Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sa bivšom na jezeru

Pošto radim kao konobar u jednom velikom noćnom klubu, dolazi veliki broj cura na to mjesto a medju njima i moja bivša cura Dana. Dana je plavusa, velikih plavih očiju povećih sisa i male guze. Raskinuli smo zbog toga što me uhvatila kako švrljam sa drugom curom na poslu al to nije sada bitno.
Zvao sam je bezbroj puta da se vidimo i pomirimo al nije išlo.
Jednog dana sam je zamolio da dodje da popričamo da se izvinim zbog svega što se desilo, i na moje oduševljenje prihvatila je.

Našli smo se na dogovorenom mjestu i krenuli da šetamo. Tu sam ja cijelo vrijeme je zezao samo da se ne bi svadjali il slično. Smijala se i osjetio sam da je sve kao prije, da nije sve zaboravila.
Predložio sam da sidjemo do jezera na klupu da sjednemo i da razgovaramo.
Sišli smo i zapoceo sam priču i da se izvinjavam u vezi svega. Pocela je da vrišti na mene kako sam to mogao da joj uradim al ubrzo se smirila. Pitao sam je jesam li joj nedostajao ovo vrijeme. Odgovorila je da jesam puno al da joj je još više nedostajao moj kurac. Inače imam solidan kurac od 23cm i jako debeo. Pitao sam je da li bi htjela da ga ponovo osjeti u sebi posto smo oboje bili jako napaljeni, a ja nisam jebao 2 mjeseca ništa i dobro bi mi doslo da ponovo ispraznim jaja. Uhvatila me za kurac i pocela da ga trlja preko šorca. UHvatio sam je za sisu i strasno poljubio. Nastavili smo da se ljubimo i situacija je postala jos vrelija. Skinula mi je šorc, uhvvatila ga i pocela da ga puši. To je jedina cura koja je znala kako da mi popuši kurac i da me zadovolji. Pušila ga je strastveno i samo sto nisam svrsio izvadio sam joj ga iz usta i rekao da se naguzi. Okrenula je guzu prema meni, skinuo sam joj šorc i krenuo da ližem picu i supcic. Uzdisala je i govorila da ne prestajem, dok nije svrišla uz vrisak. Pošto je bilo ljeto predložio sam joj da idemo u vodu da ujedno isprobamo i u vodi. Sa oduševljenjem je prihvatila. Sjeo sam u plićak a ona je sjela meni u krilo i polagano se nabila na moj kurac sa velikim uzdahom. Osvrnuo sam se oko sebe da vidim ima li iko okolo, i kad sam utvrdio da nema počela se nabijati još jače sa žestokim uzdasima. Skakala je po meni kao da joj je poslednje u zivotu i govorila da ne zeli da se ovo ikad zavrsi. Od silne jebačine i napaljenosti osjetio sam da sam blizu da svršim al nisam ga uspio izvaditi na vrijeme. Samo me sa osmjehhom pogledala a ja nisam znao šta da radim. Bio sam zbunjen jer nisam to očekivao. U tom trenutku nisam znao šta da joj kazem ni šta da radim, al ipak mi je bilo i drago.
Volim je, ujedno mi je i drago što se to desilo, jer je to plod ljubavi. Danas mi je rekla da je 2 mjeseca trudna i da ću postati tata. Nije bilo srećnijeg čovijeka od mene u tom trenutku. Živimo skupa, i planiramo da se vjenčamo. Ljudi, moj vam je savjet ako volite nekog onda učinite sve da budete zajedno. Meni se isplatilo ;)Pošto radim kao konobar u jednom velikom noćnom klubu, dolazi veliki broj cura na to mjesto a medju njima i moja bivša cura Dana. Dana je plavusa, velikih plavih očiju povećih sisa i male guze. Raskinuli smo zbog toga što me uhvatila kako švrljam sa drugom curom na poslu al to nije sada bitno.
Zvao sam je bezbroj puta da se vidimo i pomirimo al nije išlo.
Jednog dana sam je zamolio da dodje da popričamo da se izvinim zbog svega što se desilo, i na moje oduševljenje prihvatila je.

Našli smo se na dogovorenom mjestu i krenuli da šetamo. Tu sam ja cijelo vrijeme je zezao samo da se ne bi svadjali il slično. Smijala se i osjetio sam da je sve kao prije, da nije sve zaboravila.
Predložio sam da sidjemo do jezera na klupu da sjednemo i da razgovaramo.
Sišli smo i zapoceo sam priču i da se izvinjavam u vezi svega. Pocela je da vrišti na mene kako sam to mogao da joj uradim al ubrzo se smirila. Pitao sam je jesam li joj nedostajao ovo vrijeme. Odgovorila je da jesam puno al da joj je još više nedostajao moj kurac. Inače imam solidan kurac od 23cm i jako debeo. Pitao sam je da li bi htjela da ga ponovo osjeti u sebi posto smo oboje bili jako napaljeni, a ja nisam jebao 2 mjeseca ništa i dobro bi mi doslo da ponovo ispraznim jaja. Uhvatila me za kurac i pocela da ga trlja preko šorca. UHvatio sam je za sisu i strasno poljubio. Nastavili smo da se ljubimo i situacija je postala jos vrelija. Skinula mi je šorc, uhvvatila ga i pocela da ga puši. To je jedina cura koja je znala kako da mi popuši kurac i da me zadovolji. Pušila ga je strastveno i samo sto nisam svrsio izvadio sam joj ga iz usta i rekao da se naguzi. Okrenula je guzu prema meni, skinuo sam joj šorc i krenuo da ližem picu i supcic. Uzdisala je i govorila da ne prestajem, dok nije svrišla uz vrisak. Pošto je bilo ljeto predložio sam joj da idemo u vodu da ujedno isprobamo i u vodi. Sa oduševljenjem je prihvatila. Sjeo sam u plićak a ona je sjela meni u krilo i polagano se nabila na moj kurac sa velikim uzdahom. Osvrnuo sam se oko sebe da vidim ima li iko okolo, i kad sam utvrdio da nema počela se nabijati još jače sa žestokim uzdasima. Skakala je po meni kao da joj je poslednje u zivotu i govorila da ne želi da se ovo ikad završi. Od silne jebačine i napaljenosti osjetio sam da sam blizu da svršim al nisam ga uspio izvaditi na vrijeme. Samo me sa osmjehhom pogledala a ja nisam znao šta da radim. Bio sam zbunjen jer nisam to očekivao. U tom trenutku nisam znao šta da joj kazem ni šta da radim, al ipak mi je bilo i drago.

Volim je, ujedno mi je i drago što se to desilo, jer je to plod ljubavi. Danas mi je rekla da je 2 mjeseca trudna i da ću postati tata. Nije bilo srećnijeg čovijeka od mene u tom trenutku. Živimo skupa, i planiramo da se vjenčamo. Ljudi, moj vam je savjet ako volite nekog onda učinite sve da budete zajedno. Meni se isplatilo ;)
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija