Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Rođendanski poklon u vidu tri drugarice

Oduvijek sam sanjao o tome da jebem više žena odjednom. Moja bivša djevojka je to znala i nije joj nikad smetalo što imam takve maštarije. Inače je ona jako opuštena djevojka i što je meni bilo najbitnije perverzna u krevetu. Tu njenu perverznost sam možda i najviše volio kod nje jer je znala kako da me zadovolji svaki put. Vodili smo opuštene razgovore i pričali smo o svemu, dosadašnjim sexualnim iskustvima i tome šta ko voli. Znao sam i da je već učestvovala u trojci sa drugaricom i njenim momkom tako da sam znao ni da joj sex sa ženama ne smeta.
Nekoliko dana prije moga rođendana rekla mi je da ne planiram ništa za tu večer jer želi da me iznenadi i da ima poklon za mene. Tada sam već znao da će tu biti uključena i jebačina s njom ali sam mislio da će to biti na neki neobičan način sa nekom od igrica koje sam joj spominjao da mi se sviđaju tokom sexa.

Napokon je došao i taj dana kada sam slavio rođendan. Preko dana sam otišao sa prijateljima na roštiljanje kako bi imao vremena za djevojku. Pred večer me nazvala i rekla mi da dođem kod nje u stan i da ima iznenađenje za mene. Na putu do nje sam zamišljao kako bi mogao izgledati sex s njom. Čini mi se da sam na sve pomislio osim na ono što se stvarno tu noć desilo. Kad sam došao kod nje i ušao u stan poljubila me i čestitala mi rođendan. Usput mi je dala neki poklon i rekla to je prvi dio mog rođendanskog iznenađenja za tebe i nasmijala se. Ja sav usplahiren upitao sam šta je drugi dio, na šta je ona odgovorila da uđem u njenu sobu i sve će mi biti jasno.

Kada sam otvorio vrata sobe imao sam šta i vidjeti, njene 3 najbolje drugarice gole na krevetu sa raširenim nogama u isti glas mi poželiše sretan rođendan. Istog trenutka moj kurac se digao i otvrdnuo kao nikada do tad.

Okrenuo sam se njoj a ona me pitala:
- Sviđa li ti se poklon?

Zagrlio sam je i poljubio.

- To mi je najbolji rođendanski poklon u mom životu, rekao sam.
- Onda navali i izjebi ih kao sto i mene jebes, uzvratila je.

Osjetio sam nevjerovatno pulsiranje moje kare u gaćama dok sam se počeo raspremati. Inače te njene drugarice su dobrog izgleda i svaka ima neki svoj adut. Jedna je imala dobru veliku guzicu, druga je imala velike i sočne sise dok je treća bila visoka, dugih zgodnih nogu i lijepe utegnute guzice. Dok sam se raspremao i vadio svoju kurčinu koja je iznad prosjeka i moja djevojka je sjela s njima i pocela se skidati. Prišao sam im i počeo ljubiti jednu po jednu i maziti im sise, dok su se i one međusobno napaljivale. Počeo sam i ja da im ližem vrele, sočne i mlade pičkice dok su one naizmjenično pušile moj kurac. Naročito je dobro pusila Aleksandra koja mi se i najviše sviđala od njih tri jer je bila plava i imala veliku guzicu što se meni kod žena jako sviđa. Nakon što smo se dovoljno napalili popele su se na krevet i kleknule na koljena okrenute guzicama prema meni.

Djevojka mi je rekla:
- E sad im pokaži kako dobro jebeš, razvali im pičke!

Tada sam saznao da im je ona unaprijed napravila scenario kako da me zadovolje. Rekla im je sve što volim i šta one trebaju da učine. Počeo sam karati jednu po jednu smjenjujući se svakih minut na svakoj od njih. Stenjale su i pričale razne perverzne stvari. Dok sam jednu karao ostale bi mi lizale jaja i međusobno bi lizale svoje pičke koje su bile nevjerovatno vlažne. Rekao sam im da se svaka od njih naguzi kako bi im još koji put zabio jako kurčinu da ga pamte zauvijek.

Djevojka je znala da volim i analni sex tako da je i na to mislila. Unaprijed je rekla Aleksandri koja voli da ga prima u dupe i koja ima veliku i sexy guzicu da mi to omogući i da je to ono što mi se sviđa.

Inače nju nisam karao u dupe jer nije to voljela, bolilo ju je jako i nisam navaljivao pa je zato odlučila da žrtvuje svoju droljastu drugaricu. Nakon što sam ih izjebao u pičke djevojka je rekla Aleksandri da se spremi da ga prima u dupe. Prvo sam joj fino polizao dupe dok su ostale meni pušile i lizale jaja kako bi moja kurčina ostala nenormalno tvrda i da je što bolje izjebem u dupe. Djevojka ju je namazala uljem kako bi lakše ušao i da je manje boli. Prislonio sam ga na anal i lagano gurnuo dok se nije trznula. Vidio sam da je osjetila blagu bol ali nije ništa rekla. Počeo sam lagano da joj guram kako je ne bi boljelo dok je ona stenjala. Nakon par puta laganog guranja počeo sam jače i jače da je jebem. Vidio sam da je počela uživati u tome i da je kriza prošla. Rekla je da se plaši za svoje dupe kakvo će joj biti nakon sexa, jer nikad nije primala u dupe veći kurac. Nisam se mnogo obazirao na to već sam je sve jače karao.

Tada je i Belma rekla da želi da primi u dupe jer nije odavno a i da ko zna da li će imati priliku više da prima moj kurac. Naravno da je nisam odbio i da sam i nju izjebao jako dok je stenjala i grčila se.

Moram priznati da mi se Aleksandrino dupe više svidjelo jer je bilo uže iako mi je djevojka rekla da se ona više od Belme jebala u šupak do sada. Kada sam krenuo da svršim okupile su se u krug i rekle da im svršim na usta. Sperma je počela prskati po njihovim licima u mlazevima jer sam bio nevjerovatno napaljen. Nikad do tada nisam toliko svršio. Nakon što sam sve izbacio iz sebe djevojka mi je uhvatila kurčinu i cijelog ga olizala jer je ona inače voljela da guta spermu kao i Belma, uživale su u tome, prave su gutačice. Počele su njih dvije da ližu i gutaju ostatak sperme sa lica Aleksandre i Nikoline.

Poslije završetka jebačine zahvalio sam se svima njima i rekao da mi je to bilo najbolje sexulno iskustvo do sada i da su one zaista jako dobre primačice kite. Aleksandra i Nikolina su rekle da nikom ne pričam kako njihovi momci ne bi saznali za to, jer su imale ozbiljne malo duže veze. Obećao sam da neću, ali nakon toga na moje zadovoljstvo smo imali još dva puta zajedničku jebačinu jer su molile moju djevojku da ih opet izjebem na šta je ona pristala. Moram priznati da mi naša druženja jako nedostaju otkako sam raskinuo sa djevojkom, međutim sa Belmom i Aleksandrom sam se još nekoliko puta sastao i karao ih u njihova dupenca. Nadam se da ce biti još prilike za zajednička druženja.. .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija