Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sa Ninom, kćerkom moje ljubavnice, doživio sam najljepše orgazme

-Miroslave, treba mi tvoja pomoć, pa i podrška. U problemima smo, velikim, do guše, pojadala mi se Ivanka, moja prva ljubav, žena koja mi je bila prva, a i ja njoj prvi. Sudbina nam nije dozvolila da budemo životni saputnici. Ona se udala za dosta starijeg bogatog ugostitelja, a ja razočaran odmah nakon vojske otišao sam u Francusku. Zašto u Francusku, pa ne znam Njemačka i Austrija su mi isuviše bili stereotip. Ja i Ivanka smo se sastajali i čitavih 25 godina njenog braka, vodili smo ljubav uvijek kad sam dolazio na odmore.

Vodio sam je u motelske sobe, jebali smo se do iznemoglosti. Često smo rizikovali i jebali se u njenoj sobi. Ja u rodnom gradiću imam veliku kuću sa trgovinom u prizemlju. Tu mi je zaposlena supruga Vera, pomažu joj oba sina. Meni su sada 54 godine. Proveo sam odmor u svom rodnom gradiću. Ivanka me je pozvala u pomoć. Prvo mi se izjadala, a onda smo se pojebali dva puta.
-Moja Nina ima problema. Velikih, nerješivih. Dođe mi da.. .. , reče pa zaplaka Ivanka. Udala se za onog tajkunovog sina, razmaženog Darija.

On ju je maltretirao, tukao, nervirao, provodio noći i noći sa drugim kurvama. Pobjegla je kod mene, još uvijek ima modrice po tijelu. Mislila sam zvati policiju, ali pročut će se, a on ima tamo dobre veze.
-Pa kako ti ja tu mogu pomoći, upitah je sa sažaljenjem prema Nini.
-Mislila sam da ona pođe u tajnosti s tobom u Francusku. Prikrij je tamo jedno mjesec dana, pa neka se snalazi, neka traži posao. Možeš li mi ljubavi to učiniti? -Mogu srećo moja, ali o tome niko ne smije znati ni riječ, ni moja porodica naravno.

Skratio sam odmor, rekavši porodici da su me zvali iz zdravstvenog osiguranja. Povjerovali su. Napunio sam prtljažnik svog pežoa domaćim proizvodima koliko sam smio prenijeti, poljubio se sa ženom i sinovima, ostavio im podosta eurića i krenuo. A Ivanka je u tajnosti odvezla Ninu desetak kilometara izvan grada na jedan sporedni put. Tu su se pozdravile, plakale su obje. Nina je prekontrolisala svoju putovnicu i ostala dokumenta, ubacila stvari u prtljažnik i krenusmo. Šutjeli smo dugo , sigurno pedesetak kilometara.

A onda iz Nine krenu bujica riječi. Uglavnom protiv njega, razmaženog kretena koji joj umalo nije uništio život. Iznenadila me je njena otvorenost, poput žalopojki, da joj nije prilazio zaredom ni deset noći, da je ona u cvijetu mladosti, da je plakala noćima, ali kako je rekla olakšavajuće je što ga više ne voli. Kad god bih u priči pomenuo njenu majku, Nina se nasmijala, blago i to me je golicalo. Posumnjao sam da ona zna mnogo o našoj vezi. Vozili smo se cijelu noć, stigli smo ujutro.

Živio sam u malom gradiću pedesetak kilometara od Pariza. Raspakovali smo svoje stvari, Nina se prva istuširala, potom ja, uslijedio je doručak, pa odmor. Nju sam smjestio na pomoćni ležaj u mali dnevni boravak, a ja sam spavao u svojoj spavaćoj i radnoj sobi ujedno. Tekli su dani, kupio sam joj novi broj za mobitel i samo se majci javljala. Dobila je informaciju da ju je onaj kreten dva puta tražio. A onda jedne večeri, kad sam došao s posla i redovne posjete jednom klubu dočekalo me je iznenađenje.

Nina je spremila malu trpezu, sa par stotina grama suhe kobasice i sira, malo konjaka i vina. Rekla je da joj je rođendan. Dvadeset i treći po redu. Tako mlada sa tako velikim ranama u duši. Izvinio sam se, rekao da moram nakratko ostaviti prijatelju neku pošiljku. Ustvari otišao sam do marketa, kupio sam joj najbolje francusko vino i cvijeće. Zaplakala je od sreće, zagrlila me tako jako i poljubila u obraz, da sam joj obje tvrde sise osjetio na svom tijelu. Kurac mi je poskočio. Znao sam da će primijetiti, ali neka i primijeti.

Ima i šta primijetiti. Uvijek su me dječki na nogometu zadirkivali, zvali su me kitonja, jer sam imao najveću alatku od svih. Dodao sam ljutih kobasica i šunke i još nekih pikanterija i krenusmo sa mini slavljem. Pijuckali smo francuski konjak, klizio je niz grlo i podizao nam temperaturu.
-Nina trebalo bi da pređemo na vino, ali ne to što si ti pripremila, već jedno dobro vino iz moje kolekcije. A ono čuda stvara. Pijuckali smo i zezali smo se. Ninu je prilično hvatalo, počela se kikotati.

-Čika Miroslave, kako vi ovdje provodite dane? Imate li prijateljicu? Nije valjda.. .
-S vremena na vrijeme i imam. A šta si mislila sa tim nije valjda? -Pa nije valjda da ste se predali, to sam mislila.
-Ma nisam se predao, možda sam se malo ulijenio, ali još sam uvijek živa vatra, počeh se šaliti na svoj račun.
-Pa na prvi pogled i izgledate tako, reče Nina.
-Kakav je to izgled na prvi pogled? -Mišićavi ste, imate stav, uredni, izbrijani, pedantni, namirisani. A primijetila sam vas par puta i u šorcu, pa ima vas u svakom pogledu.

Joj izvinite, neću ni jednu više, pocrveni u zašuti.
-Samo ti pričaj ljepotice. Znao sam kako da je otključam, da joj imponujem , laskam i da joj se približim. Samo ti pričaj. Svakom muškarcu prijaju komplimenti od ljepotice kao što si ti. Nisam ja ko onaj magarac što te je tukao i zapostavljao. A ti ljepša i zgodnija od stotinu drugih djevojaka i mlađih žena, da ne nabrajam koje su tvoje prednosti, ne priliči mojim godinama.
-Hajte recite, po čemu se to izdvajam, zamuca od vina, pocrveni i još malo otpi.

Recite, molim vas i stavi mi ruku na mojo podlakticu.
-Ma neprijatno mi je.
-Ma nemojte da se ustručavate i meni prijaju komplimenti od tako iskusnog i šarmantnog srednjovječnog gospodina, da ne kažem iskusnog mačora, reče i zasmija se.
-Pa dobro, evo krenuću, a ti me prekini ako se zanesem i budem neprijatan ili bezobrazan.
-Samo vi pričajte, nisam ja baš toliko stidljiva a ni nekulturna.
-Znaš Nina, tvoja majka je bila najljepša djevojka u našem gradu. Barem za mene. I danas je najljepša žena.

Ti si povukla njene gene. I još si ljepša.
-O pa hvala vam čika Miroslave.
-Tvoje oči su kao njene, prodorne i krupne, i usne i glas. Lice ti je još ljepše. I kompletan stas je za javišu ocjenu. Eto.
-Dalje, dalje, prijačajte dalje! -Pa dobro, sramota je reći , ali zagledao sam se nekoliko puta u tvoje grudi, prelijepe su, pogotovo kad su slobodne ispod majice. Imaš prelijepe bradavice. Nina posloči i poljubi me , pritisnu obje sise uz mene. Struk, kukovi, noge, guza, sve je kao u boginje.

Dalje ne znam, ne mogu pričati o onome što ne znam.
-Joj meni je vruće, odoh se malo osvježiti i presvući, neće vam smetati lagodnija kombinacija.
-Samo se ti raskomoti ljepotice, zašto bi mi smetalo. I meni godi da vidim nešto prelijepo. Nakon nekoliko minuta Nina izađe svježija, samo u podužoj majici ili kraćoj pamučnoj haljinici, nisam odmah mogao razaznati. Bez grudnjaka. Sise su željele van.
-Jao majko, pa šta to moje oči vide, rekoh.
-Nije to ništa, reče Nina, šta ćete još vidjeti.

Sjede bezobrazno nasuprot mene, nasu nam još vina, pogleda u oči i ispi malo iz čaše, oblizujući perverzno jezikom usne. Potom raširi noge i ja spazih prelijep rumeni rascjep. Bila je bez gaćica.
-Vidjeli ste, ne želim ništa da krijem od vas.
-Nije to korektno ljepotice, mnogo sam nezgodan kad se uzbudim, a već jesam. Obdaren sam veoma, i ne spadam u one mlakonje.
-Ha, ne vjerujem u ono što ne vidim, izazva me Nina. Ustadoh iz prve i oslikah ga pritiskom šorca. Priđoh joj na dohvat ruke.

Nina mi zavuče lijevu ruku odozdo kroz nogavicu i dođe do jaja.
-Joj kako volim velika rasna jaja. Potom mi svuče šorc, kurčina zanjiha punom snagom pred njo, ona otvori i oči u i usta u čuđenju.
-Jao majčice koji ljepotan od kurca. Prosu po njemu nekoliko kapi crnog vina i vješto ih obliza. Povede me u moju sobu. Usput svuče haljinicu sa sebe. Baci se na moj krevet i reče, jebi me čika Miroslave, gori mi pička. Željna sam kurca, gorim. Sano sam joj ovlaš poljubio pičku, a onda sam silovito ušao u nju do jaja.

Jeknula je i rekla, joj majko da znaš kako mi je lijepo.
-Zna to tvoja majka i ona je bila na ovom kurcu prošle sedmice.
-Znala sam, a nekoliko puta sam vas krišom i posmatrala, reče Nina. Ubrzah ubode kurcem, sladeći se njenim sisama.
-Ja sam gotova, ja svršavam, ja umirem na tvom kurcu mili, reče.
-Smijem li unutra i ja ću brzo? -Naravno sve i kap mi ostavi u njoj. Svršismo zajedno, a onda ostasmo u dugom zagrljaju, ljubeći se, kao što rekoše na francuski način. A i bili smo u Francuskoj na prelijepom francuskom ležaju.

Nina je posatala moja opsesija. Sexmaher

Ocjena priče

3
Broj ocjena: 1
Broj čitanja: 7339

Autor priče

Sexmaher
Sexmaher
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 180 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Krupan, no oblikovan
Boja očiju: Zelena
Boja kose: Nedefinirana
Horoskop: Jarac
Ljubavni status: U braku

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija