Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Salon za masažu

Uvek sam maštao o dobroj erotskoj masaži sa sretnim završetkom ali sam uvek nekako bi skeptičan da ću se odvažiti na takav poduhvat. I tako je i bilo sve do pre dve godine kada sam poslom morao izvan zemlje. Doputovali smo u grad u kojem se bila konferencija te sam pred spavanje listao neke lokalne novine. Za oko mi je zapelo da su u rubrici oglasi mahom oglasi za masaže s izrazitim seksualnim konotacijama. Zaklopio sam novine i otišao da spavam te sam sanjao da sam na masaži kod obdarene crvene maserke koja je radila sve šta sam poželeo. Probudio sam se a kurac beše tvrd kao kamen. Jedva sam uspeo da se obuzdam i zaspem. Ujutro me probudio alarm te sam morao da se spremim za sastanke.

Nisam mogao da prestanem da mislim o snu. Oprao sam se i pripremio sve za sastanak te mi je ostalo još nešto vremena do doručka. Uzeo sam novine od jučer i krenuo da tražim da li ima neka maserka slična onoj iz sna. Već sam skoro odustao kada sam ugledao njen oglas. U oglasu je pisalo: Tina, zanosna crvenokosa lepotica. 27g. , 1, 70 i zamamnih oblina pruža usluge masaže u svom ili vašem prostoru. Uzeo sam telefon i okrenuo broj. Nakon poduže zvonjave javio se glas s druge strane. Pitao sam da li je dostupna večeras i gde treba da dođem. Dogovorili smo u 10 uvečer da se nađemo kod nje. Ceo dan je prošao u iščekivanju a sastanci su bili dosadniji nego obično…

Napokon je došla večer. Uleteo sam u sobu i brzo obukao nešta lagano na sebe te požurio van. Ubrzo sam zaustavio taksista i dao mu adresu. Nakon 20-ak minuta bili smo na lokaciji. To je bila neka nova zgrada lepo ali sterilno napravljena. Uspeo sam se na zadnji sprat i pozvonio na vrata. Otvorila je vrata prekrasna devojka svetlo crvene kose i zamamnih oblina. Imala je koju kilu viška koja je savršeno naglašavala njene bokove i guzicu, a njene ionako ogromne sise gurnula u zonu petice. Imala je na sebi kratku suknjicu i pripijenu majicu iznad pupka. Pozdravili smo se te me uputila u kupatilo da se mogu oprati. Brzo sam to obavio dok sam pod tušem mislio na nju i nadao se da će to zbilja i biti više od masaže. Izašao sam omotan u veliki ručnik i legao na stol. Pustila je nekakvu laganu muziku i krenula da me masira. Uljem je dobro natopila moja leđa koja su bila napeta od stalnog sedenja te je krenula lepo da ih masira. Sve više sam se opuštao. Kada je završila s leđima prešla je na noge i prvo je listove dobro izmasirala a zatim krenula i prema bedru. Još uvek sam se kontrolirao da mi se kurac ne digne iako je ispod ručnika bila dobrano blizu njega. Nakon nekih 20-ak minuta zamolila me da se okrenem na leđa. Počela je da masira gornji deo tela dok sam je promatrao kako se nadvija iznad mene i želeo da pocepam sve sa nje.

Ponovo je prešla na noge i kada je došla do bedara više nisam mogao da izdržim i kurac je stršao spreman za akciju. Od ručnika je podigao šator i samo čekao da ga se oslobodi. Ona je to vrlo brzo primetila i rekla je, konačno već sam mislila da ćete biti prvi kojem se nije digao. Da li želite da vas i tu opustim. Samo sam dao znak glavom da želim. Otišla je u kupatilo te se nakon nekoliko minuta vratila samo u suknjici. Njene ogromne sise premazane uljem izgledale fantastično. Nisam mogao da skinem pogleda s njih. U tom trenu je došla do mene i popriličnu količinu ulja iscedela na moj kurac. Krenula je lagano da ga drka, a ja sam bi u sedmom nebu. Nemoj da svršiš prebrzo mogli bi lepo da se zabavimo. Krenula je sve brže da ga drka i pohotno me gledajući u oči koje sam jedva držao otvorenim. Zastala je i sagnula se te ga je stavila u usta. Cuclala ga je sa zadovoljstvom a kako se nagnula njena kratka suknja se zadigla i njena pička mi je bila pred očima. Uhvatio sam je rukom prvo za guzicu, a zatim sam i počeo da se igram s njenom vlažnom pičkicom. Nakon par minuta skinula je i tu suknju te se lepo video na trougao održavani muf.

Popela se na stol te pičku stavila meni na usta dok se i dalje igrala s mojim kurcem. Krenuo sam da je pohotno obrađujem jezikom dok sam prstom kružio oko njenog šupka. Nakon nekoliko minuta sedela je na mojim bedrima i krenula da mi naulji kurac ponovo. Namestila se na njega i stavila ga celog u pičku. Mešala je na njemu dok se pička savršeno prilagođavala njemu, a onda je krenula da me žestoko jaše. Njene ogromne sise su neobuzdano skakale dok ih nisam zgrabio rukama i počeo da mesim. Bile su to najbolje sise koje su prošle kroz moje ruke. Voleo sam kako me jebala, više je išla pokretima napred nazad nego gore dole. Videlo se na njenom licu da i ona izričito uživa u jebačini.

Nakon pet minuta okrenula se na kurcu meni leđima i krenula da se nabija na njega dok je meni izložila svoju veliku i sjajnu guzicu. Nisam oklevao već sam zgrabio ulje i izlio dobar deo na nju. Razmazao sam rukom i krenuo da polako prstom ulazim u njen šupak. Počela je da stenje poprilično nekontrolirano. Celi prst je već bio u njoj ali ona je tražila još. Krenuo sam i postepeno prodirao u nju dok dva prsta nisu bila u njoj. Samo je kroz stenjanje izustila jebi me u guzicu. Izvadio sam kurac iz pičke i namestio glavić na njen šupak. Bez obzira na moja dva prsta moj kurac je bio veoma debeo te je glavić tek nakon koju minutu uspeo da uđe u njen šupak. Rukom sam primio koren kurca dok se ona polako nabijala sve više na njega. Nakon nekoliko minuta uspela je da primi svih 20 cm u guzicu.

Krenula je da se sve brže nabija na njega i sada je već stenjala da su nas verovatno i na ulici čuli. Osećaj je neverovatan, nje uzak šupak je stiskao moju kurčinu koja je bila pred erupcijom. Nastavila je da se nabija dok si je rukom trljala klitoris i svršavala. Rekao sa da moram da svršim na šta se je ona samo pojačala ritma i ja sam počeo obilno da svršavam. Ona nije stajala i nabijala se na njega dok nije iscedela i zadnju kap iz njega. Sišla je s mene tek kad je kurac splasnuo. Celo telo joj se još uvek lagano treslo od orgazama. Dođi rekla je. Otišli smo zajedno pod tuš gde mi je rekla da joj je ovo najbolji seks u životu. Imala sam i veće ali nikad ovako debele. Dok je voda curela po nama sagnula se i krenula da ga puši. Brzo se dignuo. Polako ga je primala sve više dok joj nije bio duboko u grlu. Nisam mogao da izdržim već sam je uhvatio za kosu i počeo žestoko nabijati na kurac te sam nakon samo 30-ak sekundi svršio u njeno grlo. Progutala je sve jedva hvatajući zrak.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija