Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

S PUNO STARIJIM BRAČNIM PAROM

Silvija je upala na fakultet koji je bio u drugom gradu, na prvoj godini živjela je u studentskom domu. Na kraju prvog semestra odlučila je da si pronađe smještaj izvan doma, razlog je bila njena cimerica koju nije baš trpjela jer joj nije dala mira najviše joj je smetala prilikom učenja pa je često morala provoditi vrijeme učeći u knjižnici, a to joj nekako nije bilo po volji. Silvije je bila tiha i jako povučena djevojka, dobro odgojena, pristojna i željela je da studij završi u roku.

Za vrijeme studija nije željela da ju išta ometa naročito dečki koji su je salijetali i htjeli biti s njom, željeli su je u svakom smislu i kao djevojku i kao studenticu kojoj se žele zavući u gaćice. Možda joj je seksualni život patio, ali čvrsto je odlučila završiti fakultet u roku. Često se samozadovoljavala i to joj je dalo koliko toliko oduška da ne poludi od nedostatka sexa. Silvija je zaista lijepa i zgodna djevojka, duge plave kose, jedra, slatka, visoka 160bcm. lijepog oblikovanog tijela.

Prije nego je počeo drugi semestar na njenoj prvoj godini odlučila je otići iz studentskog doma, nije htjela dijeliti stanarinu s drugim cimerima, a nije imala toliko novaca da sama plaća stan pa je odlučila da si iznajmi sobu. Na internetu je otvorila oglasnik i počela pretraživati, naišla je na jedan oglas gdje se iznajmljivala soba za studente. Cijena najma sobe bila joj je prihvatljiva jer se nije dodatno moralo plaćati režije. Nazvala je broj koji je bio istaknut na oglasu, nadala se da soba nije iznajmljena jer je cijena bila svima prihvatljiva.

Telefon je zvonio nekoliko puta dok se konačno nije javio nečiji ženski glas s druge strane linije. GLAS: Halo! SILVIJA: Halo! Dobar dan zovem u vezi oglasa za sobu, zanima me je li još slobodna? GLAS: Dobar dan! Je soba je još slobodna , ali ima nekoliko upita pa bi bilo dobro da vas prvo upoznamo i porazgovaramo. SILVIJA: Može naravno, kada bi vam odgovaralo da se nađemo? GLAS: Sutra poslijepodne, ako vam nije problem? SILVIJA: Imam predavanja do 14:00 pa se možemo naći oko 15:00! GLAS: Može!

Odgovara nam sutra u 15:00. Silvija je zapisala adresu pa nastavila s učenjem. Sljedeći dan poslije predavanja uputila se na adresu potencijalnih najmodavaca sobe. Stigavši na adresu pozvonila je na parlafon, nakon nekoliko trenutaka javio se glas s druge strane ovaj put muški što ju je malo zbunilo. GLAS: Tko je! ? SILVIJA: Ovaj, dobar dan! Došla sam zbog oglasa za sobu. GLAS: U redu, treći kat, prezime Drozina. Vrata su zazujala, Silvija je ušla u zgradu i uputila se na treći kat. kada je izašla iz lifta stigla je do ulaznih vrata na kojima je pisalo prezime Drozina, pozvonila je i čekala da netko otvori.

Ubrzo je vrata otvorila starija gospođa. Dobar dan, došla sam na razgovor za sobu zovem se Silvija rekla je. Drago mi je odgovori joj gospođa, moje ime je Marina predstavi se i pozove je unutra. zatim su se zajedno uputile u dnevni boravak, tamo je bio stariji muškarac koji se javio Silviji preko parlafona te ga je Marina predstavila Silviji. MARIJA: Ovo je moj suprug Zvonko. SILVIJA: Silvija, drago mi je. ZVONKO: I meni je drago izvoli sjesti. MARIJA: Jesi li za nešto popiti sok, kavu, Čaj.

? SILVIJA: Pa može sok. ZVONKO: Nama onda kavu draga. Marija je otišla u kuhinju da pristavi kavu i sok, a Silvija i Zvonko nastavili su razgovor u dnevnom boravku. ZVONKO: Što studiraš, koja si godina? SILVIJA: Studiram menadžment i logistiku, prva sam godina faksa. ZVONKO: A bravo! A smijem znati koliko ti je godina? SILVIJA : imam 20 godina, A koliko imate vi ako smijem znat? ZVONKO: Neki dan sam napunio 70, inače sam inženjer graditeljstva visokih i niskih građevina. SILVIJA: Vau 70!

Pa ne izgledate mi kao da imate 70 godina. Tako je i izgledalo, Zvonko sa svojih 70 godina izgledao je dosta mladoliko iako su godine bile vidljive. Proćelava sjeda glava, sjeda bradica, visok stas, dobro razvijen i podosta živahan za svoje godine. Nakon nekoliko minuta marina se vratila u dnevni boravak s poslužavnikom, poslužila ih je pa sjela do svoga muža. Zvonko je rekao Marini o čemu su njih dvoje razgovarali, sve troje razgovaralo je skoro sat vremena, a marina je malo bolje upoznala Silviju, a i Marina je ponešto rekla Silviji o sebi.

Marina ima 63 godine umirovljena profesorica matematike i fizike, Silvija je bila iznenađena njenim izgledom u tim godinama dala joj je kompliment da izgleda kao da je mlađa nekih desetak godina. Marini je to laskalo, a vidi se unatoč godina da je u mladosti Marina bila pravi komad. Marina joj je rekla kako nisu mogli imati djece, kako su penzije male, a troškovi su se puno povisili i kako imaju veliki stan i praznu sobu koju žele iznajmiti te da Marina još daje instrukcije iz matematike i fizike.

Nakon ugodnog razgovora i upoznavanja Marina i Zvonko složili su se oko toga da Silviji iznajme sobu. Silvija je bila više nego sretna tom vijesti, dogovorili su se oko svega i Silvija ih je pitala kada može da se useli u svoju sobu, možeš već sutra odgovorila je Marina. Tako je i bilo sutradan je Silvija donijela svoje stvari i uselila se u sobu. Soba je bila prostrana imala je centralno grijanje, udoban krevet, veliki ormar i u kutu radni stol, Silvija je bila zadovoljna svime i konačno sretna što će konačno imati mira i posvetiti se učenju.

Dani su prolazili Silvija je imala uhodani ritam faks, studentska menza, natrag na faks pa soba i učenje. Iako je Silvija imala svoj mir, a njeni najmodavci joj nimalo nisu smetali neke stvari su joj pomalo počele odvraćati pažnju što joj je u konačnici samo pomoglo na određen način. Jedne noći Silviju je probudila nužda izašla je iz sobe pa se uputila prema WC-u, no na putu su je zaustavili zvukovi koji su izlazili iz njihove spavaće sobe. najprije je pomislila da joj se to pričinjava zbog svoje pospanosti, ali uvidjela je da su zvukovi stvarni i dolaze iz spavaće sobe.

Umjesto odlaska na WC znatiželja je bila veća kao i njena nevjerica da ljudi u njihovim godinama još imaju potrebe za sexom i imaju odnose. Približila se njihovim vratima i nagnula uho na vrata i ostala iznenađena zvukovima i riječima koji su odzvanjali u njihovoj sobi. MARIJA: Ah, ah daa mmmhhh jebi me ahhh to to ah! ZVONKO: Da jebat ću te kurvice moja, razvalit ću ti pičku ah, ah! Silvija nije mogla vjerovati , htjela je zaviriti unutra, ali nije mogla i nije se usudila otvoriti vrata.

ne samo da je bila iznenađena stvarima koje je čula iz sobe nego nije mogla ni vjerovati kako je to napaljuje te je trenutak kasnije zavukla ruku u piđamu i svoje gaćice pa si počela trljati klitoris i dobro natopljenu pičkicu njenim sokovima. Nakon nekoliko minuta Silvija je svršila u svojoj ekstazi, kada je došla na sebe iz sobe se više ništa nije čulo bilo je očito da su Zvonko i Marina svršili. Zatim je Silvija prvo što je naumila te se vratila u svoju sobu. Dugo vremena prije nego je zaspala razmišljala je i zamišljala događaje koje je čula iz njihove spavaće sobe.

Od te noći svaki puta se zaustavila ispred njihove sobe i slušala ih, koji puta bi ih čula, a koji put nije bilo ničega, ali opet njih dvoje imalo je više sexa nego neki koje poznaje ponajviše misleći na svoje roditelje koji su upola mlađi. Prošlo je neko vrijeme dok ih nije uhvatila na djelu i to kakvom. Tog dana došla je ranije jer je zbog nečega bilo predavanje otkazano kao i inače ušla je u stan samo ovog puta bilo je drukčije. Opet je čula ono stenjanje i glasove samo ovog puta dolazili su iz dnevnog boravka.

Približila se dnevnom boravku i polako zavirila unutra i imala što za vidjeti, na trosjedu se odvijala prava akcija Marina, Zvonko i jedan mladić kojeg je prepoznala kao jednog od onih koji dolaze na instrukcije kod Marine. Vidjela je Marinu na trosjedu na guženu, mladića koji s guza ulazi u Marinu koja u ruci drži Zvonkov kurac te mu ga drkala i pušila. Silvija je stala tako da je oni nisu mogli vidjeti dok je ona imala savršen prizor i mogla čuti svaki uzdah, stenjanje i govor koji je dolazio iz prostorije.

ZVONKO: tako, tako mali razvali matori pičku! MLADIĆ: Da, stari kako ti kažeš stara kuja voli primati maladi kurac! MARINA: Ah, ah, ah, to ah, voliš da gledaš dok me mali navlači na kurac. ! ZVONKO: Da, uživam kurvo moja, hajde puši mi taj kurac. Silvija je sve to lijepo vidjela i čula, Zvonkov kurac možda je imao godina, ali bio je to kurac kakav Silvija nikad nije vidjela po njenoj procjeni bio je zaista velik ni Marinine šake obje ruke dok mu ga je drkala nisu bile dovoljne da ga uhvate cijelog bilo je mjesta za još jednu ruku.

Silvija je na njega reagirala tako jako da nije mogla maknuti pogled s njegove kurčine i koliko sada želi da ga osjeti u sebi. Suzana je nastavila s praćenjem njihove akcije te je sjela na pod spuštenih hlača i pomakla je gaćice u stranu pa počela trljati pičkicu i jebati se prstima. Silvija je svršila intenzivno dva puta u nizu ruku je držala preko usta kako je ne bi čuli kako svršava. Poslije toga još ih je malo promatrala, a zatim se povukla u svoju sobu tiho kako je i došla. Nakon pola sata čula je Marinu i tog mladića kako se pozdravljaju na vratima.

Kada su se ulazna vrata zatvorila pričekala je nekoliko minuta da se Marina makne, a onda je izašla iz sobe i krenula ka kupatilu gdje je ipak naletjela na Marinu. MARINA: Oh! Doma si? SILVIJA: Ovaj da doma sam! MARINA: Pa kada si stigla nismo te čuli? SILVIJA: Prije jedno deset minuta. MARINA: Aha dobro. Nakon te njihove konverzacije Silvija je ušla u kupatilo, a Marina u kuhinju. Marina je bila sumnjičava prema Silviji koja joj nije djelovala kao inače, bez kontakta očima, nekakve nesigurnosti prilikom njihovog razgovora.

Marina je znala procijeniti ljude osobito je znala procijeniti kada studenti i učenici nešto muljaju zbog svog dugogodišnjem radu u prosvjeti. Marina nije bila baš uvjerena da je Silvija došla prije deset minuta nije mogla biti sigurna sto posto, ali je sumnjala da je nazočila njenim i Zvonkovim činom s tim mladićem. Svoje sumnje podijelila je s Zvonkom. MARINA: Zvonko, mislim da nas je Silvija danas gledala. ZVONKO: Jesi li sigurna? MARINA: Nisam sto posto, ali po njenom ponašanju izgleda mi kao da je.

ZVONKO: Što misliš da probamo s njom? MARINA: Mogli bi, ali trebamo ići polako da se ne uplaši. ZVONKO: onda hoćeš ti probat pridobit njen pristanak? MARINA: Probat ću. ZVONKO: Bilo bi lijepo da i ja malo okusim mlade pičkice, dugo nismo imali curu. MARINA: Imaš pravo. Polako ću da ispipavam teren i pokušam je pridobiti. Nekoliko dana Marina nije ništa direktno pokušavala spram Silvije, ali su Zvonko i ona učestalije imali sex pa čak i trojac sa istim onim mladićem. Silvija nije posumnjala da to rade znajući da je ona u blizini, čak i kada ih nije čula ili gledala često se samozadovoljavala zamišljajući njih, a najviše je maštala o Zvonku i njegovim ogromnim kurcem.

Marija je primijetila kako Silvija često pogledava Zvonka kada se njih dvoje sretnu čak ju je znala vidjeti kako gleda prema njegovu međunožju. Marina je počela ispitivati teren i mogućnosti sa Silvijom htjela je prvo da proba sama s njom pa onda postepeno uključi Zvonka. Tako je Marina jednog popodneva znajući da je Silvija doma u svom dnevnom boravku priredila malu demonstraciju. Smjestila se ispred televizora sjedeći u fotelji tako da u odrazu stakla može primijetiti Silviju je li je promatra.

Uključila je televizor i u CD player stavila porno film zanimljivog sadržaja lezbijski odnosi mladih i starijih žena. Namjerno je pojačala glasnoću otkrila ogrtač koji je nosila i počela se dirati. Nekoliko minuta kasnije kako je i mislila pojavila se Silvija, stajala je na vratima iako nije mogla da je vidi direktno mogla ju je vidjeti preko istog stakla, ali dobro je mogla vidjeti što Marina gleda na televiziji. Htjela ne htjela Silvija se uzbudila dok je gledala malo pornić, a malo Marijanin odraz na staklu kako si drka pičku i gura si prste.

Zatim je Silvija stavila svoju ruku u hlače i gaćice te počela drkati svoju pičkicu, a drugom rukom mijesiti svoje sise. Marina je gledala odraz Silvije kako se dira Silvija je imala zatvorene oči i to je Marina iskoristila pa se je polako okrenula s foteljom i gledala u smjeru Silvije koja je i dalje drkala sebe zatvorenih očiju. Marija je i sebe dirala dok je gledala u Silviju širom raširenih nogu, kada je Silvija otvorila oči ukipila se na mjestu, Marina se samo osmjehnula nastavljajući se dirati.

MARINA: Ne boj se Silvija. SILVIJA: Ne bojim se. MARINA: Dođi sjedni. Silvija je sjela nasuprot Marine. MARINA: Znam da imaš mnogo pitanja, slobodno me pitaj što te zanima. SILVIJA. Ne znam što bi vas pitala. MARINA: Najprije ne govori mi VI, a onda ću ti ja početi pričati i reći kako smo Zvonko i ja svingeri, a Zvonkov fetiš je što voli da gleda dok mu drugi ševi ženu. SILVIJA: Voli vas ovaj te gledati s drugima? MARINA: Da voli gledati, a onda me on žestoko kazni. SILVIJA: Kazni!

Kako? MARINA: Izjebe me onom svojom kurčinom, znaš koliki mu je vidjela si ga zar ne. SILVIJA: Da vidjela sam, stvarno je obdaren, a kako uspijeva da mu tako stoji? MARINA: Malo uz pomoć Viagre malo uz vježbe. SILVIJA: Znaš da vam se divim oboma, ne mogu vjerovati da još ima seksualne želje između vas. MARINA: Ima i to ponajviše zahvaljujući našem svinganju, a i oboje jako volimo sex. Reci mi jesi li zamišljala Zvonka kako te ševi? SILVIJA: Ha, ha, ha pa jesam. MARINA: Ha, ha, ha znala sam, a reci mi jesi li kada probala sa ženom i bi li htjela probati sa mnom?

SILVIJA: Nisam nikad bila sa ženom, a da li bi htjela s tobom probati ne znam, valjda bi. Kada je to Silvija rekla Marina se ustala skinuvši ogrtač te je gola prišla Silviji. Dok je prilazila Silvija je gledala njeno golo tijelo. SILVIJA: Moram priznati da izgledaš dobro za svoj godine. MARINA: Hvala ti srce. Marina je sjela kraj nje rukom je počela milovati po kosi i licu zatim je svoje usne položila na njene lagano ih ljubeći. Silvija se počela opuštati te su se počele strastveno ljubiti, Marina je primila njen dlan i položila ga na svoju pičku.

Silvija ju je počela trljati Marina je uzdisala dok se ljubila s njom i svojom rukom koju je zavukla ispod Silvijine majice i šakom nježno stiskala i mijesila njene čvrste sise. Zatim ju je Marina počela skidati Silviju i kada ju je skinula polegla ju je na trosjed i počela ju lizati jezikom svuda po tijelu počevši od vrata pa na niže preko Silvijinih sisa ližući joj i sišući napete bradavice pa preko njenog trbuha pa sve do njene pičkice. Marijana je znala znanje igrala se njenim klitorisom i pičkicom usnama, jezikom i prstima.

Silvija je svršavala doživljavajući orgazam za orgazmom, nakon drugog ili trećeg orgazma Marina se odvojila od Silvijine pičkice legla je na leđa i povukla Silviju na sebe. Silvija je počela obrađivati Marijanu ljubila ju je svuda po tijelu lizala joj je pičku jebala je prstima. Nakon nekog vremena osjetila je nečije ruke na svojim guzovima, trgnula se pa pogledala tko je to. Bio je to Zvonko, ne boj se rekla je Marijana te joj pritisnula glavu na svoju pičku, a Zvonko je raširio Silviji guzove i počeo joj jezikom lizati pičkicu.

Malo za tim Zvonko je stao između njih, njih dvije počele su mu pušiti i lizati kurac koji je zbog Viagre bio u punoj snazi. Pušile su mu ga naizmjence, lizale mu jaja sisale ih pa mu ga lizale cijelom dužinom jezicima su se igrale po njegovom glavić, dodirivale se, mijesile sise jedna drugoj, trljale si pičkice jebale se prstima, a Zvonko ih je jebao u usta malo jednu malo drugu. Nakon što su mu ga jedno vrijeme pušile Zvonko je sjeo na trosjed. MARINA: Hajde zlato ti prva. SILVIJA: Smijem?

ZVONKO: Naravno jedva čekam da ti uđem u tvoju mladu pičkicu. Silvija se popela i prekoračila Zvonka okrenuta leđima, Silvija se počela spuštati Zvonko ju je držao za bokove, a Marina je rukom držala Zvonku kurac. Glavić je počeo širiti Silvijinu pičkicu, a ona se počela spuštati polako, njena pičkica nije bila naviknuta na veličinu i obujam Zvonkove kite uz pomalo bolnu grimasu i stenjanje kroz zube Silvija se uspjela spustiti do pola dužine kurca. I to je bilo dovoljno da Silvija svrši, nastavila je jahati Zvonka željela je da ga primi cijeloga svakim svojim spuštanjem primala ga je sve više kurac je sve više širio njenu pičkicu, a bol je konačno počela prelaziti u neopisivu ugodu te ga je naposljetku primila cijelog.

Silvija se nabijala cijelom dužinom na Zvonkov kurac uživala je kao nikad, Marina i Silvija malo su se ljubile malo joj je Marina lizala bradavice neprestano joj je drkala klitoris. Kada je Silvija svršila sišla je sa Zvonka, a na njeno mjesto došla je Marijana, sjela je na kurac i nasadila se do kraja. Počela je da ga jaše na kurcu, a Silvija se spustila na koljena i smjestila se između njihovih nogu te počela lizati Marininu pičku i malo sisati Zvonku jaja. Svaki put kada se Marina podigla, a Zvonkov kurac iskočio kao čvrsta opruga Silvija ga je primila u svoja usta i počela mu ga drkati i pušiti pa ga opet vraćala u pičku.

Zbog Viagre Zvonko je mogao izdržati dugo, kada je svršila i Marina Zvonko je ponovno uzeo Silviju, naguzila mu se na trosjedu, raširila guzove i čekala da joj ga Zvonko ponovno stavi. Zvonko je najprije malo glavićem trljao po njenoj pičkici i onda lagano ušao u nju i počeo je jebati s guza, marina se isto tako naguzila do Silvije, Zvonko je gurnuo prste u Marininu pičku i počeo ju prstenjačiti dok je Silviju i dalje jebao s guza. Marina i Silvija su licem bile okrenute jedna drugoj te se igrale jezicima, sisale su ga jedna drugoj, žvalile se i međusobno si trljale klitorise.

Zatim se Zvonko prebacio na Marinu te je nju počeo rasturati kurcem, a Silviju jebati prstima. Nakon nekoliko promjena Silvija i Marina ponovno su pušile Zvonku, a nakon toga njih su se dvije namjestile u 69, Marina dolje, a Silvija gore, njih dvije lizale su si pičke dok je Zvonko gledao i na drkavao kurac. Onda je opet krenuo jebati Silviju u pičku pa malo gurati kurac u Marinina usta, onda je prešao na drugu stranu pa jebao Marinu u pičku pa onda Silviju u usta. Izmijenili su svi zajedno nekoliko poza da bi na kraju Silvija i Marina bile na koljenima i otvorenih usta čekale da ih Zvonko počne zalijevati spermom.

Zvonko je drkao kurac iznad njihovih lica da bi uz glasan urlik počeo svršavati svuda po njihovim licima i ustima. Njih dvije oblizale su Zvonkov kurac od sperme i zatim je dijelile svojim jezicima i ustima. SILVIJA: Mmmm ukusna ti je sperma Zvonko. ZVONKO: Drago mi je da ti se sviđa. MARINA: Onda dušo kakvim ti se činimo? SILVIJA: Vi ste jedni ludi starci. ZVONKO: I napaljeni ne zaboravi. MARINA: Znači dopalo ti se ? SILVIJA: Bilo je vrhunski, ni sanjala nisam da ovako nešto mogu doživjeti!

ZVONKO: Znači mogli bi ponoviti još koji put! ? SILVIJA: Naravno, ali ne danas umorilo me ovo. Silvija se poljubila s njima pa otišla da se istušira. Zvonko i Marina nastavili su i dalje sa svojim aktivnostima, a Silvija im se povremeno pridružila koji put u trojci, a koji put samo sa Zvonkom kada se zaželjela njegove kurčine.

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 2150

Autor priče

PRIČE NAPALJENOG UMA
PRIČE NAPALJENOG UMA
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu, Par
Visina: 178 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Vodenjak
Ljubavni status: U otvorenoj vezi

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija