Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

SA DVIJE MILFARE

Juhuuu konačno ljeto je počelo u punom smislu te riječi, maturirao sa odličnim, napunio toliko željenih 18 i udario brigu na veselje jedini minus u svemu tome bio je što sam još uvijek nevin. Drkao sam kao lud i po nekoliko puta na dan zamišljajući svoje kolegice iz škole i raznih prijateljica koje sam poznavao, ali najviše su me zanimale i palile žene 35 plus poznatije kao MILF i uvijek bi maštao da sam negdje naišao na neku strankinju koju sam jebao i pritom drkao svršavajući kao lud. Inače ja sam sa otoka Raba tako da poznajem jako dobro cijeli otok i uvijek sam volio odlaziti na plaže koje nisu bile poznate strancima osim nama domaćima, a i nikada se nisam mogao naučiti na one beskonačne Rabske plićine. Tog dan nisam ni slutio da će moje maštarije postati stvarnost i da ću izgubiti nevinost ne sa jednom nego sa njih dvije. Ustao sam se negdje oko 7 i sjeo na skuter i krenuo na plažu, do te plaže na koju sam obično išao vozilo se nekih 20 minuta po makadamu, a poslije se moralo ići pješke još nekih 10-15 minuta jer do te plaže se moralo ići kozjom stazom koja je bila dosta strmovita. Vozeći se tako prema plaži primjetio sam kako stoji jedan auto sa strane i neku ženu koja mi maše da se zaustavim, kada sam se zaustavio primjetio Bosansko Hercegovačku tablicu i dvije gospođe srednjih godina po, pitao sam ih kako im mogu pomoći, a gospođa koja mi je mahala pitala me kako doći do plaže jer im je gazda apartmana u kojem su bile smještene rekao za nju, ali nisu znale kako da dođu do nje ja sam im rekao kako ja baš idem prema toj plaži i da me prate.

Nakon nekih 5 minuta vožnje stigli smo do jednog proširenja, zaustavila je auto kraj mene i pitala me kud sad, e sad još moramo malo hodati da bi te vidjele najljepšu plažu otoka Raba odgovorim joj. Kada se otvorio bunker i kada su počele vaditi stvari ležaljke, suncobran, frižider, ležaljke pao mi je mrak na oči jer sam znao da će me upitati ako im mogu pomoći sa stvarima i tako je i bilo. Naravno uzeo sam najteže stvari i dok smo hodali neprestano su nešto gunđale, zatim mi se jedna obratila sa blago tebi ti si još mlad pun snage i kondicije što bih ja dala da imam tvoje godine, na to se druga nadovezala e pa sada ćemo da plivamo, hodamo po ovakvim putevima plivanje pa malo vježbanja, jesti zdravu hranu, a ne čevape i slaninu i kada se malo utegnemo onda možemo da pronađemo nekog mladog momka okrene se prema meni i namigne mi. Ma jok ba neće nitko stare babe da gleda dobaci druga okrećući se prema meni čekajući moj potvrdni odgovor, a meni u glavi zvoni ma kakve babe jebao bi vas bez pardona, ali srećom da nisam to rekao na glas jer me bilo sram pa sam im samo rekao da nisu baš stare babe i kako se još dobro drže za svoje godine iako ne znam koliko imate, pa hvala ti na komplimentu odgovore skoro u isti glas. Pa da se upoznamo ja sam Selma, a ovo je moja prija Sanela drago mi je ja sam Darko.

Knačno smo došli do plaže njih dvije kada su je vidjele ostale su bez teksta, plaža je bila zaista prekrasna smještena u prekrasnoj uvali sa sitnim oblutcima, a ne sa onim usranim pijeskom koji se uvlači gdje god stigne more duboko i kristalno čisto i do nje se moglo doći samo kozjim putićem ili sa barkom kojih na moju sreću nije bilo kao ni nikoga na plaži osim nas troje.

E pa moje dame ostavljam vas da uživate, ma ne ostani s nama govorila je Selma, ma ne ne želim vam smetati kažem, ma ne smetaš aj barem popi pivu zaslužio si javila se Sanela. Kada sam se smjestio i sjeo na ručnik do njih Selma nam je dodala svakome po pivu. Počeli smo priču i malo se bolje upoznavati, pitajući me za godine djevojke, ali nisam im ni ja ostao dužan tako da sam doznao da su tu sa svojim muževima koje ne zanima more već samo konobe i birtije čak sam doznao i njihove godine Selma je imala 40, a Sanela 42, nisu bile manekenskog stasa, ali su bile jako zgodne u licu i obje su imale velike sise što je meni djevcu bilo sasvim napaljujuće. Ajmo u more rekla je Selma svo troje krenuli smo po osvježenje ja sam malo otplivao dalje dok su one ostale u plićaku gnjureći se i prskati jedna drugu, pozvale su i mene da im se pridružim pokušavale su da potope i mene ali nisam se dao dok obje nisu skočile na mene i u svoj toj gužvi dok sam se borio pod vodom nehotice sam jednu slučajno uhvatio za sisu nisam znao koju, ali nitko se nije bunio. Nakon pola sata bućkanja izašli smo na plažu da se osunčamo i osušimo. Dok sam se brisao ručnikom njih dvije skinule su gornji dio kupaćeg kostima i kada sam vidio njihove sise u svojim hlačama osjetio sam kako mi se budi kurac brzo sam sjeo na plažu i svojim ručnikom pokrio svoj kurac jer mi se totalno digao na onu na prizor njihovih sisa, a kada su kremom počele mazati jedna drugu mislio sam da ću eksplodirati. A zatim se Selma okrenula prema meni pitajući me ako želim da i mene namažu naravno bio sam protiv jer nisam želio da primijete moju oteklinu na hlačama, ali Selma je bila uporna i počela da me maže kremom kako me je mazala slučajno je svojim laktom očešala moj kurac koji je bio pred erupcijom, pogledala me i samo se nasmijala, a onda šok naglo je pomakla ručnik koji je bio među nogama i rekla Saneli; "Vidi Sane netko se ipak loži na nas" hvatajući me za kurac preko hlača pokazujući ga Saneli, opa vidi maloga odgovori Sanela, ajde da vidimo šta se nalazi ispod kaže Selma i počne da mi ih svlači, a meni kao iz katapulta iskoči kurac od 18 cm pred njihovim očima.

Kada ga je Selma primila u ruku počeo sam ne kontrolirano svršavati, sperme je bilo svuda, ali kurac mi se nije spustio, što ti je mladost kaže Selma i počne da mi puši kurac duboko ga uvlačeći. Sa druge strane smjestila se Sanela i počela da liže moja jaja njih dvije izmjenjivale su se u pušenju i lizanju o bože srce mi je lupalo kao ludo počeo sam da stenjem i dahćem, Zatim je Sanela skinula donji dio i prekoračila me preko glave namještajući svoju dlakavu, ali uređenu pičku znao sam što mi je raditi i počeo sam da joj ližem pičku, a ona je jednom rukom mijesila svoje sise, a drugom rukom trljala svoj klitoris, a zatim sam osjetio toplu i vlažnu pičku na svome kurcu, Selma se popela na mene i zajahala moj kurac počevši se žestoko nabijati, Selma je bila užasno glasna dok se nabijala na mom kurcu sreća da nije bilo nikoga oko nas na svom kurcu osjetio sam kako mi mišići Selmine pičke stišću kurac bilo je očito da Selma upravo svršava, ajde Sane sada si ti na redu rekla je Selma i njih dvije su sada zamijenile mjesta Selma na mome jeziku, a Sanela na mome kurcu, Sanelu nisam uspio izdržati jer sam totalno napaljen počeo svršavati duboko u nju, Sanela se nije dala smesti i nastavila da me jaše, a meni kurac i dalje osao tvrd. Zatim sam čuo Selmu kako govori Saneli da joj pripremi guzu, Kada je sve bilo spremno Selma se podigla sa moje glave i na guzila se, Sanela je stala ispred nje šireći noge znao sam da želi da joj Selma liže pičku dok se jebe u šupak, zatim me je pitala jesam li već jebao u guzu, bio sam iskren i rekao kako sve ovo radim po prvi put u životu, ništa ti ne brini isto je kao da jebeš u pičku samo je malo uže. Primakao sam kurac njenom šupku i uz njeno navođenje polako prodirao sve dublje i dublje dok nije ušao cjeli, počeo sam lagano da ga vadim i ponovno guram do kraja, a Selma je spustila svoju glavu između Sanelinih nogu i počela je lizati sisajući moju spermu koja se lagano cijedila iz njene pičke, nakon nekog vremena Selma je ponovno svršila, ponovno je na red došla Sanela pitao sam je želi li i ona da je jebem u guzu, ne odgovorila je jer nevoli to i da joj užasno smeta, podigao njene noge na svoja ramena i počeo da je pumpam kao lud uz pomoć Selme koja me je uhvatila za bokove i nabijala me u Sanelu. Ovaj put Sanela je svršila prije mene jer nakon prijašnja dva svršavanja nije mi još dolazilo. Potom je na njeno mjesto došla Selma podižući njene noge rekla mi je kako mogu slobodno da je naizmjence jebem u obje rupe što sam ja i uradio i svojski se trudio da je zadovoljim Selma je uživala i stenjala, a Sanela je ležala kraj nas i drkajući svoju pičku ljubila malo mene malo Selmu i njene sise.

Ubrzo je Selma svršila, a ja sam je i dalje pumpao sve dok nije i meni ponovno došlo te sam počeo svršavati u Selmu. Srušio sam se na leđa i tada mi je došlo iz kurca u glavu da sam upravo svršio u njih, pitao sam ih što ću sad rekle su mi da ne brinem za to da ne mogu zatrudnjeti da budem bez brige jer piju pilule. zatim smo se išli ponovno osvježiti u more samo ovaj put goli u plićaku smo se svo troj igrali i mazili i još se jednom dobro izjebali. Sljedećih 15 dana zajedno smo dolazili na plažu i jebali se do zalaska sunca. Više nikad nisam vidio Selmu i Sanelu, ali ostale su mi u sjećanju naučivši me raznim trikovima.

Ocjena priče

4.7
Broj ocjena: 3
Broj čitanja: 12921

Autor priče

PRIČE NAPALJENOG UMA
PRIČE NAPALJENOG UMA
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu, Par
Visina: 178 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Vodenjak
Ljubavni status: U otvorenoj vezi

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija