Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

S tetom u sauni

Ocjena: 4

Korona ne može zaustaviti sjećanja koja nikada ne nestaju, koja se uvijek pamte. Ovog puta sam se sjetio seksa sa svojom omiljenom tetom, majčinom sestrom, koja je tada imala 60godina, a ja sam isamo 30, bio sam oženjen sa ženom koja je u seksu bila dosta suzdržljiva i sramežljiva, nimalo strastvena. Bila je tu i usputna afera s Mirjanom, kolegicom s posla, zanosnom 24 godišnjiom plavušom bujnih grudi, zamamne guze, bila je živa vatra, nekoliko smo se puta žestoko kresnuli i baš sam se dobro istutnjao s njom. Udala se i s mužem prošla u Irsku. Šteta


Zaboravio sam na tetin 60 rođendan i kad sam prvi sljedeći put bio u dijelu grada u kojemu živi kupio sam buket svijeća i tortu u njnoj omiljenoj slastičarni i navratio k njoj. Malo je reć da je bila vesela, bila je oduševljena i to nije bilo glumljeno oduševljenje. Posjela me je u dnevni boravak, skuhala kavu, natočila nam svakom 0, 3 Jegera, jest da je ona sama kresnula još dva „od veselja što si tu“ rekla je.


Nakon što smo ispili piće i popili kavu pitala me:“ Imam danas rezervaciju za saunu, hoćeš li mi praviri društvo? “ Uf, zamislio sam sebe i svoju 30 godina stariju tetu u sauni i sjetio se riječi svog prijatelja koji je znao reć „ što starije to zapaljivije“. Znao je reć-„stari moj, znaš kako je kad se zapali stari panj? , stari panj i stara klada, isti klinac, nezaboravno“ i odliučio sam to isporobati, kud puklo da puklo.


Na ulazu u saunu dobili primijetio sam kako je teta gurnula liku na ulazu 100 kuna i čuo sam ju kako je rekla“ ne želim da nas itko smeta“. Kad sam to čuo nešto me štrecnulo u jajima, puls mi se odjednom ubrzao. Zatim smo prošli u kabinu za presvlačenje i dok se nisam ni snašao ona je već stajala gola pored mene i promatrala dok sam se svlačio.. „Oh čovječe, koji je to komad zrele žene“ prošlo mi je kroz glavu, cice su joj vrlo , malo visile, ali su tom usprkos još uvijek bile čvrste , s tamnim velikim bradavicama.


Vidio sam da joj uređivanje intimnih dijelova očito nije bilo važno, toliko dlakavu, ali ipak urednu pičku nisam vidio godinama, a kao klinac sam sanjao jednu pičku koju kad uhvatim imam punu šaku dlaka i obožavao sam mrsit dlačice, moda se od tada promijenila i dana su skoro sve glatko izbrijane ili si ostave mali, potšišani grmić iznad mačkice. Njena pička je bila mesnata i tamne stidne usmine su izvirivale iz šumice.


Malo me je bilo sram dok sam se svlačio i pokušao se rukama pokrit preko pimpača, kada seona nasmijala i rekla:“ izgledaš jednako dobro kao i tvoj otac“, a kad je vidjela upitni izraz na mojo faci nastavila je: „ kad ti već nitko to nije rekao , imali smo nešto zajedniočki, a to je da smo se često nalazili i redovito ševili u vašoj vrtnoj kućici. “ Da je moj stari šarao, znao sam, a i naljedio sam to od njega, ali da je šarao sa sestrom svoje žene, e to mi nikad nije palo napamet, iako sam ga često vido kako nestaje u vrtnoj kućici.


Sad sam sjedio u sauni pored svoje gole tete, koja mi priča pojedinosti, samo što ne ostaje na detaljima svoje veze s mojim ocem nego je prešla na propitivanje mojeg odnosa s mojom ženo, kako mi je u braku i šaram li s drugiom ženama. Kad sam joj ispriča o kolegici s posla rekla je:“dobro je to, muškarac povremeno treba promjenu“.


I dok smo se mi tako živahno i zanimljivo razgovarali, pohvalio sam usput njen izgled, da bi uzela moju ruku i stavila ju na svoju cicu „ovu je i tvoj otac volio“. Suzdržanost i strpljivost nisu njezine osobine i ubrzo mi je ruku prevukla preko svog malo potfutranog, ali ravnog trbuha na svoju šumicu među nogama. Kako ipak nisam baš nespretan sa ženam i kako sam čovjek od akcije osjetivši kao je vlažna gurnuo sam dva prsta u nju. Raširila je natkoljenice koliko je trebalo da ju mogu nesmetano jebati prstima.


Disanje joj je postalo glasnije, isprekidano, stenjala je kroz stisnute zube, uhvatila me je rukom za kurac i počela ga nadrkavati, osjećajući kako naglo raste i učvršćuje se u njenoj ruci. Kad je bila zadovoljna s veličinom i tvrdoćom poćela mi ga je pušit, dok sam ju ja nastavio obrađivati prstima. Seks u sauni, vrući zrak, znoj curi u potocima. Nakon prvog orgazma legla je na klupu i zajaukala „ jebi me sada, kao što jebeš ljubavnicu“.


Pritisnuo sam joj koljeni skoro pa na cicu i gurnuo joj kurac u pičku u do kraja, kao i kad sam ševio Mirjanu koja je vikala „ ne guraj ga više, ne ide dalje“, moja teta to nije rekla, već je naprotiv vikala:“dalje, jače, brže, ne štedi me, deri me, svrši u meni“. Moje svršavanje doživjela je zajedno sa svojim, grčeći se i drhteći na tvrdoj klupi, kječući, cvileći, uz moj urlik dok sam se istresao u nju, ubadao sam ju još nekoliko puta dok sve nisam iscijedio i dok mi kurac nije splasnuo i ispao iz nje.


Poslije, dok smo sjedili na klupi, mokri od znoja, umorni od žestoke ševe u tropskim uvjetima odmarali pohvalila me je „dobar si jebač kao i tvoj otac. Lagao bih kad bi rekao da mi nije godilo i još je dodala :“i da nisi pomislio da nam je ovo prva i zadnja ševa, hoću da to ponovimo. Kad god poželiš nazovi i dođi“ I dolazio sam..
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija