Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

S mlađom je bolje

Imam 42 godine, imam svoju građevinsku firmu i upravo sam se razveo nakon 15 godina braka. Sa dvoje djece od 10 i 13 godina koje smo imali i nije bio baš sporazumni razvod.
Supruga je navela baš moj posao kao razlog mog zanemarivanja nje. Nije joj smetalo što je trošila okolo na krpice, novi auto i ostalo, dok sam se ja mučio sa naplatom, lošim klijentima i ostalim. Poslije sam saznao da me varala sa najboljim frendom koji mi je i rekao tijekom razvoda da se ona viđa sa nekim, a nije rekao da je sa njim.

Ostao sam bez kuće, većine novca i djece, dok sam zadržao firmu, auto i jedan stan koji sam dobio na ime potraživanja. Bio sam razočaran, a sad dva mjeseca nakon razvoda sjedio sam sa jednim poznanikom u kafiću, te smo razglabali o nekoj njegovoj ideji da si malo sredi kuću. Tada me upitao da li bih zaposlio njegovu kćer kod sebe u firmi. Mala je završila građevinski faks prije godinu dana, odradila je stažiranje u gradu i sad treba stalni posao. Nakon kračeg razmišljanja sam mu rekao da ju pošalje sutra k meni.

I tako je došla Sandra k meni. Osobno ju nisam nikad upoznao, mada sam ju znao vidjeti po gradu, ali nisam znao čija je kćer. Bila je vesela osoba i ubrzo smo našli zajednički jezik, pa sam joj dao probni rok od tri mjeseca. Baš se potrefilo da smo imali jedan veći posao i sad je kao inženjerka bila po cijeli dan sa ekipom na gradilištu. Radila je savjesno i jako odgovorno, a ostajala bi i kad bi svi otišli sa gradilišta. Naravno da sam zamjetio to, pa sam je jedan dan pozvao kod sebe na razgovor.

- Nije valjda da sam dobila otkaz? ! ? -sa dozom straha u glasu me upitala.
- Neee.. zašto bi dobila otkaz? -upitao sam ju u nevjerici- Dapače, da svi tako rade bilo bi savršeno -nastavio sam sa smješkom.
- A zašto ste me onda zvali?
- Ovako.. sutra ćeš otići kod računovotkinje i potpisati novi ugovor na neodređeno -tu sam zastao, a osmjeh joj je prekrio lice, a ja sam nastavio- Međutim, nešto drugo me brine..
- Da? -ponovo je bila ozbiljna.
- Nemoj slobodno vrijeme tratiti na rad. Daj uživaj malo. Vidiš kako sam ja to skupo platio.. -samo je kimnula glavom, pa sam nastavio- Moraš malo misliti i na dečka, ne samo raditi.
- Ja.. ovaj.. nemam dečka -rekla je to i zacrvenila se što je bilo malo smješno, ali joj je pristajalo.
- Kako nemaš dečka? Pa svaka ga ima -rekao sam i nasmijao se.
- Mislim.. -zastala je i vidio sam da gleda kako nastaviti- .. ovaj.. jako mi je neugodno.. ali ja Vam volim starije muškarce -kad je to rekla zacrvenila se kao rajčica i pognula glavu.

Ja sam šutio jer stvarno nisam znao šta da joj kažem. Vrtio sam mobitel po stolu, a onda je ona izlanula još crvenija nego prije:

- Vi mi se sviđate.. -pogledao sam je šokirano, a ona je brzo ustala i došla do mene, te me brzo poljubila i krenula prema vratima, pa sam samo stigao reći
- Sandra! Stani! -stala je sa rukom na kvaki i tako stajala a ja sam tiho rekao- Zaključaj vrata i dođi ovamo.. -zaključala je i polako se vratila, a ja sam joj pokazao da dovuče stolicu do mene.
- Slušaj.. -počeo sam tiho- ne znam kako da ti kažem.. mislim ti si zgodna i sve, ali.. -i bila je zgodna sa dugom ravnom kosom boje meda, vitkim tjelom, velikim sisama i jakim butinama koje su završavale prćastom i oblom guzom- .. da li si sigurna u to što si sad rekla?
- Jesam -sad me gledala ravno u oči i svoju ruku stavila na moju i jednostavno su mi sve kočnice popustile.

Privukao sam ju k sebi i sad smo se ljubili kao da nam život ovisi o tome. Rukom sam istraživao njeno mlado i čvrsto tjelo, a i njena ruka se zaustavila na samo jednoj točki.. mom kurcu i sad ga je gnječila, doslovce, preko hlača i gaća, pa je rastao sve više i više. Ja sam osjećao kroz njenu majicu i grudnjak da su joj sise napete i bradavice krute. Podigao sam ju sa stolice i počeo joj otkopčavati hlače, dok je ona mrsila moju kosu. Uskoro su bile spuštene do gležnjeva skupa sa gaćicama i sad sam joj gledao picu obraslu svjetlim dlačicama. Posjeo sam ju na stol ispred sebe, raširio joj noge i počeo joj prvo ljubiti pičkicu, da bi ju uskoro lizao i na kraju grickao njen nabubreni klit. Stenjala je i uzdisala, a ubrzo i svršila uz grčenje nogu i trbuha. Dok se smirila, ja sam ustao i skinuo hlače i gaće do koljena i sad sam lagano drkao svojih dvadeset centimetara kurca približavajući ga njenoj pičkici. A tada je rekla:

- Samo polako.. nisam još nikad dobila ga u nju..

Bože, djevica.. nisam znao bi li skakao, vrištao ili nešto treče. Odlučio sam se za četvrto, gurnuo sam joj ga polako unutra. Zastenjala je i stisla ju, a onda se polako opustila, da bi nakon nekoliko pokušaja ušao do kraja u nju. Zajecala je i zadrhtala, a ja sam ju primio za bokove i počeo ju svojski jebati. Dahtali smo oboje, a ona je svršavala kao na pokretnoj traci. Dok sam ja konačno svršio i napunio joj mladu pičkicu ona je svršila jedno tri četiri puta. Ostao sam nakon svršavanja sa kurcem u njoj, jer mi se nije spuštao, pa sam ju nastavio lagano jebati gurnuvši joj ruku pod majicu i izvukavši joj poveće sise van grudnjaka. Sad sam ih mijesio uskladivši se sa svojim ulascima u njenu pičkicu. Jebali smo se tako još nelih petnaestak minuta dok nisam napokon ponovo svršio u nju.

Izvukao sam kurac iz njene mokre i ljepljive rupice, te ju upitao da li bi ga polizala, a ona se oduševljeno digla sa stola i sad mi je njena glava bila u krilu, a moj kurac u njenim ustima. Nakon pet monuta lizanja i gutanja mog kurca napokon sam joj rekao da stane jer bi netko mogao doći.

Obrisao sam joj papirnatim ručnikom i vlažnom maramicom naše sokove i njenu krv sa pičkice i rekao joj da o ovome nikome ne govori, a da ću ju ja nazvati kasnije navečer. Otišla je za poslom, veselo, a ja sam ostao razmišljati koliko je ovo bilo pametno, ali čim sam pomislio na njenu plavu macu kurac mi se počeo dizati, pa sam tražio nekakvu distrakciju, barem do večeri.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija