gola na krevetu, na pičku je stavila hranu koju je naručila dok sam bio u WCu, rekla mi je da jedem s nje. Malo sam jeo, a za to vrijeme ona si je gurala prste u pičku što me je još više uzbuđivalo.

Maknula je sve sa sebe i zabila mi je glavu u njezinu pičku, lizao sam je a ona me je dodirivala po ramenima. Uhvatio sam joj noge i stavio preko svojih ramena i počeo sam je jebati, držala se za sise i vrištala je od uzbuđenja. Jebao sam ju što sam jače mogao jer znam da voli grubo, znam da voli kada kurac brzo ulazi u njenu navlaženu pičku. Odjednom se čak čulo i škripanje kreveta. Derala se "svršavam, svršavam" a i ja sam osjetio da ću uskoro svršiti pa sam ju nastavio jebati, svršila je i ja sam joj malo nakon nje svršio u pičku i izvadio sam ga. Uzdihala se i ustala, a i u očima sam joj vidio da je napaljena i da želi da joj ga još guram. Počela me je ljubiti po cijelom tijelu i spustila se do kurca i počela mi ga je opet pušiti.

Drkala mi je i drkala pa se nagnula na krevet i naguzila i rekla mi je da joj ga sad guram u šupak. Počeo sam polako jer je bilo tjesno a ona je glasno izdahnjivala i to me je još više uzbuđivalo. Gurao sam joj ga s vremenom sve brže, a i širila se s vremenom pa ga je bilo lakše gurati. Jako je vrištala i govorila mi "daj ga, daj" gurao sam joj ga jako brzo i uhvatio sam ju za velike sise, jer su me primamile kako su skakale. Gurao sam joj ga i gurao koliko sam god mogao. Izvadio sam ga i legao na krevet, ona mi je sjela na mene u gurnula si ga je u pičku i počela je skakati, skakala je po meni jako dugo i stala je, kurac joj je još uvjek bio u pički i krenula me ljubiti. Ljubila me i stavila si je kurac u šupak, pa je lagano počela dizati se i dirati mi lice. Držao sam ju za njene prekrasne velike sise i lizao ih dok je ona svojim šupkom jahala po mome kurcu. Sišla je nakon desetak minuta i kliknula ispred mene, lizala mi je kurac pa ga je onda drkala svojim velikim sisama, polegnula se i gurao sam joj ga među njene velike sise, a takav smijeh na njezinom licu nisam vidio nikada do sad. Svršio sam joj opet po licu i sve je to polizala.

Malo smo stali, legao sam na krevet a ona je uz mene, naslonio sam joj glavu na te prekrasne velike sise i ljubio ih. Uzela me za svoju ruku i stavila si ju je na pičku, uhvatila me za prst i lagano si ga je gurala u navlaženu pičku. Ustala se obukla ogrtač i dala je meni jedan. Naručila je sladoled s okusom jagode i kad je došao skupa smo ga jeli, prvo si je ona na sise stavila i ja sam ga oblizao, zatim sam ja sebi namazao po prsima i ona je to lizala. Zatim si je namazala na pičku pa sam i to polizao, pa sam si ja namazao po jajima i kurcu i oblizala je sve to, a i više nego što je trebalo. Bili smo znojnj i prljavi pa smo otišli skupa pod tuš gdje se avantura nastavila. Uzela je šampon i mazala ga po meni a posebno po kurcu i jajima.

Nakon nje ja sam nju namazao, bila je predivna mokra, trljao sam joj po sisama, a ona mi je počela drkati. Prešao sam joj ba pičku gdje sam joj jako dugo trljao, a ona me je uhvatila za kurac i počela si ga je gurati u pičku koju sam taman počeo prati. Stavila je jednu nogu na ormarić sa strane i ljubila me je i rekla "ajde" uhvatio sam ju jednom rukom za sisu, a drugom za šupak i počeo sam joj ga lagano gurati u pičku. Stenjala je, a ja sam joj ga jako gurao. Ne znam kako ali sam joj jos jednom svršio u pičku, pogledala me čudno pa mi se nasmijala. Spustila je nogu s ormarića i krenuli smo se ispirati. Ja sam islirao nju, a ona mene. Orisali smo se i rekla mi je "Sretan rođendan mali moj" i poljubila me je kao nikad prije. Izašla je gola iz kupaonice ispred mene i uhvatio sam ju za šupak. Okrenula se prema meni i uhvatila me za jaja i polizala mi je usne. Krenuli smo se oblačiti, a ona je obukla najljepšu košulju i najuže traperice, izgledala je predivno i opet sam je htio jebati, ali smo otišli na ručak.

Gdje god smo prošli svi su nas gledali dok smo se držali skupa za ruke. I tu večer smo otišli zajedno u grad. Večerali smo, i jako smo se lijepo proveli. Otpratio sam je kući, ali me pozvala unutra. Odvukla me u sobu i odjednom mi je skinula hlače i opet mi ga počela pušiti i drkala mi je. Svršio sam i progutala je spermu koju sam joj svršio u usta. Izljubila me, stavila mi je jednu ruku među sise, a drugu među noge, ljubila me je kratko, obukla mi je hlače i otpratila me do vrata pa sam otišao sam kući misleći na to.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija