Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Rojstnodnevno darilo

Bilo je poletje, sedmi mesec dan pred mojim rojstnim dnem. Pokliče me dekle in reče, da ima zame rojstnodnevno darilo. Počakal sem jo doma in prišla je s taksijem po mene. Povedala mi je, da me pelje na eno mesto in ima darilo. Odšli smo v hotel, kjer je že rezervirala sobo.

Prišli smo zgoraj in rekla mi je, da bom darilo dobil šele jutri. Nekajkrat me je poljubila in šla pod tuš. Po približno 15 minutah je prišla ven v halji in zaplesala okoli mene. Malo je vzletelo in to me je navdušilo. Moj kurac se je dvignil, ona pa je še vedno plesala in se slekla gola.

Na njej sem videl, da je pohotena in da hoče takoj pofukati. A rekla mi je, da bom pravo darilo dobila šele jutri in je šla gola spat. Na hitro sem se stuširal in šel spat z njo v posteljo. Goli smo se crkljali in tako zaspali. Zjutraj se zbudim in moje dekle se drgne in mi to kadi, mislil sem, da sanjam, a po nekaj trenutkih sem ugotovil, da ne sanjam.

S takšno strastjo se mi je odtrgala in v njenih očeh sem videl, da hrepeni po kurcu, da komaj čaka, da ga potisne v svojo muco. Prišel sem na njen obraz, ona pa se je zasmejala, se obrisala in mi rekla, naj grem na stranišče in malo počakam, ker šele zdaj sledi pravo presenečenje.

Šel sem na stranišče in se še malo odrinil in ona me je povabila, naj pridem. Prišel sem iz stranišča, ona pa je gola ležala na postelji, hrano, ki jo je naročila, medtem ko sem bila v stranišču, je položila na njeno muco in mi rekla, naj jem od nje. Pojedel sem malo, v tem času pa ji je potisnila prste v pizdo, kar me je še bolj vznemirilo.

Vse je slekla in mi zabila glavo v svojo pizdo, jaz sem jo polizala in dotaknila se me je po ramenih. Zgrabil sem njene noge in jih položil čez ramena ter jo začel jebati, se držal za njene joške in kričal od navdušenja. Zajebal sem jo, kolikor sem mogel, ker vem, da ljubi grobo, vem, da ljubi, ko kurac hitro vstopi v njeno mokro muco.

Naenkrat je celo zaškripalo posteljo. Vpila je "cum, cum" in počutil sem se, kot da bom kmalu prišel, zato sem jo še naprej jebal, ona je cummed in jaz sem cummed v njeno pizdo malo za njo in sem jo vzel ven. Zavzdihnila je in vstala, v njenih očeh pa sem videl, da je pohotena in hoče, da ga še bolj potisnem.

Začela me je poljubljati po vsem telesu, se spustila do mojega kurca in ga spet začela kaditi. Odtrgala se je in odtrgala, zato se je nagnila nad posteljo in stopila nanjo ter mi rekla, naj jo zdaj potisnem v njeno rit. Začel sem počasi, ker je bilo tesno, ona pa je glasno izdihnila in to me je še bolj navdušilo.

Sčasoma sem ga potiskal vse hitreje in sčasoma se je širil, tako da ga je bilo lažje potiskati. Veliko je kričala in mi govorila "daj, daj", zelo hitro sem jo potiskala in prijela sem njene velike joške, ker so me vabili, ko so skakali. Potisnil sem ji jo in potisnil, kolikor sem mogel.

Vzela sem ga in legla na posteljo, ona je sedla name in ti si jo potisnil v njeno muco in začela je skakati, zelo dolgo je skakala name in se ustavila, njen kurac je bil še vedno v svoji muci in me začel poljubljati. Poljubila me je in dala svoj kurac v rit, zato je počasi začela vstajati in se dotikati mojega obraza.

Držala sem jo za njene čudovite velike joške in jih lizala, ko je sedela po riti čez moj kurac. Prišla je po približno desetih minutah in kliknila pred mano, obliznila mi je kurac, nato pa ga odtrgala s svojimi velikimi joški, legla je in potisnila sem jo med njene velike joške in še nikoli nisem videla takega smeha na njenem obrazu.

Spet sem se nakopal po njenem obrazu in ona je vse polizala. Nekaj časa sva se ustavila, jaz sem se ulegel na posteljo, ona pa ob meni, naslonil sem glavo na te čudovite velike joške in jih poljubil. Vzela je mojo roko in jo položila na pizdo, me prijela za prst in jo nežno potisnila v svojo mokro muco.

Vstala je, si oblekla haljo in mi jo dala. Naročila je sladoled z okusom jagode in ko je prišel, smo ga pojedli skupaj, najprej ga je dala na joške in jaz sem ga obliznil, nato sem si ga namazal na prsi in ona ga je oblizala. Potem si jo namazal na njeno muco, tako da sem jo tudi lizal, tako da sem si jo namazal na jajca in kurac in vse to lizal in še več, kot sem potreboval.

Bili smo prepoteni in umazani, zato smo se skupaj odpravili pod tuš, kjer se je dogodivščina nadaljevala. Vzela je šampon in ga namazala name in še posebej na kurac in jajca. Po njej sem jo podrgnil, bila je čudovito mokra, podrgnil sem ji joške in začela me je drkati.

Prečkal sem njeno muco, kjer sem jo zelo dolgo drgnil, ona pa me je prijela za kurac in jo začela potiskati v svojo pizdo, ki sem jo pravkar začela umivati. Eno nogo je položila na stransko omaro in me poljubila ter rekla "daj no". Z eno roko sem jo prijela za prsi, z drugo pa za riti in jo začela rahlo potiskati v njeno muco.

Zastokala je, jaz pa sem ga močno potisnil. Ne vem kako, ampak še enkrat sem se zataknil v njeno pizdo, čudno me je pogledala in se mi smejala. Spustila je nogo iz omarice in začeli smo splakovati. Jaz sem naslikal njo, ona pa mene. Orisala sva se in rekla je "Vse najboljše, moj mali" in me poljubila kot še nikoli.

Prišla je gola iz kopalnice pred mano in prijela sem jo za rit. Obrnila se je k meni, me prijela za jajca in mi oblizala ustnice. Začeli smo se oblačiti, ona pa je imela najlepšo srajco in najtesnejše kavbojke, izgledala je čudovito in hotel sem jo še enkrat pofukati, a smo šli na kosilo.

Kjer koli smo šli mimo, so nas vsi opazovali, ko smo se držali za roke. In tisti večer smo šli skupaj v mesto. Večerjali smo in se imeli lepo. Spremil sem jo domov, a me je povabila noter. Odvlekla me je v sobo in nenadoma slekla hlače in spet začela kaditi in mi drkati.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija