Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

S mlađom je bolje 3

Bilo je već skoro 21 sat kad je Sandra došla kod mene. Svježe okupana i mirisna, sa ruksakom u kojem su bile njene stvari. Čim je ušla zaključala je vrata i dotrčala mi u zagrljaj. Ljubili smo se kao školarci kad ih nitko ne gleda, a hormoni luduju.

Ubrzo smo bili zavaljeni na velikom trosjedu u dnevnom boravku, tj Sandra je ležala na meni i trljala mi jednom ruko kurac dok smo se ljubili, a ja sam joj stiskao i širio stražnjicu rukama. Zatim smo se razdvojili i poskidali sve sa sebe, a onda otišli u spavaću sobu i zavukli se u krevet. Ubrzo smo bili u poziciji 69 i ona mi je marljivo pušila kurac dok sam ja lizao njenu pičkicu, a dva prsta sam joj ugurao u guzu i jebao ju njima. Sandra nije ispuštala moj kurac iz usta, a lizala mi je čak i jaja kad bi ga povremeno izvukla iz usta. Iz njene pičke je već curilo naveliko, a ona se trudila da ja svršim u njena usta. Nakon još par minuta žeštokog pušenja sam svršio i napunio joj usta spermom, a i ona je zalila moje lice svojim sokovima koji su špricnuli iz nje.

Oblizao sam joj sve što je izašlo iz njene pičkice i sad sam izvukao i prste iz guze, pa se samo uspravila i povukla prema mojim nogama i sjela na moj kurac koji je još bio slinav od njenih ustiju. Namjestila ga je u guzu i sjela odmah na njega bez zadržavanja. Zastenjala je kad joj je ušao unutra, u taj uski i vruči tunel, ali se odmah počela odizati i spuštati po njemu svaki put niže se spustivši, pa joj je uskoro cijeli bio u guzi.

Dahtala je i stenjala na meni, a ja sam gledao kako joj se mišići na leđima grče i opuštaju, dok je ona bila u svojevrsnom transu. Ubrzo je još jednom svršila i zavalila se na mene duboko dišući, a kad sam ju zagrlio preko ramena na sise koje su se ubrzano dizale i spuštale u ritmu disanja, osjetio sam da je potpuno znojna. Okrenuo sam ju na bok, izvukao tvrdi kurac iz njene guze, obrisao ga vlažnom maramicom sa stolića uz krevet, pa se legao iza nje, malo joj zadigao jednu nogu u zrak i zabio joj ga u pičku. Zastenjala je od uživanja i samo prodahtala:

- Ooohh.. to.. daj me samo jebi.. želim te cijelog.. mmm

Počeo sam ga polako zabijati u njenu pičkicu dok sam joj nogu prebacio preko svojih, a rukom sam joj mijesio sise, pa sam ju makon toga spustio do klita i počeo ga trljati. Ponovo je ubrzano disala i sve više se trzala, da bi na kraju ponovo svršila. Ja sam ju još uvijek jebao, da bi uskoro napokon i ja svršio u njenu pičku puneći ju ostacima sperme, jer ni sam nisam više znao odakle mi toliko sperme u jajima.

Kad sam svršio ostali smo ležati tako, a moj kurac je polako klizio iz njene pičke van, da bi uskoro napravio mokri trag na njenoj butini i ja sam osjetio hladan i mokar ud uz svoju nogu. Malo se promeškoljila i ja sam shvatio da je zaspala. Zagrlio sam ju, još ju neko vrijeme milovao i onda sam zaspao i ja.

U jednom trenu me nešto trgnulo i vidio sam bunovan od sna, da se nešto miće uz moj trbuh. A onda sam osjetio i nečije nokte na mojim jajima, pa sam se u potpunosti razbudio i ugledao Sandru kako mi nesmetano obrađuje kurac. Bio je potpuno u njenim ustima, a ja sam slušao kako cmače i slini po njemu, te sam odmah osjetio navalu krvi u njega i na njeno iznenađenje je postao naglo tvrd i spreman. Podigla je glavu i shvatila da sam se probudio, pa mi se nasmješila:

- Hej.. nisam mogla odoliti mu..
- Samo daj, obožavam takvo buđenje.. -rekao sam sa smješkom, pa pogledao na sat i vidio da je netom prošlo tri sata ujutro.

Povukao sam ju gore i sad smo se ljubili, a onda sam se postavio iznad nje, a ona je samo raširila noge i moj je kurac nesmetamo kliznuo u njenu pičkicu i sad smo bili u misionarskom položaju, te smo se ljubili, a ona me obgrlila oko vrata dok sam ja polako počinjao sa jebanjem. Jebao sam ju kratkim i polaganim pokretima ulazeći samo polovično u njenu pičkicu što je ona prokomentirala:

- Ne provociraj me.. jebi me..
- Polako, kuda ti se žuri? -rekao sam sa smješkom i nastavio u istom tempu.

Ludila je zbog toga, ali sam isto tako znao da joj pička sada vibrira i žudi za mojim kurcem, pa sam postepeno počeo ubrzavati tempo i uskoro sam joj ga zabijao do kraja, a koliko joj je to pasalo osjetio sam na svojim leđima kad mi je u jednom trenu zabila nokte u njih i zacvilila mi na uho, a onda se njena pička stegla oko mog kurca i iz nje je procurilo, najjače do sada. To sam i čekao, pa sam ga zabio još par puta i onda i ja svršio u jezero sokova duboko u njenoj pički. Nakon toga smo oboje dolazili do daha, a ona me ljubila suznih očiju, pa smo zagrljeni nastavili sa spavanjem.

Cijeli vikend nismo izlazili iz stana, jebali smo se po cijelom stanu, a najdraže mi je bilo kad sam ju izjebao u guzu ispod tuša, dok je glasno stenjala, pa sam samo čekao da netko od susjeda bane na vrata, ali.. izgleda da su svi bili negdje na kupanju, jer nam nitko nije smetao.

Sad smo skupa već skoro šest mjeseci i još nitko ne sumnja da smo u vezi, a mi se nalazimo kod mene u stanu ili se pojebemo u mom uredu kad nema nikoga u tvrtki. Čak razmišljamo da sve kažemo i njenim starcima, jer se ona želi preseliti k meni, ali nas je malo strah, jer je ovo mala sredina i biti će problema, ali vidjet ćemo.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija