Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Šalteruša

Ponekad zbog posla moram da idem u jednu državnu ustanovu koju neću da spominjem jer mi se gade iz dna duše. Ali ove godine moram da priznam da mi se gade malo manje zbog nje. Sve je počelo pre koju godinu kada sam nju prvi put ugledao da radi. Bila je osveženje, zgodna žena u ranim tridesetim među svim tim babama čangirzavim. Uvek je bila ljubazna i lepo se osmehivala. Ali nije dugo to trajalo, vrlo brzo je preuzela navike svojih koleginica, počela je da bude drska i spora, da se mršti i viče na sve koji dolaze tamo.

Doduše moram da priznam ima ljudi glupih ko kurac koji bi svakoga izbacili iz takta. Moram da priznam da mi se malo i zamerila te sam samo čekao priliku da se istresem na nju. Prošlog leta beše jedan vruć dan, zemlja je gorila, cesta se topila. Ušao sam kod njih na šalter a klima je bila nameštena verovatno na 18 stepeni. Stajao sam za šalterom a s druge strane je sedela ona.

Ima tamniju put i crnu kosu. Njeno lice je vrlo lepo s istaknutim prčastim nosom na vrh kojeg obično stoje naočare. Bila je ugodno popunjena i stvarno je lepo mirišala, kao neko proletno cveće. Na sebi je imala laganu haljinu s naglašenim dekolteom. Videlo se da nema brusa ispod i njene oveće sise jedva je držala na okupu. Kroz haljinu se jasno moglo videti bradavice koje su bile nabrekle od klime. Nisam mogao da skinem pogled s njenog poprsja. Ustala je za tren jer je morala nešto da kopira. Papir joj je izleteo iz ruke i pao na pod. Krenula je da se sagne po njega i u tom trenu njena leva sisa nije mogla više da ostane u haljini i izletela je delimično van. Mom oduševljenju nije bilo kraja. Nažalost brzo ju je namestila nazad pogledavši me da li sam video. Po mom cereku bilo joj je sve jasno. Video sam da se crveni. Nisam ništa spominjao samo sam zahvalio i otišao. Otišao sam odmah do wc-a i izdrkao ga i svršio za manje od minute misleći na nju. Često sam se sećao nje od tog dana te sam jedva čekao tople dane da je opet vidim u tom izdanju.. .

Ova godina je vrlo loše počela. Korona je ujebala sve šta je mogla. Sve je bilo blokirano i ništa čovek nije mogao da obavi. Konačno nakon nekoliko meseci krenulo je da se malo popušta ali opet je sve nekako bilo napeto. Svi su u nekim kutijama zatvoreni u strahu ili besni na sve oko sebe. Igrom slučaja u julu sam morao da idem ponovo da obavim u instituciju gde ona radi. Vani je opet bilo preko 30 stepeni. Moram da priznam da sam očekivao da će da svi budu u svemirska odela obučeni. Ušao sam i odma su me zaustavili. Gde ćete? Idem do Janje moram da rešim neke papire. Kratko me je uputio da je premeštena u zasebu kancelariju zbog korone. Sledeći upute brzo sam je našao. Ušao sam u kancelariju i ulgedao nju kako sedi iza neke tvorevine s maskom. Odmah sam osetio da je bilo mnogo vruće. Prepoznala me i odmah je krenula s drskim tonom da mi se obraća. Nisam dao da se smetem te sam joj dao papire i prepustio da radi. Gledao sam je, bila je opet u onoj haljini. Kosa joj je nemarno bila zavezana u neku tvorevinu a od celog lica su se nazirale ljutite oči i naborano ćelo. Os vrata prema sisam su joj se cedile kaplje znoja. Nisam mogao da šutim pa sam rekao šta vam ovde ne radi klima? Samo me je pogledala preko naočara. Pokušao sam da budem normalan i da je malo oraspoložim ali ona nije dala da se omete i nije odustajala od svog mrzovoljnog stila. Na moju preveliku žalost naravno da je nedostajao jedan papir. Odma je krenula da se dere na mene. Odmah sam je zaustavio, ovako možete da se derete na svog muža ili dečka. Ne mogu kad ga nemam odbrusila je. O pa vidim u čemu je problem rakao sam. Pogledala je u mene kao da će da me raskomada. Vas treba neko dobro da izjebe jer očito dugo nije. Počela je da se trese od besa, šta to vas boli briga rekla je. Pa rado bi da pomognem ako mogu izvalio sam pola u šali pola ozbiljno. Vešto je izbegla barijeru i krenula da me udari. Primio sam je za ruku. Uzela je drugom da me udara nespretno po ramenu. Brzinski sam skinuo masku s njenog lica i žestoko je poljubio. Moj kurac je već bio tvrd. Pravila se još par momenata da joj smeta i onda me obuhvatila rukama oko vrata i privukla još bliže. Zastala je, nesmemo uhvatit će nas. Pogledao sam po kancelariji i ugledao neki ormar pun dokumenata. Zgrabio sam ormar i nagurao ga na vrata. Eto niko ne može da uđe.

Zgrabio sam je ponovo i poljubio dok sam joj rukom izvukao sise iz haljine. Bile su vrele i znojne i tako su lepo ležale u ruci. Bile su savršene i imale su jasnu liniju od sunčanja. Njene krute bradavice su parale zrak. Nisam mogao da izdržim i Okrenuo sam je leđima prema sebi i preklopio preko stola. Zadigao sam njenu haljinu i svukao hlače na kolena. Pljesnuo sam lagano njenu guzu i namestio kurac na njenu pičku. Osetio sam pod prstima kako je vlažna i znojna. Polako sam kurac stavio u nju. Bila je jako uska. Ulazio sam polako sve dublje dok je stenjala. Došao sam do pola i vratio ga nazad. Zatim sam ga opet gurnuo malo više. Bio sam skoro celom dužinom u njoj kad sam ga izvadio i iz sve snage nabio nazad unju i počeo da je jebem. Zadržavala je vrištanje da nas ne čuju. Osetio sam kako se pička cedi po meni. Nakon samo par minuta trebao sam da svršim ali sam stao. Ustani rekao sam. Svukao sam haljinu s nje.

Stajala je predamnom onako znojna sa svaršenim osunčanim linijama i pičkom tjedan dana neobrijanom. Polegao sam je leđima na stol i počeo da ližem njenu sočnu pičku. Nema boljeg do znojnog ženskog tela prožetog sokovima seksa. Gurao sam jezik u nju i igrao se njenim klitićem. Nije više mogla da zadrži stenjanje. Disanje joj je bilo sve brže. Počela je da se grči i svršava. Brzo sam ustao i zabio kurac u njenu pičku i nastavio da je jebem nemilosredno dok su njene noga bile na mojim ramenima. Skuinuo sam joj sandale s nogu i krenuo da joj sišem nožne prste što ju je dovodilo do ludila. Imala je orgazam za orgazmom i naposletku je naterala i mene da svršim. Krenuo sam da ga izvučem ali me sprečila i svršio sam duboko u nju. Ispraznio sam i zadnju kap. Izvukao sam ga van i otišao do njene glave te joj ga stavio u usta. Očistila je sve sa njega sa zadovoljstvom. Vidno znojni i krepani sa osmehom smo se obukli. Upitao sam da li fali još uvek jedan papir. Rekla je naravno, morat ćete sutra da dođete i namignula. Naravno da sam s oduševljenjem došao i sutra.. .

Ocjena priče

3
Broj ocjena: 1
Broj čitanja: 9484

Autor priče

Macondo
Macondo
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 185 cm
Težina: kg
Boja očiju: Tamno smeđa
Boja kose: Crna
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija