Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sa šeficom u krevetu

Duže vrijeme sam radio u jednom hotelu. U to vrijeme sam studirao pa sam radio na recepciji jednog hotela da bi zaradio neku paru i imao za provod i sve što već ide uz te studentske dane. Radio sam preko omladinske zadruge pa to i nije bila neka para. Inače ne bih da ovo zvuči kao fraza koju svi pričaju ovdjde ali ovo je stvarno ISTINITA priča sa naravno izmenjenim imenima.

U našem sektoru su uglavnom bile žene, bili smo tu dvoje kolega i ja od muškaraca i još desetak žena, što starijih što mlađih. Sa tadašnjih 22 godine naravno da sam se više družio sa ovim djevojkama koje su mlađe. Naravno da sam poštovao i ove starije. Krupan sam dečko, tada sa 95 kg i 190 cm visok. Nisam sad baš nešto preljep, nacrtan mišićima kao što se većina predstavlja u ovim pričama ali moglo bi se reći da sam lijep dečko. Inače sam vrijedan, druželjubiv i ništa i mi nije teško da uradim, zato su me i gotivile i starije i mlađe koleginice. Kao u svakom mješovitom okruženju tu je bilo flertovanja, nabacivanja, ponekad se tu i rodi nešto više od samo kolegijalnog odnosa.
Kada sam se po preporuci prijatelja koji je radio u hotelu pojavio na razgovor za posao, razgovarao sam sa šeficom tog sektora koja se zove Valentina (izmišljeno ime). Standardna konverzacija za razgovor sa studentom koji hoće da zaradi nešto i koji nema namjeru da se zadrži dugo na tom radnom mjestu. Valentina je tada imala 34 godine, kratku crnu kosu, lijepo lice, tamniji ten, lijepo tijelo i veoma velike grudi. U radnoj uniformi nije izgledala tako izazovno, već kao obična udata žena koja radi i samo čeka kada će da ode kući i da nastavi da radi i da uslužuje supruga i djecu. Meni su grudi zapale za oko čim sam je ugledao. Prosto ne može, a da se ne primjete. Nije bila baš nešto pretjerano zainteresovana da me upozna, samo mi je rekla: – radno vrijeme ti je popodne, ja sam tu prijepodne svakog dana, a šef druge smjene će te bolje uputiti u posao – Manje-više sam je slušao jer sam bio hipnotisan njenim grudima ispod džempera, jer se ona nije trudila da ih istakne previše, ali nije mogla da ih sakrije. Radio sam tako u drugoj smjeni i viđao sam je samo na kratko, jer kada ja dođem na posao prva smjena ide kući, a uglavnom nama mlađima su samo davali zadatke ove druge žene koje dugo rade tu. Nekoliko mjeseci rada u drugoj smjeni sam se muvao sa nekim koleginicama koje su mojih godina ali se ništa ozbiljnije nije desilo osim po nekog vaćarenja. Jedan dan sam došao ranije na posao da bi razgovarao sa Valentinom o tome da li mogu ponekad da radim prvu smjenu zbog obaveza na fakultetu. Iz prve nije pristala ali sam je zamolio i uz konstantaciju koleginice da sam dobar i vrijedan pristala je. Ona se tada spremala da završava smjenu i nije joj bilo baš svejedno što je zadržavam. Kada je pristala rekao sam joj da sam joj veoma zahvalan i da ću probati da joj se odužim. -Ne treba ništa da mi se odužiš samo me ne dosađuj više, pusti da idem kući. Zbog te neke njene hladnoće, a može se reći i nadmenosti mi nije više bila tako privlačna, bar u tom trenutku. Ipak je ona obična recepcionarka, šta je umislila da je vlasnica hotela, pomislio sam u sebi, a možda je i umorna, ipak je kraj radnog vremena.

Posle toga su počeli moji dani u prvoj smjeni, više je bilo posla, a i više sam dolazio u kontakt sa Valentinom. Nisam nikada pokušavao da joj priđem niti sam pomislio da možda možemo da se upoznamo bolje, da budemo prave kolege. Prilikom nekog razgovora između Valentine i još jedne koleginice, čuo sam da me je pohvalila, kako sam vrijedan i trudim se… Koleginica se nasmejala i prokomentarisala sa iznenađenjem: -Pa znam ja to, odavno svi njega hvale u drugoj smjeni, ne znam kako si ti to tek sada primjetila. Nekako mi je prijalo to što sam čuo, mada sam već i znao da me sve koleginice gotive osim šefice Valentine, pomislio sam da ćemo se i sa njom malo više sprijateljiti.
Tako su prolazili dani na poslu, dva dana nedeljno sam radio u prvoj smjeni ali šefica je i dalje bila ništa toplija prema meni, možda mi se samo obraćala sa malo više poštovanja. Iz nekih priča sa koleginicama sam saznao za nju da i nije baš neka svetica, da je došla do toga da bude šef tako što je otišla u krevet sa nekim budžom koji je bio u upravnom odboru hotela. -Blago njemu prokomentarisao sam, mnogo dobre grudi ima – prokometarisao sam naglas. Koleginica se zasmijala da je pola hotela čulo, jedva je došla do daha od smijeha. Inače šefica kao da želi da sakrije te velike grudi, stalno je zakopčana do grla. -Rekla sam joj, daj malo reklamiraj te sise, sve žene bi dale sve za te sise, ali ne ona me ne sluša, kao da joj je neprijatno – to je rekla kada je došla do daha od smijanja. Rekla je i da je u braku sa nekim mglazbenikom, ali da joj nije baš sjajno, ostaje u braku samo zbog djece. Nekako mi je bilo žao, zamišljao sam njen život da je težak, a da uopće i ne poznajem ženu osim toga kako se zove i ovoga što sam čuo o njoj.
Došla je nova godina i mi u našem sektoru smo organizovali neku proslavu između prve i druge smjene. Plan je bio da mi iz druge smjene dođemo ranije, a ovi iz prve će ostati malo duže da bi svi bili na okupu. Prijatno sam se iznenadio kada sam stigao na proslavu, bilo je tu alkohola i dosta sokova i grickalica. Sve je organizovano u jednoj prostoriji koja se ranije koristila za sastanke i konferencije, a sada je malo zapuštena i tu dolaze zaposleni da puše i ogovaraju i skupljaju se kada su na pauzi. Valentina je uspela da obezbjedi tu prostoriju samo za nas taj dan, samo naš sektor je prisustvovao proslavi. Čak su tu bili i zvučnici i neki stari računar su donjeli da bi mogli da puštaju muziku. Iznenadio sam se baš kada sam čuo da je sve to šefica organizovala i da je svo piće i grickalice platila ona. Prvi sam se ponudio dao neke pare, da ne bude baš sve u njenom trošku, što je nju čini mi se prijatno iznenadilo. Posle toga su skoro svi krenuli da učestvuju, kao koliko ima. Na kraju se ispostavilo da sam ja dao najviše, a kod nekih sam osjećao ljutnju u pogledu što su i oni morali da daju pare zbog mene. Tokom proslave bilo je smijanja, igranja, a i dosta pića. Sve ove starije žene su se opustile i popile baš više nego što sam očekivao. Ni Valentina nije zaostajala, primjetio sam da joj baš prija đus-votka. Jedan kolega je svo vrijeme pokušavao da je šarmira i obasipao je komplimentima i pričao fore na koje se ona smijala, ali se iz aviona vidjela da joj nije smiješno.
Kako je vrijeme prolazilo postajao baš navalentan i to primetno bezobrazno. U mom društvu su bile sve mlađe koleginice i mi smo uglavnom posmatrali i komentarisali ove starije. Naravno i mi smo se malo opustili, ali se nismo toliko glupirali kao ove starije. Bilo je tu svega i svačega, od igranja, mješanja debelihi žena, prljavog plesa, do pokušaja pjevanja karaoka. Odjednom sam čuo Valentinu kako je rekla jednoj koleginici koja je bila za računarom da pusti neku pjesmu uz koju može da se pleše. Očekivao sam da će da ustane i da pleše sa kolegom koji joj se sve vrijeme nabacuje. -Pusti neku laganu pjesmu da mogu malo djevojke da plešu sa kolegama, a ne ovako da se glupiraju. Evo ja prva biram. Ustala je i prišla meni. Nekako nisam bio svjestan da prilazi meni, nego sam se smješkao jednoj koleginici koja je sama izvodila neke čudne plesne korake pod dejstvom alkohola. -Valentina će da pleše s’tobom- tiho mi je dobacila koleginica koja je stajala pored mene. -Daj ne lupaj – rekao sam joj, nesvjestan da mi šefica prilazi. – Prvo ću sa tobom da plešem, da s’tobom probijem led. Kako je to rekla nasmijala se, a i ove dve koleginice koje su bile pored mene su isto prasnule u smeh kada su to čule. -Znači ja sam ledolomac? ! – prokomentarisao sam uz osmijeh. Ona se također nasmijala i pružila mi ruke.

Uhvatio sam je za struk i počeli smo polako da se njišemo u ritmu. Ona se objema rukama uhvatila oko mog vrata. Morao sam malo da se sagnem s’obzirom da sam dosta viši od nje. Pribili smo se jedno uz drugo. Opio me je njen jak miris. Samo sam se držao za nju i pomjerao noge lijevo desno. Pogledi svih koji su se nalazili u prostoriji su bili upereni na nas dvoje. Iznenada mi je postalo tijesno u gaćama. Imao sam osjećaj da kurac hoće da probije kroz pantalone. Morao sam malo da se savijem, da je odaljim od sebe da ne bi osjetila. Već sam bio crven u licu od alkohola tako da me ovo crvenilo koje me je sada napalo nije odalo. Ona se malo odvojila u istom trenutku kad i ja. Skamenio sam se, posumnjao da ga je osjetila i uhvatila me neka panika. Progovrila je naglas: -Ajde, šta ste se svi ukipili, nije on jedini muškarac, igrajte, plešite, šta buljite u nas – pribila se ponovo uz mene i nastavili smo da plešemo. Dvojica kolega koji su bili sami su počeli da plešu sa dvije mlađe koleginice. Valentina je krenula da mi priča: – Kao da smo atrakcija ovdje pa svi gledaju u nas. Nikad nisu vidjeli da dvoje plešu. – rekla je to odmahivala glavom. Nisam ništa progovorio, bio sam opijen njenim mirisom, a i samo sam razmišljao o kiti koja je pulsirala dole. Ona je se osvrnula oko sebe i nastavila: -Morala sam nekako da se odvojim od ovog napadnog i dosadnog, nikako da se skloni, a postao je bezobrazan i vulgaran, misli sad će da osvoji žensku ako počne da priča o sexu i o tome kako je obdaren, njemu je veliki, seljačina jedna… Ne zna da poštuje damu, ne kažem sad za sebe da sam ja neka dama ali valjda treba da ima poštovanje prema meni kao šefu ako ne kao dami? !
Bio sam iznenađen, otkud sad ovoliko izjadanje meni, kao da se znamo godinama, tako je počela razgovor, zanemeo sam. Nisam ništa progovorio, da li od šoka zbog erekcije ili zbog tog njenog otvorenog razgovora sa mnom. Ona kao da je čekala moj odgovor, ali ja sam ostao njem. -Zna da sam udata žena i da nisam, zar se tako prilazi djevojci, još sam mu predpostavljeni ovdjee… Zar nisam u pravu? Svo vrijeme mi šapuće na uho, samo je sada malo izdigla glavu kada me upitala da li je u pravu. Već sam se dobrano opustio i počeo da se njišem sa njom u ritmu i slušam je, samo mi je kita htjela da eksplodira. Tek tada sam postao svjestan da osjećam njene velike grudi na meni, pošto je niža od mene njene grudi su mi na stomaku. Malo sam se odmakao i iz moje perspektive su se nazirale te dvije velike lopte ispod njene košulje, video se samo početak, taj mali potočić koji se utapao, nestajao ispod bele košulje, ali su se dva brda vidjela, naslonjena na moj stomak. Ona me samo privuče bliže sebi i nastavi razgovor. -Jesi ti nekada pokušao da priđeš djevojci na taj način? -Mislim da nisam, ne sjećam se… -Kako se ne sjećaš, pa koliko si djevojaka imao do sad, nije valjda milion? – nasmija se glasno na to. -Nisam imao milion djevojaka, ali moguće da sam imao milion pokušaja – na to se još glasnije nasmija. -Nije mi svaki prilazak uspeo ali mislim da nisam nijednoj prišao na ovaj način, možda se posle nekog vremena opustim pa lupetam ali to ako osjetim da sam se zbližio sa djevojkom..

-šaputao sam joj na uho. Kako sam se opustio i dok smo šaputali jedno drugo na uho nekako sam se skroz zaljepio za nju i sada je već moja tvrda kita bila na njenom stomaku, što je ona vjerovatno osjetila ali nije davala nikakvu reakciju.
Nismo ni primjetili da su se promjenile već dvije pjesme, sve dok jedna starija koleginica nije prišla i rekla – ajde Valentina, hoćemo i mi malo da plešemo sa kolegom, a i zar ne vidiš da će mu kičma pući koliko se savio da čuje šta ti lupetaš. - Valentina se nasmeja, opet glasno, odvoji od mene, i posla mi jedan stidljivi i zavodljivi osmjeh. Odmah sam zagrlio ovu stariju koleginicu kako se ne bi vidjela nabreklina u mojim gaćama, sjetim što sam sa njom plesao na distanci, da ga ne osjeti…Jedva sam sačekao da se završi pjesma da sjednem, da dođem sebi. Sva mi se krv sjurila u gaće… Do kraja proslave nisam razgovarao sa Valentinom, možda su nam se pogledi sreli 2-3 puta ali mene kao da je bilo stid pa sam samo skretao pogled. Ona se distancirala od napadnog kolege, a i ovaj kao da je shvatio šta se dešava pa nije nešto puno ni pokušavao više.
Kada se proslava završila, prva smjena je krenula kući, a šefica mi je prišla, pozdravila se i sa osmjehom rekla: -bilo mi je lijepo dok sam plesala sa tobom, hvala puno, prijatno sam iznenađena – uz zavodljivi i pomalo zbunjujući osmjeh se pozdravila sa mnom. Nekako pun sebe, sa egom koji je mogao da dohvati plafon, nisam joj rekao ništa osim ćao. Narednih sat vremena sam bio kao drogiran, hipnotisan, u glavi mi se samo vrtio taj razgovor sa njom uz ples, još uvijek sam osjećao miris njenog parfema. Kako je moguće da me je ta žena tako privukla, da o njoj o kojoj nisam razmisljao, niti se oduševljavao njome, sada ne mogu da prestanem da razmišljam o njoj. Malo sam dolazio sebi i sjetio se da nisam ništa progovorio sa njom kada smo se pozdravljali. Momentalno sam uzeo telefon u ruke i poslao joj sms: -Izvini, ispao sam loš, nisam se zahvalio na plesu, takođe sam uživao. Još jednom izvini što nisam odmah rekao utiske, hipnotisala si me. Kliknuo sam send i momentalno sam pomislio „GREŠKA“? !

Što sam to uradio, šta će da pomisli, možda sam ja sve umislio, samo je htjela da bude prijatna, jao budalo… Dok sam se kajao i razmišljao da pošaljem još jednu poruku da se izvinim, stigao je sms od nje: – Baš sam pomislila da nisam uradila nešto loše čim nisi ništa prokomentarisao, da ti možda nije prijao ples ili šta sve nisam pomislila. Sada mi je već dosta lakše, pao mi je kamen. Odmah sam shvatio zašto me je gledala onim zbunjujućim osmijehom dok smo se pozdravljali. Bez razmisljanja sam odgovorio na poruku: -Izvini zbog kamena, kao što sam napisao, bio sam hipnotisan, ne znam šta si mi uradila, udrvio sam se, ukrutio – kao da mi je mozak isključen, prsti su sami pisali, bez razmišljana o tome šta kuckam. Odmah nakon što sam pritsnuo send, opet je počelo razmišljanje, zašto, kako tako, opet „GREŠKA“, a lijepo je pričala da ne voli vulgarne, a možda i nije toliko vulgarno? Ukrutio! ? Kako nije, polemisao sam u svojoj glavi. Iz tog razmisljanja me je trgao sms koji je stigao od šefice. – I dok smo plesali si mi djelovao ukrućeno, pritom ne mislim na ples, znaš da plešeš. Ako je to zbog mene, drago mi je što tako utičem na tebe.

Nije prošlo sekund od čitanja sms koji je poslala, odmah sam osjetio uzbuđenje u gaćama je postalo tesno, krv se sjurila dole, mozak otišao na off, osmijeh na licu raširio, a prsti ponovo krenuli da kuckaju: -Mogu ti reći da sam i sad ukrućen, a trenutno samo na tebe mislim, pa sad ti nagađaj zbog koga je. Crvenim zbog ovoga što pišem – mislim da mi nije trebalo više od 10 sekundi da napišem ovo i kliknem send. Osećao sam se kao tinejdžer, leptirići u stomaku su radili, kita pulsirala 100 otkucaja u minuti, nisam znao gdje se nalazim… Toliko sam bio izgubljen da nisam obraćao pažnju na posao, pa sam dobio i neke kritike. Neko vrijeme nije bilo odgovora, pa sam se malo ohladio, došao sebi i skocentrisao na posao, ali uvijek je pogled letio ka telefonu kad će da zasvetli, kada će nova poruka. Da nisam pretjerao, možda nije trebalo to da napišem. Posle dobrih 45 min je stigao sms: -Pazi tamo na poslu da ne zakačiš nekog sa tom izbočinom, meni si napravio oštećenje na stomaku, da ne povrjediš nekoga.
Nasmijao sam se i odgovorio odmah. Dopisivali smo se kao djeca, šalili, pričali o leptirićima u stomaku koje osjećamo i ona i ja. Dopisivanje je trajalo cijeli dan, dok nisam došao kući i krenuo na spavanje, a i ona je rekla da ide. Legao sam ali nisam mogao misli da odvojim od Valentine, samo sam mislio na nju i sve što se desilo protekli dan. Prelistavao sam poruke po nekoliko puta. Morao sam na kraju da se samozadovoljim, naravno zamišljajući šeficu. Nekako sam kasno u noć zaspao.

Sutradan smo se vidjeli na poslu, ali na kratko, tokom prijepodneva se nismo dopisivali, ona je radila prvu smjenu, a ja drugu. Kada smo se vidjeli, pozdravila me je sa: -Zdravo kruti! Nije bilo nikoga u blizini i niko nije mogao da nas čuje. Nasmijao sam se i odgovorio: -Kako stomak, boli li, neće ostati ožiljak? -Preživeću nekako. To je bilo sve što smo prozborili i ona je krenula kući, a ja da se spremam za posao. Samo što je izašla iz hotela stigla mi je poruka: -Već mi nedostaje tvoj osmijeh. -Samo osmijeh? -Za sada samo osmijeh. -Nisi daleko otišla, da izađem i stignem te da ti se osmijehnem? -Nemoj, vidjeće neko da trčiš za mnom, mogu i da te zamišljam. -Onda zamišljaj i još nešto osim osmijeha. -Leptirići u stomaku su neumorni. Samo osmijeh sam vidjela uživo, ne bih da zamišljam nešto za šta ne znam kakvo je i šta je, to je mašta, a ne volim da maštam. Volim ovaj stvarni svet, a tvoj osmijeh je tako stvaran i lijep… – Ti si meni lijepa i u stvarnom svetu i u mašti, i ono što sam video i ono što nisam. -Ti si znači maštao o meni? -Više puta. -Bezobrazniče.

Taj dan je bio 4. Januar, gosti iz hotela su otišli i hotel je bio uglavnom prazan. Nije bilo posla pa sam ceo dan proveo dopisujući se sa šeficom. Sve je bilo kao preslikano kao dan prije tog. Poruka za porukom, taj osećaj u stomaku, smijanje, ukrućenost… Do kasno u noć smo se dopisivali, njoj je muž imao neku svirku pa je bila sama i mogla je da piše. U kasne sate poželjeli smo laku noć jedno drugom i ja sam morao opet da se olakšam zamišljajući Valentinu. Brže sam zaspao nego prošlu noć. Negdje oko 9 prijepodne probudila me je poruka od Valentine: -U hotelu nema žive duše. Ja sam sama u smjeni, dosadno mi je. Jesi ti ustao? -Upravo si me probudila, a mogao sam još malo da spavam. -Ako možeš dođi ranije na posao, ako dođeš vodim te na jedno mesto. Ova tajnovita poruka me je razbudila momentalno. Gdije će da me vodi, počeo sam da razmišljam. Uvukla se neka griža savijest u mene, ona je udata žena, ima djecu, šta će da bude od ovoga. Pričalo se od strane ljubomornih koleginica kako Valentina ima svoju sobu na četvrtom spratu hotela koji se ne koristi. Znao sam da je četvrti sprat rashodovan i da tamo nema soba za izdavanje, ali šta će njoj soba tamo ako je sprat rashodovan, tamo je sve iznjeto, sobe su prazne. Možda hoće da me vodi na piće obzirom da joj je dosadno, a možda hoće i da me vodi gore na sprat? Pri pomisli da će da me vodi gore kita se odmah digla. Da li da odem? Vodio se rat u meni, jedna strana na kojoj je savijest, je rekla ne, a druga strana na kojoj je bila dignuta kita je govorila da, ajde kada ako ne sada, ovo je možda jedina prilika, matorka, još dobro izgleda, sa ogromnim sisama, pa o tome svi mladi sanjaju, da opale neku dobrodržeću matorku. Razmišljao sam se, hteo sam da poludim. Najviše mi je bilo zbog toga što je udata i ima djecu, taj neki moral u meni mi nije davao dozvolu da odem.

Krenuo sam da se istuširam, dok sam se tuširao, razmišljao sam, možda samo hoće da me vodi na piće, da pričamo, dosadno joj je, sama je. Kita je bila dignuta i kao da je govorila ma kakvo piće, hoće sex! Morao sam da ga izdrkam pod tušem, nisam mogao da izdržim više. Pritisak me je ubijao. Svršio sam za pola minuta zamišljajući Valentinu. Mislio sam samo o njenim sisama, tolika sam bio opčinjen njima. Olakšao sam se, ali i dalje sam razmišljao da li da odem. Malo sam doterao kitu, obrijao, sredio sve i izašao iz kupatila. Već sam znao da ću otići, čim sam se doterivao toliko. Obukao sam se, malo doterao, ništa specijalno, naprskao parfemom, pojeo nešto s’nogu i krenuo. Već je bilo 11 sati. Moja smjena počinje u pola dva. Dok sam putovao od kuće do hotela u prevozu sam svo vrijeme bio uzbuđen i ako sam se ispraznio, kita je reagovala. Leptirići u stomaku su poludeli. Nisam joj se najavio, nisam odgovorio na poruku, a ni ona nije poslala ništa više. Možda misli da neću doći. Pojavio sam se na vratima hotela, a ona kao da se iznenadila kada me je ugledala. Nije skidala pogled sa mene. Dobacila mi je samo:
-Sačekaj me iza molim te, dolazim za minut. Miroslave možeš malo da budeš ovdje, moram da odem na pauzu, i onako nema nikog. - Miroslav je bio radnik obezbeđenja koji je radio tu. Prišla mi je, rekla Ćao, pogledala onako ispitivački i uhvatila za ruku. Krenuli smo ka službenom liftu. Ništa nismo pričali. Srce je htjelo da iskoči, uzbuđenje raslo, skamenio sam se. Samo sam je pratio i držao za ruku, riječ nisam progovorio. Ušli smo u lift i ona je pritisla dugme za četvrti sprat. Gledali smo se u ogledalu lifta, mada sam ja pokušavao da skrenem pogled, da gledam u pod. Stigli smo na četvrti sprat, izašli iz lifta i držeći me za ruku rekla ovamo. Krenuli smo lijevo hodnikom. Ona je izvadila ključeve i krenula da otključava treću sobu sa leve strane. Stajao sam tik iza nje, mislim da mi je osjećala dah za vratom. Mirisala je predivno. Ušli smo u sobu i tu mi je pustila ruku. Izvadila je ključ i ubacila sa unutrašnje strane vrata i zaključala. Počeo sam da osmatram sobu. Odma do ulaza sa lijeve strane je bilo kupatilo, a pravo francuski ležaj sa nocnim stolčićima sa strane, jedan mali ormar u ćošku i ispred kreveta sto sa fiokama i ogledalom okačenim ispred. Neka šminka je bila na stolu pa sam znao da je to mjesto za šminkanje. Soba je bila čista i dobro održavana. Sjeo sam na krevet. Nakon što je zaključala vrata, skinula je sako, okačila na ofingeri stavila u ormar. Ostala je u bijeloj košulji zakopčanoj do grla, kroz koju se providio beli čipkani brus, suknji dole, sa crnim čarapama i cipelama na štiklu. Sela je odmah do mene na krevet: -i kako si?

Nisam ni stigao da odgovorim već me je poljubila. Odmah sam uzvratio i krenulo je strastveno ljubljenje. Sve je pucalo od poljubaca, jezici su nam se upleli. Ja sam još bio u jakni. Stao sam i odvojio se od nje. Ona me je uplašeno pogledala. Ustao sam i skinuo jaknu, bacio na sto sa šminkom, oborio je na krevet i legao preko nje i počeo još jače da je ljubim. Krenuo sam da je ljubim po vratu, da joj sisam ušne školjke. Sve jače i jače je uzdisala. Meni je kita u gaćama htjela da eksplodira. Grlila me je i stisla uz sebe, nije mi dala da se odvojim. Privukla me je na sebe i počela da ljubi još jače, htio sam da počnem da joj otkopčavam košulju ali nisam mogao da se odvojim od nje. Počeo sam da šaram rukama, da je milujem po nozi, po boku, po struku išao sam na gore. Na red su došle grudi. Desnom rukom sam nežno prešao rukom preko njene leve sise, preko košulje. Nije mogla da stane u ruku. Počeo sam sve jače i jače da pritiskam. Neverovatan osećaj, tvrda velika sisa, nisam mogao da se odvojim od nje. Sve vrijeme smo se ljubili. Ona se odvojila od mene i počela sve glasnije da uzdiše. U tom trenutku sam počeo da joj otkopčavam košulju, dugme po dugme. Iznenađujuće koliko sam brzo uspeo da otkopčam sve do kraja. Kada sam otkopčao sve dugmiće i ispasao košulju iz njene suknje košulja se odvojila i ugledao sam beli brus iz kog su kipile sise. Izgledale su kao dvije lopte u mrežici. Mislim da je spazila izraz na mom licu, gledala je i pitala me: -Jesu dobre?
Nisam odgovorio, samo sam zagnjurio u njih, počeo da ih ljubim, ližem i dok sam jednu ljubio preko grudnjaka drugu sam pokušavao da izvadim rukom. Ona se podigla, malo me odvojila od sebe i skinula košulju sa sebe -Sa brusom ćeš morati ti da se pozabaviš. -Morat ću i to što prije… Samo se nasmijala i okrenula me tako da je sada je ona bila na meni. Otkopčala mi je džemper na raskopčavanje i skinula sa mene. Ostao sam nakratko u majci samo, ali mi je ona odmah i nju skinula. Sela je na mene, nagla se naprijed i počela sise da mi nabija na lice. Zgrabio sam ih i ljubio jako, Jednom sam je rukom držao oko struka, a drugom otkopčavao brus. Nisam baš uspijevao da ga otkopčam, imao je tri zakačaljke pozadi. Ona se nasmijala i sama ga raskopčala, a ja sam joj ga skinuo sa ramena. Bljesnule su ispred mene ogromne sise na izbačenim bradavicama. Odmah sam počeo da ih sisam, uvrćem, vučem, nezasito sam navaljivao. Kao da nikad nisam video, toliko sam bio opčinjen njima. Ona je proturila ruku kroz svoje noge i počela da mi trlja kurac preko farmerki. -Kruti moj, moramo da te oslobodimo- počela je da otkopčava farmerke i odvojila sise od mojih usta i ruku. Otkopčala je farmerke, ja sam se malo podigao i ona ih je skroz skinula. Ostao sam u boxericama samo. Pritiskala je preko boxerica i počela da ga drka gore dole. Rukom je krenula da ulazi u boxerice odozgo i držala ga je u ruci sada, privukla se gore do mene i počela da me ljubi. -Nije loš, veliki je, baš mi se sviđa, pasuje mi za ruku.. -Pasovaće ti za sve – izvadila ga je gledala u mojih 17 cm tvrdog kurca, koji drži u ruci. – Taman – Nasmijala se i nastavila da me ljubi i drka mi kurac bez prestanka. U meni je počela krv da vri, nisam znao gdje se nalazim. Uspeo sam nekako da se istrgnem i položim je ispod mene. Krenuo sam da joj otkopčavam šlic od suknje koji se nalazio na njenoj desnoj strani. Otkopčao sam i svukao joj suknju. Ostala je u crnim providnim čarapama i bijelim čipkanim gaćama ispod. Čarape je krenula sama da skida, a ja sam ih svukao dole. Počeo sam da je ljubim po kolenima. Koža joj je predivno mirisala. Polako sam ljubio svaki milimetar njenog tijela. Penjao sam se polako na gore. Sada sam joj vrhom jezika prelazio preko butina. Drhtala je, a uzdasi su postali veoma glasni. Polako sam joj rukama uhvatio rub gaća i počeo da povlačim nadolje. Ona je izdigla zadnjicu i ja sam povukao i skinuo joj skroz gaće. Pica joj je bila skroz obrijana, gledao sam pravo u nju. Bila je veoma vlažna, curili su sokovi iz nje. Ona je stidljivo skupila noge, ja sam se popeo gore i počeo da je ljubim, a desnom rukom sam nježno prilazio i polako i nježno prešao preko preko njenih usmina. Ona je malo po malo širila noge, a rukama šarala po mojim leđima. Spustila je ruke i počela da mi stiska zadnjicu, podigla je malo ruke i gurala mi gaće nadolje sve dok ih nije skinula.
– Imaš lijepo dupe, i mi žene gledamo muškarcima u zadnjicu, a ne samo vi nama. – Kod tebe je sve lijepo, a sise dominiraju- kako sam to rekao odmah sam zagnjurio u njih. Svukao sam boxerice skroz i polako se uvukao među njene noge, a sise nisam ispuštao iz ruku i usta. Polako sam kurcem trljao preko njene pičke. Koliko je bila vlažna, samo je klizio. – Uđi polako, uđi molim te, ne mogu da čekam više. Stavi mi ga…- protrljao sam još 2-3 puta kurac kroz njene usmine, vlažila je nenormalno, potoci su tekli iz njene pičke. Namjestio sam ga na rupu i gurao polako. – Polako samo molim te, nemoj jako, želim polako- bila je tijesna, ulazio sam milimetar po milimetar. Kad sam ušao do pola, izvadio sam ga i ponovo počeo polako, malo po malo… -Stavi ga do kraja, stavi ga molim te, poludjeću, tako je dobar…

U jednom potezu sam ga sjurio do kraja, a ona je jauknula i pribila me još jače uz sebe. Obgrlila me je nogama oko struka i stisla jako tako da nije dala da izađem iz nje. Nisam mogao da mrdnem, ni naprijed ni nazad. -Joj kako si tijesna, vrela, izluđuješ me…-kako sam to rekao počela je da me ljubi jako i stenje i malo popustila stisak nogama. Iskoristio sam to i počeo odma da nabijam. Držao sam tempo, u jednom ritmu sam je punio. Uzdisala je glasno – sva sreća što nema nikog na ovom spratu inače bi te svi čuli… -Samo nemoj da staješ, jebi me, nemoj da staješ, baš mi prijaš.. Jebao sam svom snagom, čuli su se samo njeni uzdasi i udarci mojih jaja o njene guzove, sve je pucalo. Stegla me je nogama opet. Osjetio sam da mi dolazi sperma, nisam hteo da svršim, izvadio sam ga i malo se odvojio. Pogledala me je: -Moram svršit ću, nastavljam samo malo da ga smirim. -Zar i ti sine brute – samo me je okrenula i sad je ona bila gore, a ja dole. Počela je da me ljubi po grudima, stomaku i silazi sve niže. -Sad ću ja da ga smirim, da se upoznamo on i ja malo bolje- uzela ga je u ruke i prilazila mu ustima. Liznula je samo malo glavić, a meni je utrnulo cijelo tijelo. Pogledala je me u oči i polako ga uzimala u usta milimetar po milimetar dok su nam se pogledi sudarali. Izvadila ga je i osmjehujući se rekla: – Baš volite da gledate, što se ne opustiš, zatvoriš oči i uživaš? – Uživam ja još više gledajući te, nemoj da staješ, samo nastavi, uzmi ga.
Odmah ga je uzela, prelazila je jezikom od korena do vrha pa nazad, ponovo se vratila do glavića i vrhom jezika nježno prelazila preko vrha glavića, prelazila je preko rupice i počela polako da uvlači glavić u usta. Samo je glavić bio u ustima, a ona ga je usisala, kao da je pokušavala da mi izvuče svu spermu koja se nalazi u meni. Rukom mi je lagano mazila jaja, a kurac sve dublje i dublje uvlačila u usta. Dolazila je do pola i vraćala se nazad do vrha. Nisam trepnuo, sve vrijemem sam gledao kako pola kite nestaje u njenim ustima. Predobro je to radila, htjeo sam da traje zauvijek. U jednom trenutku ga je izvadila i spustila se niže i krenula da mi jezikom prolazi po butini, kroz prolaz gdje se razdvajaju noga i jaja. Kako je jezikom prilazila jajima meni je jeza sve jače prolazila kroz kožu. Dotakla ih je jezikom, jedno pa drugo jaje, a rukom mi je polako drkala kurac, nije ga ostavila samog ni sekunde. Dva, tri minuta se igrala mojim jajima, meni je to trajalo kao čitava vječnost. Polako je počela da se diže gore gledajući me pravo u oči. Kako je dolazila ka meni, sisama je prošla preko mog kurca, zastala je, vratila se nazad pa opet prešla, samo se ovaj put zadržala pa se malo duže trljala. Došla je do mene i poljubila me strastveno. Ljubili smo se kao da smo zaljubljeni do ušiju jedno u drugo. Zajahala me je i stavila samo glavić u sebe. Ostala je tako nakratko i odjednom naglo sela na njega tako da je cijeli je ušao. Sijedila je tako i nije se pomijerala, samo je zatvorila oči. Posle par sekundi je počela da hvata ritam i krenula da se nabija. Sve je sama radila, ja sam samo ležao i posmatrao kako uživa, gledao kako se sise pomijeraju, skaču, vrte se u krug… Uzela mi je ruku u stavila na svoju sisu i pritisla jako. – Igraj se sa njima, uzmi ih. Pribio sam je sebi i krenuo divljački da je nabijam odozdo. Bila je nenormalno mokra, toliko su curili su sokovi iz nje da me je skroz natopila. Malo sam usporio i počeo kružnim pokretima dok sam u njoj. Stala je i rekla mi da ispružim noge i istovremeno počela da skuplja svoje. Još uvijek sam bio u njoj tvrd kao kamen. Bio sam veoma blizu da svršim, što je i ona primijetila zato je i usporila. Polako je skupila noge i sada je ona bila između mojih nogu, samo što sam ja još uvijek bio u njoj. Počela je polako da ide gore dole, da se nabija. Prvi put u životu sam tako jebao, mada sam se osjećao kao da mene jebu, ona je sve radila. Bila je veoma uska zbog toga što je skupila noge. Veoma mi je prijalo, to trenje između nas, neko novo uzbuđenje. Počela je sve brže i brže da diše, samo je nabila glavu na moje grudi i kao da se to disanje pretvorilo u jecanje. Svršila je, pogledala me u oči i nastavila da miješa na mojoj kiti. Ponovo je raširila noge, sela preko mene, malo se izdigla i čekala da ja počnem da je nabijam odozdo. Kao da nije više imala snage. Meni je sperma krenula, počeo sam jako i brzo da se zabijam u nju odozdo. Ulazio sam svom snagom do kraja i skoro cijeli izlazio napolje. Krenula je jeza da mi zahvata cijelo tijelo, svaki mišić na tijelu je počeo da se grči… Odjednom mi je u glavu došla misao da nemam kondom, nećeš valjda da svršiš unutra, nisi valjda lud? Momentalno sam ga izvadio dok još nije počeo da prska, povukao ga dvaput dole gore dole i počeo da špricam po njenim leđima i svojim nogama. Mislio sam da nikad neće stati, litre sperme su izašle iz mene, najači orgazam koji sam u doživio do sada. Samo se sručila na mene i poljubila me polako.
– Cijelu si me umazao, prskaš kao lud, kako je sve to stalo u tvoja jaja? ! – I sebe sam isprskao, vidiš da neće da stane, pritisak je bio jak, nikad nisam ovako jako svršio… – Ajde da se operemo! - ustala je i povukla me za ruku ka kupatilu. Ušli smo zajedno u tuš kabinu, ona je namjestila vodu, i počela da prska sebi po licu pažljivo da ne pokvasi kosu. – Moram malo da dođem sebi, još mi se muti pred očima, ni ja nisam nikad ovako jako svršila. Prišao sam joj i poljubio. Uzeo sam tuš u svoje ruke i polako krenuo da je poljevam od vrata na dole. Prelazio sam rukama preko njene kože koja je bila kao svila. Brzo sam došao do sisa i tu se malo duže zadržao. Ona se samo osmjehnila, uzela vrećicu za piling, sipala kupku na nju i dala mi u ruke. – Čisti sad to što si zaprljao! - nasmijala se i okrenula mi leđa. Prvo sam joj pokvasio cijela leđa i pokušao da skinem nešto sperme samo mlazom tople vode. Polako sam počeo da trljam vrećicom od vrata na dole, nježno i polako. Kako sam silazio dole, tako mi je kita ponovo bila tvrda. Prišao sam joj bliže da je bolje istrljam i naslonio kurac na njenu zadnjicu. Nasmjehnula se, odmah ga obuhvatila desnom rukom i krenula da ga navlači gore dole: – Pa ti si spreman za još? E šta ti je mladost… Ajde operi me dobro, pa da siđem dole, traži će me neko, Miroslav je sigurno poludio do sad- sve je to rekla ali nije prestala da me mazi po kiti. Kada sam joj oprao cijela leđa okrenula se i počela sapunicom da mi trlja kitu i prepone. Sa dvije ruke ga je navlačila gore-dole, mazila palcem po glaviću, trljala jaja… – Moramo dobro da ga operemo, da bude čist i lijep, vidiš kako smo ga umazali… – Ajde opet da ga umažemo, pa ćeš ga opet oprati posle, vidim da uživaš u tome. – Da znaš da mi se baš sviđa, odlično se slažemo ja i on za sada, ali ja sad moram da idem, družićemo se opet mi, tek ćemo se upoznati- sagnula se, poljubila ga, stavila 2-3 puta glavić u usta i izašla iz tuš kabine.

Ostao sam dignuta kurca sam u tuš kabini i poljevao se po glavi mlakom vodom još uvijek nesvjestan šta se sve izdogađalo u ovoj sobi. Izašao sam iz kupatila ogrnut ručnikom oko struka. Bila mi je okrenuta leđima samo u gaćama i krenula da stavlja grudnjak. Prišao sam joj i obrgrlio rukama otpozadi sa obije ruke držao njene sise. Pritiskao sam, mijesio, ljubio po vratu… Samo je oborila glavu na mene pozadi i počela da dahće. Pustio sam jednu sisu i spustio ručnik sa mog struka na zemlju. Kitom sam joj trljao dupe preko gaćica, polako spustio gaće do butina, spustio se malo niže, gurnuo kitu između njenih nogu i krenuo da se trljam o njene usmine. Već je počela da vlaži, osjetio sam njene tople sokove na kiti. Desnu ruku sam vratio na njenu sisu i tako sam u ritmu mijesio njene sise i trljao kurac o njenu pičku. Okrenula se naglo i stisla mi kurac rukom. – Ne mogu! Moram da idem, previše će mi biti sa prvi susret sa tobom. Već sad mi se manta, ako nastavim sa tobom biću pijana – pustila je kurac, odaljila se malo i podigla gaćice. – Kako možeš tako lako da se skloniš, nećeš me valjda ovakvog ostaviti. Samo me je gledala i oblačila se brzinom svijetlosti. Dok je zakopčavala posljednje dugmiće košulje rekla je: – Zaključaj vrata i spusti mi dole ključ, samo siđi teretnim liftom dole u podrum pa se popni stepenicama i donesi mi ključ, da te neko ne vidi da dolaziš odavde. Poljubila me je, još jednom uhvatila jako za dignut kurac i tiho mi rekla: -Izdrkaj ga i misli na mene, da se olakšaš malo… Uzela je sako iz ormara i izašla je iz sobe vrckajući i izazovno me gledajući preko ramena…

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija