Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Rodica

Jedne večeri sjedao sam kući sam. Majka je radila a otac je bio na putu. Dosadno mi je bilo pa odlučih da odem kod tetke.

Pokucah na vrata i otvara mi moja dragaa rodica. Oduvijek mi se dizao na nju a jednom smo se čak i pohvatali kad smo bili manji. Kaže mi sjedi raskomoti se idem se okupat.
Tako je i bilo. Sjeo sam raskomotio se i popio par čašica vina. Nakon par minuta stiže rodica obučena u bade mantil. Uhvatili smo se priče a meni se sve više i više dizao kurac na nju. Oduvijek su me kod njene palila njena prelijepa stopala. Približila se i rekla mi da li ti se to digao. Na šta sam se ja pocrvenio i ćutao. Rekla je znam da ti sviđam oduvijek si se stidio.

Skinula se gola i rekla skidaj se. Ja sam sa osmijehom rekao da Dragana odmah ću. Kurac mi je bio podignut. Rekla je počećemo s jednom malom predigrom.
Odradiću ti sexy lap dance. Dali znaš šta je to. Reko sam da znam da mi je to već radila moja bivša.

Krenuli smo s predigrom. Nisam smio da je dohvatio ona je obigravala i naslanjala se. Smijal se ko luda i rekla smiješ sada da me uhvatiš uhvatio sam je za dupe i reko svršiću rekla je možeš pa ćemo opet nastaviti ujutru. Rekla je dobra vijest što mi majka tek dolazi za par dana. Svršio sam joj po dupetu. Okupala je i legli smo. Ujutru kad smo se ustali došla je do mene.

POLJUBILA ME i rekla da će mi NAPRAVIti doručak. Pristao sam je i uhvatio je za dupe. Rekla je polako. Jebaćeš me samo prvo da jedemo. Najeli smo se i odmorili. Kada smo se ustali izjebali smo se. Ovako je počelo. Skinuo sam gaće prišla je oKRENULA SE s dupetom. Lizao sam joj guzu i stopala. Zatim se okrenula premi meni i počela da mi liže glavić. Rekla je danas želim da mi svršiš usta. Želim da osjetim bracovu spermu. Namignula mi je. Reko sam svršiću. Otvorila je usta i stavila ga unutra. Svršio sam. Od zadovoljstva sam sjeo na kauč uzdignutog kurca. Ona je oblizivala spermu i rekla jebaćemo se često. Kaže želim još. Molim te braco. Reko sam malo da počinem i idem do trafike da kupim novi kondom. U šali mi je rekla kupi ceo paket biće dovoljno valjda. Nasmijao sam se. Kada sam se vratio čekala me je ispod tuša. Pitala me da li si ikad vodio ljubav ispod tuša. Rekao sam ne ali biće mi čast s svojom sekicom prvi put. Nasmijao sam se. Ušo sam u tuš. Poljubio sam je s leđa. Okrenula se ljubili smo se i grlili satima. Digo mi se odmah. Namjestila se. Stavio sam joj glavić u šupčić. Od zadovoljstva je jekala. Rekla je kako jebeš. Eh da mi nisi brat. Udala bi se za tebe. Nasmijao sam se i reko nisam ti pičku vidio. Konačno sam joj ga stavio u pičku obrijanu. Kako je bila čista i glatka. Reko sam da li mogu da svršim u tebe. Rekla je ne naljutiću se. Reko sam da se šalim. I da ću joj svršiti na stopala. Začudila se i rekla može. Ufff ufff stenjao sam napokon sam svršio.

Još jednom smo se poljubili. Izašla je iz tuša sva srećna i nasmijana. Ostao sam još malo. Pošo sam do kupatila. Izdrkao sam ga još jednom. Ovog puta na njene prljave gaćice. Mirisao sam ih. Njene gaćice su oduvijek bile moj fetiš. Ušla je u kupatilo. Zatekla je i rekla znala SAM da te pali pervezija. I neke čudne stvari. Uzela je čiste gaćice koje je tek sad obukla. I rekla liži mali. Nasmijao sam se i reka da hoću lepa. Lizao sam ih i stavljao joj prst u pikicu malenu. Digo mi se opet. Sjela mi je na kurac. Nabijala se baš zatim se okrenula preman meni. I rekla koji si ti čudak ustvari. Rekla je svršićeš mi ovaj put na gaćice. NASMIJAO sam i svršio. Hej rekla je gdje si krenuo. Ja reko pa kući. Ne ne gledaćeš kako ližem ovo. A zatim ćemo se poljubiti. Jbg to je moj fetiš. Rekao sam ok. Polizala je svu spermu zatim smo se poljubili ko nikada do tada. Rekla je čućemo se ovih dana za još raznih maštarija. The end

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija