Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sam kod kuće

Bio je to zimski period i ja sam kao po običaju bio sam kod kuće. Došao sam s posla i odmah se okupao i legao na svoj kauč da pogledam malo televiziju. I tako idem iz kupaonice i kroz prozor vidim svoju susjedu Tamaru. Tamara je bila gospođa u nekim svojim četrdesetim godinama. Ali za svoje godine je izgledala sexy i bila je bomba. Velika i dobra guza a sise ogromne četvorka prava.

I tako malo sam gledao kroz prozor šta ona radi kad me je odjednom ugledala i mahnula mi rukom. Ja sam isto odmahnuo i pozdravio ju. I tako maknem se ja od prozora legnem na kauč i počnem sa svojom uobičajenom rutinom gledanja televizije. Nije prošlo 5 minuta kad netko zvoni na vratima. Otvorim ja a ono Tamara. "Bok susjed jel mi mozes pomoći prenjeti ovu fotelju u podrum"pitala me. Ja naravno odmah sam pristao i pomogao joj oko fotelje. Kad smo to učinili pitala me:"Jesi za pivo ili sok kod mene??"Naravno da jesam. I tako dođemo gore kod nje u stan i ona odmah donese hladni sok i sjedne tik pored mene. Moje oči su bile usmjerene prema njezinim sisama a kurac mi se već polako ukrutio. I tako krene neka priča standardna posao, ljubav, veze....

Kako sam ja bio slobodan a ona sretno razvedena morali smo o tome pričati. I tako dok smo pričali kaže ona meni:"Pričekaj tu trenutak idem se samo presvući u sobu. "Ja sam rekao:"Ok ne idem nikuda". Kad se vratila imao sam šta i vidjeti. Vratila se obučena u haltere samo gačice i grudnjaku. Rekla je samo:"Jel ti se sviđaju moje sise i guza?"Meni je kurac eksplodirao već i odmah sam rekao:"Da sviđaju??"Želim te polizati cijelu!"Odmah sam krenio u akciju ona je legla a ja sam lagano počeo lizati njenu pičku koja je već lagano bila mokra. Dok sam ju lizao osjetio sam kako se grči i uživa. Samo bi lagano uzdisla:"mmmmm". Dobro sam joj picu polizao i već je bila spremna za kurac.

Kad sam završio ona je rekla:Sad si ti na redu macane. Daj mi taj svoj kurac stavi u usta!Odmah sam se skinio i ona ga je krenula pušiti. Ooo kako je samo znala šta treba raditi. Cijeloga bi ga gutala i drkala bih ga tako snazno da sam mislio da ću odmah svršiti. Pušila mi ga je jedno par minuta a onda se naguzila i rekla:"Sad hoću da mi dobro izjebeš pičkicu"!Ja sam ga polako stavio u nju i. lagano počeo nabijati. Kako je samo ulazio u nju. Počeo sam sve žešče i žešče ju jebat. A ona bi samo govorila:"Toooo... izjebi meee.... Jebi svoju droljastu susjedu!!". Od tih riječi sam se samo više napalio i jače ju jebao. Dok sam ju s guza jebao usput sam joj stavio i prst u šupak. Primjetio sam da uživa u tome i rekla mi je:"Želiš mi ga malo u šupčić stavit?!"Ja sam odmah rekao:"Daaa... želimmm... !!"

Lagano sam stavio kurac u šupak i počeo ju jebati. Kako je samo polako ulazio u njenu predivnu guzu. "Mmmm... razvali meee. "To su joj bile riječi. Ja sam ju tako počeo žestoko jebat u guzu.. Jebao sam ju i jebao tako snažno da sam mislio da ću joj stvarno razvaliti guzu. Kad više nisam htio jebat ju zguza rekao sam joj:Dođi sad malo sjedni na moj kurac... Odmah je sjela i opet ga stavila u svoju mokru pičku. Počela se žestoko nabijati na moj kurac. Dok se nabijala na moj kurac ja sam joj dobro stiskao sise i počeo ih lizati. Kako su samo dobre i velike bile. Nabijala se ona još na moj kurac a onda sam joj rekao:Sad te želim jebati između sisa.. Skinula se s kurca i stvila ga među svoje velike i sočne sise, a ja sam ju odmah počeo jebati između njih. Tako mi je glatko kurac išao između njih a ona bi mi još svaki put s jezikom glavić polizala.

Počeo sam polako i dolaziti do vrhunca. Rekao sam:Aaaa... svršit ću... a ona:Dajjj.... svrši mi između sisaa... Želim tvoju vruću spremu po njima... Odmah sam svršio i dobro joj poprskao sise a ona mi ga je još malo popušila i izdrkala. Ufff tako ga je dobro iscjedila. Izjebala me je jako dobro. Poslije toga smo zapalili cigaretu i još malo pričali.

Priča se nastavlja i susjeda Tamara i ja još se jako puno jebemo. Ali nastavak ćete već ćuti...

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija