Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sajam turizma

Kao i svake godine išao sam na svjetski sajam turizma u njemačkoj. Skoro nisam, zbog promjene vlasti u državi, došao i novi ministar, pa sam mislio da neću ići, ali zbog znanja i iskustva sam ipak išao. Što bi rekla moja žena 'Da mi dupe vidi puta', ali ipak mi je bilo drago da odem.

Stigao sam tri dana prije početka kako bi malo pomogao ekipi iz naše TZ u Njemačkoj sa pripremama. Dovukao sam još nešto materijala i dogovorio smještaj za par žena koje bi trebali biti u našim nošnjama kao hostese. Odmah me dočekala Ingrid, direktorica naše TZ u Berlinu i brzo smo se bacili na posao. Radili smo do kasno navečer, pa me onda prebacila do hotela koji smo uobičajeno koristili. Ni sam ne znam šta mi je bilo, ali prije nego sam izašao iz auta upitao sam Ingrid:

- Nego Inge, jesi li za kakvo piće prije spavanja? ! ? -pogledao sam ju u mraku osvjetljenu samo unutarnjim svjetlom lampica komandne ploče i nešto malo od neonske reklame iznad ulaza u hotel i činilo mi se da se neka, ali onda je samo kimnula glavom i odvezla se na parking.
- Bero, samo jedno, jer je policija ovdje zajebana i da ne ostanem bez vozačke. -rekla je izlazeći iz auta.
- Pa naravno.. -rekao sam dok sam gledao kako izlazi iz auta i kako joj se suknja povlači na više.

Ingrid je inače bila žena od 40 godina, rastala se prije dvije godine i koliko znam nije imala djece. Bila je visoka i jake građe, a pritom mislim na solidne sise i čvrstu i poveću stražnjicu. Imala je dugu i ravnu svjetlosmeđu kosu, te smeđe oči. Bila je privlačna na neki naročiti način iako nije bila neka ljepotica. Sad kad je izlazila iz auta pitao sam se zašto nikad nisam ništa pokušao kod nje. Možda naši brakovi ili nešto drugo, ali sam sam sebi rekao da bi mogao nešto pokušati. Pa znamo se već desetak godina ili čak i više. Ubrzo smo sjedili u hotelskom baru i pijuckali. Pričali smo o svemu i svačemu, pa se tako dotakli i privatnog života. Tako sam saznao da se jedva čekala razvesti, jer ju je brak i muževo varanje i laganje gušilo. Polako smo došli i na temu seksa i na moje iznenađenje bila je direktna, pa me uskoro upitala:

- Da li voliš neobavezan seks?
- Pa šta nije svaki neobavezan? -upitao sam ju kroz smijeh.
- Hmmm.. imaš pravo.. -rekla je i ona kroz smijeh.
- E vidiš, ja bi ga volio sa tobom.. -rekao sam i ja sada direktno, a ona se samo nasmiješila i tiho rekla.
- Ne znam šta onda čekamo?

Platio sam i ubrzo smo se vozili liftom do trećeg kata, a ja sam ruku držao na njenoj guzi i milovao ju dok se ona naslanjala na mene. Čim smo ušli u sobu zagrlio sam ju i poljubio, a ona mi uzvratila. Ubrzo smo poskidali sve sa sebe i moj kurac je stajao uspravno ispod malog pivskog trbuščića kako već dugo nije. Pogledala ga je i pohvalila njegovu spremnost, a onda smo završili na krevetu i ona se spustila do mog napetog kurca i počela mi ga pušiti. Povukao sam ju na sebe i sad smo bili u pozi 69 i dok mi je ona pušila kurac ja sam lizao njenu dlakavicu. Nije bila pretjerano dlakava, iako sam preferirao obrijane, ali mi nije smetalo, ionako ću joj ga uskoro zabiti do jaja. Curili joj je već dobrano iz pice, a i ja sam bio već odavno spreman, a ona kao da je to znala i samo se povukla sa mene prema nogama i primila moj kurac, namjestila se iznad njega i samo se spustila niz njega.
Uzdahnula je duboko kad joj je ušao u dosta usku picu, pa je malo zastala, a onda nastavila polako sa nabijanjem na njega. Nije joj trebalo dugo, svega par minuta da jako svrši i zali mi jaja svojim sokovima. Međutim nije se digla već se nastavila nabijati na mene i nakon par minuta sam i ja počeo svršavati i puniti joj picu svojom spermom. Nakon obostranog orgazma izvalili smo se na krevet i malo teže disali. Ja sam osjećao da bi mogao još jednom, ali mi je trebalo osvježenje, pa sam predložio zajednički tuš. Nije odmah prihvatila, ali kad sam joj počeo ljubiti bradavice je ustala i krenula sa mnom pod tuš. Znao sam da imaju velike kade sa zavjesom za tuš, pa smo se sad međusobno sapunali, a ona se dobro zabavljala dok mi je sapunala kurac i jaja. Nisam joj ostao dužan, pa su i njene sise bile sad nasapunjane sa tvrdim bradavicama i picom punom pjene, a moji prsti su vršljali po njenoj unutrašnjosti. Ubrzo je počela stenjati i drhtati, da bi nakon nekoliko trenutaka opet svršila. Isprali smo sapunicu sa sebe i krenuli natrag u sobu ja sa dignutim kurcem koji je već pulsirao. Nije se stigla leći jer sam ju zadržao i odmah joj ga s leđa sjurio u mokru picu. Samo je zajecala kad sam joj ga zabio do kraja i uhvatio ju za bokove, te ju počeo nabijati na svoj kurac. Čulo se samo njeno stenjanje, lupanje njene guze o moj trbuh i lupkanje mojih jaja po njenim nogama. Stenjali smo i dahtali, znojili se i uskoro sam i ja došao do drugog orgazma i ponovnog punjenja njene pice.
Nakon toga smo se izvalili na krevet i još malo razgovarali, pa je onda otišla.

Drugi dan se sve ponovilo, a onda me pozvala kod sebe, pa sam ostatak boravka proveo kod nje o jebali smo se svaku večer dok nisam otišao natrag kući. Znala je da sam u braku i nije ništa očekivala od svega toga, ali je rekla da bi voljela da kad dođe na ljeto nađem malo vremena za nju i da ju opet jebem. Obećao sam da ću se potruditi i sad jedva čekam ljeto.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija