Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

S mlađom je bolje 2

Radio sam taj dan skoro do 19 sati, pa sam već bio pomalo umoran, a skoro sam zaboravio i na Sandru. U biti, ona je nazvala i rekla da je upravo završila na gradilištu, pa da se vraća natrag da donese zapisnike sa gradilišta.

Čim smo prekinuli razgovor otišao sam do wc-a i malo se sredio dolje, s obzirom da je bilo vruče, a i prije smo se poseksali, pa da budem čist i uredan kad dođe. Došla je nakon dvadesetak minuta sva znojna i majice zalijepljene za tijelo, pa je ostavila papire na stolu i rekla da se odmah vrača. Čuo sam ju kako je otišla do wc-a, te šum vode jer je ostavila otvorena vrata od ureda, a zgrada je bila prazna. Inače svi su otišli još oko 17 sati kući, a s obzirom da je bio petak i subota neradna, osim za majstore na gradilištu. Vratila se nakon desetak minuta u drugoj majici i umivena, te crvena od sunca u licu. Još se brisala, a onda je ušla i zatvorila vrata pa me pogledala sa smješkom i došla do mene.

- Nedostajao si mi.. -rekla je tiho i stala uz moju stolicu.
- Zbilja? -osmjehnuo sam se i okrenuo se stolicom prema njoj, a ona me opkoračila i sjela mi u krilo, pa je stolica lagano zaškripala pod nama.
- Naravno.. -rekla je i zagrlila me, pa poljubila, a ja sam joj uzvratio poljubac.

Nakon toga mi je počela otkopčavati košulju i uskoro ju je skinula sa mene, pa mi je noktima išla po prsima, a napetost se prenosila na moj kurac koji je polako rastao. Samo se nasmješila i odmakla sa mene, pa mi otkopčala hlače i povukla ih naniže sa gaćama. Sad sam sjedio sa uspravnim kurcem gol, a na sebi sam imao samo cipele i čarape. Sandra se počela lagano skidati, prvo majicu, a za njom i grudnjak, bijeli sportski. Nakon toga je malo protrljala sise i vidio sam da su joj se bradavice već ukrutile. Zatim je krenula sa otkopčavanjem hlača i polako ih je skinula povlačeći i gaćice sa njima. Predamnom se opet ukazala njena pičkica sa svjetlim dlačicama, pa sam se podsjetio da ju pozovem kod sebe i izbrijem joj ih. Skinula je i radne cipele, a sa njima i čarape, pa je bila potpuno gola ispred mene.

Privukao sam ju k sebi i poljubio ju u pupak koji mi je bio u visini lica, a onda sam ju posjeo na stol koji sam već ranije rasčistio. Sjela je i lagano raširila noge, a ja sam se privukao bliže dok se ona spustila na leđa i sad sam joj lizao po pičkici polako i bez žurbe, dok mi je napeti kurac lupkao o stol ispod. Lizao sam joj rupicu kad sam razmaknuo usmine, a ona je stenjala dok sam joj gurao jezik u rupicu i jebao ju njime. Zatim sam joj uhvatio klit zubima i gricnuo par puta, pa je zastenjala i stresla se par puta, a iz nje je procurilo. Ja sam joj gurnuo dva prsta unutra i sad sam ju jebao prstima, a jezikom ludovao po klitu. Stenjala je i stiskala svoje sise dok su joj noge bile visoko u zraku, da bi ih onda spustila na moja ramena. Zatim sam, nekako po navici koju sam imao sa suprugom dok smo se još seksali prije rastave, spustio jedan prst naniže i gurnuo joj ga u guzu. Na moje iznenađenje, onako mokar iz pičkice samo je kliznuo u guzu uz njen lagani uzdah, te je riješio misterij njenog djevičanstva. Jebala se i prije, ali samo u guzu. Osjetio sam nekakvu navalu adrenalina i ustao sam, namjestio kurac na ulaz u njenu pičku i polako ga gurnuo unutra. Stresla se i još više raširila noge, a ja sam joj počeo zabijati kurac sve jače i sve brže. Nakon pet minuta sam osjetio da ću svršiti i još par puta sam trznuo kurcem u pičku i na kraju joj ga zabio do jaja da je vrisnula i počeo sam joj puniti rupicu. Trzao sam se dok sam se praznio u nju, a ona je imala blaženi izraz na licu. Još sam joj malo mijesio sise dok sam stajao sa kurcem u njoj, a onda sam ga izvukao i pomogao joj da se uspravi na noge.

Zatim sam sjeo na fotelju koja je stajala uza zid uz mali stolić, a ona je došla do mene i sjela mi u krilo. Niz butine su joj se slijevali sokovi iz njene pičkice, pa sam joj stavio ruku dolje i milovao ju dok je ona raširila noge naslonivši se glavom na mene.

- Daj mi reci nešto.. -počeo sam a ona me pogledala upitno- .. vidim da si reagirala kad sam ti stavio prst u guzu. Kao da si ga već dobila u guzu?
- Paaa.. jesam.. -rekla je sramežljivo ponovo pocrvenivši- Znaš kako je na faksu i tim zabavama koje se organiziraju..
- Znam.. -rekao sam sa smješkom, pa se brzo ispravio- Tj, sjećam se kako je bilo..
- Eto.. a ja nisam htjela da mi ga stavljaju u pičku već u guzu, jer tako nisam mogla zatrudniti.. -zatim je stala i primila mi kurac te ga počela drkati- .. a sad bi voljela i tvog osjetiti u guzi..

Ubrzo mi je kurac bio ponovo tvrd, pa se ustala i rekao sam joj da u ladici ima kremu za ruke, pa ju je donijela i namazala mi kurac dok sam ja njoj namazao šupčić. Zatim se popela na fotelju i polako primakla kurac svojoj guzi i namjestila se točno na ulaz u guzu i počela se spuštati niz moj kurac. Uskoro joj je glavić ušao, a onda i ostatak kurca. Bilo je nevjerojatno usko, a ona je samo duboko disala i onda se počela polako nabijati na njega. Svaki put bi zastenjala, a očima je kolutala od ugode i bola istovremeno. Sise su joj bile tvrde i napetih bradavica, pa sam ih hvatao jezikom i usnama kako se nabijala na mene. Nakon par minuta sam htio preuzeti inicijativu i podigao sam ju sa sebe i namjestio ju na fotelju da joj je guza u zraku, pa sam dodao još malo kreme na šupak i polako ga gurnuo unutra. Zastenjala je i sad sam ju primio za bokove i zabijao joj kurac u guzu. Njeno stenjanje je prešlo u jedan dugi:

- Aaaaaaaaaaa.. . mmmmmm.. . aaaaaahhhhhhhhhhh..

Ubrzo je svršila, a ni ja nisam bio daleko od toga, pa sam se nakon još par uboda počeo prazniti u njenu guzu. Izvukao sam kurac van i sperma je potekla za njim iz široke rupe njene guze, pa niz pičku, a onda je par kapi palo na fotelju, ali mi nije smetalo.

Nakon toga smo se obukli, jer se vani već počelo mračiti, a Sandra je rekla da ju odbacim doma da se otušira i presvuče, pa će doći k meni, a svojima će reći da će prespavati kod frendice. Odvezao sam ju kući, a ja sam otišao do stana i jedva sam čekao da dođe.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija