Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

S Mirjanom u swingerskom clubu

Mirjana je bila moja kolegica s posla, oboje smo bili oženjeni, tako da smo se dosta razumjeli i imali uvijek "tonu" materijala za pričati na svakoj pauzi.. . ispijali smo kavu i dobro se u kroz godinu dana upoznali koliko smo radili skupa.. .
Nismo nikad ulazili u neke intimnije priče, sve dok mi jednog dana kao iz neba kazala:
-"Mislim da mi suprug ima ljubavnicu"- rekla je, a ja sam se zakašljao.. . to me je iznenadilo.. .
Nešto sam rekao, al ona mi se odmah otvorila kako joj suprug često radi do kasno i skoro svaki vikend ide na poslovne putove.
Sigurno je stekla neko povjerenje u mene i osjetila da joj možda mogu pomoći, pa čisto i da podjeli to sa nekim.
Pitala me za neka mišljenja oko njegovih ponašanja, a ja sam samo slegao ramenima, jer je sve naizgled izgledalo da joj muž ima neku pičkicu (a možda i kurac) sa strane.. ..
Sutradan smo se našli, prišao sam joj i pitao kako je a ona mi je odgovorila:
-"Osvetit ću se gadu kako treba, baš sam gledala i svidio mi se pornic o swinganju.. . "
Zanijemio sam i mislio sam da je to baš prava osveta, ako on šara, može i ona ispuniti svoje sexualne maštarije.. .
-"Samo malo se bojim i treba mi partner da dodjem na swinganje u paru sa prijateljem! " - rekla je.. . gledala me umiljato i molila pogledom i pitala me:
-"Hoćeš li iči sa menom"- kaže Mirjana
Pristao sam jer je odisala velikom sexualnom energijom, a i ja nisam guzio odavno nešto sastrane.. ..

Slijedeći dan smo se našli kao i uvijek na pauzi, a ona mi je pričala da je dogovorila dolazak na jedan swingerski parti u paru sa menom ovaj vikend!
Njezin muž joj je takodjer rekao da je na poslovnom putu ovaj vikend, a ja sam isto izmislio svojoj supruzi da idem na poslovni sastanak za vikend.. .
Bio sam uzbudjen, Mirjana je bila dobra pička u 40-tim godinama, ali su je bračni život i djeca izmorila pa je uvijek djelovala umorno.. . imala je dobre sise koje su se nazirale ispod visoko zakopčanih majci i košulja koje je nosila na poslu.. .
Našli smo se i krenuli na swingerski parti! Po prvi put u životu.. .
Kad je ušla u auto poljubila me u obraz i rekla je kreni da što prije stignemo.. . Bili smo uzbudjeni, sve dok nismo dosli na ulazna vrata swingerskog kluba.

Uhvatila me za ruku i pozvonili smo na vrata. Na vratima nas je čekala ugodna hostesa.. .
Pitala nas je kod koji smo dobili preko emaila za ulaz.. nakon toga nas je pitala jesmo li bili kada u takvom klubu, i mi smo rekli "Ne" u isti glas.
Hostesa nam je dala rucnike i brojeve ormarica sa sifrom.. . to je zgodno jer ostavis robu i dokumente, a da pritom ne moras nositi kljuceve ili stvari po klubu.. .. skinuli smo se, smijali i umotali sa ručnicima.. ..
hostesa nas je tada provela kroz klub, pokazala nam je caffebar sa visokim koznim stolicama i šankom u prizemlju, a gore na katu privatne sobe.. .. objasnila nam je neka osnovna pravila.. . Za sve morate pitate dozvolu i pridržavati se toga.. .
spustili smo se dolje u kafić i naručili koktele.. . sjedila je do mene i dodirivali smo se tijelima.. . rekao sam joj da mi je sexy i da me pali.. . za šankom su bili dva slična para, koja su takodjer ispijala piće i razgovarali.. . atmosfera je odavala kao u najnormalnijim kafiću.. ..

Mirjana mi je tiho šapnula kako će noć brzo proći.. .. meni se kurac podigao i nazirao ispod ručnika.. . Mirjana je zavukla ruku u ručnik i obuhvatila moga macana.. . počela ga je drkati.. . gledali smo se u oči i uživali.. . skinijo sam ručnik i ostali parovi su sada zurili malo više u moju kurčinu.. . Mirjana se spustila i počea ga je pušiti, prvo polako onda sve jače.. . guza joj se isprčila i pičić se sada mogao nazirati.. .. mislio sam da ga želi primiti s guza kako je izbacila guzu.. .. ja sam doživljavao vrhunac jer je sve bilo nabijeno jebačkom atmosferom.. .. parovi su nam malo prišli promatrali Mirjanino gutanje moga kurca.. . Svršio sam nabijajući Mirjanini glavu na moj kurac.. . Sve je progutala.. . dobila je mali pljesak od ostalih parova.. ..
-"Ovo je da ti se zahvalim na svemu"-šapnula je.. .
Nastavili smo ispijati koktele i počeli razgovarati sa preostala dva para.. . To su bili iskusniji swingeri koji su prepoznali našu "nevinost" u swinger klubu pošto nam je bio prvi put.. . dobro smo se držali.. .

Gledao sam te dvije žene koje su bile jako primamljive i sexy.. .. ugodno pričaju i vidio im se kurac iz očiju.. .. htjeo sam ih jebati!
Muški su preko oka bacali pogled na Mirjanino tijelo i mjerili je kako da je naguze.. . svi smo se dobro zabavljali.. .. klub je živnio i punio se ljudima i parovima, bilo je i singl muških, a i djevojaka u paru.. . Mirjana je stala priljepljena uz mene.. . jedan par je predožio da odemo gore u privatne sobe.. .. svi smo se složili i krenuli.. ..
Kurac mi se propeo pod ručnikom kad sam ugledao zamamne guzice tih troje žena koje su se penjale uz skale i skladno miješale guzovima.. . mislio sam se u sebi kako ću bjesomučno ševiti te pičiće večeras.. .

ušli smo u jednu sobu koja je bila skoro cijela krevet.. . zatvorili smo vrata da nam nitko ne smeta.. . ja sam počeo ljubiti Mirjanu i polegali smo jedno kraj drugoga.. . svaka je za početak stala pušiti karu svome mužjaku.. . Mirjana mi ga je opet pušila strasno.. . vrlo brzo je shvatila da sam prenapaljen i da mi kurac titra, navukla mi je prezervativ usnama i zakotrljala do korjena, opkoračila me i počela jahati.. . jebavao sam Mirjanu i gledao swingere kako upadaju u ekstazu.. . dok je Mirjana skakala po mojem kurcu, jedan muškarac je prišao i stavio joj kurčinu ispred usta.. . zgrabila ga je rukom i počela ga drkati.. . jahala je moj kurac sve žešće i utrpala drugi kurac u usta.. . moj je kurac još više otvrdnio jer sam je želio izjebati bolje nego itko.. ..
Primjetio sam strahovitu sexualnu energiju u svome kurcu jer sam želio se dokazati i biti najbolji jebač svoje ženke.
Prišla mi je jedna žena iz para i nabila
mi pičku na usta.. . jebao sam je jezikom i pijo njezine sokove iz vagine.. . slatka je bila.. ..
Osjetio sam da ću uskoro svršiti, izvukao sam kurac iz Mirjanine pičke i svršio joj po sisama! Ove dvije žene su odmah skočile i stale lizati moje sokove sa njezinih sisa! Bila je to jako dobra scena.. . Mirjanina pička je sad bila slobodna i treći muškarac je iskoristio priliku da joj ga stavi.. .. Mirjana ga je primila sa krikom užitka.. .. Ja sam se počeo zabavljati sa ove dvije žene jer su im muškarci bili zauzeti u zadovoljavanju Mirjane.. ..
Muškarac je izvadio kurčinu iz Mirjanih usta i isprskao je po licu sa spermom.. ..
Svršio sam 5-6 puta u toj sobi i malo sam klonuo i bio iscrpljen, za razliku od naših žena koje sutražile još.. .. Mirjana se pridigla i na moje iznenadjenje otvorila širom vrata.. .

Počeli su ulaziti većinom muškarci koji su promatrali jebačinu kroz malene protorčiće okolo postavljene okolo sobe.. ..
Mirjana je svakome ispušila kurac kad je ušao i prosljedila ih ostalim dviju ženama na krevetu.. . muškarci su nadirali i vrata su cijelo vrijeme bila otvorena.. . u jednom trenutku Mirjana je imala dva kurca u ustima, dva ih je drkala sa rukama i jedan kurac ju je jebavao sa guza.. .. tih 5 muškaraca su se rotirala i bezobrazno jebavala Mirjanu koja je uživala.. . ostale dvije žene su takodjer primale kurce odakle su god stigli.. ..

Ja sam se ustao i prošetao do WCeja.. . na putu do toaleta malo sam proćirio kroz prozorčić druge privatne sobe i vidjeo jednu plavušu koja se karala.. . ušao sam jer su vrata bila otvorena i stavio kurac ispred njezinih usta.. . ona ga je počela drkati i pušiti ga.. .. stavio sam prezervativ i zgrabijo je za guze, a muškarac šta je guzijo, upravo joj je istresao svoju spermu u usta.. .. guzijo sam tu plavušu.. .. bila je vruća i gladna kurca.. . stenjala je.. . to me uzbudilo tako da sma osjetio nalet sperme u jajima.. . izvadijo sam kurčinu, skinuo prezervativ i istresao sjeme na njezinu guzu koja se uvijala.. .
Uf bila je to najbolja šetnja do WCeja ikad.. .
Kad san se vratijo u sobu sa Mirjanom, vidjeo sam kako se žvali i liže sa preostale dvije žene.. . izgleda da su izjebali sve muškarce koji su ušli u našu privatnu sobu.. ..

Mirjana me ugledala i pozvala k sebi.. . uhvatila me za kurac i jaja i rekla mi:
-"Jesi se izjebao kolega? "-
-"Jesam, al kad tebe vidim opet bi te opalijo"-rekao sam
-"Kolega, htjela bi osjetit tvoju spermu u pičkici za kraj, jer sam se večeras davala samo sa zaštitom pa mi je pička željna"-rekla je.
Kurac mi se na te riječi sam počeo propinjati.. . ščepao sam je za guzove i umočio ga u rašireni pičić.. . guzijo sam je u pičić bjesomučno.. . nabijala se sve jače na moj kurac.. . nisam puno izdržao i ispraznio sam sadržaj svojih jaja u njezinu pičku.. .
Ljubili smo se strasno i klonuli jedan kraj drugoga.. .
Bilo je kasno, obukli smo se i krenuli.. .

Bilo je to nezaboravna večer sa mojom kolegicom Mirjanom!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija