Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

SA DVIJE STARKE

Mislio sam da će taj dan biti kao i svaki drugi međutim pretvorio se u nešto što nikada neću zaboraviti. Zovem se Jakov 19 mi je godina i studen sam, živim u studentskom domu i svaka kuna mi dobro dođe jer dom mi plaćaju roditelji, a sve ostalo financiram sam kao što su izlasci, kave, cigarete i slično. tako da sam često radio poslove preko student servisa i drugih agencija pa tako i ovaj posao koji sam nedavno radio. Radio sam kao popisivač stanovništva koji se radio pred neko vrijeme pa kako sam rekao kako sam mislio da će ovo biti jedan običan dan gdje ću ići od stana do stana, kuće do kuće popisivati stanovništvo postavljajući glupa i dosadna pitanja, a tako je i bilo sve dok nisam došao u taj stan koji će mi zauvijek ostati urezan u pamćenje. Da jebao sam i to ne jednu nego istovremeno dvije dobro stojeće i dobrodržeće starke od 50 i 55 godina.

Kao i prethodnih dana počeo sam obilaziti mjesta za koje sam bio predodređen i zadužen, ušao sam u jednu petero katnicu te sam uvijek imao običaj krenuti od posljednjeg kata prema dolje kada su u pitanju bile zgrade. Kada sam se spustio na treći kat pozvonio sam na vrata na kojim je pisalo Kovačević. Sa druge strane vrata začulo se pitanje "tko je? ". Predstavio sam se imenom i prezimenom te naglasio da sam popisivač stanovništva. Vrata su se otvorila i pred menom je stajala gospođa u zrelim godinama, brineta sa ogromnim poprsjem koje je kiptjelo u broj manjem grudnjaku koji se nazirao uz polu otkopčanu košulju koja je bila toliko napeta na njenim sisama da sam samo čekao kada će dugme puknuti i pogoditi me u čelo. Taj prizor me je na trenutak smutio jer sam se zablenuo u njene sise što je ona naravno primijetila, ali niša nije rekla već me je samo pozvala da uđem u stan.

Da ja sam izvoli uđi rekla mi je, kada sam ušao zatvorila je vrata za mnom pa me povela u kuhinju ja sam je pratio gledajući u njeno poveće dupe. Kada sam ušao u kuhinju za stolom sam zatekao još jednu gospođu njenih godina sa isto takvim povećim poprsjem. Dobar dan rekao sam predstavio sam se, dobar dan ja sam Slava Nadina susjeda i prijateljica odgovori mi.
Gospođa Nada ponudila mi je želim li nešto popiti, zatražio sam kavu i sok, dok je gospođa Nada pripremala kavu i sok gospođa Slava pitala me je da nakon Nade riješim i nju, naravno odgovorim joj. Čuj Nado kaže mali da nas može riješiti obje te su se na tu njenu opasku obje počele smijati, ja nisam znao u čemu je caka, ali one jesu. Nada je pred mene stavila kavu i sok, a ja sam otvorio svoj notebook pričekao da Nada sjedne kako bi mogli početi sa pitanjima.

Dok smo gospođa Nada i ja upisivali stavke gospođa Slava svako malo ulijetala je sa svakakvim komentarima i doskočicama što me malo iskreno živciralo. zatim me je pitala da li u tom popisu i pitanjima postoje pitanja o seksualnim navikama građana Hrvatske. Nema odgovorio sam, šteta trebali su staviti pitanja o tome koliko se ljudi često seksaju, koji su im seksualni afiniteti, kakav sex vole i slična pitanja smijući se govorila je Slava izbacujući svoje veliko poprsje mojem pogledu kao i svoju ruku koju je svako malo spustila na moju butinu. Kao i svaki muškarac, a pogotovo mojih godina kojem se diže kurac na svaku sisu pa sam i ja trenutno imao takvu situaciju em se nisam baš mogao koncentrirati na posao koji moram obaviti te i moj kurac koji je počeo sve više da natiče u mojim hlačama sve dok u jednom trenutku nije došao do točke pucanja i prijetnje probijanja mojih hlača.

Nekako sam uspio rješavati gospođu Nadu iako mi Savina ruka sve češće bila na mojoj butini opasno se približavajući mome napetom kurcu. Oprostite moram na toalet pitao sam gospođu Nadu odmičući se od stola i Savine ruke, niz hodnik druga vrata desno odgovorila je Nada. Ustao sam se od stola što sam brže mogao kako bi koliko toliko sakrio svoju izbočinu na hlačama i brže bolje otišao do WC-a. Zaključao sam vrata za sobom otkopčao hlače i naravno izvadio kurac i počeo ga žestoko drkati zamišljajući kako kurcem jebem između Savinih sisa te svršavam između njih, ali u biti počeo sam svršavati svuda po WC školjki. Sperme je bilo svuda naokolo trebalo mi je neko vrijeme da očistim dokaze pa se ponovno uputio prema kuhinji.
Kako sam se vraćao nisam odmah ušao jer sam čuo njihov razgovor.

Nado kada ti kažem mali sad sigurno drka u zahodu čuo sam Savu kako govori, ma ne ne vjerujem kaže Nada, ma kada ti kažem zar nisi primijetila kako mu oči biježe na moje sise, a još ga i rukom pomalo pomilujem po bedru kaše Sava, ma nije valjda odgovori Nada, ma sto posto mu se digao vidjela si kako je nervozno odjurio i kažem ti sigurno je drkao u zahodu rekla je Sava. Koja si ti mustra bezobrazna rekla joj je Nada, a što ću Nado nisam kurca vidjela godinama od onog mog prdonje nikakve vajde, a pička mi željna kurca. Nisi normalna pa ne misliš valjda prevariti Milu i to sa nekim klincem pitala ju je Nada, a ne pizdi koda si ti neka svetica, ajde reci kada si zadnji put imala kurac pitala ju je Sava, više se ni ne sjećam odgovori Nada. Eto sad imamo priliku imamo mladića pun snage da nas obje dobro izjebe rekla je Sava, ma nema šanse da će mali pristati na to rekla je Nada, ma kada ti kažem sada su u godinama di bi jebali i muhu u letu samo da im se pruži prilika, onda jesi li za da ga zavedemo pitala ju je Sava, a jesam odgovorila joj je Nada.

Nakon toga promijenile su temu jer su sumnjale da bi se mogao vratiti. Moram priznati da je Sava zapravo bila u pravu jer upravo sam drkao misleći na njene sise. Tako da sam odlučio prihvatiti njihovu igru.
Ušao sam u kuhinju i vratio se za stol, nastavili smo tamo gdje sam stao, a Sava je počela po starom. Gospođe zamolio bi vas da prvo napravim ovo što moram, a poslije ćemo da radimo ono o čemu ste pričale maločas može rekao sam. Sve si čuo pitala me Nada, da jesam čuo sam sve, onda jesmo li se dogovorili pitao sam ih, jesmo dogovorili smo se rekla je Sava. Konačno kada sam napravio posao zatvorio sam notebook i pitao što dalje. Sada ćemo da vidimo s čime raspolažeš rekla je Sava pa počela otkopčavati moje hlače, pomogao sam joj pridižući se sa stolice kako bi mi lakše skinula hlače i bokserice, kurac mi je bio u polu dignutom stanju nije da sam imao nešto pozamašno velikog, ali ono što je Sava vidjela te je samo rekla da imam lijepi kurac.

Spustila se dolje i počela ga pušiti, nije dugo trebalo da mi se u potpunosti ukruti u njenim ustima, ajde Nado pomozi mi malo rekla je Sava te se i Nada spustila do nje pa su mi zajedno i naizmjence pušile i drkale kurac te lizale jaja. Ja sam ih počeo hvatati za sise, sviđaju ti se moje sise pitala me je Sava, da sviđaju mi se odgovorim, želiš li ih pitala me je, želim odgovorim. Zatim se Sava ustala i počela skidati svoju majicu i grudnjak te svoje svojim sisama došla do moga lica, primio sam svaku u jednu šaku pa ih počeo mijesiti i gurati glavu među njih naizmjence joj lizati i sisati bradavice dok je Nada i dalje pušila kurac. nakon nekoliko trenutaka svoju sam ruku zavukao među Savine noge hvatajući je za pičku, vidi malog zna što treba raditi rekla je Sava, a ja sam joj maknuo gaćice u stranu te joj počeo trljati pičku i gurati joj prste dok je moja glava i dalje bila među njenim sisama.

Uh ah ah uuu uh jecala je Sava dok sam joj gurao prste u sve vlažniju pičku, a onda se makla podigla suknju, skinula gaćice, odmakla Nadu sa moga kurca te me prekoračila i nabila se na kurac. Prvo je počela da miješa kukovima da bi počela da se nabija i sve brže i jače jaše. Juh juuh juh daaa to ahh ah stenjala je Sava jašući me dok sam ja ponovno počeo da joj mijesim sise koje su se klatile na sve strane.
Dok sam tako jebao Savu Nada je stajala gola naslonjena na rubu stola sa jednom nogom dignutom na stolicu i drkala svoju pičku, ja sam ispružio ruku i gurnuo joj dva prsta te je njima počeo jebati. Nakon nekoliko minuta što me je Sava jahala počela je da svršava, ustala se sa mene rekavši Nadi tvoj red, hoću vas s guza rekao sam joj, Nada se naguzila na stolu došao sam iza nje i gurnuo kurac, čvrsto sam je uhvatio za bokove i počeo je jebati, svakih nekoliko uboda vadio sam ga van nudeći ga Savi na pušenje ona ga je posisala pa vratila nazad u Nadinu pičku.

Ubrzo je i Nada počela svršavati uz dahtanje i jecaje, hajde naguzi se kraj nje rekao sam Savi što je ona i napravila. Izvadio sam kurac iz Nade i stavio ga u Savu njeno ime pristajalo je uz vlažnost njene pičke iz koje je curilo kao rijeka. Dok sam jebao Savu Nadu sam jebao prstima, onda sam počeo naizmjence da ih jebem s guza jednu sam jebao kurcem, a drugu prstima. Kada su obje ponovno svršile ja sam sjeo nazad na stolicu te im rekao da mi drkaju kurac sisama jer želim da im svršim među njih. Prva je krenula Sava obujmila mi je kurac svojim sisama pa ga počela drkati pljujući slinu kako bi kurac lakše klizio među njenim sisama, nakon nekog vremena to isto radila je i Nada. Naizmjence sam ih jebao među sise, a onda sam se ustao i počeo drkati njih dvije skupile su svoje sise rukama i čekale trenutak kada ću početi svršavati po njima.

Drkao sam ga kao lud, a onda je krenulo počeo sam da svršavam po njihovim sisama šarajući svojim kurcem lijevo desno. Sperme je bilo po njihovim sisama kao maločas po WC školjci svršio sam obilato. Zatim su ga naizmjence polizale skupljajući ostatke sa njega, kada su završile obukao sam gaće skupio svoje stvari zahvalio se na gostoprimstvu i krenuo van u novi stan kat ispod ostavljajući njih dvije punih sisa moje sperme.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija