Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

SA OCEM I SINOM

Dragana je žena od 47 godina, još uvijek dobrog i jebozovnog izgleda, prije par godina ostala je udovica. Shrvana tugom povukla se i postala depresivna, kako joj je sin studirao u drugom gradu te povremeno provodio vrijeme sa s njom kada god je bio u mogućnosti tako da joj je utjeha bila njena prijateljica Gordana. Gordana ju je na sve moguće načine pokušavala da je izvuče iz depresije, Gordana joj je često govorila da izađe, da se zabavi i da si pokuša naći nekoga muškarca barem za povremeni sex. Dragana je kategorički odbijala da napravi nešto takvo jer u njenom životu postojao je samo jedan muškarac njen pokojni muž. Gordana koja je bila razvedena i neprestano trošila muškarce kao Shamanta iz serije Sex i Grad stalno je navaljivala i bila uporna govoreći Dragani da konačno izađe van te da si nađe nekog muškarca da se s njim pojebe s vremena na vrijeme, ako treba Gordana je bila spremna da Dragani plati žigola.

Gordana joj je često govorila i prepričavala svoje sex avanture sa muškarcima čak joj je poklonila i poveći vibrator. Dragana je voljela da posluša Gordanine priče i događaje, ali Dragana joj je uvijek govorila da ona nije takva i kako se boji što će o njoj misliti susjedi pa na koncu i njen sin. Gordana je na tu njenu opasku samo odmahivala rukom te joj govorila da je sav taj strah samo u njenoj glavi. Jedne večeri nakon što je Gordana potanko opisala događaj Dragana je legla u svoju postelju i u sebi razmišljala da je Gordana možda u pravu. Dragana se sjetila njenog poklona izvadila je taj vibrator iz ormara skinula svoju spavaćicu i gaćice pa ponovno legla na krevet. Uključila je vibrator i njime se počela dirati po svome tijelu počela je od svojih grudi lagano se spuštajući prema svojoj pički koja je već lagano bila vlažna te se trljala vibratorom po njoj da bi na posljetku počela da gura vibrator u svoju zapostavljenu pičku te se jebati njime.


Dragana je svršila nakon svega nekoliko minuta sa orgazmom kakvog nije dugo vremena osjetila i doživjela, nakon orgazma osjećala se puno bolje i priznala si da je Gordana bila zaista u pravu. Sljedećeg jutra Dragana je nazvala Gordanu i sve joj ispričala te joj rekla kako je bila u pravu. Gordana je bila oduševljena time što je Dragana napravila prvi korak te joj radosno rekla da ovog vikenda njih dvije obavezno izlaze u noćni provod. Subotu poslije podne Gordana je došla kod Dragane kako bi se spremile za večerašnji izlazak. Gordana je pomogla Dragani u svemu od izbora odjeće pa sve do depilacije njenih nogu kao i njenog međunožja pogotovo je Gordana sredila njenu pičku ostavljajući samo tanku crtu po sredini iznad njene pičke te joj što u šali što u zbilji rekla kako večeras njenu pičku stavljaju u promet.

Gordana je Dragani donijela i poklon iznenađenja, poklon je bio sexy donje rublje koji se sastojao od čipkastog crnog kompleta grudnjaka, tanga gaćica haltera i naravno mrežastih najlon čarapa. Odjeća koju joj je pripremila bila je zaista sexy, krem bluza sa velikim dekolteom i uskom suknjicom malo iznad koljena koja je podigla njenu guzu te na nogama cipele sa visokom petom da joj noge učini vitkijima. Kada ju je Gordana sredila Dragana se pogledala u ogledalo pa upitala Gordanu da li će uspjeti da privuče nekog muškarca, Gordana joj je odgovorila da izgleda top te da će se muškarci kada je ugledaju lijepiti na nju kao pčele na med. Došlo je vrijeme da se krene u izlazak, Gordana je pozvala taxi dok su čekale dolazak taxija Dragana je pitala Gordanu kamo idu na šta joj je Gordana odgovorila da je to još jedno iznenađenje.

Kada su stigle na mjesto koje je Gordana spomenula vozaču te kada su njih dvije ušle u taj klub ne da je za Draganu to bilo iznenađenje nego i svojevrstan šok, naime u tom klubu je uglavnom bila mlađa populacija ljudi od 20-30 godina što je kod Dragane izazivalo neugodu jer je smatrala kako ne pripada i ne uklapa se tu. Gordana ju je ohrabrila te su zajedno otišle za šank. Nije dugo trebalo da se oko Dragane i Gordane počinju skupljati mladi momci nudeći ih pićem koje je Gordana redom odjebavala, Dragana ju je pitala u čemu je stvar i zašto je takva na šta joj je Gordana odgovorila neka se malo strpi jer to nije ono pravo što čekaju. nastavile su da pijuckaju svoje piće te čekaju tu pravu stvar koju je spomenula Gordana.
Na posljetku stiglo je to što su čekale, do njih je došao mladić od 30-ak godina koji je prvo došao da se pozdravi sa Gordanom.

Gordana je predstavila tog dečka koji se upoznao sa Draganom koji se zove marko. Dragana je pretpostavila da je Marko Gordanin jebač što se ispostavilo kao točno. Do Marka je stajao još jedan mladić kojeg je Marko predstavio i upoznao sa Gordanom i Draganom koji se zvao Dražen. Dražen je Markov najbolji prijatelj godinu dana mlađi od Marka. Dražen je zgodan , visok, lijepog i razvijenog tijela, crne kose, crnih očiju, naočit, pristojan da se Dragani dopao na prvu, ali to nikako nije htjela da mu pokaže. našli su slobodan separe naručili piće konobaru pokazavši mu gdje da im ga donese te sjeli njih dvije u sredinu, a momci svaki sa jedne strane. Nakon nekoliko sati provedenih u klubu i dobroj atmosferi Marko je predložio da zabavu nastave u njegovom stanu, Gordana je odmah pristala dok se Dragana malo nećkala da bi ipak popustila nakon što joj je Gordana rekla kako joj je obećala da je to ta večer.

Sjeli su u Draženov auto, Marko i Gordana su bili na zadnjem sjedalu dok je Dragana bila na suvozačkom sjedalu. Dok su se vozili prema Markovom stanu iza su se čuli tihi uzdasi koji su Draganu lagano počeli uzbuđivati. Kada su stigli u Markov stan otišli su u dnevni boravak gdje su popili po piće, a onda je Gordana odvukla Marka u spavaću sobu iz koje su se ubrzo čuli zvukovi sexa. Dražen i Dragana sjedili su na trosjedu Dražen je na stolić odložio svoju i Draganinu čašu te joj se skroz približio, pogledao je u oči te je spustio svoje usne na njene i malo po malo Dragana mu je počela uzvraćati. Dražen ne da je bio samo zgodan već je imao i dobar primjerak među svojim nogama uz to bio je i dosta iskusan te je tu večer Draganu dovodio do nebrojenih i fantastičnih orgazama.


Te večeri započela je njihova seksualna veza, jebali su se gdje god su stigli nije bilo bitno da li je noć, dan ili mjesto Dragana je naprosto uživala u mladom i potentnom mladiću koji ju je dovodio do ludila. Dragana se osjećala kao nikada u životu, Dragana je sa Draženom doživjela sve ono što je kao mlada htjela, a nije ostvarila. Jednom nakon još jednog nezaboravnog sexa Dražen je pitao Draganu bi li sa njim njegovom ocu poklonila poklon. Dragana ga je pitala kakav poklon ima u planu da mu pokloni. Dražen joj je rekao kakav poklon ima u planu pitajući ju bi li pristala na to, a poklon se odnosio na to da li bi Dragana pristala na sex s njim i sa njegovim ocem. Dragana je razmišljala neko vrijeme te na posljetku pristala govoreći si kako se jednom živi te sa nadom da će sex sa njegovim ocem biti upola dobar kao sa Draženom.

Stigao je i taj dan kada su Dražen i Dragana došli čestitati rođendan njegovom ocu Darku. Kada se Dragana upoznala sa Darkom vidjela je na koga se je bacio i čije gene je pokupio Dražen. Darko je bio visok, jak i naočit muškarac nije imao pločice kao Dražen, ali je bio zgodan i dobrodržeći 67-godišnjak sa prosijedom kosom koja mu je davala poseban šarm, Dragana je još samo poželjela da je Dražen i kurac naslijedio od oca. Nakon ugodnog razgovora i nekoliko popijenih pića krenulo je ono zbog čega su došli. Dražen i Darko sjeli su svaki sa jedne Draganine strane počeli su lagano da je ljube po vratu i rukom lagano mijesiti njene sise. Darko je počeo da se ljubi sa Draganom, a Dražen je nastavio da joj mijesi sise i rukom ispod suknje milovao njenu pičku koja je već dobro bila vlažna.

Dražen i Darko brzo su razodjenuli Draganu, Darko se spustio dolje među njene noge i počeo da joj jezikom liže pičku Dragani koja je počela da stenje. Dok je Darko jezikom obrađivao Dragani pičku ona je počela da skida Dražena skinuvši mu bokserice počela je da mu puši napeti kurac. Darko je prestao sa lizanjem Draganine pičke pa počeo da se svlači, ono što je Dragana poželjela to se i ostvarilo sada su pred njenim očima bila dva velika primjerka samo što je Darkov bio u promjeru malo deblji nego Draženov, drugom rukom primila je Darkov kurac pa počela naizmjence da im ih drka i puši. Zatim je Dražen polegao Draganu na leđa i naglo sjurio svoju kurčinu, Dragana je glasno vrisnula pa počela da stenje od silnog zadovoljstva. Dragana je imala osjećaj da je Dražen jebe najbolje do sad, žestokim pokretima rasturao je njenu pičku, a Dragana je za to vrjeme drkala Darkovu kurčinu.


Kada je Dragana svršila pod Draženovim naletima red je došao na Darka i njegov kurac koji je napravio Dražena. Darko ju je okrenuo i ušao od pozadi aaaaaaaahahhhhhhhahah zastenjala je Dragana. Darko je prvo počeo lagano da jebe Draganu i nakon nekog vremena postepeno počeo ubrzavati sve dok nije počeo da je jebe kao lud. Njegova velika jaja lupala su po Draganinom klitorisu dok ju je životinjski jebao s guza, stari je znao znanje i Dragana je počela svršavati kao luda, još još to jebi me jebi me derala se Dragana dok nije pušila Draženov kurac. Zatim je Dragana rekla kako ih želi obojicu istovremeno imati u sebi. Dražen je sjeo, a Dragana šupkom sjela na njegov kurac do samih jaja te čekala da Darko uđe sa svojim u njenu rasturenu pičku. Počeli su ritmički da je jebu rasturajući joj pičku i šupak, Dragani su orgazmi dolazili jedan za drugim svaki novi bio je intenzivniji od onog prethodnog da je u jednom trenutku skoro pala u nesvijest.

Nakon nekoliko minuta Dražen je urliknuo i počeo prazniti svoja jaja u Draganinu guzu. Kada se Dražen maknuo Dragana je i od Darka tražila da joj svoju kurčinu nabije u njenu guzu. Kako je Darkov kurac ipak bio deblji nego Daženov te kada joj je počeo razvaljivati šupak Dragana je jaukala u ekstazi i boli, ali ta bol bila je najbolja bol koja se desila u njenom životu. Dragana je opet svršila nekoliko puta, a nedugo za njom i Darko koji je isto svoja jaja ispraznio u njenu guzu. Svo troje dolazilo je k sebi, a naj duže trebalo je Dragani da dođe na sebe jer ovako se nikada nije osjećala dobro razjebana od kuratih oca i sina. Njihova druženja nastavila su se i dalje nekada je to bilo u troje, a nekada pojedinačno.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija