Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Sam kod kuće

Ocjena: 4.3

Bio je to zimski period i ja sam kao po običaju bio sam kod kuće. Došao sam s posla i odmah se okupao i legao na svoj kauč da pogledam malo televiziju. I tako idem iz kupaonice i kroz prozor vidim svoju susjedu Tamaru. Tamara je bila gospođa u nekim svojim četrdesetim godinama. Ali za svoje godine je izgledala sexy i bila je bomba. Velika i dobra guza a sise ogromne četvorka prava.

I tako malo sam gledao kroz prozor šta ona radi kad me je odjednom ugledala i mahnula mi rukom. Ja sam isto odmahnuo i pozdravio ju. I tako maknem se ja od prozora legnem na kauč i počnem sa svojom uobičajenom rutinom gledanja televizije. Nije prošlo 5 minuta kad netko zvoni na vratima. Otvorim ja a ono Tamara. "Bok susjed jel mi mozes pomoći prenjeti ovu fotelju u podrum"pitala me. Ja naravno odmah sam pristao i pomogao joj oko fotelje. Kad smo to učinili pitala me:"Jesi za pivo ili sok kod mene??"Naravno da jesam. I tako dođemo gore kod nje u stan i ona odmah donese hladni sok i sjedne tik pored mene. Moje oči su bile usmjerene prema njezinim sisama a kurac mi se već polako ukrutio. I tako krene neka priča standardna posao, ljubav, veze....

Kako sam ja bio slobodan a ona sretno razvedena morali smo o tome pričati. I tako dok smo pričali kaže ona meni:"Pričekaj tu trenutak idem se samo presvući u sobu. "Ja sam rekao:"Ok ne idem nikuda". Kad se vratila imao sam šta i vidjeti. Vratila se obučena u haltere samo gačice i grudnjaku. Rekla je samo:"Jel ti se sviđaju moje sise i guza?"Meni je kurac eksplodirao već i odmah sam rekao:"Da sviđaju??"Želim te polizati cijelu!"Odmah sam krenio u akciju ona je legla a ja sam lagano počeo lizati njenu pičku koja je već lagano bila mokra. Dok sam ju lizao osjetio sam kako se grči i uživa. Samo bi lagano uzdisla:"mmmmm". Dobro sam joj picu polizao i već je bila spremna za kurac.

Kad sam završio ona je rekla:Sad si ti na redu macane. Daj mi taj svoj kurac stavi u usta!Odmah sam se skinio i ona ga je krenula pušiti. Ooo kako je samo znala šta treba raditi. Cijeloga bi ga gutala i drkala bih ga tako snazno da sam mislio da ću odmah svršiti. Pušila mi ga je jedno par minuta a onda se naguzila i rekla:"Sad hoću da mi dobro izjebeš pičkicu"!Ja sam ga polako stavio u nju i. lagano počeo nabijati. Kako je samo ulazio u nju. Počeo sam sve žešče i žešče ju jebat. A ona bi samo govorila:"Toooo... izjebi meee.... Jebi svoju droljastu susjedu!!". Od tih riječi sam se samo više napalio i jače ju jebao. Dok sam ju s guza jebao usput sam joj stavio i prst u šupak. Primjetio sam da uživa u tome i rekla mi je:"Želiš mi ga malo u šupčić stavit?!"Ja sam odmah rekao:"Daaa... želimmm... !!"

Lagano sam stavio kurac u šupak i počeo ju jebati. Kako je samo polako ulazio u njenu predivnu guzu. "Mmmm... razvali meee. "To su joj bile riječi. Ja sam ju tako počeo žestoko jebat u guzu.. Jebao sam ju i jebao tako snažno da sam mislio da ću joj stvarno razvaliti guzu. Kad više nisam htio jebat ju zguza rekao sam joj:Dođi sad malo sjedni na moj kurac... Odmah je sjela i opet ga stavila u svoju mokru pičku. Počela se žestoko nabijati na moj kurac. Dok se nabijala na moj kurac ja sam joj dobro stiskao sise i počeo ih lizati. Kako su samo dobre i velike bile. Nabijala se ona još na moj kurac a onda sam joj rekao:Sad te želim jebati između sisa.. Skinula se s kurca i stvila ga među svoje velike i sočne sise, a ja sam ju odmah počeo jebati između njih. Tako mi je glatko kurac išao između njih a ona bi mi još svaki put s jezikom glavić polizala.

Počeo sam polako i dolaziti do vrhunca. Rekao sam:Aaaa... svršit ću... a ona:Dajjj.... svrši mi između sisaa... Želim tvoju vruću spremu po njima... Odmah sam svršio i dobro joj poprskao sise a ona mi ga je još malo popušila i izdrkala. Ufff tako ga je dobro iscjedila. Izjebala me je jako dobro. Poslije toga smo zapalili cigaretu i još malo pričali.

Priča se nastavlja i susjeda Tamara i ja još se jako puno jebemo. Ali nastavak ćete već ćuti...

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina