Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Rođendanski poklon

Sedim sa drugaricom na krovnoj terasi simpatičnog kafića (ona u hladovini suncobrana, ja naravno na sred sunca), veselo ćaskamo, smejemo se, zabavljamo i uživamo u poklonjenom nam popodnevu. Izvukla sam se sa posla (istina ne bez griže savsti jer je baš haos) i došla u Beograd tokom radnog dana nekim drugim povodom, ali je sve potrajalo znatno kraće od očekivanog i kako sam već tu, iskorisih priliku da vidim jednu više nego dragu osobu.

Sa njom je sve bilo drugačije i sa njom je sve prijalo. I kakav god da je dan bio do tada – ona ga je potpuno obojila i morao se završiti baš onako kako jedan lep dan treba da se završi. Njoj zvoni telefon, javlja se, a ja uzmem svoj da izlistam poruke. Neko, veoma drag, danas ima rođendan. Uredno sam čestitala najiskrenije želeći sve najlepše, ali svesna da je zauzet i da ima svoje planove, nisam čak ni rekla da sam blizu.


Vidim, on je meni pisao u međuvremenu. „Hej, hej… kako si, šta radiš? Nešto sam mislio, pa se javi kad stigneš da pitam“ „Evo me. Reci“ otkucam i već zamišljam da će me poslati u toalet da mu slikam… sve ispod gaća. I smeškam se i ludo mi je sve to što radimo i opet – lepo. „Imam li pravo na rođendansku želju? “ stiže. „Naravno“ kuckam smejući se i mogu u tom trenutku da se kladim da sam bila u pravu pa dodajem: “Da pretpostavim? “ „Pa ne znam da li ćeš pogoditi. Da dođeš na naše mesto na Adu? Ali uz uslov da ja platim bar gorivo“ Smejem se. I mislim da me zeza. „Hej, ne igraj se sa tim. Nešto se baš osećam nedojebano sad… a previše sam blizu pa će biti zajebano ako te shvatim ozbiljno“ „Ozbiljan sam“ piše , „I želim da me shvatiš ozbiljno. A gde si? Šta radiš? “ „Evo, sedim sa drugaricom na terasi na krovu, pogled puca, pijuckam limunadu i smejem se“ „Zezaš me? “ „Ne“ i šaljem fotografiju. „Uh… kurac mi već poskočio čim je shvatio da si blizu! “ piše „Vidimo se onda oko 23? “

Malo sam ga ostavila da pričeka odgovor ali samo dok sam drugarici prepričala prepisku jer nisam znala njene planove i svakako je ne bih ostvila zbog sexa. Čak ni tog, uvek sjajnog. Ona se smeje i kaže: „Vidim ti po osmehu da se raduješ. I treba. I idi zbog sebe, zato da tebi bude lepo. Ja svakako moram da te napustim do tada. Imam obaveze ujutro a preumorna sam i moram u krevet na vreme“ „Važi! “ odgovaram mu „Ali, imam vremena između 22h kad ispratim drugaricu i 23h dok ti stigneš pa ću te, da ubrzamo stvar, pokupiti kod posla. Može? “ „E, super! “ odgovara sa nekoliko smajlija.


Oko 22:15 čekam ga ispred ulaza zgrade u kojoj radi i on izlazi bukvalno za pola minuta. Vidi me, osmehne se onako toplo, široko, i uđe u auto. Poljubac traje čak duže nego što je uobičajeno … ipak je rođendanski. Gura ruku pod moju suknju, povlači je na gore i šapuće: „Mmmm… kako sam nestrpljiv! Tako vozi! “ „Jesi lud? “ smejem se. „Pa videće nas na svakom semaforu! “ „Neka. Neka gledaju. Imaju i šta. I neka me mrze i zavide…“ kaže ljubeći me. Taman da pokrenem auto, zaustavlja me. Gura ruku dalje, hvata za gaćice i skida ih. „Ovo ti ne treba! “ kaže.


Saginje se, zavlači glavu ispod suknje, širi mi noge i spušta jezik. Kratko se zadržava, podiže se i kaže: „E sad možeš da kreneš! “ Pokrećem auto i bacim pogled na njega. Lice mu se smeje… čitavo. Spuštam pogled i zaustavim ga. Ispod lekih lanenih pantalona poprilično podignut kurac se jasno ocrtava. Sleže ramenima: „Ne mogu mu ja ništa kad si ti tu! “ kaže. I tako, ja sa suknjom koja tek pokriva pičku, on sa uzdignutim kurcem u pantalonama, vozimo se kroz pola Beograda do Ade. Na ulazu nas ne gledaju ni malo čudno – samo smo jednan od parova koji uveče dolaze tražeći dovoljno dubok mrak. Vozim po sećanju blizu mesta gde smo ga ranije pronašli.

U jednom momentu kaže da stanem. Na sred puta smo koji je sasvim lepo osvetljen. „Skini brus! “ kaže „Zaboraviću posle, a ne treba ti! Hoću lepo da ti mazim sise. Znaš koliko me pale. “ Smejući i nadajući se da niko neče naići, skidam majcu pa brus. Pre nego što majcu obučem ponovo, njegove usne se spuštaju na svaku od bradavica. Osećam kako su naježene i upiru u laganu tkaninu majce koju sam ponovo obukla. Stižemo do našeg mraka i neke od klupica koje su zaklonjene od pogleda prolaznika.

Sednem na klupu, njega zamolim da stane uz sam sto i kurac mi je tačno u visini kako treba. Spuštam usne, ljubim ga i sisam baš onako… jako, lepo, halapljivo. Ruke mu držim na dupetu, i privlačm ga sebi. Pogledam ga. Pogledi nam se sretnu. Grabi telefon i slika. Smejem se. Uključuje svetlo sa mog telefon i kamericu sa svog. „Voliš da mi pušiš kurac? “ pita „Mmmm… obožavam! Savršen je! “ kažem i nastavljam.


Oblizujem mu jaja, pa kurac od dole prema gore, pa prema vrhu pa se vratim na koren… pa iz početka.

Često podižem pogled ka njemu i smejem se što „kurvanjskije“ mogu. Isključuje kamericu, uzdiše. „Hej, stani… na ivici sam da svršim. A neću! Bar neću još! “ Saginje se i ljubimo se. Podiže me i namešta tako da zamenimo mesta. Podiže mi suknju skroz, rukama mi mazi i mesi dupe pa skida svoju majcu i stavlja ispod golog dupeta. „Taman će lepo mirisati“ kaže smejući se. Širi mi noge i zaranja između.

Uf… kako dobro liže! Sise mi je izvadio iz majce i povremeno spusti jednu ili obe ruke na njih, izluđujući me dodatno. Stenjem, cičim… znam da puštam svakakve zvuke, znam i da nije daleko mesto gde ljudi prolaze, čuju se glasovi, ali ne mogu da se kontrolišem. Ne mogu da sprečim ni sumanuti orgazam koji uskoro stiže. Potpuno sam sluđena i pogubljena. Liže me lagano, ali ne prestaje. I to me dodatno pali i onda se javlja nešto kao produženi orgazam kad mi se ponovo čitavo telo zgrči i iz pičke curi u potocima. Hvata koliko može, smeje se zadovoljno i kaže: „Uf… sad mogu da te jebem! “

To je već ona faza kada bukvalno može da traži sve što mu padne na pamet. Ne verujem da bih odbila. „Okreni se! “ kaže. Poslušno se okrećem, gura me tako da se prednjim delom tela spustim na sto. „Isturi guzu… Uf… tako, još malo…“ Prilazi, tresem se već, očekujući prodor njegovog kurca… ali umesto toga osetim udarac po dupetu. Uzdahnem. Shvata to kao odobrenje i nastavlja. Lupa mi jednu po jednu stranu, najpre lagano, posle sve jače.

U početku sam iznenađena, posle, na sopstveno zaprepašćenje shvatam da mi – prija. Osećam kako mi čitavo dupe bridi. I gori. Majcu nismo dobro postavili pa su mi sise nažuljane rapavim drvetom stola ispod nas, ali mi ni to ne smeta. U stvari sam toliko napaljena da mi sve prija! Pička mi gori. Doslovce. Iz nje curi i sliva mi se niz butine. On mi stavlja šake na dupe, razvlači ga i jednim potezom se nabija kurcem u pičku.

Temperatura unutra se penje do usijanja. Stenjem od užitka, on se nabija svom snagom dok osećam prste zabijene u polutke mog dupeta. Tako da mislim da će mi ostati tragovi. Nije me briga. Prija mi. Sve mi prija. Zastaje. Pa me tuca nešto sporijim ritmom… pa se opet nabija svom snagom. Zastaje, odmiče se malo. Pruža ruku, privlači me u zagrljaj, oboje se oslanjamo jedno na drugo, jedva stojimo. „Poludeo sam… skroz. Izluđuješ me. Nadam se da nisam preterao? “ „Neeeee… bilo je … ludo skroz! “ „Okreni se… Hoću još da te jebem! “ kaže i spušta me dupetom na sto. Drži me u zagrljaju tako da nam se tela dodiruju. Ljubimo se. „Razjebao si mi pičku! “ kažem koz smeh osećajući čitav njegov kurac, prodor, klizanje po pički… neopisiv i neponovljiv užitak!

Spušta se na klupu, sedne i pozove me. Smeštam mu se u krilo, nabijajući se lagano na kurac u punoj snazi i veličini. Nabijam mu glavu u vrati svršavam teškom mukom se uzdržavajući da mu ne zarijem zube u rame. Ja sam se još tresla kada su mlazevi sperme počeli da mi zalivaju utrobu. I sve zajedno je potrjalo. Nismo se pomerali. Nismo ni narednih nekoliko minuta nakon što su nam se tela smirila i polako počeli da preuzimamo kontrolu.

„Uf… ovo nije uopšte normalno! “ kažem. „Nije. Ali je lepo. Ma – savršeno! “ Malo se sređujemo, on oblači mokru majcu, meni je i onako sve u kolima… brišemo se maramicama koliko možemo i ja se smejem kako meni, komformisti koji mora da se istušira posle sexa i ne voli baš svršavanje unutra… sve ovo nenormalno prija. Ulazimo u auto, sređujem se i ja koliko mogu, ljubi me… „Najlepši poklon koji sam dobio! “ kaže veselo između poljubaca. Ostavljam ga na stanici gradskog po izlasku sa Ade, jer je odbio da ga vozim prema kući uz: „Ti imaš da putuješ mnogo više! Hvala ti za ispunjenu želju“ „Pa rođendan ti je…u stvari, nije vše! “ kažem dok izlazi. Vozim lagano kući i razmišljam o proteklom danu osećajući sve vreme radostan smešak na usnama.

Negde pred ulazak u grad, stiže mi poruka: “Samo da znaš, od onog snimka bih se mogao obogatiti! ”

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija