Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

S tetom u sauni

Korona ne može zaustaviti sjećanja koja nikada ne nestaju, koja se uvijek pamte. Ovog puta sam se sjetio seksa sa svojom omiljenom tetom, majčinom sestrom, koja je tada imala 60godina, a ja sam isamo 30, bio sam oženjen sa ženom koja je u seksu bila dosta suzdržljiva i sramežljiva, nimalo strastvena. Bila je tu i usputna afera s Mirjanom, kolegicom s posla, zanosnom 24 godišnjiom plavušom bujnih grudi, zamamne guze, bila je živa vatra, nekoliko smo se puta žestoko kresnuli i baš sam se dobro istutnjao s njom. Udala se i s mužem prošla u Irsku. Šteta


Zaboravio sam na tetin 60 rođendan i kad sam prvi sljedeći put bio u dijelu grada u kojemu živi kupio sam buket svijeća i tortu u njnoj omiljenoj slastičarni i navratio k njoj. Malo je reć da je bila vesela, bila je oduševljena i to nije bilo glumljeno oduševljenje. Posjela me je u dnevni boravak, skuhala kavu, natočila nam svakom 0, 3 Jegera, jest da je ona sama kresnula još dva „od veselja što si tu“ rekla je.


Nakon što smo ispili piće i popili kavu pitala me:“ Imam danas rezervaciju za saunu, hoćeš li mi praviri društvo? “ Uf, zamislio sam sebe i svoju 30 godina stariju tetu u sauni i sjetio se riječi svog prijatelja koji je znao reć „ što starije to zapaljivije“. Znao je reć-„stari moj, znaš kako je kad se zapali stari panj? , stari panj i stara klada, isti klinac, nezaboravno“ i odliučio sam to isporobati, kud puklo da puklo.


Na ulazu u saunu dobili primijetio sam kako je teta gurnula liku na ulazu 100 kuna i čuo sam ju kako je rekla“ ne želim da nas itko smeta“. Kad sam to čuo nešto me štrecnulo u jajima, puls mi se odjednom ubrzao. Zatim smo prošli u kabinu za presvlačenje i dok se nisam ni snašao ona je već stajala gola pored mene i promatrala dok sam se svlačio.. „Oh čovječe, koji je to komad zrele žene“ prošlo mi je kroz glavu, cice su joj vrlo , malo visile, ali su tom usprkos još uvijek bile čvrste , s tamnim velikim bradavicama.


Vidio sam da joj uređivanje intimnih dijelova očito nije bilo važno, toliko dlakavu, ali ipak urednu pičku nisam vidio godinama, a kao klinac sam sanjao jednu pičku koju kad uhvatim imam punu šaku dlaka i obožavao sam mrsit dlačice, moda se od tada promijenila i dana su skoro sve glatko izbrijane ili si ostave mali, potšišani grmić iznad mačkice. Njena pička je bila mesnata i tamne stidne usmine su izvirivale iz šumice.


Malo me je bilo sram dok sam se svlačio i pokušao se rukama pokrit preko pimpača, kada seona nasmijala i rekla:“ izgledaš jednako dobro kao i tvoj otac“, a kad je vidjela upitni izraz na mojo faci nastavila je: „ kad ti već nitko to nije rekao , imali smo nešto zajedniočki, a to je da smo se često nalazili i redovito ševili u vašoj vrtnoj kućici. “ Da je moj stari šarao, znao sam, a i naljedio sam to od njega, ali da je šarao sa sestrom svoje žene, e to mi nikad nije palo napamet, iako sam ga često vido kako nestaje u vrtnoj kućici.


Sad sam sjedio u sauni pored svoje gole tete, koja mi priča pojedinosti, samo što ne ostaje na detaljima svoje veze s mojim ocem nego je prešla na propitivanje mojeg odnosa s mojom ženo, kako mi je u braku i šaram li s drugiom ženama. Kad sam joj ispriča o kolegici s posla rekla je:“dobro je to, muškarac povremeno treba promjenu“.


I dok smo se mi tako živahno i zanimljivo razgovarali, pohvalio sam usput njen izgled, da bi uzela moju ruku i stavila ju na svoju cicu „ovu je i tvoj otac volio“. Suzdržanost i strpljivost nisu njezine osobine i ubrzo mi je ruku prevukla preko svog malo potfutranog, ali ravnog trbuha na svoju šumicu među nogama. Kako ipak nisam baš nespretan sa ženam i kako sam čovjek od akcije osjetivši kao je vlažna gurnuo sam dva prsta u nju. Raširila je natkoljenice koliko je trebalo da ju mogu nesmetano jebati prstima.


Disanje joj je postalo glasnije, isprekidano, stenjala je kroz stisnute zube, uhvatila me je rukom za kurac i počela ga nadrkavati, osjećajući kako naglo raste i učvršćuje se u njenoj ruci. Kad je bila zadovoljna s veličinom i tvrdoćom poćela mi ga je pušit, dok sam ju ja nastavio obrađivati prstima. Seks u sauni, vrući zrak, znoj curi u potocima. Nakon prvog orgazma legla je na klupu i zajaukala „ jebi me sada, kao što jebeš ljubavnicu“.


Pritisnuo sam joj koljeni skoro pa na cicu i gurnuo joj kurac u pičku u do kraja, kao i kad sam ševio Mirjanu koja je vikala „ ne guraj ga više, ne ide dalje“, moja teta to nije rekla, već je naprotiv vikala:“dalje, jače, brže, ne štedi me, deri me, svrši u meni“. Moje svršavanje doživjela je zajedno sa svojim, grčeći se i drhteći na tvrdoj klupi, kječući, cvileći, uz moj urlik dok sam se istresao u nju, ubadao sam ju još nekoliko puta dok sve nisam iscijedio i dok mi kurac nije splasnuo i ispao iz nje.


Poslije, dok smo sjedili na klupi, mokri od znoja, umorni od žestoke ševe u tropskim uvjetima odmarali pohvalila me je „dobar si jebač kao i tvoj otac. Lagao bih kad bi rekao da mi nije godilo i još je dodala :“i da nisi pomislio da nam je ovo prva i zadnja ševa, hoću da to ponovimo. Kad god poželiš nazovi i dođi“ I dolazio sam..

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija