Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

SA UČITELJICOM MOGA SINA

Mama, mamaaaa zazivao me moj sin Luka, kao sumanuta izletjela sam iz sobe misleći da se nešto događa. Što je bilo što se desilo Luka pitala sam u panici, ma ništa mama dobili smo novu nastavnicu pa nam je rekla da kažemo roditeljima da je u petak roditeljski sastanak odgovori mi mali i od perja u sobu. Došao je petak i ja sam se zaputila u školu na roditeljski sastanak. U učionicu sam došla među zadnjima i više manje svi roditelji su bili prisutni, a za stolom je sjedila mlada djevojka sa razrednim dnevnikom o to je ta nova učiteljica moga sina. kada smo se smjestili počela je da se predstavlja, dobar dan! , moje ime je Ivana i od sad pa do daljnjega ja ću biti učiteljica vašoj djeci. Upoznavši se sa nama i prezentacije programa kojeg će raditi sa našom djecom iznijela je prijedlog i ako se mi roditelji slažemo da ona ostavi svoj broj telefona te da se napravi viber grupa kojoj je primarni cilj da bude sredstvo informacija za daljnje roditeljske sastanke kao i sva moguća pitanja.

Svi smo se složili pa sam kao i svi i ja počela upisivati njen broj te sam se našla u grupi pod imenom 4-C. Nakon upoznavanja Ivana mi se svidjela na prvu lijepa i zgodna sa predivnim nogama, fantastičnom guzom sa lijepo oblikovanim grudima srednje veličine te crnom dugom kosom sa predivnim putenim usnama, prekrasnim licem u kojima su se nalazila dva pitoma crna oka. Nisam nikada imala lezbiske sklonosti, ali nešto u njoj me je toliko privlačilo da ni sama ne znam što. Kada je bio sljedeći roditeljski sastanak iz ne znam kojeg razloga malo sam se izazovnije odjenula, naravno kada sam ušla u učionicu osjetila sam poglede ostalih roditelja, a pogotovo muškog djela koji me je skidao pogledom iako sam u ranim 30-ima i imam dijete izgledala sam i više nego odlično. Sjela sam u prvu klupu i primijetila kako me je i Ivana brzinski odmjerila.

Kada je roditeljski sastanak završio Ivana me je zamolila ako mogu malo ostati jer bi sa mnom htjela nasamo porazgovarati u vezi Luke. Rekla mi je kako je Luka popustio u školi i počeo da se sve bezobraznije ponaša prema svojim kolegama u razredu osobito prema curicama. Zahvalila sam joj na ukazanom problemu te sam joj obećala kako ću da porazgovaram s njim u vezi toga i obećala kako se to neće ponoviti.
Jednog dana došla mi je na viber privatna poruka od Ivane na kojoj je pisalo kako mi se zahvaljuje što am porazgovarala sa Lukom te ne da je samo popravio ocjene nego i svoje ponašanje i tu je počelo naše dopisivanje tog dana. Hvala vama što ste me upozorili i ukazali mi na taj problem vratim joj u poruci. U njenoj sljedećoj poruci bilo je kako me moli da joj ne govorim sa vi što me malo iznenadilo pogotovo što je u nastavku pisalo kako je ipak mlađa od mene.

Odgovorila sam joj kako je to iz pristojnosti i poštovanja jer ipak je ona učiteljica moga sina. Pa ako nije problem možemo li preći na ti bila je sljedeća njena poruka, odgovorila sam joj kako to uopće neće biti problem pa smo nastavile dopisivanje u tom stilu. Sljedeća njena poruka u kojoj me je pitala koji parfem koristim jer joj se jako dopao kada ga je osjetila na meni onog dana na roditeljskom sastanku. naravno odgovorila sam joj u poruci marku parfema, ali ja sam sad vratila pitanjem gdje je nabavila one slatke najlon čarapice sa tim uzorkom. Primijetila sam ih isto onaj put na sastanku jer je nosila nekakvu lepršavu haljinicu. Odgovorila mi je kako to radi mama jedne njene prijateljice koja ima mali obrt za izradu raznih čarapica i najlonki i da će da mi pošalje link gdje mogu vidjeti sve vrste modela.

Ubrzo je stigla poruka sa linkom i bez da sam je tražila nekoliko fotkica njenih nogu u najlon čarapama raznih uzoraka. S time me je samo dodatno zaintrigirala te mi je postalo jako zanimljivo pa smo nastavile da razmjenjujemo poruke.
Poruke su postajale sve pikantnije pogotovo sa njene strane pri tom je slala još fotografija sa raznim čarapicama, halterima čak se na nekim fotkama vidjelo i malo erotskog rublja. Počela sam osjećati neke trnce i toplinu među svojim nogama, osjećala sam nekakvu seksualnu napetost i osjetila sam kako mi se pičkica vlaži. Dok sam gledala te njene slike u čarapicama i halterima zavukla sam ruku u svoje gaćice te si lagano počela trljati vlažnu pičkicu i trljati si klitoris. Svršila sam uz tiho jecanje i kada sam došla sebi rekla ajme meni pa ja sam svršila misleći na ženu.

Da toliko sam bila napaljena da kad mi je muž došao doma sa posla zaskočila sam ga kao luda i doslovno ga silovala.
Jedva sam čekala sljedeći roditeljski sastanak, sredila sam se maksimalno, odjenula jednodijelnu crnu usku minicu koja je namjerno bila broj manja tako da su moje obline u njoj izgledale poprilično istaknute, štikle sa visokom petom i najlon čarapice koje sam netom naručila preko linka kojeg mi je poslala. Prije nego je počeo roditeljski sastanak stigla mi je njena poruka, " jao mačko tako si mi sexy danas i čarapice koje si stavila na te sexy noge tako ti savršeno pašu", zaista sam izgledala fantastično, a to sam i čula dok su muškarci uzdisali i slinili oko mene kao što sam osjetila i ljubomorne poglede žena kojima je prva stvar bila da su pomislile da sam nekakva kurvica.

Moram priznati da mi je ta silna pozornost godila. Namjestila sam se tako da me Ivana može vidjeti, a njeni pogledi koji su svako malo završavali na meni što je bio vidan znak do postoji nekakva seksualna tenzija između nas. Sastanak je završio, a ja sam samo izletjela iz učionice samo da ne budem blizu nje kako netko slučajno ne bi primijetio nekakvu privlačnost između nas dvije. Stajala sam ispred škole sva nervozna i napeta ne znajući što da napravim kad mi odjednom stiže Ivanina poruka na viber, "želim te Hana, želim da ti ližem pičkicu, hoću da te jebem". Toliko sam se uspalila da sam samo kratko odgovorila kada i gdje. Sada i odmah čekaj me idemo kod mene doma pisalo je u njenoj poruci. Malo sam se sakrila od pogleda drugih roditelja i čekala da Ivana izađe iz škole.

Krenule smo jedna prema drugoj, a onda prema njenom autu. Dok smo se vozile prema njenom stanu bila sam sva napeta vozile smo se šutke, a meni je u jednom momentu prošlo pa što ja to radim pa nikad nisam bila sa ženom te još k tome idem da se jebem sa učiteljicom moga sina, ali nešto u meni bilo je jače te sam jedva čekala da dođemo u njen stan.
Ušle smo u stan, ona je zaključala ulazna vrata te me prislonila na zid i svoje usne spustila na moje, jedan trenutak sam ostala ukočena, ali brzo me je prošlo te sam joj uzvratila pa smo počele strasno da se žvalimo. Počele smo da skidamo jedna drugu ostale smo samo u našim gaćicama i samostojećim najlon čarapama. Jedna drugoj počele smo da ližemo bradavice i jedna drugoj trljamo pičkice preko gaćica. Zatim smo otišle u njenu spavaću sobu gdje smo skinule gaćice jedna drugoj i polegle se na krevet.

Počela je da me ljubi i liže po cijelom tijelu spuštajući se prema mome vulkanu koji je samo čekao da eruptira, a kada sam osjetila njen vrući jezik na mojoj pičkici svršila sam u sekundi nije se obazirala samo je nastavila da me liže. Bila sam van sebe držala sam je za kosu i sve joj jače nabijala jezik i lice na moju pičkicu ubrzo sam ponovno svršavala skoro pa vrišteći. Onda se ona podigla prekoračila me iznad glave i spustila svoju pičkicu na moj jezik koji ju je spremno čekao čvrsto sam je primila rukama za njene guzove, a ona se počela divljački trljati o moj jezik i usta njena pičkica bila mi je nešto najukusnije što sam probala. Zatim se ustala sa moga lica i ispod jastuka izvukla poveći dildo, namjestile smo se u 69 pa je gurnula dildo u moju pičkicu i počela me jebati s njime, a jezikom mi lizati klitoris, tako mi je bilo fenomenalno dobro da sam htjela vrištati od orgazama koji su mi se redali, ali njena pičkica bila je u mojim ustima tako da sam stenjala i mumljala tresući se od orgazama koji su mi se redali.

Sad je bio red na mene isprčila je guzu ispred mene i ja sam počela istim onim dildom da ju jebem, nabijala sam ga u njenu pičkicu i prstima druge ruke trljala klitoris te jezikom lizala njen slatki tamni šupčić. Ivana je isto svršila nekoliko puta i samo se srušila na krevet ja sam legla pored nje te smo zajedno lizale dildo koji je bio pomiješan našim sokovima. Dolazile smo tako polako k sebi, a onda sam je upitala Ivana da li si ti lezbijka, ja sam ti bisex volim i žene i muškarce, a jesi li ti pitala je ona mene, ne nisam ja sam oženjena i ovo mi je prvi put da sam prevarila muža i to sa ženom odgovorim joj. Počela je da se smije kad sam je pitala čemu se smiješ, pa tome upravo varaš muža sa ženom rekla je te smo se tu obje počele smijati. Znaš o tome ne smije nitko znati rekla sam, znam ne brini neću nikome reći, ali morala sam te imati i probati tako si me seksualno privlačila da to nije bilo normalno rekla je, znam i ti si mene odgovorim joj.

Nadam se da ovo nije posljednji put pitala me je, nije odgovorim joj, ako želiš možeš i uzeti muža ako će ti tako biti lakše rekla je, ne želim te imati samo za sebe rekla sam i strasno je poljubila. Ubrzo sam se spremila, te smo se još na izlaznim vratima poljubile te sam ja krenula doma svome mužu da ga opat izjebem jer sam bila totalno napaljena i kako on ne bi nešto posumnjao.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija